PDA

View Full Version : سوال: ستوال بی مورد اکسس در مورد ذخیره فرم

banihoseiny
یک شنبه 27 آبان 1403, 19:03 عصر
دوستان عزیز سلام خسته نباشین. یک فرم ایجاد کرده ام. با اینکه فرم را ذخیره میکنم ولی زمان بستن فرم فوق، اکسس از من در مورد ذخیره فرم سوال میکند و با اینکه دکمه Yes را انتخاب میکنم ولی فرم بسته نمیشود. ضمنا نام فرم فوق فارسی بوده و امکان تغییر نام فرم وجود ندارد.

ROSTAM2
یک شنبه 27 آبان 1403, 19:21 عصر
دوستان عزیز سلام خسته نباشین. یک فرم ایجاد کرده ام. با اینکه فرم را ذخیره میکنم ولی زمان بستن فرم فوق، اکسس از من در مورد ذخیره فرم سوال میکند و با اینکه دکمه Yes را انتخاب میکنم ولی فرم بسته نمیشود. ضمنا نام فرم فوق فارسی بوده و امکان تغییر نام فرم وجود ندارد.

اول سلام....

ذخیره نشدن شیء به فارسی بودن نام شیء ربطی نداره

راست کلیک روی شیء و Rename

156284

banihoseiny
سه شنبه 29 آبان 1403, 22:57 عصر
اول سلام....

ذخیره نشدن شیء به فارسی بودن نام شیء ربطی نداره

راست کلیک روی شیء و Rename

156284

سلام. عرض کردم ظاهرا فرمهای من حالت فقط خواندنی گرفته است. هیچ تغییری را قبول نمیکند.

ROSTAM2
چهارشنبه 30 آبان 1403, 11:13 صبح
اگه اینچنین پیامی در بالای صفحات نمایش داده می شه کلید Enable Editing یاید کلیک بشه....

156296

eb_1345
چهارشنبه 30 آبان 1403, 18:10 عصر
با سلام
متعجبم چرا ارائه نمونه برای دوستان اینقدر سخته ؟
قطعاً با ارائه یک نمونه ساده راه حل زودتر پیدا میشه
علی ایحال یک علت عدم تغییر نام آبجکت های اکسس باز بودن یا در حال اجرا بودن آن آبجکت میباشه که جهت تغییر نام آبجکت مربوطه باید بسته باشه.
با استفاده از کد زیر هم میشه نام یک آبجکت خاص رو تغییر داد :

Docmd.Rename NewName, ObjectType, OldName

فرض می کنیم نام فرمی که قصد تغییر نام اون رو داری فرم اطلاعات باشه و میخواهی اون رو به نام لاتین Form_Information تغییر نام بدهی
برای اینکار در یک فرم دیگه در رویداد کلیک یک کمند باتن کد زیر رو وارد کن:

DoCmd.Rename "Form_Information", acForm, "فرم اطلاعات"

باز هم تاکید میکنم فرمی که قصد تغییر نام اون رو داری حتماً باید بسته باشه

eb_1345
چهارشنبه 30 آبان 1403, 18:28 عصر
نام گذاری هر چیزی(جدول ها ، فرمها ، گزارش ها ، کوئری ها ، ماکرو ها ، ماژول ها ، فیلدهای جداول و اشیائی که بر روی یک فرم درج میشن )در داخل اکسس به صورت فارسی یک اشتباه محضه ، چون نام فارسی بخصوص در قسمت کدنویسی باعث ایجاد دردسر میشه. اگه می خواهین عنوان فیلدها یا اشیاء به صورت فارسی نمایش داده بشن خاصیت Caption اون فیلد یا شیء رو به فارسی وارد کنین.

banihoseiny
جمعه 02 آذر 1403, 12:10 عصر
سلام. ممنون :تشویق::تشویق: