ورود

View Full Version : Interbase VS Firebird

ATULICUS
دوشنبه 19 آذر 1403, 15:58 عصر
سلام به همگی دوستان

قبل از هر چیز بگم که پست های مشابه توی فروم رو خوندم . نظر و تجربه عملی دوستان برام مهمه ...

2 تا سوال دارم :

1 - بین فایربرد و اینتربیس کدومش برای ما که پول لایسنس نمیدیم ارجحیت استفاده داره ؟ تجربه شخصیتون کدوم رو پیشنهاد میده و چرا !!؟ ( فایربرد ورژن 5 و اینتربیس 18 یا همون 2020 )
2 - بین آخرین نسخه فایربرد/اینتربیس و sql server 2022 کدوم اولویت استفاده داره ؟ (فرض بر اینکه امبد embed بودن موضوعیت نداشته باشه برامون )

دلفــي
سه شنبه 26 فروردین 1404, 12:07 عصر
هنگام در نظر گرفتن انتخاب بین Firebird و InterBase، به ویژه برای کاربرانی که به دنبال اجتناب از هزینه های لایسنس هستند، Firebird گزینه مطلوب تری می باشد. Firebird یک سیستم مدیریت پایگاه داده رابطه‌ای منبع باز است که مجموعه‌ای از ویژگی‌های قوی را ارائه می‌دهد.

Firebird در مقابل InterBase
هزینه : Firebird کاملا رایگان و منبع باز است، در حالی که InterBase به مجوز پولی نیاز دارد.

پشتیبانی انجمن : Firebird دارای یک جامعه پر جنب و جوش است که به توسعه آن کمک و پشتیبانی می کنند. این امر می تواند برای عیب یابی و یافتن منابع، ارزشمند باشد. در مقابل، InterBase، در حالی که پشتیبانی خود را دارد، ممکن است سطح مشارکت جامعه را نداشته باشد.

ویژگی ها و عملکرد : هر دو پایگاه داده نقاط قوت خود را دارند، اما Firebird به دلیل عملکرد خود در مدیریت تراکنش های همزمان و توانایی خود در مقیاس بندی شناخته شده است. Firebird 5، به ویژه، چندین پیشرفت را معرفی کرده است که کارایی و قابلیت اطمینان آن را بهبود می بخشد.

تجربه شخصی : بر اساس تجربه شخصی، من Firebird را به دلیل انعطاف پذیری، پشتیبانی جامعه و مقرون به صرفه بودن آن توصیه می کنم.

Firebird/InterBase در مقابل SQL Server 2022
هنگام مقایسه آخرین نسخه های Firebird/InterBase با SQL Server 2022، تصمیم تا حد زیادی به نیازهای خاص پروژه شما بستگی دارد.

هزینه و مجوز : SQL Server 2022 یک محصول تجاری است که نیاز به مجوز دارد که می تواند عامل مهمی برای بسیاری از سازمان ها باشد. اگر هزینه یک نگرانی اولیه باشد، Firebird یا InterBase مناسب تر خواهند بود.

مجموعه ویژگی‌ها : SQL Server 2022 ویژگی‌های پیشرفته‌ای مانند امنیت پیشرفته، ادغام بهتر با سرویس‌های ابری و قابلیت‌های تحلیلی قدرتمند را ارائه می‌دهد. اگر برنامه شما به این ویژگی های پیشرفته نیاز دارد، SQL Server ممکن است با وجود هزینه های مجوز، انتخاب بهتری باشد.

عملکرد و مقیاس پذیری : SQL Server به دلیل عملکرد و مقیاس پذیری بالا، به ویژه در محیط های سازمانی شناخته شده است. با این حال، Firebird پیشرفت های قابل توجهی در عملکرد داشته است و می تواند بسیاری از موارد استفاده را به طور موثر اداره کند.

محیط توسعه : اگر محیط توسعه شما به شدت با فناوری های مایکروسافت ادغام شده است، SQL Server ممکن است تجربه یکپارچه تری را ارائه دهد. برعکس، اگر در محیط های متنوع تری کار می کنید، سازگاری Firebird با پلتفرم های مختلف می تواند سودمند باشد.

در نتیجه، برای کاربرانی که به دنبال اجتناب از هزینه های لایسنس هستند، Firebird انتخاب پیشنهادی نسبت به InterBase است. هنگام مقایسه Firebird/InterBase با SQL Server 2022، تصمیم باید بر اساس نیازهای پروژه خاص، محدودیت های بودجه و مجموعه ویژگی های مورد نیاز گرفته شود. هر گزینه مزایای خود را دارد و بهترین انتخاب به زمینه منحصر به فرد برنامه شما بستگی دارد.

ATULICUS
جمعه 12 اردیبهشت 1404, 00:40 صبح
ممنون از پاسخ جامع و کامل شما

جا داره چند نکته رو ذکر کنم :

جامعه هدف برنامه ما ایران هستش ، پس کلا لایسنس و این صحبتا موضوعیت نداره برامون
چیزی که مهم هستش برامون ، سرعت و پرفورمنس دیتابیس هستش
اینکه اومدم اینجا و نظر دوستان رو جویا شدم به این خاطر هستش که هر کدوم اینا توی سایتاشون میگن ما بهتریم از بقیه ( نمیگن ماست مون ترش هستش )

یه سوال :
اینکه فایربرد از نسخه پابلیک شده اینتربیس متولد شده دلیل نمیشه برای ضعیف بودنش نسبت به پدر خودش ؟!!!
تا نسخه 5 هم فکر کنم هنوز رمزنگاری رو پیاده سازی نکرده بود
اینکه توسعه اینتربیس با مجموعه توسعه دهنده دلفی هستش ، دلیل نمیشه بر هماهنگ بودن و سینک بودن بیشتر در پروژه ها ؟!!!!