View Full Version : قابل اطمینان برای آینده
bassplayer
شنبه 09 دی 1385, 11:30 صبح
با سلام
من برای برنامه نویسی وب از php استفاده میکنم و خیلی ازش لذت می برم چون واقعا کراس پلتفرم هست .
اما برای دسکتاپ اولش خواستم با همون php و ابزارهایی همچون gtk - winbinder - و غیره کار کنم دیدم جوابگو نیست .
بعد از اون دنبال ++c رفتم و یه خورده روی qt - wxwidgets بررسی کردم .
اما به این نتیجه رسیدم که تنها زبانی که مثل php واقعا کراس پلتفرم هست جاوا هست .
من یه خورده با jbuilder 2006 هم کار کردم . اما یه سوالاتی برام پیش اومد که خیلی لطف میکنید اگه جواب بدید :
1 - آیا ابزاری برای کامپال مستقیم جاوا وجود داره که کد مخصوص ویندوز و لینوکس و مکینتاش و سولاریس و غیره ایجاد کنه ؟ البته به غیر از native execute که در واقع حاوی همون فایلهای class. هست .
2 - آیا جاوا و jbuilder 2006 -2007 زبان فارسی رو ساپورت میکنه ؟ در محیط jbuilder وقتی خاصیتی رو به فارسی تغییر می دهم در قسمت کد میبینم که کد های دیگری رو جایگزین کرده و وقتی در قسمت کد فارسی مینویسم برنامه کند میشه . البته نسخه کامپایل شده مشکلی نداره اما این جور هم که نمیشه !
3 - آیا جاوا با MySQL مشکلی نداره ؟من خیلی به این دیتا بیس علاقه دارم .
با تشکر از شما
bassplayer
شنبه 09 دی 1385, 12:30 عصر
ببخشید اگه گفتم ابزار مستقیم برای سرعت عمل اجرای برنامه هست .
در صورتی که راه دیگری هست خوب آدم میاد با استفاده از مثلا install anywere کار رو تموم میکنه .
ببخشید و عصبانی نشید اگه با بی اطلاعی سوال میکنم چون من در زمینه جاوا اطلاع خیلی کمی دارم .
Behrouz_Rad
شنبه 09 دی 1385, 17:05 عصر
من برای برنامه نویسی وب از php استفاده میکنم و خیلی ازش لذت می برم چون واقعا کراس پلتفرم هست .
میشه منظورت از Cross Platform بودن PHP رو بگی؟
armin390
شنبه 09 دی 1385, 19:14 عصر
میشه منظورت از Cross Platform بودن PHP رو بگی؟
برای php منظور اینه که میتونه روی سیستم عامل های مختلف Linux, Bsd, Windows, Solaris, Mac os اجرا بشه...
و برای اسکریپت های php به عنوان برنامه تحت وب دیگه منظور مشخصه...
pooyanm
شنبه 09 دی 1385, 21:20 عصر
سلام
1. برای اینکار یک گزینه هست به نام Native Compiler که البته با تجربه شخصی خودم این گزینه را بهت توصیه نمی کنم راستش برای من فایل اجرایی حاصل از اینکار استقلال کافی را نداشت. اینجا را ببین:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=47214
ولی درنهایت در جاوا فایل اجرایی exe یا اجرایی برای لینوکس و مانند آن معنی نداره. بهترین گزینه Executable Jar File هست.
2. مشکل خاصی با هیچ زبانی نداره. کلا سرعت IDE های جاوا در سیستمهای معمولی پایینه و مشکل سرعت به IDE یا عملیات خاصی وابسته نیست.
3. همه بانک های شناخته شده پشتیبانی می شن. البته اگر از Java DB که در نگارش 6 به بعد اضافه شده استفاده کنی در اصل از یک بانک اطلاعاتی Cross-Platform استفاده کردی که به صورت یک بانک توکار در جاوا عمل می کنه.
