PDA

View Full Version : حرفه ای: اجرای برنامه ویندوزی از طریق مرورگر

dab_hrd
دوشنبه 26 شهریور 1403, 15:33 عصر
با سلام .
بنده میخوام یک برنامه حسابداری که سرور داره و روی کلاینت ها به صورت نصبی در ویندوز کار میکنه رو بیارم توی محیط وب و دیگه نیاز نباشه توی کلاینت ها نصب بشه .چطور میتونم این کار رو بکنم؟

البته دنبال نرم افزارهای پولی مثل سیتریکس و tsplus هم نیستم
ممنون

dab_hrd
چهارشنبه 28 شهریور 1403, 13:40 عصر
سلام
دوستان گرامی ک
آیا کسی با tsplus کار کرده ؟
error target rdp 127.0.0.1 ... مربوط به چیه ؟

dab_hrd
شنبه 07 مهر 1403, 09:43 صبح
دوستان گرامی راه حل ؟؟؟
تبدیل برتنامه دسکتاپی به تحت وب
هدفم تنها عدم نیاز به نصب بروی کلاینتها می باشد

ROSTAM2
شنبه 07 مهر 1403, 12:34 عصر
دوستان گرامی راه حل ؟؟؟
تبدیل برتنامه دسکتاپی به تحت وب
هدفم تنها عدم نیاز به نصب بروی کلاینتها می باشد

Wep Application از اسمش پیداست :

What is a Web Application? A web application is software that runs in your web browser. Businesses have to exchange information and deliver services remotely. They use web applications to connect with customers conveniently and securely.

dab_hrd
شنبه 07 مهر 1403, 12:48 عصر
میشه بی زحمت بیشتر توضیح بدهید
گمن برنامه حسابداری کامل دسکتاپی دارم
فقط می خواهم کاربرانم تحت شبکه دیگر نیازی به نصب برنامه نداشته باشند و با با وارد ip در مرورگر به برنامه متصل و وارد شوند
نمی خواهم ار ابتدا برنامه بنویسم
فقط می خواهم برنامه فعلی ام از طریق وب قابل دستزسی و اجرا باشد
ممنون

ROSTAM2
شنبه 07 مهر 1403, 13:55 عصر
میشه بی زحمت بیشتر توضیح بدهید
گمن برنامه حسابداری کامل دسکتاپی دارم
فقط می خواهم کاربرانم تحت شبکه دیگر نیازی به نصب برنامه نداشته باشند و با با وارد ip در مرورگر به برنامه متصل و وارد شوند
نمی خواهم ار ابتدا برنامه بنویسم
فقط می خواهم برنامه فعلی ام از طریق وب قابل دستزسی و اجرا باشد
ممنون

این وبسایت رو ببین:
Convert Windows applications to web app | Rapid Web Enablement (cybelesoft.com) (https://www.cybelesoft.com/thinfinity/virtualui/instantremoting/)

جستجو کن شاید رایگانشو پیدا کردی این یک دمو هست دقیق نمی دونم کارش ب چ صورته فقط جستجو کردم

متاسفانه رایگان نیست.

ROSTAM2
شنبه 07 مهر 1403, 14:02 عصر
بنظر من اگه خودت نم یتونی web app شو بسازی تو یکی از ین وبسایتای فریلنسری پروژه ایجاد کن
و بنظر من توی parscoders چون مناقصه ایه می تونی با قیمت پایینتری پروژه اتو تحویل بگیری البته کیفیت هم مهمه

AMIBCT
شنبه 07 مهر 1403, 14:41 عصر
امکان اجرای مستقیم برنامه‌ی ویندوزی در مرورگر وجود ندارد.

سه کار دیگر قابل انجام است. یکی اینکه اگر برنامه طوری باشد که امکان اجرا از طریق شبکه را داشته باشد، یا اگر ندارد با کمک مجازی‌سازها، امکان اجرای از راه دور آن را ایجاد کنید.
به جای اینکه مثال برنامه از مسیر c:\app.exe اجرا شود از مسیر ‎\\acc\app.exe قابل اجرا شود.

و کار دوم اینکه از طریق Remote Desktop برای کاربران روی یک سرور دسترسی ایجاد کنید و هر کسی با نام کاربری خودش به سرور متصل شود و برنامه را از آنجا اجرا کند و تصویرش را در نمایشگر خودش ببیند

و کار سوم اینکه برای کاربران خودتان Thin Client تهیه کنید و همه را از طریق شبکه به سرور اصلی متصل کنید. این روش هم تقریبا مدل سخت‌افزاری Remote Desktop است که مزیت‌هایی دارد و معایبی

علی فتحی
پنج شنبه 27 دی 1403, 18:38 عصر
وجود داره نمیدونم راهکارش چیه ولی برنامه بیمه عشایر و روستایی و ببینید از گوگل برمامه دسکتاپ هستش از طریق وب باز میشه