ورود

View Full Version : مشکل با sql server

pooyaco
چهارشنبه 29 آذر 1385, 23:43 عصر
با سلام
من برنامه ای دارم که بانک آن sql server 2000است در داخل اکسس بعضی از جداول قابل تغیر نیستند ولی بقیه قابل تغیر هستند ولی در داخل sql server هیچ مشکلی وجود ندارد.
در صورتی که جدول را درداخل اکسس باز کنم و بخواهم آنرا تغیر دهم پیغام record not updateable را می دهد لطفا راهنمائی کنید

انگوران
پنج شنبه 30 آذر 1385, 09:53 صبح
با گذاشتن تیک مربوط به cascade update related fields در کادر edit relationships می شه این کار رو انجام داد ولی باید به طراحی بانک و روابط بین آنها کاملاً آشنا باشی چون با تغییر یک گزینه ممکن است کلی از داده های جداول دیگه تغییر پیدا کنه و ...

Ghanian
یک شنبه 03 دی 1385, 14:49 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
شما اگر دقت کنید شاید جدول منبع در سکوئل سرور دارای کلید اصلی نبوده که این باعث میشود در اکسس قابل به روز کردن نباشد. البته این مساله بیشتر در رابطه با نماها(view) در اکسس بروز پیدا میکند.
راه حل:
الف - در جدول مربوطه در سکوئل سرور کلید اصلی تعریف کنید.
ب - با استفاده از دستور Create unique index (در داخل دستور Docmd.runsql) یک کلید اصلی برای جدول و یا نمای لینک شده تعریف کنید.
در صورت نیاز، توضیحات بیشتری را خدمتتان ارائه خواهم کرد.

mohammadgij
سه شنبه 05 دی 1385, 16:25 عصر
گاهی اوقات شما Connection برنامه اکسس پروجکت رو با یک یوزر خاص تغییر میدهید و ان یوزر امکان تغییر در جدول مذکور رو ندارد. پاسخ 3 هم بسیار مهمه ولی اگه primary key نداشته باشی در خود Sql هم نمیتونی مستقیما در جدول تغییرات ایجاد کنی بر روی رکوردها

pooyaco
چهارشنبه 06 دی 1385, 23:50 عصر
با سلام
از راهنمایی شما دوستان تشکر می کنم
علت این بود که آن جدول کلید اصلی نداشت