View Full Version : انتقال تماس به وسیله KDTele
Saeid59_m
شنبه 09 دی 1385, 12:50 عصر
سلام
من یه برنامه نوشتم که وقتی تلفن زنگ می خوره به طور خودکار سیستم پاسخ گویی می کنه . حالا می خوام مثلاً اگر شماره یک فشار داده شد ارتباط با یک خط داخل برقرار بشه . اما از هر دستوری استفاده می کنم . نمی شه
KDPhone1.DialNumber (13,0)
KDPhone1.Transfer (13)
لطفاً اگه کسی کار کرده راهنمائی کنه . ممنون
mzjahromi
شنبه 09 دی 1385, 13:52 عصر
شما دو تا راه دارید
1- اینکه از Call Transfer استفاده کنید. که بعضی از مودمها ساپورت نمیکنند.
2- با استفاده از DTMF خودت کال رو ترنسفر کنی به این صورت که دکمه فلش رو فشار بدی بعد شماره مقصد رو بگیری که بعضی از مودمها دکمه فلش رو هم ساپورت نمی کنن.
Touska
دوشنبه 11 دی 1385, 09:27 صبح
2- با استفاده از DTMF خودت کال رو ترنسفر کنی به این صورت که دکمه فلش رو فشار بدی بعد شماره مقصد رو بگیری که بعضی از مودمها دکمه فلش رو هم ساپورت نمی کنن.
و یادتون باشه برای استفاده از DTMF باید حتما Centeral Phone موجود باشه (البته چیزی هست که من تست کردم) و دیگر اینکه Delay ها فراموش نشوند.
می تونید از Modem Shuttle با Chipset Intel نیز استفاده کنید.
موفق باشید :)
alpha2006
دوشنبه 11 دی 1385, 09:39 صبح
سلام
دوست عزیز شما از چه Device برای برنامه خودت استفاده می کنی
اگر از مودم استفاده می کنی باید ببینی که میزان Flash Time مودم شما چقدر است.
برای ترانسفر کردن شما باید از دستور زیر استفاده کنی
&13
یعنی به داخلی 13 که & کاراکتر فلاش می باشد ( فلش یک قطع و وصل سریع در مراکز تلفن می باشد )
اگر میزان فلش تایم مودم شما با فلش تایم مرکز تلفن شما یکسان نباشد شما امکان ترانسفر یا همان اتصال به داخلی را نخواهید داشت مگر اینکه :
1- میزان فلش تایم مودم خود را تغییر دهید ( در تعداد کمی از مودمها قبل تغییر است . خودتات تحقیق کنید )
2- میزان فلش تایم مودم خود را بدست آورید و در صورت امکان میزان فلش تایم مرکز تلفن خود را برابر با میزان فلش تایم مودم خود قرار دهید.
به طور کلی با مودم چیز خوبی در نمی آید.
شما در صورتی که می خواهید به صورت حرفه ای کار کنید باید از کارتهای مخصوص تلفن گویا
استفاده کنید. یکی از این کارتها Dialogic نام دارد که هم اکنون متعلق به شرکت اینتل می باشد. قیمت این کارتها برای 4 خط همزمان حدود 750 هزار تومان هستش.
کارتهای دیگه هم وجود داره با نام : CallURL . Admore , PIKA , Brokeroute
موفق باشید
ekhorasan
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 20:02 عصر
سلام
من در سایت برنامه نویس بدنبال مطالبی در زمینه تلفن گویا می گشتم که با مطالب عنوان شده شما برخورد کردم
خواستم قبل از شروع کار کمی از شما راهنمایی بخوام و بپرسم آیا کارتان با موفقیت همراه بود؟
در ضمن اگر ممکنه بنده رو کمی راهنمایی کنید
با سپاس
Touska
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 20:54 عصر
Demo خود کامپوننت KDTele کامل و حرفه ایی هست.
موفق باشید. در سایت نیز اکثر جوابهای شما قابل دسترسی است.
nassim_20
شنبه 09 تیر 1386, 06:10 صبح
من یه برنامه نوشتم که وقتی تلفن زنگ می خوره به طور خودکار سیستم پاسخ گویی می کنه
اگه ممکنه کد مربوطه رو در این قسمت بگذارید چون دقیقا من به دنبال همین هستم که اگر تلفن زنگ بخورد برنامه فعال شده
درضمن اگه سیستم خاموش باشه و تلفن زنگ بخورد می توان سیستم را روشن کرد و برنامه فعال بشه و بصورت اتوماتیک وارد پاسخگویی بشه؟
Saeid59_m
شنبه 09 تیر 1386, 07:51 صبح
دوست عزیز
بهترین مثال همون نمونه برنامه Answer Machine خود کامپوننت KDTele است همراه با سورسه که خیلی ساده می تونی متوجه ماجرا بشی .
