ورود

View Full Version : خطا در تبدیل accbb به mdb

moustafa
سه شنبه 15 خرداد 1403, 11:52 صبح
با سلام
من برای انتقال جداولم به sqlserver خواستم اونا رو save as کنم بهmdb با این خطا مواجه شدم

155791

مجبور شدم import به یه فایل mdb و اون تبدیل بهsqlserver کنم که با این خطا درsqlserver مواجهه شدم

155792

eb_1345
سه شنبه 15 خرداد 1403, 14:38 عصر
با سلام
من برای انتقال جداولم به sqlserver خواستم اونا رو save as کنم بهmdb با این خطا مواجه شدم

155791

مجبور شدم import به یه فایل mdb و اون تبدیل بهsqlserver کنم که با این خطا درsqlserver مواجهه شدم

155792

سلام
این تاپیک (https://barnamenevis.org/showthread.php?581510-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-accdb-%D8%A8%D9%87-mdb) رو دیده این ؟

moustafa
سه شنبه 15 خرداد 1403, 16:27 عصر
سلام
این تاپیک (https://barnamenevis.org/showthread.php?581510-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-accdb-%D8%A8%D9%87-mdb) رو دیده این ؟
بله جناب بهرامی مشکل از ساختاره و با کلیه روشها من جمله کپی از فایل به فرمت mdb که گفته شده تبدیل نمیشه منم جداولم زیاده هم برای طراحی و هم برای ورود دیتا و بالاجبار باید دیتابیس اکسس به اس کیو ال سرورانتقال پیدا کنه
155795

eb_1345
سه شنبه 15 خرداد 1403, 16:35 عصر
بله جناب بهرامی مشکل از ساختاره و با کلیه روشها من جمله کپی از فایل به فرمت mdb که گفته شده تبدیل نمیشه منم جداولم زیاده هم برای طراحی و هم برای ورود دیتا و بالاجبار باید دیتابیس اکسس به اس کیو ال سرورانتقال پیدا کنه
155795
امکان داره یکی از جداول برنامتون بعنوان نمونه در اینجا ضمیمه کنین تا بررسی بشه ؟
اگر اطلاعات جدول براتون مهمه میتونین اطلاعات اون رو حذف کنین

mazoolagh
سه شنبه 15 خرداد 1403, 20:18 عصر
سلام و روز خوش
به احتمال زیاد فیلد multivalue دارین

moustafa
سه شنبه 15 خرداد 1403, 23:39 عصر
امکان داره یکی از جداول برنامتون بعنوان نمونه در اینجا ضمیمه کنین تا بررسی بشه ؟
اگر اطلاعات جدول براتون مهمه میتونین اطلاعات اون رو حذف کنین
بفرمایین .با تشکر

moustafa
سه شنبه 15 خرداد 1403, 23:56 عصر
سلام و روز خوش
به احتمال زیاد فیلد multivalue دارین

درود بر شما سرور گرامی
بله فیلد داریم که اطلاعاتش از جدول دیگه با comboboxوارد میشه با صطلاح lookup داره ، همچنین فیلدهای محاسباتی داخل خود جدول داریم و .... اون مواردی که تو پیغامهای خطا گفته شده اگه بخوایم دستی تمام جدولها رو بررسی و این موارد رو رفع و دوباره تو اس کیو ال اضافه کنیم از همون اول تو خود اس کیو ال طراحی کنیم باصرفه تره! از نرم افزارها تبدیل هم استفاده کردم اونا موفق نشدن . روشی بنام پروسس وجود داره ؟

eb_1345
چهارشنبه 16 خرداد 1403, 00:32 صبح
بفرمایین .با تشکر

نسخه آفیسی که بر روی سیستمتون نصب شده چیه ؟ آفیس سیستم بنده 2016 میباشه و قادر به باز کردن فایل نمونه شما نمیباشه . فکر کنم دلیلش این باشه که این فایل در نسخه جدید آفیس مثل 2021 تهیه شده باشه.
اگر اینچنین باشه شما باید سعی کنین ابتدا فایل هاتون رو به ورژن های پائین تر accdb تبدیل کنی بعد اقدام به تبدیل اونها به نسخه mdb بکنین

moustafa
چهارشنبه 16 خرداد 1403, 10:27 صبح
نسخه آفیسی که بر روی سیستمتون نصب شده چیه ؟ آفیس سیستم بنده 2016 میباشه و قادر به باز کردن فایل نمونه شما نمیباشه . فکر کنم دلیلش این باشه که این فایل در نسخه جدید آفیس مثل 2021 تهیه شده باشه.
اگر اینچنین باشه شما باید سعی کنین ابتدا فایل هاتون رو به ورژن های پائین تر accdb تبدیل کنی بعد اقدام به تبدیل اونها به نسخه mdb بکنین
بله آفیسم بالاجبار در محیط کاری 2021 هستش . چگونه ؟ تو save as.. که قابلیت تبدیل به ورژن های پایین تر نداره .ممنون

eb_1345
چهارشنبه 16 خرداد 1403, 10:54 صبح
بله آفیسم بالاجبار در محیط کاری 2021 هستش . چگونه ؟ تو save as.. که قابلیت تبدیل به ورژن های پایین تر نداره .ممنون

جداول به ورژن پائین تر نسخه accdb ایمپورت هم نمیشه ؟
نمونه ای که در این تاپیک (https://barnamenevis.org/showthread.php?581510-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-accdb-%D8%A8%D9%87-mdb) با نام X.accdb قرار داده شده نسخه 2016 میباشه .تست کن ببین جداول نسخه 2021 از طریق ایمپورت وارد این نمونه میشه یا نه ! اگه شد در مرحله بعد با همون فایل Convert accdb To Mdb فایل X.accdb تبدیل به نسخه MDB کن !

m3343kh
چهارشنبه 16 خرداد 1403, 11:59 صبح

سلام
155798

eb_1345
چهارشنبه 16 خرداد 1403, 12:24 عصر
سلام
155798

سلام
این تصویر مربوط به محیط اکسس 2021 میباشه ؟
در پست قبل خواستم چنین پیشنهادی به جناب moustafa بدهم ولی فکر کردم شاید از این روش هم استفاده کرده اند و نتیجه نگرفته ان

m3343kh
چهارشنبه 16 خرداد 1403, 12:55 عصر
سلام
در پست قبل خواستم چنین پیشنهادی به جناب moustafa بدهم ولی فکر کردم شاید از این روش هم استفاده کرده اند و نتیجه نگرفته ان

مربوط به 2019

155799
برای ذخیره به ورژن پایین تر

atf1379
چهارشنبه 16 خرداد 1403, 13:04 عصر
مربوط به 2019

برای ذخیره به ورژن پایین تر
سلام
نمونه پست 6 که در آفیس 2016 اجرانمیشود در آفیس 2019 اجرا میشود ؟

m3343kh
چهارشنبه 16 خرداد 1403, 13:24 عصر
سلام
نمونه پست 6 که در آفیس 2016 اجرانمیشود در آفیس 2019 اجرا میشود ؟

بله باز میشود

ولی هنگام Save as پیام زیر را می دهد

155800
به نظرم بخاطر فرمولهایی است که توی جدول ها استفاده شده که در ورژن پایین تر پشتیبانی نمی شود.

moustafa
چهارشنبه 16 خرداد 1403, 15:41 عصر
سلام

بله دقیقا . عرض کردم که با save as مستقیم گزینه ای برای ورژن پایین ترنداره
155801

moustafa
چهارشنبه 16 خرداد 1403, 15:54 عصر
بله باز میشود

ولی هنگام Save as پیام زیر را می دهد

155800
به نظرم بخاطر فرمولهایی است که توی جدول ها استفاده شده که در ورژن پایین تر پشتیبانی نمی شود.
بله دقیقا اینم یکی از مواردی هست که تو پیغام گفته شده و برآنیم که اینا رو دور بزنیم . تغییرکدها واتصال به دیتایس از Daoبه ََAdo که خودشم کاری زمانبره اجتناب ناپذیر حالا اگه بخوایم جداول و ارتباطات و کوئریها رو هم از اول طراحی کنیم و توش data بریزیم کار بیشتر سخت تر و پر زحمت تر میشه .آدمای تنبل و کم رمق همچو من دنبال راه حل آسونتر و سریعترن در حالیکه در آینده به سختی و مشقت بیشتری دچار میشن

eb_1345
چهارشنبه 16 خرداد 1403, 17:42 عصر
بله دقیقا اینم یکی از مواردی هست که تو پیغام گفته شده و برآنیم که اینا رو دور بزنیم . تغییرکدها واتصال به دیتایس از Daoبه ََAdo که خودشم کاری زمانبره اجتناب ناپذیر حالا اگه بخوایم جداول و ارتباطات و کوئریها رو هم از اول طراحی کنیم و توش data بریزیم کار بیشتر سخت تر و پر زحمت تر میشه .آدمای تنبل و کم رمق همچو من دنبال راه حل آسونتر و سریعترن در حالیکه در آینده به سختی و مشقت بیشتری دچار میشن

