PDA

View Full Version : سوال: حذف Madshi از پروژه

mbshareat
چهارشنبه 08 مرداد 1404, 13:28 عصر
سلام علیکم
احوال؟
برای اشکال زدایی از کامپوننت Madshi استفاده کردم. حالا میخوام این کامپوننت رو بردارم. (کاربرها خوششون نمیاد!:لبخند:)
کامپوننت رو برمیدارم اما در یونیت اصلی برنامه هنوز کد یونیت هست.قبلا در همین برنامه تونسته بودم حذفش کنم ولی الان نمیشه:
uses madExcept,
madLinkDisAsm,
madListHardware,
madListProcesses,
madListModules,

مشکل کجاست؟ من جستجو در فایلهای برنامه میدم هم این یونیتها رو فقط در همین یونیت اصلی برنامه پیدا می کنه!

دلفــي
شنبه 11 مرداد 1404, 12:00 عصر
سلام علیکم
احوال؟
برای اشکال زدایی از کامپوننت Madshi استفاده کردم. حالا میخوام این کامپوننت رو بردارم. (کاربرها خوششون نمیاد!:لبخند:)
کامپوننت رو برمیدارم اما در یونیت اصلی برنامه هنوز کد یونیت هست.قبلا در همین برنامه تونسته بودم حذفش کنم ولی الان نمیشه:
uses madExcept,
madLinkDisAsm,
madListHardware,
madListProcesses,
madListModules,

مشکل کجاست؟ من جستجو در فایلهای برنامه میدم هم این یونیتها رو فقط در همین یونیت اصلی برنامه پیدا می کنه!

زمانی که کامپوننت یا یونیتی را از پروژه‌یتان حذف می‌کنید، معمولاً باید چندین مرحله را انجام دهید تا اطمینان حاصل کنید که تمام ارجاعات به آن کامپوننت یا یونیت از پروژه حذف شده است. در صورتی که همچنان ارجاع به یونیت‌ها در کد شما باقی بماند، ممکن است کامپایلر تلاش کند که کامپوننت یا کد مرتبط با آن را بارگذاری کند.
دلایل احتمالی برای باقی ماندن ارجاع‌ها:

استفاده از یونیت‌ها در بخش‌های دیگر پروژه (مثل فرم‌ها یا فایل‌های دیگر):
ممکن است این یونیت‌ در بخش‌های دیگری از پروژه‌تان (مثل فرم‌ها یا کامپوننت‌های دیگر) استفاده شده باشد و شما آن بخش‌ها را چک نکرده‌اید.
وجود ارجاع‌ها در بخش‌های مختلف یونیت‌ها:
ارجاع به یونیت‌ ممکن است در بخشی از کد شما باقی مانده باشد. این ارجاع‌ها ممکن است در فایل‌های دیگری از پروژه (مثل فایل‌های .dfm یا .res) ذخیره شده باشند.
کش کامپایلر یا تنظیمات پروژه:
در برخی مواقع، کش (Cache) یا تنظیمات پیکربندی پروژه ممکن است باعث شود که ارجاع‌ها همچنان در پروژه نمایش داده شوند، حتی اگر کد مربوطه حذف شده باشد.

mbshareat
سه شنبه 14 مرداد 1404, 12:59 عصر
تا اونجا که یادم میاد فقط سه پنجره در برنامه من نیاز به اشکال زدایی داشتند. بقیه خیلی خطا درست نمی کردند. من با Find in Files و Search all files in project بررسی کردم. این رو هم می دونم که ممکنه در دو قسمت از یونیت Uses وجود داشته باشه.
کش کامپایلر رو چطور ریست کنم. ظاهرا Build هم بیفایده است. ولی متوجه شدم وقتی کد رو آوردم خونه، در کامپیوتر منزل، madshi رو از یونیت برنامه حذف کرده!!