PDA

View Full Version : گفتگو: نظر دوستان درباره یادگیری asp.net web form

dab_hrd
سه شنبه 11 دی 1403, 10:29 صبح
سلام
من کارمند یک اداره هستم و چندین سال با c# برنامه های دسکتاپی نوشتم ولی سمت وب کار نکردم الان می خواهم برای همان اداره خودم برنامه هایم را تحت و.ب کنم تا از این ورژن مختلف دادن و ... راحت شدم
حال و حوصله و وقت یادگیری زبانی مثل asp .core را هم ندارم و البته روی بستر اینترنت هم نمی خواهم کار کنم فقط شبکه محل اداره
به نظر شما الان برم سمت یادگیری asp.net web form چی هست تا وقت کمتری صرف یادگیری کنم و البته تبدیل برنامه دسکتاپی خودم به تحت وب توی اداره
البته من دوره های html css jquery هم گذراندم
ممنون از راهنمایی شما بزرگواران

mazoolagh
سه شنبه 11 دی 1403, 12:28 عصر
سلام و روز خوش

1- asp.net core یا asp.net webforms زبان نیستن،
تکنولوژی هایی هستن که شما برای ساختن web application استفاده میکنین،
و در هر کدوم میتونین از زبانهای مختلفی استفاده کنین مثل #C یا VB.Net ،
پس نیازی نیست که زبان جدیدی یاد بگیرین.

2- درسته که core تکنولوژی جدیدتری هست،
ولی هدف اصلی اون ساخت اپلیکیشن های cross-platform (ویندوز-لینوکس-مک)
ماجولار و با پرفورمنس بالا و پشتیبانی فضای ابری
و بطور خلاصه مناسب پروژه های بزرگ و مدرن با دید آینده نگری در رابطه با پشتیبانی و نگهداری و scalability هست.

3- با همین دید asp.net webforms تکنولوژی قدیمیتر
ولی در مقابل جاافتاده تری هست که هم منحنی یادگیری سریعتری داره
هم کنترل های اختصاصی سمت سرور داره که طراحی رو ساده تر و کدنویسی html/css/javascript رو کمتر و ساده تر میکنه
هم این که کمپوننت های زیادی هم براش ساخته شده که هنوز هم پشتیبانی میشه و جدیدتر هم میاد،
و هم این که برای هر مسئله ای کلی نمونه آماده براش میتونین پیدا کنین - میشه گفت که کاملا میتونین بهش اعتماد کنین.

4- در بحث مقایسه، به طور مطلق بد و خوب نداریم - ولی انتخاب بد و خوب داریم.
در مقایسه، بر اساس شرایط پیش رو برای هر پارامتر یک وزن مشخص میکنیم و یک امتیاز نهایی بدست میاریم که معیار انتخاب میشه.
پس اگر اون پارامترها و وزن هر کدوم درست گزینش بشن نهایتا معیار انتخاب خوبی داریم.

با این موارد که شما مطرح کردین، asp.net webforms یک انتخاب کاملا درست و منطقی هست.

dab_hrd
سه شنبه 11 دی 1403, 12:37 عصر
ممنون از راهنمایی بسیار زیبای شما