ورود

View Full Version : فیلد LookUp در برنامه نویسی چندلایه

MNosouhi
چهارشنبه 29 آذر 1385, 15:00 عصر
در برنامه نویسی چند لایه فیلد LookUp بهتره سمت Server تعریف بشه یا سمت کلاینت(درClientDataset)؟

ghabil
چهارشنبه 29 آذر 1385, 22:45 عصر
سمت سرور چطوری تعریف بشه دقیقا ؟
تا جایی که من خبر دارم کلاینت ساید طراحی میشه اما طبیعیه که جدولی که برای ارجاع ازش استفاده میشه اطلاعاتش رو از سرور میگیره.

حرفه ای
پنج شنبه 30 آذر 1385, 09:54 صبح
دوست عزیز

من تا حالا بیش از 10 نرم افزار به صورت Multitier کار کردم

اینکه جستجو سمت سرور باشه یا کلاینت پیشنهاد من به شما اینه که تمامی جستجوهای خود را سمت Server انجام دهید و نتیجه را سمت Client مشاهده کنید
در غیر اینصورت اگه کل اطلاعات یک Table در قسمت Client لود بشه چه تفاوتی بین Multitier و Client/ server وجود داره و امنیت برنامه شما کاهش پیدا می کنه بهتر اینه که :
با تعریف جستجو در قسمت سرور و مشاهده نتیجه جستجو در قسمت Client از بار شبکه خود بکاهید

البته باز بسته به حجم برنامه ، حجم اطلاعات ، میزان امنیت و توانایی سخت افزاری می تونی در مورد جستجو سمت Client تصمیم بگیری اما من هرگز به شما این توصیه را نمی کنم اگه توضیحات بیشتر خواستید در خدمتم

MNosouhi
پنج شنبه 30 آذر 1385, 10:04 صبح
پیشنهاد من به شما اینه که تمامی جستجوهای خود را سمت Server انجام دهید و نتیجه را سمت Client مشاهده کنید
از جوابتون ممنون.
پس به نظر شما باید فیلدهای lookup رو سمت سرور تعریف کنم ، درسته؟

ghabil
پنج شنبه 30 آذر 1385, 11:12 صبح
دوست عزیز

من تا حالا بیش از 10 نرم افزار به صورت Multitier کار کردم

اینکه جستجو سمت سرور باشه یا کلاینت پیشنهاد من به شما اینه که تمامی جستجوهای خود را سمت Server انجام دهید و نتیجه را سمت Client مشاهده کنید
در غیر اینصورت اگه کل اطلاعات یک Table در قسمت Client لود بشه چه تفاوتی بین Multitier و Client/ server وجود داره و امنیت برنامه شما کاهش پیدا می کنه بهتر اینه که :
با تعریف جستجو در قسمت سرور و مشاهده نتیجه جستجو در قسمت Client از بار شبکه خود بکاهید

یا شما منظورتون از فیلد لوک آپ یک موجودیت دیگست یا من این وسط یک چیزی رو نمیفهمم:

مثال فیلد لوک آپ :

سناریو :
یک جدول داریم لیست انبارهامون رو نگهداری میکنیم .
یک جدول داریم که لیست کالاها رو انتخاب میکنیم . و هر کالا معلومه که تو کدوم انبار نگهداری میشه ...

میخوایم وقتی کاربر اطلاعات یک کالا رو وارد میکنه انباری که در اون قرار داره رو هم وارد کنه ، طبیعیه که در دیتابیس کلید انبار رو در جدول کالا نگه میداریم اما در اینترفیس رمانی که کاربر میخواد انبارش رو انتخاب کنه راحتتره که از روی اسم انبار رو انتخاب کنه نه از روی کلید پس:
یک فیلد لوک آپ تعریف میکنیم که در زمان نمایش و دریافت اطلاعات فیلد نام انبار رو نشون میده و انتخاب میکنه اما در عمل مقدار فیلد کلید متناظر رو در فیلد رابطه ای انبار در جدول کالا درج میکنه .

این مفهوم فیلد لوک آپ.

سوال (از نوع استفهام انکاری) :
چطوری وقتی هنوز نمی دونی کاربر میخواد کدوم انبار رو انتخاب کنه میشه گفت :

پیشنهاد من به شما اینه که تمامی جستجوهای خود را سمت Server انجام دهید و نتیجه را سمت Client مشاهده کنید

غیر از اینه که باید لیست همه انبارها در کلاینت موجود باشه تا کاربر یکیشون رو انتخاب کنه ؟!

توضیح ضروری :(که قبلا هم دادم)
بجز در زمان DataEntery نباید از فیلد لوک آپ برای نمایش اطلاعات استفاده کرد چون نسبتا کند هست و بجاش باید جداول رو Join کرد.

توضیح اخلاقی : بماند...