آقا مصطفی عزیز ! در خصوص توضیحات پست 10 اظهار نظر نفرمودین !
علی ایحال چنانچه همه راههائی که امتحان کرده این نتیجه بخش نبوده و حدس میزنی که علت عدم ایمپورت جداول به داخل نسخه Mdb وجود فیلد های multivalue یا کمبوباکس هائی که lookup در آن بکار رفته میباشد برای رسیدن به اطمینان کامل این علت سعی کن در جداولی که در ساختار آنها فیلد های از انواع ذکر شده بکار رفته حذف کنی و بعد اقدام به ایمپورت نمائی . (بدیهیست قبل از انجام اینکار باید از دیتابیس یک کپی یا بکاپ بگیری)
اگر با انجام اینکار عمل ایمپورت جداول با موفقیت انجام شد در مرحله بعد در ساختار جداول ایمپورت شده ای که فیلدهای multivalue اونها رو قبلاً حذف کرده این دوباره اضافه کن. حداقل با انجام اینکار مجبور نمیشوین که از اول جداول و فیلدهای نسخه اصلی رو در نسخه Mdb ایجاد کنین وکلی وقتتون گرفته بشه

moustafa
چهارشنبه 16 خرداد 1403, 21:48 عصر
آقا مصطفی عزیز ! در خصوص توضیحات پست 10 اظهار نظر نفرمودین !
علی ایحال چنانچه همه راههائی که امتحان کرده این نتیجه بخش نبوده و حدس میزنی که علت عدم ایمپورت جداول به داخل نسخه Mdb وجود فیلد های multivalue یا کمبوباکس هائی که lookup در آن بکار رفته میباشد برای رسیدن به اطمینان کامل این علت سعی کن در جداولی که در ساختار آنها فیلد های از انواع ذکر شده بکار رفته حذف کنی و بعد اقدام به ایمپورت نمائی . (بدیهیست قبل از انجام اینکار باید از دیتابیس یک کپی یا بکاپ بگیری)
اگر با انجام اینکار عمل ایمپورت جداول با موفقیت انجام شد در مرحله بعد در ساختار جداول ایمپورت شده ای که فیلدهای multivalue اونها رو قبلاً حذف کرده این دوباره اضافه کن. حداقل با انجام اینکار مجبور نمیشوین که از اول جداول و فیلدهای نسخه اصلی رو در نسخه Mdb ایجاد کنین وکلی وقتتون گرفته بشه
جناب بهرامی سرور گرامی دقیقا در پست 3 جواب دادم .دیتابیسمو کپی کردم تو فایل نمونه ای که شما زحمتشو کشیده بودین و از اونجا اقدام به کانورت کردم که تصویر خطاش در همون پست نمایان است .بنظر همونطور که شما فرمودین تنها راه اصلاح جداول از قبیل حذف فیلدهای محاسباتی ،فیلدهای multivalueو... باشه . با سپاس از شما وسایر دوستان گرامی

mazoolagh
یک شنبه 20 خرداد 1403, 12:36 عصر
و دست آخر این که هیچگاه و به هیچ عنوان جدول های sql رو به صورت linked table استفاده نکنین،
هر چند که حتی برای backend اکسس هم بهتره این مورد رعایت بشه.

همه عملیات رو با کوئری و stored procedure و در سمت sql انجام بدین.

moustafa
یک شنبه 20 خرداد 1403, 20:22 عصر
و دست آخر این که هیچگاه و به هیچ عنوان جدول های sql رو به صورت linked table استفاده نکنین،
هر چند که حتی برای backend اکسس هم بهتره این مورد رعایت بشه.

همه عملیات رو با کوئری و stored procedure و در سمت sql انجام بدین.
نه دیگه بزرگوار. بدتر ین راه ها میانبرهای ساده و اغفال کننده هستن . جداول از اول در خود MS SQL طراحی میشه و از طریق ADO با کدهای VBA بطور unbound به فرمهاوگزارشاتconnect میشه. با تشکر از همراهی شما