View Full Version : تایید کردن یک موزد از چک باکس در سابفرم
reza_1199
جمعه 04 اسفند 1402, 23:17 عصر
با عرض سلام و شب به خیر خدمت دوستان و اساتید
در نمونه پیوستی با چه کدی میشه جلوی انتخاب بیشتر از یک مورد ( چک باکس ) در سابفرم رو گرفت و اگر کاربر چک باکسی رو انتخاب کرد و در صورتیکه چک باکس دوم رو انتخاب کنه پیغام اینکه یک مورد انتخاب شده صادر بشه و نتونه انتخاب کنه ممنون میشم راهنمایی کنین
eb_1345
شنبه 05 اسفند 1402, 01:41 صبح
سلام
چرا در رویداد کمند باتن ذخیره کد اضافه شدن رکورد جدید بکار برده ای که با هر کلیک بر روی اون یک رکورد خالی در جدول ایجاد میشه؟
ضمنا در سابفرم میتونی یک کمند باتن در حالت شفاف (Transparent) ایجاد کنی وبر روی txt2 قرار بدهی و مستقیماچک باکس رو انتخاب یا از حالت انتخاب خارج کنی که دیگه نیاز به کمند باتن تائید هم نباشه
مثل نمونه اصلاح شده ضمیمه
reza_1199
شنبه 05 اسفند 1402, 10:39 صبح
با سلام خدمت استاد بهرامی بزرگوار .
ممنون بابت راهنمایی ارزشمندتون مثل همیشه پر از ایده و خلاقیت . سپاس بیکران
eb_1345
شنبه 05 اسفند 1402, 11:49 صبح
با سلام خدمت استاد بهرامی بزرگوار .
ممنون بابت راهنمایی ارزشمندتون مثل همیشه پر از ایده و خلاقیت . سپاس بیکران
سلام
خواهش میکنم
من در نمونه پست قبل یرای کنترل انتخاب بیش از یک مورد یک فیلد از نوع چک باکس در جدول ایجاد کردم که در نمونه جدید اون فیلد رو از جدول حذف کرده ام
reza_1199
شنبه 05 اسفند 1402, 15:15 عصر
استاد بهرامی سلام مجدد
در نمونه قبلی مونده بودم که باید یه فیلد به جدول شلوغم اضافه کنم و حالا بیا و درستش کن :قهقهه::قهقهه: ولی دستتون درد نکنه با این نمونه ارسالیتون کاری کردید کارستون الحق که استادی حقتونه واقعا ازتون بینهایت تشکر میکنم:تشویق::تشویق::تشویق::ت ویق:
reza_1199
شنبه 05 اسفند 1402, 16:12 عصر
استاد بهرامی یه مشکلی هست . به فرض مورد اول رو تایید میکنیم و بعدش مورد دوم رو بخواهیم تایید کنیم پیغام شما مجاز به انتخاب ... میاد که در این مورد فکر میکنم ایراد از سوال بنده است که در آن واحد چک کنه تا کاربر بیشتر از یه مورد نتونه انتخاب کنه ممنون میشم بررسی کنین :خجالت::خجالت:
eb_1345
شنبه 05 اسفند 1402, 16:44 عصر
استاد بهرامی یه مشکلی هست . به فرض مورد اول رو تایید میکنیم و بعدش مورد دوم رو بخواهیم تایید کنیم پیغام شما مجاز به انتخاب ... میاد که در این مورد فکر میکنم ایراد از سوال بنده است که در آن واحد چک کنه تا کاربر بیشتر از یه مورد نتونه انتخاب کنه ممنون میشم بررسی کنین :خجالت::خجالت:
به آخر اون کدها عبارت زیر رو اضافه کن درست میشه
Strmultirec = ""
reza_1199
یک شنبه 06 اسفند 1402, 14:55 عصر
ممنون استاد بهرامی و معذرت از بابت زحمت مجدد . واقعیت امر انقدر لطف شما به اینجانب و کلیه کاربران و دانش آموختگان این سایت زیاده که من به نوعی احساس خجالت و شرمندگی کردم و به نوعی این سوال رو مطرح نکردم و از این بابت عذر تقصیر
من در فایل نمونه قبلی کدی رو اضافه کردم به این صورت که بیاد و chk1 رو برابر با false کنه بعد از اخطار دادن و از کدهای دیگه ای هم به غیر از نمونه
Dim ctl As Control
For Each ctl In Me.sub1.Controls
If ctl.ControlType = acCheckBox Then
ctl.Value = False
End If
Next ctl
استفاده کردم که همه اونها فقط فیلدی که کنترل بروی اونها قرار داره رو به صورت false قرار میده برای همین ممنون و سپاسگزار خواهم بود در صورت امکان نگاهی به این نمونه بندازید . سپاس:خجالت:
eb_1345
یک شنبه 06 اسفند 1402, 15:57 عصر
ممنون استاد بهرامی و معذرت از بابت زحمت مجدد . واقعیت امر انقدر لطف شما به اینجانب و کلیه کاربران و دانش آموختگان این سایت زیاده که من به نوعی احساس خجالت و شرمندگی کردم و به نوعی این سوال رو مطرح نکردم و از این بابت عذر تقصیر
من در فایل نمونه قبلی کدی رو اضافه کردم به این صورت که بیاد و chk1 رو برابر با false کنه بعد از اخطار دادن و از کدهای دیگه ای هم به غیر از نمونه
Dim ctl As Control
For Each ctl In Me.sub1.Controls
If ctl.ControlType = acCheckBox Then
ctl.Value = False
End If
Next ctl
استفاده کردم که همه اونها فقط فیلدی که کنترل بروی اونها قرار داره رو به صورت false قرار میده برای همین ممنون و سپاسگزار خواهم بود در صورت امکان نگاهی به این نمونه بندازید . سپاس:خجالت:
خواهش می کنم!
کدهای زیر رو جایگزین کدهای قبلی کن :
Dim I As Integer
If Left(Strmultirec, 1) = "," Then Strmultirec = Right(Strmultirec, Len(Strmultirec) - 1)
If Len(Strmultirec) - Len(Replace(Strmultirec, ",", "")) > 0 Then
MsgBox "ÔãÇ ãÌÇÒ Èå ÇäÊÎÇÈ ÈíÔÊÑ ÇÒ í˜ Ñ˜æÑÏ äãí ÈÇÔíÏ"
For I = 0 To Len(Strmultirec) - Len(Replace(Strmultirec, ",", ""))
DoCmd.RunSQL "UPDATE Table1 SET Table1.taeed =false where(id=" & Split(Strmultirec, ",")(I) & ") "
Next
End If
sub1.Requery
Strmultirec = ""
reza_1199
یک شنبه 06 اسفند 1402, 16:48 عصر
عااااااالی استاد بسیااااااار ممنون :تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:: شویق::تشویق::تشویق::تشویق::ت ویق::تشویق::تشویق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.