PDA

View Full Version : منطق برنامه ناوگان حمل و نقل

ATULICUS
سه شنبه 26 تیر 1403, 14:56 عصر
سلام

وقت همه دوستان بخیر

سناریو :
توی یه ناوگان حمل و نقل مثلا 100 وسیله داریم که هر کدام مجهز به GPS هستند . کارفرما میخواد که تردد و مسیر این وسایل برای مدت زیاد مثلا چندین سال ذخیره و نگهداری و قابلیت سرچ داشته باشه

و حالا سوال :

میخواستم ببینم پیشنهاد دوستان چیه توی زمینه طراحی منطق برنامه ؟
دیتابیس چی میتونه باشه ؟
اگه قرار باشه هر 5 یا 10 دقیقه یک موقعیت جغرافیایی از 100 وسیله در بانک دخیره بشه ، به ازای هر وسیله یک رکورد ذخیره بشه ؟
میشه دیتای هر سال یا ماه رو جداگانه ذخیره کرد و موقع گزارش گیری از چند دیتابیس گزارش گرفت ؟

و همچین چیزایی دیگه :لبخند: خودتون بهتر میدونید اگه پیشنهاد دیگه ای هم برای طراحی بهتر منطق برنامه دارید خوشحال میشم بگید ...

________
ممنون !

یوسف زالی
سه شنبه 26 تیر 1403, 23:21 عصر
سلام.
ژئولوکیشن دو تا عدد اعشاری بیشتر نیست، که روی هم 8 بایت فضا اشغال می کنه (می تونه بیشتر هم باشه)
اگر هر ده دقیقه یک پوینت ذخیره کنید، برای هر وسیله در هر روز می شه 144 نقطه، بماند که اگر وسیله حرکتی نداره لزومی هم به سیو نداره، اگر 8 ساعت در روز کار کنه، حدود 50 نقطه کافیه، که می شه 400 بایت. برای 100 وسیله می شه 40 کیلو بایت در روز که اصلا دیتای بزرگی نیست.
پیشنهاد من که اس کیو اله، شما می تونید با ایندکس گذاری مناسب سرعت قابل قبولی در گزارش گیری داشته باشید.
دیتای یک سال در این اشل می شه حدود 15 مگ.
البته من خیلی ساده انگاری کردم، برای ذخیره هر پوینت باید آی دی تیبل، آی دی وسیله، و مثلا تایم رو هم نگهداری کنید، که اگر فرض کنیم دیتای شما 4 برابر بشه باز هم در سال می شه 60 مگ.
همین حالا دیتابیس های اس کیو الی دارم که 60 گیگ هستند و مشکلی هم ندارند.
پس به نظر من از سال به سال کردنش پرهیز کنید، که پیچیدگی بیخودی ایجاد می کنید.
نگهداریش هم دردسر می شه.

موفق باشید.

ATULICUS
پنج شنبه 28 تیر 1403, 18:12 عصر
ممنون از یوسف عزیز . مثل همیشه راهگشاست حرفات .

اسکیوال 2008 r2 کفایت میکنه ؟
به نظرت اینتربیس یا فایربرد از پسش بر میاد ؟

یوسف زالی
جمعه 29 تیر 1403, 13:31 عصر
اس کیو ال اگر نصب می کنی همیشه برو رو آخرین ورژنی که می تونی و استیبله، پیشنهاد من 2019. البته دیتابیس هایی که گفتی هم کاملا کافیه، خوبی اس کیو ال سرور اینه که تو محیطش کاملا دستت بازه، استور پروسیجر داره، تابع داره، آنالیز کوئری می تونی به راحتی انجام بدی، مونیتورینگ خوبی داره، روش افزونه های خوبی موجوده مثل ردگیت، و خیلی چیزای دیگه مثل راحتی جاب نوشتن روش برای بکاپ روزانه، قابلیت اضافه کردن دی ال ال دات نتی برای کارهای خاص، توابع و دیتاتایپ های خوبی که برای این کارها داره، و ...