tatschool
پنج شنبه 23 آذر 1402, 10:46 صبح
So در زبان انگلیسی میتواند به عنوان حرف اضافه و در جملات و بندهایی (phrase) که تصمیم یا نتیجهای را اعلام میکنند، استفاده شود.
برای مثال؛
I slept too late last night, so I couldn’t wake up early this morning.
دیشب خیلی دیر خوابیدم در نتیجه نتوانستم امروز صبح زود بیدار شوم.
توجه: وقتی so به عنوان یک حرف اضافه استفاده میشود، حتماً باید قبل از آن یک کاما استفاده کنیم.
همچنین so میتواند به عنوان یک قید هم در زبان انگلیسی به کار رود. در این صورت قبل از یک صفت یا قید دیگر و برای توصیف آنها می آید.
برای مثال:
That was so awful!
واقعاً افتضاح بود!
مثالهایی از کاربردهای so :
نشان دادن نتیجه و عواقب کاری:
You decided to stay home, so you stay alone. تو تصمیم گرفتی در خانه بمانی، پس تنها میمانی.
نشان دادن هدف:
You must register in this class, so you can receive the best training ever. شما باید در این کلاس ثبتنام کنید، تا بهترین آموزش موجود را دریافت کنید.
I was graduated last year, so did my friend. من سال گذشته فارغالتحصیل شدم، همینطور دوستم.
اضافه کردن چیزی:
حد و اندازه زیاد چیزی:
....
برای دریافت باقی متن و سایر کاربردهای این کلمه، به مقاله آموزش گرامر so در انگلیسی (https://tatschool.ir/education/so/) سربزنید.
برای مثال؛
I slept too late last night, so I couldn’t wake up early this morning.
دیشب خیلی دیر خوابیدم در نتیجه نتوانستم امروز صبح زود بیدار شوم.
توجه: وقتی so به عنوان یک حرف اضافه استفاده میشود، حتماً باید قبل از آن یک کاما استفاده کنیم.
همچنین so میتواند به عنوان یک قید هم در زبان انگلیسی به کار رود. در این صورت قبل از یک صفت یا قید دیگر و برای توصیف آنها می آید.
برای مثال:
That was so awful!
واقعاً افتضاح بود!
مثالهایی از کاربردهای so :
نشان دادن نتیجه و عواقب کاری:
You decided to stay home, so you stay alone. تو تصمیم گرفتی در خانه بمانی، پس تنها میمانی.
نشان دادن هدف:
You must register in this class, so you can receive the best training ever. شما باید در این کلاس ثبتنام کنید، تا بهترین آموزش موجود را دریافت کنید.
I was graduated last year, so did my friend. من سال گذشته فارغالتحصیل شدم، همینطور دوستم.
اضافه کردن چیزی:
حد و اندازه زیاد چیزی:
....
برای دریافت باقی متن و سایر کاربردهای این کلمه، به مقاله آموزش گرامر so در انگلیسی (https://tatschool.ir/education/so/) سربزنید.