برای روشن شدن کامپیوتر هم باید ببینی توی Setup سیستم گزینه Modem Wakeup وجود داره که در اینصورت اونو باید فعال کنی
اگه بازم مشکل داشتی در خدمتیم
nassim_20
شنبه 09 تیر 1386, 13:20 عصر
دوست عزیز
من توی setup همچین گزینه ای را پیدا نکردم ولی این گزینه را داشت Ring-in power on
که این گزینه را فعال کردم ولی با زنگ تلفن کامپیوتر روشن نشد....
delphifan
دوشنبه 25 شهریور 1387, 07:28 صبح
دوستان عزيز سلام
من يک کارت D4PCIU Dialogic تازه خريدم . ولي نميدونم چطور ميشه با دلفي برنامه نويسي کرد. ميخواستم از kdtele استفاده کنم و از Demo استفاده کردم ولي مثل اين که فقط مودم ها رو تشخيص ميده. اگر ممکنه بگيد چطور ميشه از اين کارت در kdtele استفاده کرد و يا اگر راه حل بهتری داريد ممنون ميشم بگيد . لطفا جواب بديد خيلي حياتي است. خواهش میکنم حتما جوابم رو بدید.
با تشکر قبلي
Touska
دوشنبه 25 شهریور 1387, 09:44 صبح
با سلام ، اگر مودم ها رو تشخیص می دهد که مشکل حله ، از چندین KDPhone و KDVoice برای خطوط مختلف
استفاده نمایید.
راستی Multi Line هم در Demo هاش وجود داره.
موفق باشید :)
joker
شنبه 22 فروردین 1388, 20:14 عصر
مودم یک ورودی LineiN داره یک خروجیphone برای مراکز سانترال و اینکه بشه از طریق کامپیوتر تلفن وارده را به یک خط داخلی وصل کرد ، چطوریه ؟
merced
پنج شنبه 27 فروردین 1388, 00:47 صبح
مودم شما معموليه . احتمالاً به درستي اين كار رو انجام نده
براي تست گرفتن. شما بايد اول يك خط مستقيم كه وارد سانترال ميشه (خط 7 رقمي مخابرات) رو به يه داخلي وصل كني (با تنظيم كردن سانترال) . يعني با زنگ خوردن اون خط مخابرات خط داخلي زنگ بخوره. حالا مودم رو به اون خط داخلي وصل كن. انتقال رو مي توني انجام بدي.
daffy_duck376
پنج شنبه 27 فروردین 1388, 08:48 صبح
برای استفاده از سانترال به این نکته دقت کنید
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=154395
alikamyab
سه شنبه 01 اردیبهشت 1388, 20:11 عصر
دوستان عزیز مشکلی دارم.
من در حال طراحی برنامه ای به عنوام تلفن گویا هستم
این برنامه فقط تعدادی فایلهای صوتی رو برای تماس گیرندگان پخش میکنه.
برای استفاده از یک یا دوخط با مودم های معمولی تست کردم درست کار میکنه اما با کیفیت صدای بسیار کم.
با 3 مدل مودم Gigabyte zoltrix 3chip Zicyber تست کردم که صدا خوب نبود.
آیا مودم های خوبی برای پخش صدا میشناسید؟؟؟
سوال دوم اینکه اگر برای 4 خط نیاز به یک کارت مخصوص داشته باشم برای این کار کدام بهتره؟ IVR Board Dialogic ؟؟
و مشکل بزرگترم اینکه با وجود تحقیقات فراوان مرکزی برای فروش این کارتها پیدا نکردم . آیا مرکزی یا سایتی برا خرید این کارتها میشناسید؟؟؟؟؟
پنج شنبه 01 مرداد 1388, 20:51 عصر
سلام
ممنون از مقاله خوبتون
من یک برنامه کار با مودم به زبان c# می خواستم
لطف می کنید کامپوننت kdtele و طرز استفاده از اون برای من email کنید اگه یک برنامه به زبان c# کار با مودم دارید لطف می کنید برام بفرستید
yldis_leila@yahoo.com
ld.3630@gmail.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.