View Full Version : پیغام Terminated,exit code 121
Roozbeh
چهارشنبه 20 دی 1385, 09:29 صبح
درود به همه دوستان
من با دو تا سیستم تلاش در اجرای یک برنامه خیلی ساده را دارم.(جمع دو عدد)
تمام مراحل ره خوبی اجرا میشود وهیچ چیغام خطایی نمیدهد.ولی وقتی F9 را میزنم تا برنامه run شود این پیغام را میدهد .برنامه های دیگر را هم که اجرا میکنم همین پیغام را با عدد متفاوتی میدهد.از شما میخواهم راهنمایی کنید. سپاسگزارم.
نمونه برنامه:
MODEL SMALL
.DATA
X DB 56H
Y DW 123H
Z DW ?
.CODE
.STARTUP
MOV AL,X
MOV AH,0
ADD AX,Y
MOV Z,AX
.EXIT
END
Younes
چهارشنبه 20 دی 1385, 10:11 صبح
با سلام
من که عینا کد شمارا اسمبل و اجرا کردم و هیچ خطایی نگرفتم. (البته یک نقطه اول model smal اضافه کردم که قطعا شماهم در برنامه اصلی داشته اید)
Roozbeh
چهارشنبه 20 دی 1385, 11:47 صبح
آره دوست من نقطه هست.
من نمیدانم چرا در بعضی سیستم ها جواب میدهد و در بعضی خیر.برای همینم میخوام بدوم این پیغام را در چه مواردی میدهد.
بهرحال از شما سپاسگزارم و امیدوارم دوستان دیگر هم اگر راهی به نظرشان میرسد راهنمایی کنند.
Roozbeh
جمعه 22 دی 1385, 07:44 صبح
کسی از دوستان نمیدونه چه دلیلی ممکنه داشته باشه.سپاسگزارم.
Asad.Safari
جمعه 22 دی 1385, 20:01 عصر
مشکل در تنوع پردازنده هاست !
اسمبلی پردازنده ها با هم فرق میکنه .
موفق باشید
Roozbeh
شنبه 23 دی 1385, 16:31 عصر
دوست گرامی
با سپاس از شما با این حساب راه حلی وجود نداره؟
Best Programmer
یک شنبه 24 دی 1385, 03:57 صبح
مشکل در تنوع پردازنده هاست !
اسمبلی پردازنده ها با هم فرق میکنه .
موفق باشید
جواب جالبی بود ولی یک سوال مهم اینجا بیان می شود.
آیا شما اصلا فکر کرده اید دوست ما به غیر از پردازنده های AMD/Intel چه پردازنده دیگری در اختیار دارد. فکر نمی کنم این دوست ما یک MIPS یا ARM یا SPARC یا S390 یا PowerPC دسترسی داشته باشد.
بهرحال برای حل مشکل دوستمون یه چندتا سوال دارم :
1: آیا در هنگام اسمبل کردن یا لینک کردن با ایرادی روبرو نمی شوید؟
2: بر روی چه سیستم عاملی برنامه خود را اجرا می کنید؟
برنامه شما به صورت ظاهری و syntax هیچ مشکلی ندارد و باید مشکل را در جای دیگر پیدا کرد.
Asad.Safari
یک شنبه 24 دی 1385, 10:19 صبح
آقای برادر همین دوتا پردازنده AMD و Intel هم در بعضی جا ها اسمبلیشون فرق میکنه .
اون اسمبلی که ما ها یاد گرفتیم همشون طبق استاندارد IBM بوده.
موفق باشید
Best Programmer
یک شنبه 24 دی 1385, 11:38 صبح
For the assembly language programmer, the most important difference between AMD and Intel processors
is apparent when using SIMD technology. While AMD has duplicated the MMX technology, it has
not fully duplicated the newer SSE technology. When Intel introduced SSE in the Pentium II processor,
AMD took a different route. The AMD K6-2 processor uses a different SIMD technology called 3D Now.
The 3D Now technology uses similar registers and data types as SSE, but it is not software compatible.
This has caused high-speed programmers considerable difficulty when programming for SSE functions.
With the release of the Athlon XP processor in 2001, AMD supported SSE integer arithmetic. At the time
of this writing, the newest AMD processor chips now fully support SSE technology.
مرجع : کتاب Wrox.Professional.Assembly.Language ص 36.
این از تفاوت بین این دو نوع CPU . البته ذکر این نکته هم لازم است که بحثی بر سر AMD64 و یا EM64T نیست.
http://en.wikipedia.org/wiki/EM64T
سعی کنید استاندارد AT&T را هم یاد بگیرید.
Roozbeh
جمعه 29 دی 1385, 22:31 عصر
دوست گرامی
من از winxp استفاده میکنم.
نه ایرادی نمیبینم.ایراد syntax هم که اگر داشته باشد اصلا به باز شدن صفحه آبی و زدن کلید f9 فکر نمیکنم برسد.برنامه را هم که خط به خط پیگیری میکنم تا آخرن خط میرود و اعمال را انجام میدهد.فقط از آخرین دستور که رد میشود این پیام را میدهد.شاید اصلا tasm من ایراد دارد؟باید امتحان کنم.به هر حال از شما سپاسگزارم.
راستی با اینکه درخواست نوشتن پروژه هم خلاف قانون هم کار خوبی نیست.ولی اگر کسی یه ماشین حساب که فقط رشته رو از ورودی بگیره و تبدیل به عدد کنه و بعد 4عمل اصلی رو انجام بده میده داره لطف کنه.چون استاد ما همین وسط امتحانا میخواد تحویل بگیره و نمیخواد فرصت بده تا وقت کنیم بنویسیم.شرمنده مدیران و دوستان.
موفق باشید.
aakh1361
چهارشنبه 04 بهمن 1385, 01:54 صبح
.MODEL SMALL
.DATA
X DB 56H
Y DW 123H
Z DW ?
.CODE
StartCode:
MOV AL,X
MOV AH,0
ADD AX,Y
MOV Z,AX
mov ax,4c00h
int 21h
END StartCode
این کد رو اجرا کن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.