PDA

View Full Version : مبتدی: در خواست کد تغییر نمایش ساب فرم

محمد رضا بهبودی
جمعه 11 خرداد 1403, 17:21 عصر
با سلام و احترام خدمت اساتید محترم
من در یک فرم یک ساب فرم دارم که می خواهم با زدن یک دکمه نمای ساب فرم را به دیتا شیت تغییر دهم و برعکس ، دیتا شیت را به کاندیشینال فرم تغییر دهم .
لطفاً در صورت امکان راهنمایی بفرمائید. ممنون

eb_1345
جمعه 11 خرداد 1403, 18:12 عصر
من در یک فرم یک ساب فرم دارم که می خواهم با زدن یک دکمه نمای ساب فرم را به دیتا شیت تغییر دهم و برعکس ، دیتا شیت را به کاندیشینال فرم تغییر دهم .

سلام
نمونه ضمیمه رو بررسی کن !

محمد رضا بهبودی
شنبه 12 خرداد 1403, 07:33 صبح
با سلام و احترام

ممنون از راهنمائی جنابعالی
استاد زمانیکه از کد شما در برنامه خودم استفاده می کنم ، پیغام زیر نمایش داده می شود . لطفا در صورت امکان راهنمائی بفرمایید .
ممنون155771

eb_1345
شنبه 12 خرداد 1403, 14:33 عصر
با سلام و احترام

ممنون از راهنمائی جنابعالی
استاد زمانیکه از کد شما در برنامه خودم استفاده می کنم ، پیغام زیر نمایش داده می شود . لطفا در صورت امکان راهنمائی بفرمایید .
ممنون155771
سلام
برای تغییر نمای سابفرم حتماً در ابتدای کدها باید بر روی سابفرم فوکوس شود .
شاید در برنامه خودتان کد فوکوس بر روی سابفرم رو درج نکرده این!

Me.subform.SetFocus
If Me.subform.Form.CurrentView = 2 Then
DoCmd.RunCommand acCmdSubformFormView
ElseIf Me.subform.Form.CurrentView = 1 Then
DoCmd.RunCommand acCmdSubformDatasheetView
End If

محمد رضا بهبودی
یک شنبه 13 خرداد 1403, 07:30 صبح
با سلام و احترام
استاد گرامی
دقیقا کد شما را وارد کردم و روی ساب فرم ابتدا فوکوس می کنم ولی بازهم این پیغام داده می شود

eb_1345
یک شنبه 13 خرداد 1403, 11:57 صبح
با سلام و احترام
استاد گرامی
دقیقا کد شما را وارد کردم و روی ساب فرم ابتدا فوکوس می کنم ولی بازهم این پیغام داده می شود

سلام جناب آقای بهبودی عزیز !
سعی کن از برنامه خودتون یک کپی بگیرین و در هر مرحله آبجکت هائی را از اون حذف کنین و برنامه را تست کنین و حذف این آبجکت ها رو تا زمانی ادامه بدهین که تقریباً آبجکت اضافه ای نسبت به فایل نمونه نداشته باشین
ممکنه علت خطا وجود یک آبجکت خاص بر روی فرم باشد که با این کار میتوانی منشأ خطا را پیدا و اصلاح نمائید .
اگر با انجام اینکار هم موفق نشدی همان فایل کپی شده که آبجکت های اضافه اون رو حذف کرده ای ضمیمه کن تا بررسی بشه
یا علی

محمد رضا بهبودی
یک شنبه 13 خرداد 1403, 17:01 عصر
با سلام و احترام
ممنون از لطف جنابعالی