در مورد سوالات 1 و 2 بازهم باید بیشتر توضیح بدی که مشکل اصلی شما با چه ویژگی یا چه نوع پردازشی هست؟
javaphantom
یک شنبه 10 دی 1385, 00:08 صبح
شما اگر jvm داشته باشی هر جا که نسبش کنی می تونی فایل جاوا رو کامپایل کنی هر جام که jre داشته باشی می تونی فایل کامپایل شده رو اجرا کنی. ما می گیم IDE بدرد نمی خوره برای همین موقع هاست چون اگر OS شما windows نباشه اون موقع کارت تمومه.
اما وقتی جوی jbuilder فارسی می نویسی اول سرعت کارت میاد پایین بعد که save می کنی میری دوباره بر می گردی بجای کلمات فارسی کلمات نادرست می بینی؟! بازم بگین IDE بگذیریم. جاوا UTF-8 رو پشتی بانی می کنه خیالت تخت ژاپنی هم بنویس برات چاپ می کنه.
اما گفتی MySQL به به می بینم که شما هم طرفدار open source هستید.
جاوا open source شده. در کنارش یک database open source هم دیگه عالی میشه. جاوا بخاطر کانکشن jdbc اکثر بانکهای اطلاعاتی رو پشتیبانی می کنه از جمله MySQL من خودم بانک اطلاعاتی محبوبم MySQL هست اگر jar فایل درایورشو برای java خواستی من در خدمتم. راستی گفتی php اونم یک جورایی کم کم می بینی برای کارای درست و حسابی جلوی جاوا کم می یاره. مخصوصا در مقابل EJB و FrameWork ها یا کلا بگم در قسمت J2EE که توی دنیا همه از اون دارن استفاده می کنند. جاوا از وقتی open source شده که دیگه داره تبدیل به یک هیولا می شه. جاوا یک محصول مشترک بین 700 شرکت IT معتبر دنیاست که بصورت استاندارد این شرکتها توسعه می دنش و از اون استفاده می کنند و از همه جالب تر که شرکتهای ارتباطاتی مثل نوکیا اریکسون hp و خیلی های دیگه از اون دارن استفاده می کنند و ماهم داریم استفاده می کنیم.
زندگی کن با open source
Inprise
یک شنبه 10 دی 1385, 01:02 صبح
- در هر تاپیک یک سوال بپرسید .
- قبل از پرسیدن فروم را جستجو کنید .
bassplayer
دوشنبه 11 دی 1385, 09:31 صبح
با تشکر از همه دوستان .
خوب من همیشه فکر می کردم جاوا با فارسی مشکل داره . خیلی ممنون از راهنمایی شما .
آقای javaphantom (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=17370) من خودم خیلی سعی کردم به MySQL وصل بشم نشد . در صورتی که راهنمایی کنید و یا فایل مورد نظر رو بدید خیلی ممنون میشم و آیا جاوا مشکلی در ارتباط با MySQL نداره ؟
در جواب Java DB هم باید بگم که خوب ان خیلی خوبه اما قصد من داشتن برنامه ای هست که در واقع نسخه رومیزی برنامه های تحت وب باشه . در واقع بتونه با همون دیتا بیس کار کنه .
و اینکه به نظر شما کد رو در Notepad بنویسم و از خط فرمان کامپایل کنم ؟
حالا اگه زیاد نخواهیم سخت بگیریم و ide پیشرفته نخواهیم چیزی هست که فقط کد رو داخلش بنویسیم و دکمه کامپایل داشته باشه و کد رو های لایت کنه ؟ یعنی در واقع هیچ وابستگی ایجاد نکنه و از خودش کد تولید نکنه ؟
از Inprise (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=1341) هم عذر می خوام اما موضوع کلی بود و همه موارد جز به اینکه آیا قابل اطمینان هست تاکید میکرد و مطرح کردن اون در چند تاپیک نتیجه بخش نبود و باعث سردرگمی میشد .
اما بهترین اطمینانی که به من داده شد حمایت کاربران تالار جاوا بود بدین معنا که تنها نمیمونی !
