PDA

View Full Version : سوال: مشگل در EXPORTTODISK IN visual studio

sznilofarabi
شنبه 12 خرداد 1403, 10:12 صبح
با سلام
من در ویژوال استدیو با mvc یه وب سرویس ساختم که میاد یه فایل کریستال ریپورت رو برمیداره و با دستور ExportToDisk تبدیل به pdf میشه و در explore نمایش داده میشه( فیش حقوقی کارمندان در سایت نمایش داده میشه)
قبلا درست کار میکرد اما الان پابلیش جدید میزاریم و به حالت هنگ میره. بررسی کردیم دقیقا روی exporttodisk . هنگ میشه. نمیتونه بریزه
تمام دسترسی ها هم میدیم .iisuser و بقیه کاربران دسترسی کاربران fullcontrol دارند...

با سورس اجرا میکنم خطا نمیده و تولید میکنه اما پابلیش میکنم روی سایت ( فعلا روی local host سیستم خودم برای تست) به حالت هنگ میره
در application pool هم فیلد identity رو admin گذاشتم ...
خلاصه همه راه ها رو رفتم اما بازم میره تو حالت هنگ.... مورد فورس هست لطفا هر میدونه پاسخ بدید سریعتر ... ممنونم

ROSTAM2
شنبه 12 خرداد 1403, 10:19 صبح
با سلام
من در ویژوال استدیو با mvc یه وب سرویس ساختم که میاد یه فایل کریستال ریپورت رو برمیداره و با دستور ExportToDisk تبدیل به pdf میشه و در explore نمایش داده میشه( فیش حقوقی کارمندان در سایت نمایش داده میشه)
قبلا درست کار میکرد اما الان پابلیش جدید میزاریم و به حالت هنگ میره. بررسی کردیم دقیقا روی exporttodisk . هنگ میشه. نمیتونه بریزه
تمام دسترسی ها هم میدیم .iisuser و بقیه کاربران دسترسی کاربران fullcontrol دارند...

با سورس اجرا میکنم خطا نمیده و تولید میکنه اما پابلیش میکنم روی سایت ( فعلا روی local host سیستم خودم برای تست) به حالت هنگ میره
در application pool هم فیلد identity رو admin گذاشتم ...
خلاصه همه راه ها رو رفتم اما بازم میره تو حالت هنگ.... مورد فورس هست لطفا هر میدونه پاسخ بدید سریعتر ... ممنونم
first or force?!
سلام
برای هر دو تستی که انجام می دی از یک مرورگر استفاده می کنی؟!
ی مرورگر داشتیم با زمان سیستم اشتباه هنگ می کرد؟
شاید این مورد باشه

sznilofarabi
شنبه 12 خرداد 1403, 10:35 صبح
اره هر دو مرور گر یکی است
کروم

sznilofarabi
شنبه 12 خرداد 1403, 10:42 صبح
میتونه اشکال از نوع پابلیش باشه؟؟
شما معمولا چطور ÷ابلیش انجام میدید؟

روی پروزه راست کلیک > پابلیش ... ( من اینطوریپابلیش میسازم)
یا از طریق دستور publish در cmd?

ROSTAM2
شنبه 12 خرداد 1403, 11:11 صبح
میتونه اشکال از نوع پابلیش باشه؟؟
شما معمولا چطور ÷ابلیش انجام میدید؟

روی پروزه راست کلیک > پابلیش ... ( من اینطوریپابلیش میسازم)
یا از طریق دستور publish در cmd?

من هیچ وقت روی LOCAL HOST پابلیش نمی کنم....
از خود IIS کمک می گیرم پوشه پروژه رو بهش معرفی می کنم.
من تا الآن با کریستال ریپورت برای MVC یا WEB APP کار نکردم.

اضافه کردن Asp .Net Web Application به IIS بعنوان Website (https://www.aparat.com/v/sRwtg)