ورود

View Full Version : به اشتراک گذاشتن دیتابیس sql

hex161
چهارشنبه 27 تیر 1403, 14:27 عصر
سلام .
مدیر شرکت برای اینکه یک نسخه از دیتابیس رو به من بده ازم خواسته تا ip دستگاه و یوزر و پسوورد رو بهش بدم. من زیاد سر در نمیارم و نمیتونم از خودش بپرسم.
دیتابیس من روی windows authentication تنظیم شده. چطور میتونم این اطلاعات رو بهش بدم؟
من اسکرین شات های مربوط به دیتابیس رو ضمیمه کردم. ممنون میشم کمکم کنید

ROSTAM2
پنج شنبه 28 تیر 1403, 19:50 عصر
سلام .
مدیر شرکت برای اینکه یک نسخه از دیتابیس رو به من بده ازم خواسته تا ip دستگاه و یوزر و پسوورد رو بهش بدم. من زیاد سر در نمیارم و نمیتونم از خودش بپرسم.
دیتابیس من روی windows authentication تنظیم شده. چطور میتونم این اطلاعات رو بهش بدم؟
من اسکرین شات های مربوط به دیتابیس رو ضمیمه کردم. ممنون میشم کمکم کنید

................ حذف شود ............................

hex161
شنبه 30 تیر 1403, 18:34 عصر
متوجه نمیشم. دیتابیس و کامپیوتر های ما در شرکت به یک سرور متصل هستند. دیتابیس هم داخل سرور هست. ایشون به من گفتند یک نسخه کلون برای من آماده کردند و آی پی و یوزر و پس کامپیوتر من رو میخوان تا دیتابیس رو متصل کنن.

ROSTAM2
شنبه 30 تیر 1403, 22:55 عصر
متوجه نمیشم. دیتابیس و کامپیوتر های ما در شرکت به یک سرور متصل هستند. دیتابیس هم داخل سرور هست. ایشون به من گفتند یک نسخه کلون برای من آماده کردند و آی پی و یوزر و پس کامپیوتر من رو میخوان تا دیتابیس رو متصل کنن.

از اینجا می تونید آی پی کامپیوترتون رو مشاهده کنید....

Settings -> Network & Internet -> Properties

155898

ROSTAM2
پنج شنبه 11 مرداد 1403, 09:17 صبح
برای ارتباط با دیتابیس Server کافی هست یک Login با یک Password به SQL Server اضافه بشه و به Client معرفی بشه

155921

155923
آماده سازی سیستم میزبان SQL Server برای اتصال (https://www.aparat.com/v/flcpx5y)