ورود

View Full Version : link table

reza850101
چهارشنبه 20 دی 1385, 11:38 صبح
باسلام - من بوسیله لینک از تیبل یک برنامه دیکر استفاده میکنم اما میخواهم در قسمت برنامه ام اثری از تیبل ها مشاهد نشود (درواقع اطلاعات دربرنامه دیگر باشد و سایر اشیا دربرنامه دیگر باشد) آیاامکانپذیراست

شاپرک
چهارشنبه 20 دی 1385, 11:54 صبح
1- جداول رو Hidden کنید .
یا
2- جداول رو لینک نکنید و بوسیله ایجاد Connection از اطلاعات آنها استفاده کنید .

marmolaakk
شنبه 23 دی 1385, 15:22 عصر
1- جداول رو Hidden کنید .
یا
2- جداول رو لینک نکنید و بوسیله ایجاد Connection از اطلاعات آنها استفاده کنید .

شاپرک عزیز اگه میشه طریقه ایجاد کردن این connection را هم توضیح بده

شاپرک
شنبه 23 دی 1385, 15:38 عصر
منظورم رکوردست است .

marmolaakk
شنبه 23 دی 1385, 15:51 عصر
منظورم رکوردست است .

چه طور میشه با رکوردست اینکار رو کرد ؟ :خجالت: اگه میشه یه مثال بزن متشکرم

reza850101
دوشنبه 02 بهمن 1385, 12:21 عصر
خوب یه مثال !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الصبر مفتاح الفرج...........

شاپرک
دوشنبه 02 بهمن 1385, 12:36 عصر
اینم یه مثال خیلی ساده :

marmolaakk
سه شنبه 24 بهمن 1385, 13:01 عصر
اینم یه مثال خیلی ساده :

شاپرک عزیز
توی این مثال که گفتی وقتی فرم بسته میشه خطا میگیره . یه سوال دیگه آیا میشه برای Server توی این مثال پس ورد گذاشت و اگه میشه چطور اونو توی برنامه تعریف کنیم؟

شاپرک
سه شنبه 24 بهمن 1385, 13:18 عصر
جستجو کن خیلی در مورد پسورد بحث شده

seeker
سه شنبه 24 بهمن 1385, 15:44 عصر
من هم دچار همین مشکل بودم
خیلی گشتم
خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که
نمیتونی کاریش کنی
هرکاری کنی جداولت اکسپورت میشن
تنها راهش ایه که من دارم میرم
جداول تو فایل اکسس با رمز اکسسی
اپلیکیشن VB
فقط و فقط

karmand
چهارشنبه 25 بهمن 1385, 07:37 صبح
سلام به شاپرک
دو فایل اکسس فرستادی که از یکی به دیگری کانکت است اما لطفا روش ایجاد را نیز بنویسید متشکرم

شاپرک
چهارشنبه 25 بهمن 1385, 08:23 صبح
روش ایجاد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAMRAHSOFT.IR
چهارشنبه 25 بهمن 1385, 08:23 صبح
سلام دوستان اگه فلیل ها جابه جا بشه روی هارد مشه لینکه تیبلها خود کار ایجاد بشه با زدن یک کلید

شاپرک
چهارشنبه 25 بهمن 1385, 08:28 صبح
سلام دوستان اگه فلیل ها جابه جا بشه روی هارد مشه لینکه تیبلها خود کار ایجاد بشه با زدن یک کلید
من چیزی از این جمله متوجه نشدم !!!!
سوالی بود یا خبری ؟

karmand
چهارشنبه 25 بهمن 1385, 10:53 صبح
جناب شاپرک
ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است در ضمن من 50سال دارم و دیپلم زمان شاهنشاه اریامهر هستم و تا اکنون هیچ دوره کامپیوتری ندیده ام بجز word که ان هم اداره اجباری فرستاد اگر سئوال میکنند جواب این است؟!!!!!!! حال روش را اگر خواستی بگویی طوری بنویس که بیسوادانی مثل ما متوجه شویم با تشکر

شاپرک
چهارشنبه 25 بهمن 1385, 11:29 صبح
من قصد توهین نداشتم ! در هر صورت ببخشید . من بهتون احترام میذارم ولی ببینید اینجا که کلاس آموزشی نیست اینجا یک سوال پرسیده میشه و یک جواب داده میشه ...
سوال شما خیلی کلی ه .... بگید کدوم قسمت رو متوجه نشدید تا من توضیح بدم .

