ورود

View Full Version : در مورد آموزشی که در شرکت چکاوک شهر گذراندید و تجربه خود در این دوره

alireza0123
سه شنبه 03 بهمن 1402, 07:25 صبح
تجربه یک دوره پیشرفته در زمینه طراحی سایت در شرکت چکاوک شهر : یک سفر جذاب و گسترده به دنیای توسعه وب بود.

دوره گذرانده شده در شرکت چکاوک شهر نه تنها یک مرحله آموزشی بلکه یک سفر جذاب و گسترده به دنیای توسعه وب برای من به حساب می‌آید. این دوره به عنوان یک منبع جامع از مباحث مختلف، از طراحی سایت‌های شرکتی تا فروشگاهی، از افزونه‌های مجانی تا نکات ریز و درآمدزایی، تمام اصول و تکنیک‌های مورد نیاز را در اختیار دانش‌پذیران قرار می‌داد.
یکی از نکات مهم این دوره، توجه به جزئیات بود. طراحی هدر و فوتر اختصاصی با المنتور به طور مثال بود، ما با قدرت و انعطاف بیشتری به طراحی المان‌ها پرداختیم. این ابزار قدرتمند به ما این امکان را می‌داد که با دقت به طراحی هدر و فوترهای منحصر به فرد بپردازیم و به سایت‌ها استایل‌های خاصی اعمال کنیم.
در زمینه طراحی سایت شرکتی، با آشنایی با المان‌های دقیق و حرفه‌ای، توانستم یک تجربه کاربری برتر برای بازدیدکنندگان ایجاد کنم. همچنین، در طراحی سایت‌های فروشگاهی با استفاده از ووکامرس و ارسال کالاهای چندمتغیره، دانش من را در زمینه تجارت الکترونیک عمیق‌تر کرد و بهینه‌سازی تجربه خرید را به یک هنر تبدیل کرد.

یکی از بخش‌های اساسی این دوره، موضوع قرارداد بستن با مشتریان بود. ما نه تنها با قوانین و مسئولیت‌های این قراردادها آشنا شدیم بلکه نحوه برقراری ارتباط موثر با مشتریان و ارائه اطلاعات دقیق از وضعیت پروژه‌ها نیز مورد بحث قرار گرفت.

آموزش اصطلاحات طراحی سایت، لوکال هاست‌ها و رفع خطاهای متداول به من این امکان را داد که با بهبود عملکرد و بهینه‌سازی سایت‌ها به‌طور کامل بپردازم. طراحی ریسپانسیو سایت با گرویتی فرم و ایجاد انواع فرم‌های تماس، استخدام و فرم‌های محاسبه‌گری نیز از دیگر مسائلی بود که تجربه ما را برای چالش‌های واقعی در حوزه وب آماده کرد.

توسعه وردپرس با استفاده از افزونه ACF و ایجاد انواع پست تایپ‌ها، به من این امکان را داد که به راحتی محتواهای جدید را به وب‌سایت اضافه کنم. این بخش از دوره به من یک فهم کامل از مدیریت محتوا و ایجاد پروژه‌های وب پویا ارائه داد.

در بخش هاستینگ و دامنه، یادگیری جزئیات تفصیلی در خصوص انتخاب هاست، مدیریت دامنه و بک‌آپ‌گیری صحیح از سایت، به من اطمینان داد که می‌توانم با ابزارها و اجزای اساسی وب سایت به بهترین شکل ممکن کار کنم. همچنین، انتقال سایت به هاست‌های دیگر و اجرای آن روی آن‌ها نیز یک نکته مهم در این دوره بود.
در نهایت، این دوره نه تنها به من این امکان را داد تا مفاهیم پیشرفته طراحی سایت و توسعه وب را فرا بگیرم، بلکه با ارائه نکات کاربردی و ابزارهای مفید، من را به یک حرفه‌ای مسلط در زمینه وب تبدیل کرد. تجربه کار کردن در شرکت چکاوک شهر، من را به افتخاری عظیم در حوزه وب مجهز خواهد کرد و با ادامه یادگیری و به‌روزرسانی دانش، من آینده‌ای درخشان را در این حوزه پیش‌رو دارم. این سفر برای من نه تنها یک دوره آموزشی بلکه یک تحول و شکوفایی در حرفه وب‌سایت‌سازی بود.
این تجربه بی‌نظیر نه تنها به من این امکان را داد تا در زمینه وب از دانش پیشرفته برخوردار شوم بلکه به‌عنوان یک متخصص معتبر در زمینه طراحی سایت و توسعه وب شناخته شوم. این دوره نه‌تنها اطلاعات تئوری را ارائه داد بلکه با ارائه پروژه‌های عملی و چالش‌های واقعی، من را به یک حرفه‌ای واقعی و توانمند تبدیل کرد.

نتیجه گیریم در آخر به این صورت تبدیل میشه :

طی این دوره، با ابزارها و تکنولوژی‌های روز دنیا آشنا شدم و با استفاده از المنتور، به طراحی هدر و فوترهای اختصاصی و بدنه اصلی سایت های مختلف پرداختم. این امکان به من داده شد که با دقت به جزئیات، طرح‌های منحصر به فردی ایجاد کنم و به پروژه‌هایم استایل‌های خاصی ببخشم.

در ادامه، طراحی سایت‌های شرکتی و فروشگاهی به‌وسیله ووکامرس با ارسال کالاهای چندمتغیره به چالش‌های جدیدی منجر شد. از نحوه قرارداد بستن با مشتریان گرفته تا مسائل مربوط به لوکال هاست‌ها و رفع خطاهای متداول، همه این موضوعات جزئی از تجربه من در این دوره بودند.

یکی از جذابیت‌های این دوره این بود که به صورت عملی چگونه با افزونه ACF در وردپرس کار کنیم و انواع پست تایپ‌ها را ایجاد کنیم، آموخته شد. این امر به من این امکان را داد که به راحتی محتواهای جدید و چندپستی را به وب‌سایت اضافه کنم.

در بخش هاستینگ و دامنه، یادگیری در خصوص انتخاب هاست مناسب، مدیریت دامنه و بک‌آپ‌گیری صحیح از سایت به تسلط من در این حوزه کمک کرد. همچنین، انتقال سایت به هاست‌های دیگر و اجرای آن روی آن‌ها نیز به‌عنوان یکی از مباحث مهم در این دوره آموزشی به تدریس پرداخته شد.