ورود

View Full Version : کلاس آموزشی جاوا

h.mehdi
دوشنبه 04 دی 1385, 15:04 عصر
با سلام

من دنبال یه کلاس جاوا خوب در تهران میگردم، خصوصی یا عمومی... اگر کسی از دوستان سراغ دارند لطفا یه جوری بنده رو راهنمایی کنند...

ممنون

h.mehdi
دوشنبه 11 دی 1385, 12:36 عصر
یعنی دوستانی که در این فروم هستند کلاس عمومی یا خصوصی جاوا سراغ ندارند ؟ یا اینکه برای اینکه تبلیغ نباشه به این پست جواب نمیدند ؟
اگر عمومی هم نمیشه جواب داد ممنون میشم اگر کسی با پیام خصوصی بهم جواب بده... :لبخندساده:

ممنون

diosa000
دوشنبه 11 دی 1385, 16:46 عصر
تا اونجایی که من میدونم انستیتوایزایران هر ترم کلاس جاوا برگزار میکنه و استادهای خوبی داره ...ولی اگثر آموزشگاهها کلاس جاوا و یا jspشون به حد نصاب نمیرسه !

Java_Master_Developer
چهارشنبه 01 دی 1389, 17:39 عصر
من در کلاس های آقای بهادر شرکت کردم و واقعا نتیجه گرفتم و الان هم دوره های جدیدشون داره شروع میشه که اطلاعاتش رو براتون می زارم

محتوی دوره:
J2SE(پیاده سازی برنامه های کاربردی Desktop )
J2EE(پیاده سازی برنامه های کاربردی تحت Web)
J2ME(برنامه نویسی بر روی موبایل)
Oracle (مدیریت بانک اطلاعاتی اوراکل)
زمان آغاز دوره: از 1389/10/20
مدرس: استاد امیر سام بهادر
مهلت ثبت نام: آخرین مهلت ثبت نام برای این دوره 1389/10/15
مکان برگزاری: مرکز فناوری اطلاعات واحد 34 دانشگاه جامع علمی کاربردی دپارتمان (JAVA, RUBY, ORACLE)
آدرس: فلکه دوم صادقیه، خیابان آیت ال... کاشانی ، خیابان بهنام ، نبش کوچه 16 ، ساختمان مشکوۀ دانش
شماره تماس: 44001033 و 09354887750
سایت:
WWW.MIITCO.COM (http://www.MIITCO.COM)
WWW.J2OS.ORG (http://www.J2OS.ORG)
ساعت مشاوره: از شنبه تا چهار شنبه از ساعت 16:30 الی 19 (مشاوره بصورت رایگان می باشد)

javaphantom
شنبه 04 دی 1389, 00:02 صبح
10 تا ۲۰ نفر بشین تقاضا بدین به سایت برنامه نویس که براتون کلاس بزاره. توی این فروم کسانی هستن که جاوا رو خوب بلدن و بتونند تدریس کنند . از مدیران سایت تقاضا کنید.

afshin_12
دوشنبه 13 آذر 1391, 21:12 عصر
توی تهران آموزشگاه ها و شرکتهای مختلفی هستند که کار آموزش جاوا انجام می دند بعضی هاشون خوبند مثلا مینوسافت که توسط مهندس پروینی اداره می شه. کلاسهای مهندس صدیقی که من خودم پیش ایشون آموزش دیدم که دیگه عالیه. دوره های آموزشی مهندس صدیقی توی اطلس سافت برگزار می شه www.atlassoft.ir از این دو گذشته، به نظر من کلاسهای بعضی جاها خیلی به درد بخور نیست مثلا انستیتو ایز ایران، مجتمع فنی کلاسهای خوبی برگزار نمی کنن سیلابسشون ضعیفه. از همه جا بدتر مرکز آموزش شریف هست که مدرسش مهندس امیر سام بهادر هست این آقا یه فریم ورک داره که نیمی از ایران را باهاش گول زده حتی صدا و سیما ! فقط خیلی خوب ژست می گیره ،خیلی مدعی هست. در ضمن ایشون کتاب هم تالیف کرده اند، من کتابش را خوندم ولی خداوکیلی اگه چیزی فهمیده باشم