View Full Version : ساخت فایل اجرایی در ویژوال فاکس 9
mzamani
سه شنبه 12 دی 1385, 13:38 عصر
با تشکر از راهنمایی هایی که دوستان تا بحال انجام داده اند،
من در برنامه نویسی با فاکس مبتدی هستم بنابراین اگر سوال پیش پا افتاده ای می کنم ببخشید.
می خواستم طریقه ساخت فایل اجرایی در ویژوال فاکس 9 را برای یک پروژه با کاراکترهای فارسی که شامل چندین فرم به صورت formset ، چندین table و تعدادی فایل prg و report است را بدانم.
بازم ببخشید.
با تشکر
binyaz2003
سه شنبه 12 دی 1385, 14:54 عصر
باید یک فایل prg اصلی (main) داشته باشید تا تنظیمات محیطی اولیه رو انجام داده بعد منو یا فرم اصلی رو اجرا کنید . یک چیزی مثل این :
Set Talk OFF
Clear
Do Main.mpr
Read Events
برای انتخاب فایل اصلی هم باید در مدیریت پروژه روی فایل موردنظر کلیک راست و گزینه Set Main رو انخاب کنید.
پس از اون کلید Build و در پنجره بعد سومین گزینه رو انتخاب کنید.
mzamani
شنبه 14 بهمن 1385, 11:01 صبح
همین کار را کردم ولی پیغام های زیر را می دهد :
unable to find library class _BASE
unable to find library class _UI
unable to find library class _APP
unable to find library class _TABLE
mehran_337
شنبه 14 بهمن 1385, 12:07 عصر
خب اینها را باید از مسیر اصلی فاکس بهش بدی
rezaTavak
شنبه 14 بهمن 1385, 16:52 عصر
اینها در کلاسهای فاکس هستند که مسیرشان در مسیر نصب فاکس و شاخهffc در فایلهای vcx هستند. آنها را به عنوان کلاس به پروژه اضافه کنید.
mzamani
یک شنبه 15 بهمن 1385, 14:04 عصر
من در فایل MAIN.PRG کدهای زیر را نوشتم و بعد این فایل را بیلد کرده و با انتخاب سومین گزینه یک فایل EXE از آن ساختم ولی با کلیک روی این فایل اتفاقی نمی افتد فقط دیگر نمی توانم این فایل را پاک کنم یا محیط ویژوال فاکس را که قبلا باز کرده بودم ببندم . لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
SET TALK OFF
SET ECHO OFF
SET EXCLUSIVE ON
SET SAFETY OFF
DO FORM MYform.scx
READ EVENTS
binyaz2003
یک شنبه 15 بهمن 1385, 14:24 عصر
شما باید در جاییکه فرمتون رو میبندید دستور clear events رو اجرا کنید تا از برنامه خارج شوید.
rezaTavak
یک شنبه 15 بهمن 1385, 15:33 عصر
شاید در مسیر فایل اجرایی شما config.fpw واقع شده و در آن دستور Screen=off وجود دارد.
فرمایش دوست عزیزمون آقای حسینی هم این است که بخواهید از برنامه خارج شوید. که باید on shutdown را تنظیم کنید. راحتترین این است on shutdown quit
mzamani
یک شنبه 15 بهمن 1385, 16:07 عصر
آقای توکلی کمک بسیار موثری کردید که از بابت آن ممنونم .حالا یک سوال دیگر دارم. چه کار باید بکنم تا فرم ها بدون آن پنجره ای که در آن باز می شوند نمایش داده شوند. آیا اصلا امکان دارد؟
mehran_337
یک شنبه 15 بهمن 1385, 16:57 عصر
اگر در فرم خاصیت windowstype را برابر با modal قرار دهید و همچنین showwindow را برابر as top level بگذارید حالا می توانید فرم زمینه را مخفی کنید که دو راه دارد:
در مسیر فایل اجرایی شما config.fpw بسازید و در آن دستور Screen=off را بگذارید.
راه دیگر اینکه در ابتدای کار _screen.visible = .f. که البته راه اول بهتر است.
نکته : فرمهای دیگر یا باید جزو فرزندهای فرم شما باشند یا همه شان خواص گفته شده را داشته باشند و گرنه آنها دیده نخواهند شد .
mzamani
یک شنبه 15 بهمن 1385, 17:11 عصر
از همه دوستان به خاطر راهنمایی هایشان ممنونم . باید بگم اگه این سایت و اعضای خوبش نبودند نمی دانم چه باید می کردم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.