View Full Version : تغییرات کدهای php 7.2 نسبت به php 5.6
sananet
جمعه 11 خرداد 1403, 12:51 عصر
با سلام
می خواهم نسخه php سایت خودم رو از 5.6 به 7.2 ارتقا دهم
با تغییر در هاست سایت بالا نمی اید و به نظر باید بعضی از کدهای php رو هم تغییر بدم
می خواستم بدونم چه کدهایی رو باید تغییر بدم
مرجعی برای اینکار هست !!
سایت من دست نویس هست و با هیچ cms ای نوشته نشده
Ali_Sedaghat
شنبه 12 خرداد 1403, 06:26 صبح
سلام دوست عزیز
تغییر دادن کدها از 5.6 به 7.2 زمانبر هست.
بهترین مرجع برای php، سایت زیر هست:
https://www.php.net/
متأسفانه مدت زمان زیادی هست که فعالیت سایت برنامه نویس کم شده به طوری که در حدود یک هفته ی قبل سوالی پرسیدم ولی یک نفر به سوال من پاسخ نداد؛ شاید برنامه نویس هایی که حرفه ای تر هستن فرصت پاسخگویی به سوالات افراد مبتدی رو ندارن یا اصلا در انجمن، فعال نیستن.
به عقیده ی من، شما سعی کن با جست وجو در اینترنت و دیدن فیلم ها یا مطالب آموزشی، مشکلات خودت رو برطرف کنی و به امید این که یکی بیاد و مشکلاتت رو حل کنه نباش.
دقیقا همین سوالی که شما پرسیدی رو من بارها در این سایت پرسیدم ولی دریغ از یک پاسخ.
Ali_Sedaghat
شنبه 12 خرداد 1403, 06:58 صبح
یکی از دلایلی که باعث میشه سایت شما بالا نیاد عدم اتصال به بانک اطلاعاتی هست.
اگه در هاست خودتون می تونید نسخه php رو تغییر بدید از این روش استفاده کنید در غیر این صورت، در لوکال، کدهای خودتون رو ویرایش کنید و نتایج ویرایش رو ببینید منتها قبلش نمایش خطا رو فعال کنید تا متوجه بشید که کدوم قسمت از فایل های شما منجر به ایجاد خطا میشن.
برای اتصال به دیتابیس هم به جای mysql_connect باید از mysqli_connect یا از کلاس mysqli استفاده کنید.
کلا mysql به mysqli تبدیل میشه با این تفاوت که شما باید یک متغیر رو به mysqli ارسال کنید که این متغیر می تونه متغیر ارتباط با دیتابیس باشه.
موفق باشید.
sananet
سه شنبه 15 خرداد 1403, 23:52 عصر
یکی از دلایلی که باعث میشه سایت شما بالا نیاد عدم اتصال به بانک اطلاعاتی هست.
اگه در هاست خودتون می تونید نسخه php رو تغییر بدید از این روش استفاده کنید در غیر این صورت، در لوکال، کدهای خودتون رو ویرایش کنید و نتایج ویرایش رو ببینید منتها قبلش نمایش خطا رو فعال کنید تا متوجه بشید که کدوم قسمت از فایل های شما منجر به ایجاد خطا میشن.
برای اتصال به دیتابیس هم به جای mysql_connect باید از mysqli_connect یا از کلاس mysqli استفاده کنید.
کلا mysql به mysqli تبدیل میشه با این تفاوت که شما باید یک متغیر رو به mysqli ارسال کنید که این متغیر می تونه متغیر ارتباط با دیتابیس باشه.
موفق باشید.
من در همین ورژن 5.6 تمامی موارد رو به mysqli تغییر داده ام ، اما وقتی از هاست ورژن رو روی 7 یا بالاتر میزارم سایت بالا نمیاد
آیا تغییری در سایر کدها هم باید بدم ؟
این نمونه کد اتصال من له بانک است که با php 5.6 داره کار میکنه
$GLOBALS['mconnect'] = @mysqli_connect('127.0.0.1','user', 'katest');
if(!$GLOBALS['mconnect']) $GLOBALS['mconnect']= @mysqli_connect('127.0.0.1', '', '');
if (!$GLOBALS['mconnect']) die('Could not connect: ' . mysqli_error($GLOBALS['mconnect']));
mysqli_select_db($GLOBALS['mconnect'],"dbnmae") or die('Can Not To Database');
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.