PDA

View Full Version : سوال مهم در باره ی rup

mahdi12
دوشنبه 11 دی 1385, 08:26 صبح
سلام
مدتی است درباره uml rup eup تحقیق می کنم ولی مطالب کمی نزدیک به هم است
لطفا کمی درباره تفاوت وکاربرد این مباحث توضیح بفرمایید
با تشکر فراوان:لبخندساده:

elaheh amin
دوشنبه 11 دی 1385, 09:08 صبح
سلام
rupیک فرایند است.فرایند توسعه نرم افزار ،که از ابتدا تا انتهای ساخت یک نرم افزار :تحلیل ،طراحی،پیاده سازی،تست و نگهداری نرم افزار را شامل میشود .در حقیقت به ما شیوه کار را نشان میدهد.ولی uml یک notation است یک زبان مدل سازی .در حقیقت یک ابزار است که ما در فرایند RUPاز آن استفاده میکنیم.یعنی ما با UMLآن شیوه ای که RUPگفته را ،اجرا میکنیم.در حقیقت،درطی مراحلی از RUP از UML استفاده میکنیم.UML یک زبان استاندارد است که مثل یک زبان مشترک بین برنامه نویسان عمل میکند تا فرایند RUPرا یکسان و قابل فهم برای همه کند.eup هم مثل rupاست با این تفاوت که مشکلاتی که در RUPبوده را رفع کرده است ونسخه enterpriseاست یعنیRUP را بهبود بخشیده.
یک مقاله خوب در مورد،شی گرایی,RUP,uml در سایت www.hypertech.ir (http://www.hypertech.ir) وجود دارد. میتوانید مطالعه کنید.

miimii
دوشنبه 11 دی 1385, 09:37 صبح
RUP فرآیند توسعه نرم افزار است.گاهی به عنوان یک متدولوژی توسعه نرم افزار هم تلقی می شود که مبتنی بر مفاهیم Object Oriented و Component Besed می باشد.
در صورتیکه EUP مدل توسعه یافته RUP است و نواقصی که در RUp وجود داشته برطرف گردیده است.و در این فرآیند بهبود یافته شده که منظور همان EUP است، Discipline هایی که در RUP وجود داشته نیز توسعه یافته است.
اما UML همان طورکه از نامش برمی آید Unified Modeling Language زبان استاندارد مدل سازی است. یعنی مراحل و فازهایی که شما در RUP طی می کنید می توانید با این زبان به صورت دیاگرام و با علائم استاندارد ترسیم نمایید.
در صورتیکه تمایل دارید بیشتر راجع به UML و RUP بدانید اگر در تالار جستجو کنید مطالب مفید و جامعی خواهید یافت.

سیدمقداد
شنبه 07 دی 1387, 09:58 صبح
سلام

یک کتاب فوق العاده (Ebook) به زبان فارسی در خصوص مفاهیم آر یو پی ( RUP ) توسط یکی از دوستان خوبم آقای بدری از فارغ التحصیلان دانشگاه شریف نوشته شده است که به زبان ساده این مفاهیم را توضیح داده شما می توانید از آدرس زیر آن را دانلود نمایید:

http://www.softgozar.com/WebPage/Sof...d=47&Title=RUP (http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=47&Title=RUP)

موفق باشید

javaphantom
شنبه 07 دی 1387, 13:06 عصر
سلام
مدتی است درباره uml rup eup تحقیق می کنم ولی مطالب کمی نزدیک به هم است
لطفا کمی درباره تفاوت وکاربرد این مباحث توضیح بفرمایید
با تشکر فراوان:لبخندساده:

اضافه شدن ۲ فاز به فازهای RUP دلیل بر بهبود این Methodology نیست یا تصور بر این بشه که RUP تکمیل یا بهبود بخشیده. بلکه روند مدیریتی نرم افزاری سازمانی رو با اضافه کردن این دوفاز طوری دیگر بیان کرده.
بحث چگونگی پرش از Component به Service Oriented و اهمیت تیم IT و خود IT چه در قسمت سفارش محصول چه در فست تولید محصول و هم در قسمت جابجایی محصول قدیم به جای محصول جدید.
تمام discipline های RUP که بوده کاملا در این methodology رعایت شده و همانطور که گفتم اضافه شدن به فاز و discipline ها دلیل بر ناقص بودن RUP یا بهبود آن نیست.

bahare23
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 20:18 عصر
سلام
میخواستم بپرسم نمودار میله ای گانت را مشه توی excel رسم کنم؟
و اینکه در جدول زمانبندی پروژه ستون مربوط به وزن دهی فعالیتها به چه معنی هست؟و بر چه اساسی باید پر بشه؟
ممنون