View Full Version : چگونه میشود olecontrol در vfp بهره برد
naderigh
یک شنبه 17 دی 1385, 10:26 صبح
من برای متون فارسی مجبورم از olecontrol در listbox یا textbox استفاده کنم برای وصل کردن به فیلد بانک اطلاعاتی بایستی چکار کنم
mehran_337
یک شنبه 17 دی 1385, 11:13 صبح
چرا مجبورید؟ اصلا مجبور نیستید بلکه با کمی جستجو می توانید ده ها روش برای این کار در همین تالار بیابید
rezaTavak
یک شنبه 17 دی 1385, 11:45 صبح
اگر از FM20.dll استفاده کنید توضیح داده ام که یک مشخصه CONTROLSOURCE دارد. اما برای بقیه شما در متد refresh باید از فیلد مقدار را بخوانید و در هنگام خروج با replace آنرا در فیلد ذخیره کنید.
دقت کنید در لیستها از ADDItem برای ایجاد لیست استفاده کنید.
naderigh
یک شنبه 17 دی 1385, 12:21 عصر
مجبورم به این خاطر که متنی را کاربر میخواهد ثبت نماید که هم فارسی و انگلیسی میباشد و هم عدد و سایر علاماتی که نیاز دارد برای ثبت یک متن حداقل یک صفحه ای با این اوصاف دقت کردید که متن در listbox یا textbox خود فاکس بهم میریزد و کاربر را گیج مینماید
و متاسفانه از FM20.dll هنوز نتوانسته ام استفاده کنم
و CONTROLSOURCE="table1.shr" داده ام و مقدار را به olecontrol میدهد ولی برای ویرایش متن یا ورود ان و ذخیره نمودن ان در فیلد مربوطه مشکل دارم
rezaTavak
یک شنبه 17 دی 1385, 13:28 عصر
در متد LostFocus کنترل خود بنویسید:
replace (this.contolsource) with this.OBJECT.Value
تا مقدار در فیلد ذخیره شود.
gharyaghdi
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 15:52 عصر
با سلام
از تمامی اقایانی که زحمت آموزش را بعهده دارند
یکه سئوال چگونه از FM20.dll در برنامه فاکس 9 استفاده کنیم
ضمنا در فاکس خودمان چگونه dll بسازیم
gharyaghdi
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 15:56 عصر
کسی می داند که چکونه اطلاعات بصورت excl می شود درست کنیم
gh_khajehzade
یک شنبه 08 بهمن 1391, 12:58 عصر
به help فاكس برو.
farhad_shiri_ex
چهارشنبه 11 بهمن 1391, 17:25 عصر
ابتدا باید یک پروژه جدید تعریف کنید بعد در یک سورس فایل از دستورات Define Class با خصیصه Olepublic برای کلاسی که می سازید و توابع مورد نظرتان هم در کلاس فوق به صورت procedure تعریف می شوند و بعد هم کامپایل کردن پروژه به Dll البته اینها ابتدائی ترین کار برای ساخت Dll برای اطلاعات بیشتر به Foxit بروید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.