HAMRAHSOFT.IR
چهارشنبه 08 فروردین 1386, 17:50 عصر
منظور من این اگر فایل که اجاد شده روی درایو cمی باشد حلا اگر به درایو دیگه انتقال بدیم لینک جدولها خود بخود اجاد مشه یا مشه با کد vb لینک را درست کرد

davood-ahmadi
پنج شنبه 09 فروردین 1386, 18:02 عصر
اگر شما بخواهید این کار را بکنید با دو روش مقابل خواهید شد که یکی را باید انتخاب کنید و به نظر من راه حل دوم برای شما مناسبتر است: 1- شما از طریق یک Conecction با بانکی که تیبلها در آن وجود دارند ارتباط برقرار کرده و از طریق همان کانکشن بتوانید بدون اینکه جابجایی تیبلها صورت بگیرد انتقال داده های جدید امکان پذیر باشد ولی لازمه اینکار برنامه نویسی با VB و دانستن کدهای ایجاد کانکشن و اینکه چگونه رکوردست درست کنید و تیبلها را Update کنید،می باشد 2- با باز شدن فرم اصلی برنامه شما از طریق ایجاد یک Conecction با بانکی که تیبلها در آن وجود دارد و Import آن جداول به بانکی که در آن سایر اشیاء وجود دارد و در آخر کار در زمان بسته شدن بانک، تیبلها را به همان بانک اولی انتقال داده و تیبلهای بانک دوم را پاک کنید.

HAMRAHSOFT.IR
شنبه 11 فروردین 1386, 07:15 صبح
اگر شما بخواهید این کار را بکنید با دو روش مقابل خواهید شد که یکی را باید انتخاب کنید و به نظر من راه حل دوم برای شما مناسبتر است: 1- شما از طریق یک Conecction با بانکی که تیبلها در آن وجود دارند ارتباط برقرار کرده و از طریق همان کانکشن بتوانید بدون اینکه جابجایی تیبلها صورت بگیرد انتقال داده های جدید امکان پذیر باشد ولی لازمه اینکار برنامه نویسی با VB و دانستن کدهای ایجاد کانکشن و اینکه چگونه رکوردست درست کنید و تیبلها را Update کنید،می باشد 2- با باز شدن فرم اصلی برنامه شما از طریق ایجاد یک Conecction با بانکی که تیبلها در آن وجود دارد و Import آن جداول به بانکی که در آن سایر اشیاء وجود دارد و در آخر کار در زمان بسته شدن بانک، تیبلها را به همان بانک اولی انتقال داده و تیبلهای بانک دوم را پاک کنید.

دوست عزیز و خوب در صورت امکان یک نمونه برای بهتر فهمیدن قرار دهید. با تشکر:بوس:

reza850101
شنبه 14 مهر 1386, 10:21 صبح
اینم یه مثال خیلی ساده :
باعرض پوزش من این تایپیک را بجهت اظطرار مجددا فعال کردم امیدوارم به نتیجه برسم
فایل نمونه جهت استفاده بیش یک رکود را نشان نمیدهد ضمنا دراین قسمت

If Cn.State = adStateOpen Then: Cn.Close
End Sub
ارور میدهد این قسمتIf Cn.State = adStateOpen Then
اگر بشود دستی به این فایل ببرند واصلاح کنند ممنون میشم

HAMRAHSOFT.IR
شنبه 14 مهر 1386, 11:09 صبح
باعرض پوزش من این تایپیک را بجهت اظطرار مجددا فعال کردم امیدوارم به نتیجه برسم
فایل نمونه جهت استفاده بیش یک رکود را نشان نمیدهد ضمنا دراین قسمت

If Cn.State = adStateOpen Then: Cn.Close
End Sub
ارور میدهد این قسمتIf Cn.State = adStateOpen Then
اگر بشود دستی به این فایل ببرند واصلاح کنند ممنون میشم

