PDA

View Full Version : چه طور می شه یک پنل رو روی یک فرم fsStayOnTop آورد ؟؟

shaghayegh_6113
چهارشنبه 06 دی 1385, 11:00 صبح
سلام
من یک فرم دارم که FormStyle اون fsStayOnTop هستش . یک Button هم دارم که با کلیک اون یک پنل باز میشه ولی این پنل من زیر فرمم قرار می گیره
می خوام بدونم چه طور می شه بدون اینکه فرمم بره زیر برنامه یا به عبارتی بدون اینکه FormStyle فرمم رو عوض کنم پنلم هم روی فرمم بیاد
ممنون

Touska
چهارشنبه 06 دی 1385, 11:20 صبح
سلام
من یک فرم دارم که FormStyle اون fsStayOnTop هستش . یک Button هم دارم که با کلیک اون یک پنل باز میشه ولی این پنل من زیر فرمم قرار می گیره
می خوام بدونم چه طور می شه بدون اینکه فرمم بره زیر برنامه یا به عبارتی بدون اینکه FormStyle فرمم رو عوض کنم پنلم هم روی فرمم بیاد
ممنون

منظور شما از Panel یک فرم با خاصیت Dialog هست یا یک Tpanel ؟

shaghayegh_6113
پنج شنبه 07 دی 1385, 21:47 عصر
منظور شما از Panel یک فرم با خاصیت Dialog هست یا یک Tpanel ؟

منظورم همون Tpanel هستش

MNosouhi
جمعه 08 دی 1385, 00:54 صبح
یک Button هم دارم که با کلیک اون یک پنل باز میشه ولی این پنل من زیر فرمم قرار می گیره
اینی که میگید اصلا ممکن نیست ، عناصری که در یک فرم قرار میگیرن میتونن زیر و یا روی همدیگر قرار بگیرن ، اما به هر حال همشون روی فرم قرار میگیرن.
این اصلا یه قانون هستش که در عناصر ویژوال ، شی فرزند همیشه روی شی پدر قرار میگیره .
احتمالا مشکلتون رو اشتباه بیان کرده اید.

m-khorsandi
جمعه 08 دی 1385, 10:49 صبح
اینی که میگید اصلا ممکن نیست
امکان چنین چیزی وجود داره ولی نه به این سادگی.

خوب این پنل، زیر فرم روی چه چیزی قرار میگیره؟

MNosouhi
جمعه 08 دی 1385, 11:55 صبح
امکان چنین چیزی وجود داره ولی نه به این سادگی.
لطف میکنید یه مثال بزنید؟

shaghayegh_6113
جمعه 08 دی 1385, 22:13 عصر
مثل اینکه من سوالم رو بد بیان کردم
Button من روی فرم Main ام قرار داره و فرم StayOnTop هم روی فرم Main باز میشه
در واقع Button ها و Panel ها منوی من رو تشکیل میدن و من می خوام همون طور که فرم StayOnTop من باز هستش و می بینمش بتونم روی منوهام هم حرکت کنم و بازشون کنم