View Full Version : فیلدهای lookup
MNosouhi
چهارشنبه 29 آذر 1385, 14:59 عصر
استفاده از فیلدهای lookup برای مواردی که تعداد رکورد بالاست ، توصیه میشه یا نه؟ اگه نه ، آیا روش جایگزین مناسبی رو پیشنهاد می کنید؟
از دوستان که سوال میکردم خیلی کم از این نوع فیلد استفاده می کردن ، دلیل خاصی داره؟
soroush_vs
چهارشنبه 29 آذر 1385, 15:54 عصر
قدیم ها که در مورد فیلد های لوک آپ میخوندم اصلا به نظرم مسخره اومد یعنی راه حل های بهتری رو البته بوسیله کد نویسی انجام میدادم ولی الان یادم نیست که اصلا فیلد های لوک آپ چی هستن.من زیاد فیلد های لوک آپ رو مفید ندیدم
شاید نطر بقیه دوستان متفاوت باشد
MNosouhi
چهارشنبه 29 آذر 1385, 19:00 عصر
الان یادم نیست که اصلا فیلد های لوک آپ چی هستن
فرضا شما دو تا جدول داری ، یکی لیست کارمندان، و دیگری لیست پست های سازمانی کارمندان، حالا قراره که به هر کارمند، یک پست سازمانی رو نسبت بدی ، برای اینکار شما باید آ دی پست سازمانی رو در جدول کارمندان ذخیره کنی ، اما خب ، شما فقط آی دی رو ذخیره می کنی و اگر بخای نام پست سازمانی رو هم ببینی باید دو تا جدول رو با هم join کنی ، اما راه دیگری هم هست که در واقع همون عمل Join رو انجام می ده ، و اون تعریف فیلدی از نوع lookup در جدول کارمندان هستش که وابسته به مقدار فیلد آی دی می باشد.
به نظرم مسخره اومد
نمی تونم دلیل این حرفتون رو بفهمم ، چونبه نظر من ابزار خیلی کارآمدیه.
soroush_vs
چهارشنبه 29 آذر 1385, 20:16 عصر
من همیشه برای اینکار از SQL استفاده میکنم تا دچار ریسک Performance نشوم
چون از SQL اطمینان بیشتری دارم
soroush_vs
چهارشنبه 29 آذر 1385, 20:28 عصر
مرسی از توضیحاتی که در مورد LookUp دادی
من هیچ وقت از امکانات Wizard گونه دلفی استفاده عمده نمیکنم چون روش استفاده از SQL و کد نویسی رو از نظر کارایی Performance بهتر میدونم همون طور که خودت هم گفتی ممکنه در تعداد رکود های خیلی بالا مشکل دار بشن. همین احتمال وقوع مشکل باعث میشه که خیلی از دوستانی که شما باهاشون مشورت کردی کد نویسی و SQL رو ترجیح بدن.
ghabil
چهارشنبه 29 آذر 1385, 22:47 عصر
فیلدهای LookUp برای راحتی کاربر در زمان DataEntery ضروری هستند و به وفور مورد استفاده قرار میگیرند، اما در زمان گزارشها بسیار موکد هست که بجای استفاده از اونها از Join کردن جداول استفاده بشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.