View Full Version : گفتگو: نظر دوستان درباره یادگیری asp.net web form
dab_hrd
سه شنبه 11 دی 1403, 10:29 صبح
سلام
من کارمند یک اداره هستم و چندین سال با c# برنامه های دسکتاپی نوشتم ولی سمت وب کار نکردم الان می خواهم برای همان اداره خودم برنامه هایم را تحت و.ب کنم تا از این ورژن مختلف دادن و ... راحت شدم
حال و حوصله و وقت یادگیری زبانی مثل asp .core را هم ندارم و البته روی بستر اینترنت هم نمی خواهم کار کنم فقط شبکه محل اداره
به نظر شما الان برم سمت یادگیری asp.net web form چی هست تا وقت کمتری صرف یادگیری کنم و البته تبدیل برنامه دسکتاپی خودم به تحت وب توی اداره
البته من دوره های html css jquery هم گذراندم
ممنون از راهنمایی شما بزرگواران
Tekyegah
پنج شنبه 25 بهمن 1403, 01:26 صبح
سلام
کار بسیار درستی میکنید ، در تحت وب فقط شما یه سرور راه اندازی میکنید با IIS ( مثلا روی ویندوز سرور یا ویندوز 11 یا پایینتر ) و بدون دردسر پروژه رو Run میکنید . بقیه با مرورگر وصل میشن .
در خصوص WebForm باید خدمتون عرض کنم که اگر پروژه های کوچکی دارید و نیاز نیست چندین نفر همزمان روی اون کار کنن بهترین گزینه است و کار با اون برای شما دوست عزیز خیلی هم راحته ، فقط شما که میخواین استارت بزنید به نظر من از همین اول بجای درگیر کردن خودتون با ابزار های مسخره Net. به سمت کار با Jquery و Ajax برید .
یه قالب بوت استرپ خوب تهیه کنید و از امکاناتش لذت ببرید .
تمامی درخواست ها رو هم با Ajax سمت BackEnd بفرستید و مقادیر و داده ها رو به صفحه برگردونید .
پینهاد میدم از https://chat.qwenlm.ai هم برای یادگیری و کدنویسی کمک بگیرید .
مشکلی هم بود در خدمتتون هستیم ... درسته دیر به دیر میایم سر بزنیم اینجا اما میایم :چشمک:
ROSTAM2
پنج شنبه 25 بهمن 1403, 04:32 صبح
سلام
من کارمند یک اداره هستم و چندین سال با C# برنامه های دسکتاپی نوشتم ولی سمت وب کار نکردم الان می خواهم برای همان اداره خودم برنامه هایم را تحت و.ب کنم تا از این ورژن مختلف دادن و ... راحت شدم
حال و حوصله و وقت یادگیری زبانی مثل asp .core را هم ندارم و البته روی بستر اینترنت هم نمی خواهم کار کنم فقط شبکه محل اداره
به نظر شما الان برم سمت یادگیری asp.net web form چی هست تا وقت کمتری صرف یادگیری کنم و البته تبدیل برنامه دسکتاپی خودم به تحت وب توی اداره
البته من دوره های html css jquery هم گذراندم
ممنون از راهنمایی شما بزرگواران
سلام
asp .net چیز خاصی نداره شبیه windows forms با این تفاوت که Form شما می شه Web Form و اشیاء Web رو در toolBox خواهید داشت و قسمت Design و در قسمت کد به زبان VB یا C# استفاده می شه و در قسمت Source از Web Form کد HTML به همراه Client Script استفاده می شه....
Client Script in ASP.NET Web Pages | Microsoft Learn (https://learn.microsoft.com/en-us/previous-versions/aspnet/3hc29e2a(v=vs.100))
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.