View Full Version : جدول ویژوال فاکس 9 در فاکس 2 یا 2.6
mzamani
دوشنبه 11 دی 1385, 14:10 عصر
با سلام و خسته نباشید
یک سوال کوچک ولی اساسی داشتم. آیا برنامه ای که با فاکس داسی کار می کند می تواند از جدولی که در ویژوال فاکس 9 ساخته شده و تمامی فیلدهای آن از نوع numeric هستند استفاده کند.
با تشکر
mehran_337
دوشنبه 11 دی 1385, 14:37 عصر
یه تست کوچیک کردم پیغام not a databse file داد . منطقا نمی شه نه تو فاکس نه تو خیلی از نرم افزارهای حتی کاربردی می بینم که فایل اجاد شده در ورژن بالاتر در ورژن پایین تر باز نمی شود
ولی خوب مسلما کنورت می شه کرد.
mzamani
دوشنبه 11 دی 1385, 15:02 عصر
با تشکر از پاسخ شما ولی دلم را از جا کنده شد .
من نیاز دارم که یکی از جداول تماما numeric ام به فاکس داسی تبدیل شود.لازم است و هیچ گریزی از آن نیست. حالا به من بگید که چطور اونو تبدیل کنم؟
با تشکر مجدد.
javad_hosseiny
دوشنبه 11 دی 1385, 17:49 عصر
پس از باز کردن جدول موردنظر در محیط ویژوال فاکس دستور
COPY TO tablename TYPE fox2x
را وارد کنید و سپس به راحتی فایل موردنظر را در محیط فاکس تحت داس بخوانید
(البته اگر دارای فیلدهای محتوی فارسی هستید ابتدا باید کدپیچ آن را به کدپیچ اطلاعات موردنظر خود در محیط داس (ایران سیستم - سایه - نور یا پانیذ) تبدیل کنید.
منطقا نمی شه نه تو فاکس نه تو خیلی از نرم افزارهای حتی کاربردی می بینم که فایل اجاد شده در ورژن بالاتر در ورژن پایین تر باز نمی شود
البته در تکمیل توضیح دوستمون نیز به این نکته اشاره می کنم که که معمولا تو بسیاری از نرم افزارها (ویژوال فاکس - اکسل و یا ...) قابلیت ضبط به نام (save as) و یا ارسال خروجی (export) برای فراخوانی در نرم افزارهای نسخه قدیم خود را قرار می دهند.
frahimi
سه شنبه 12 دی 1385, 10:30 صبح
http://www.barnamenevis.org/forum/images/icons/icon5.gifبا سلام و تشکر از تمامی زحمتکشان
بنده در ویژوال فاکس 9 یک فایل EXE ساختم بعد از اجرا در یکی از grid هان آن با پیغام
cannot update the cursor "factor" since it is read only
مواجه میشوم. ولی در هنگامیکه برنامه را بدون exe اجرا میکنم مشکلی ندارم لطفا در این زمینه مرا یاری نمائید
با تشکر فراوانhttp://www.barnamenevis.org/forum/images/icons/icon9.gif
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.