PDA

View Full Version : آیا خرما قند دارد؟(تاثیر مصرف خرما بر دیابت)



SaraAhmadi12
شنبه 17 شهریور 1403, 13:02 عصر
خرما به داشتن فروکتوز طبیعی شناخته شده است. خرما شیرینی طبیعی دارد و ارزش غذایی فراوانی دارد. افرادی که دیابت دارند نگران این هستند که با مصرف خرما، قند خونشان افزایش یابد. در مورد این که آیا خرما برای افرادی که دیابت دارند مفید است یا مضر جواب قطعی وجود ندارد و باید گفت که بستگی به این دارد که مصرف آن را چگونه در رژیم غذایی خود قرار می دهید.
آیا خرما برای دیابت ضرر دارد؟
خوردن بیش از حد خرما می تواند منجر به افزایش مضر سطح گلوکز خون برای افراد مبتلا به دیابت شود زیرا خرما کالری و قند بالایی دارد. افراد مبتلا به دیابت در زمان خرید خرما باید به اندازه آن توجه کنند و اگر اندازه آن نوع از خرما بزرگتر است باید تعداد کمتری از آن را مصرف کنند. همچنین، حتما بررسی کنید که آیا خرمای شما حاوی قند یا مواد نگهدارنده اضافه شده است یا نه، زیرا ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت مضر باشد.


آیا خرما قند خون را بالا می برد؟
خرما دارای قند طبیعی و فروکتوز است و بسیاری بر این باورند که اگر به دیابت مبتلا هستید، باید از مصرف خرما خودداری کنید. همچنین برخی این تصور رت دارند که مصرف خرما برای کبد چرب نبز مضر است. افراد مبتلا به دیابت باید از غذاهایی استفاده کنند که شاخص گلیسمی پایینی دارند. خوردنی هایی که شاخص گلیسمی بالاتری دارند باعث افزایش سطح گلوکز خون می شوند. با این حال، خرما دارای شاخص گلیسمی 42 ( مقدار قند خرما) می باشد و شاخص گلیسمی آن متوسط محسوب می شود.

خرما و دیابت (https://ayrikdates.com/%d8%ae%d8%b1%d9%85%d8%a7-%d9%88-%d8%af%db%8c%d8%a7%d8%a8%d8%aa/)


فیبر موجود در خرما به بدن کمک می کند کربوهیدرات ها را به آرامی جذب کند و افزایش قند خون را کاهش دهد. ترکیب خرما با منبعی از پروتئین و چربی، مانند بادام، ممکن است هضم را کندتر کند و به مدیریت سطح قند خون کمک کند.
اگر دیابت دارید، خوردن یک یا دو خرما در روز برای شما کاملا طبیعی است و مشکلی ایجاد نمی کند. با این حال، ممکن است پس از مصرف خرما سطح گلوکز خون یک افزایش خفیف داشته باشد. بنابراین بهتر است در مورد مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید.