View Full Version : حفظ آیکون طراحی شده در برنامههای اکسس
Hermes1966
چهارشنبه 11 بهمن 1402, 02:25 صبح
با عرض سلام خدمت اساتید محترم،
چگونه میتوان آیکون طراحی شده برای یک برنامه اکسس را بعد از ساخت فایل نصبی در کامپیوترهای هدف حفظ کرد. در یکی از تاپیکها یکی از دوستان راه حلی با استفاده از چند تابع ارائه کرده بودند که متاسفانه برای من کار نکرد. روی نت هم خیلی گشتم اما مطلبی پیدا نکردم.
لطفا راهنمایی بفرمایید
eb_1345
چهارشنبه 11 بهمن 1402, 02:52 صبح
با عرض سلام خدمت اساتید محترم،
چگونه میتوان آیکون طراحی شده برای یک برنامه اکسس را بعد از ساخت فایل نصبی در کامپیوترهای هدف حفظ کرد. در یکی از تاپیکها یکی از دوستان راه حلی با استفاده از چند تابع ارائه کرده بودند که متاسفانه برای من کار نکرد. روی نت هم خیلی گشتم اما مطلبی پیدا نکردم.
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
ابتدا تابع زیر رو در یک ماژول یا قسمت عمومی اولین فرم استارت آپ برنامه قرار بدهید:
Function ChangeProperty(strPropName As String, varPropType As String, varPropValue As Variant) As Integer
Dim dbs As DAO.Database
Dim prp As DAO.Property
Set dbs = CurrentDb
On Error GoTo PROC_ERROR
dbs.Properties(strPropName) = varPropValue
ChangeProperty = True
Proc_Exit:
On Error Resume Next
Set prp = Nothing
Set dbs = Nothing
Exit Function
PROC_ERROR:
If Err.Number = 3270 Then
Set prp = dbs.CreateProperty(strPropName, varPropType, varPropValue)
dbs.Properties.Append prp
Resume Next
Else
ChangeProperty = False
Resume Proc_Exit
End If
End Function
سپس کد زیر رو در رویداد open همون فرم قرار بدهید
ChangeProperty "AppIcon", dbText, Access.CurrentProject.path & "\Name.ico"
همونطور که از آدرس کد بالا مشخصه آیکون مربوطه باید در کنار برنامه اجرائی قرار داشته باشد
Hermes1966
چهارشنبه 11 بهمن 1402, 04:00 صبح
باز هم ممنون eb_1345،
فقط متوجه ماژول عمومی یا قسمت عمومی نشدم در ضمن من یک فرم اسپلش دارم و یک MainForm تو کدوم قرار بدم و سوال آخر اینکه وقتی این کار رو کردم مسیر آیکون تو Application Icon خود اکسس رو پاک کنم یا بزارم تو همون مسیر بمونه.
باز هم از راهنمایی شما ممنونم
eb_1345
چهارشنبه 11 بهمن 1402, 10:03 صبح
باز هم ممنون eb_1345،
فقط متوجه ماژول عمومی یا قسمت عمومی نشدم در ضمن من یک فرم اسپلش دارم و یک MainForm تو کدوم قرار بدم و سوال آخر اینکه وقتی این کار رو کردم مسیر آیکون تو Application Icon خود اکسس رو پاک کنم یا بزارم تو همون مسیر بمونه.
باز هم از راهنمایی شما ممنونم
فرم استارت آپ اولین فرمی است که بلافاصله در هنگام اجرای برنامه باز میشه . بنابراین فرم اسپلش هم فرم استارت آپ است که قبل از فرم اصلی برنامه باز میشه . پس تابع فوق رو عیناً در همون فرم در قسمت بالای فرم ( قسمت عمومی یا General) وارد کن و کد بعدی هم در رویداد open یا load فرم درج کن !همین
Hermes1966
پنج شنبه 12 بهمن 1402, 02:36 صبح
جناب eb_1345،
بسیار سپاسگزارم. مشکل حل شد. راهی برای جبران جز همین تشکر و سپاس نیست.
سرافراز و پاینده باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.