ورود

View Full Version : جستجوی بین دو عدد در حالت فیلتر در فیلتر

majid44
جمعه 13 بهمن 1402, 16:36 عصر
با سلام و عرض ادب ، در فایل پیوست ، فیلدها با استفاده از ما ژول فیلتر شده اند به این صورت که وقتی یکی از آنها فیلتر می شود دومی در نتایج فیلتر اول فیلتر می کند واین روند برای بقیه فیلد ها ادامه پیدا می کند حالا من می خواهم درنتایج فیلتر ، بین دو عدد جستجو انجام بدهم یا این که جستجو بین اعداد را انجام دهم بعد در نتیجه جستجو فیلدهای دیگر را فیلتر کنم

majid44
جمعه 13 بهمن 1402, 22:45 عصر
امیدوارم دوستان واساتیدمحترم ، راهنمایی های لازم را ارائه فرمایند

eb_1345
شنبه 14 بهمن 1402, 01:12 صبح
سلام
نمونه اصلاح شده ضمیمه رو بررسی کن ببین مشکل برطرف شده

majid44
شنبه 14 بهمن 1402, 07:32 صبح
سلام دوست واستاد عزیز ، مشکل بر طرف شد صمیمانه ازشما تشکر می کنم موفق باشید

majid44
سه شنبه 17 بهمن 1402, 14:36 عصر
سلام وعرض خسته نباشید حالا اگر در فیلد MAD به جای عدد تاریخ نوشته باشیم مازول را چطور تغییر می دهیم

eb_1345
سه شنبه 17 بهمن 1402, 22:59 عصر
سلام وعرض خسته نباشید حالا اگر در فیلد MAD به جای عدد تاریخ نوشته باشیم مازول را چطور تغییر می دهیم
نمونه اصلاح شده در ضمیمه
ضمناً در هنگام تایپ تاریخ از علامت اسلش/ استفاده نکن ! از خاصیت InputMask استفاده کن
با توجه به اینکه فرمت تاریخ 8 رقمی میباشد کافیست برای جدا سازی اعداد سال و ماه روز تاریخ در جلو خصوصیت InputMask مثلا عبارت 0000/00/00 یا ##/##/#### وارد کنید
من اسلش های تاریخ های جدول رو حذف کردم و از InputMask استفاده کردم

majid44
سه شنبه 17 بهمن 1402, 23:17 عصر
سلام ، ممنون ، سپاسگزارم اگر برایتان زحمنی نیست می خواهم در ماژل اگر در جستجوی تاریخ تعداد یافته صفر بود پیام دهد جستجو نتیجه ای نداشت ( یک پیغام دهد ) با تشکر

eb_1345
چهارشنبه 18 بهمن 1402, 00:01 صبح
سلام ، ممنون ، سپاسگزارم اگر برایتان زحمنی نیست می خواهم در ماژل اگر در جستجوی تاریخ تعداد یافته صفر بود پیام دهد جستجو نتیجه ای نداشت ( یک پیغام دهد ) با تشکر
کد زیر رو به آخر ماژول اضافه کن!

If Forms!frmAsli.Recordset.RecordCount = 0 Then
MsgBox "موردي يافت نشد"
Exit Function
End If

با این کد نه تنها در فیلد تاریخ بلکه در همه فیلد ها اگه نتیجه جستجو یا فیلتر خالی بود پیغام صادر میشه

majid44
چهارشنبه 18 بهمن 1402, 07:26 صبح
سلام ، ممنون وتشکر از راهنمایی ارزشمند شما

majid44
چهارشنبه 18 بهمن 1402, 15:39 عصر
سلام ، امیدوارم خوب وسلامت باشید چرا در هر کدام از تکست باکس های جستجو وقتی کلمه ای را سرچ می کنیم که در بانک وجود ندارد در آن موقع پیام مشاهده نمی شود وبعداز پاک کردن آن از تکست باکس پیام دیده می شود ویا وقتی مثلا از تاریخ 14010214 تا 14010628 را انتخاب می کنیم پیام موردی یافت نشد نمایش داده نمی شود

eb_1345
چهارشنبه 18 بهمن 1402, 16:47 عصر
چرا در هر کدام از تکست باکس های جستجو وقتی کلمه ای را سرچ می کنیم که در بانک وجود ندارد در آن موقع پیام مشاهده نمی شود وبعداز پاک کردن آن از تکست باکس پیام دیده می شود ویا وقتی مثلا از تاریخ 14010214 تا 14010628 را انتخاب می کنیم پیام موردی یافت نشد نمایش داده نمی شود
سلام
کدی که در پست 8 گفتم اضافه کن باید در انتهای کدهای ماژول اضافه بشه!
بصورت زیر:

Public Function aban()
Dim strFilter As String
strFilter = ""
strFilter = "nz([pcode]) like '*" & Forms!frmAsli.txtpcode & "*' and nz([base])like '*" & Forms!frmAsli.txtbase _
& "*' and nz([fd])like '*" & Forms!frmAsli.txtFD & "*' and nz([h])like '*" & Forms!frmAsli.txtha & "*'"
If Not IsNull(Forms!frmAsli.txtmada) And IsNull(Forms!frmAsli.txtmadb) Then
strFilter = strFilter & " and [mad]>= '" & Forms!frmAsli.txtmada & "'"
ElseIf IsNull(Forms!frmAsli.txtmada) And Not IsNull(Forms!frmAsli.txtmadb) Then
strFilter = strFilter & " and [mad]<= '" & Forms!frmAsli.txtmadb & "'"
ElseIf Not IsNull(Forms!frmAsli.txtmada) And Not IsNull(Forms!frmAsli.txtmadb) Then
strFilter = strFilter & " and [mad]>= '" & Forms!frmAsli.txtmada & "' and [mad]<= '" & Forms!frmAsli.txtmadb & "' "
End If
Forms!frmAsli.Filter = strFilter
Forms!frmAsli.FilterOn = True
If Forms!frmAsli.Recordset.RecordCount = 0 Then
MsgBox "ãæÑÏí íÇÝÊ äÔÏ"
Exit Function
End If
End Function

اگه با این وجود بازهم پیغام بدرستی نمایش داده نشد فایلت رو ضمیمه کن بررسی کنم

eb_1345
چهارشنبه 18 بهمن 1402, 17:01 عصر
فیلم ضمیمه رو ببین !