دوست خوب اگر تبلها در برنامه بصورت لینک باشه اشکا داره اگه نداره تا نمونه بزارم

reza850101
یک شنبه 15 مهر 1386, 07:52 صبح
اگر نمونه بزارید لطف بزرگی میکنید

HAMRAHSOFT.IR
یک شنبه 15 مهر 1386, 10:18 صبح
سلام دوستان
ببینید ایننمونه چطور

reza850101
یک شنبه 15 مهر 1386, 12:59 عصر
ممنون ار زحمتی که کشیدید
اما انگار مشکلی است ابتدا مسیر را ارورمیداد فایلتان را در مسیر درایو ای قراردادم اما باز از طریق شرتکات امکان اجرا نبود و ازطریق دستی هم نتوانستم رکوردی اضافه کنیم ممکن است نحوه اضافه کردن رکورد را توضیح دهید( همچنین اصلاح مسیر هم ظاهرا کارایی ندارد)

G.hemati
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 18:16 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی

لطفاً در مورد لینک کردن جداول یک برنامه راهنمایی بفرمایین

من برنامه نهایی رو که دست مشتری میخوام برسونم در دو دیتابیس (جداول و مابقی اشیاء که اصطلاحاً Split گفته میشه ) ارائه میکنم و به صورت دستی ارتباط و لینک جداول رو در محیط طراحی برنامه ، مجدداً در صورت اشکالدار بودن برقرار میکنم

میخواستم نحوه ارتباط با جداول اصلی به صورت حرفه ای تر انجام بشه و مجبور نباشم به محیط طراحی برم

ممنون و سپاسگذار

G.hemati
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 19:47 عصر
اساتید گرامی خواهشاً دست ما مبتدی هارو هم بگیرین

alirezabahrami
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 21:37 عصر
اساتید گرامی خواهشاً دست ما مبتدی هارو هم بگیرین
سلام
درمورد لینک جداول نمونه هائی ارائه شده است، جستجو کنید انشاءالله پیدا خواهید کرد.
یک نمونه در صفحه جاری:
http://barnamenevis.org/showthread.php?394374-بازكردن-جداول-لينك-شده-رمزدار

G.hemati
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 22:48 عصر
ممنون
من این نمونه رو قبلا دیده بودم مشکل من اینه که وقتی برنامه رو تحت شبکه استفاده میکنم مجبورم که جداول اصلی رو بر روی سرور نصب کنم و در سیستم های کلاینت جداول لینک شده رو

پس لازمه که امکان انتخاب مسیر در داخل برنامه وجود داشته باشه که پس از نصب برنامه توسط برنامه های نصبی (برنامه حاوی جداول بر روی سرور و برنامه بعدی بر روی کلاینتها) از داخل برنامه ارتباط با جداول اصلی بر قرار بشه

G.hemati
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 22:55 عصر
منتظر عنایت اساتید محترم هستم

G.hemati
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 19:05 عصر
اساتید گرامی

مشکل ما راه حلی نداره ؟؟؟؟

G.hemati
سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 23:07 عصر
اساتید گرامی
لطفاً راهنمایی بفرمایین
ممنون

G.hemati
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 00:09 صبح
سپاس فراوان استاد بهرامی عزیز

واقعا وجود سرمایه های گرانقدری چون شما ، استاد امیری و استاد پیروزمهر در این تالار مایع افتخار ما مبتدیان است

هر چند ابراز ارادت ما به شما عزیزان در ظاهر نمیتواند بیش از فشردن دکمه تشکر باشد . اما دعای خیر امثال من که مشکلاتشان به دستان شما خوبان باز میشود همیشه پشتیبان شما عزیزان خواهد بود

امیدوارم آن خدایی که آسمان عظیم را برای خنداندن گلی کوچگ به گریه در میآورد ، شادی و خوشحالی را همیشه بر لبهای شما بگنجاند .

behzad5952
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 00:52 صبح
اساتید محترم :

من نمونه ها رو توی 2007 تست کردم جواب نمیده میشه یه نمونه بگذارید که بشه [جداول موجود در فایل اکسس 2007 را از این طریق به فایل کپی شده خودش در هرجای کامپیوتر به دلخواه کاربر link مجدد داد.

با تشکر.