راستی شما هم مثل php کارها که به php احساس خاصی دارند به جاوا علاقه مند هستید ؟
titania
سه شنبه 12 دی 1385, 01:40 صبح
سلام
- jbuilder رو در سیستم عامل های دیگه هم میتونید نصب کنید و کارش خوبه در ضمن با همون خروجی jar بگیرید و روی سیستم عامل مورد نظرتون اجرا کنید.
اگه اصرار داری از Notepad استفاده کنی BlueJ انتخاب خوبیه
در مورد MySql خدمتتون عارضم که
http://www.developer.com/java/data/article.php/3417381
pooyanm
سه شنبه 12 دی 1385, 01:41 صبح
با سلام
می خواستم به هر سوال جداگانه جواب بدم که تذکر آقای Inprise یادم اومد. پس یک جواب مربوط به عنوان پست را مناسب دیدم. اینکه هیچ کار برنامه نویسی در هیچ محیطی نیست که از عهده مجموعه جاوا خارج باشه.
تنها مشکل به تخصص افراد در کار با اون بر می گرده. برای نمونه اگر بخواهید به نهایت سرعت در اجرا برسید (هر چند معمولا نیاز نمی شه) و یا در رجیستری ویندوز تغییراتی اعمال کنید باید کتابخانه های پردازش مورد نظر را دریک زبان وابسته به بستر خاص خود نوشته و به محیط جاوا معرفی کنید. این نمونه ها حداکثر مشکلاتی هستند که یک کاربر آشنا با یک زبان Native به راحتی از پس اونها بر میاد. اگر احتمال چنین کاربردی برای شما هست آشنایی ابتدایی با زبانهای وابسته به یک محیط همه مشکل شما را در جاوا برطرف می کنه.
javaphantom
سه شنبه 12 دی 1385, 11:42 صبح
من اگر می گم notepad فقط منظورم اینکه برنامه نویس خودش از هرگونه وابستگی به هر محیطی آزاد کنه. به این منظور اینکه شاید شما فردا خواستید برای یک ریزپردازنده خاصی برنامه بنویسید که اصلا شما قادر نباشید روی آن برنامه دیگری نصب کنید باید بتونید با امکانات کمی که دارید بهترین استفاده رو بکنید. اینجا جالب اینکه بجای کار با جاوا کار با IDE بحث می کنند. باشه هر کاری که دوست داری بکن.
اما برای وصل شدن به MySQL شما باید در اینترنت از این سایت http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/connector-j.html دانلود کن
یکjar فایل به شما میدهد بعد آدرس این jar فایل رو در قسمت CLASSPATH تعریف کن حالا با هر محیطی که کار می کنی بعدش کیف کن.
اما php یا jsp من تعصب به روی jsp ندارم ولی از ولی می دونم امکانات زیادی در jsp دارم بعدشم من چون با syntax های جاوا آشنا هستم دیگه نیازی به یاد گیری زبان دیگه ای ندارم. بخوام j2se or j2ee or j2me باشه جاوا می نویسم از امکاناتش استفاده می کنم و امنیت جاوا و این را به شما متذکر میشم در پرژه های درست و حسابی php اصلا قدرت جاوا رو نداره. ببین در مهندسی نرم افزار باید مهندس این مسئله رو در نظر بگیره که هر ابزار یا زبانی باید کجا استفاده بشه. جاوا یک محصول استاندارد و با ماکانات بالاست قابلیت بالای اون هست که الان بازارو گرفته.
حالا شما با هرچی که فکر می کنی می تونی کار کنی و پروژه خودتو انجام بدی بده
bassplayer
پنج شنبه 28 دی 1385, 11:54 صبح
در مورد مشکل فارسی با jbuilder که گفته بودم به نکته هایی برخوردم گفتم شاید کسی بخواد بدونه :
نرم افزار borland jbuilder x رو به صورت تصادفی از یک فروشگاه خریدم . البته من دنبال
c++ builder x بودم .
نکته جالب اینه که خیلی خوب با فارسی کار میکنه .
البته jbuilder 2007 هم مشکلی نداره اما دیگع خیلی کند ه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.