View Full Version : رنگ کلمات در richedit
DAMAVAND
شنبه 23 دی 1385, 20:51 عصر
با سلام
دوستان میخواستم ببینم چجوری میشه تویه richedit وقتی کاربر (برخی از کلمات) رو تایب میکنه رنگ اونها تقییر کنه?
با تشکر
vcldeveloper
یک شنبه 24 دی 1385, 07:47 صبح
با استفاده از متدهای SelStart و SelLength می تونید متن خاصی رو در RichEdit انتخاب کنید، و سپس با استفاده از SelAttribute می تونید رنگ و فونت اون متن انتخاب شده را تغییر بدید.
MNosouhi
یک شنبه 24 دی 1385, 11:08 صبح
مواردی رو که آقای کشاورز فرموردن در دموهای دلفی و در پوشه richedit به صورت عملی پیاده سازی شده ، میتونید ازش استفاده کنید . یه نمونه هم برای رنگی کردن کلمات خودم گذاشتم که اگر جستجو پیدا می کنید.
DAMAVAND
دوشنبه 25 دی 1385, 23:28 عصر
مواردی رو که آقای کشاورز فرموردن در دموهای دلفی و در پوشه richedit به صورت عملی پیاده سازی شده ، میتونید ازش استفاده کنید . یه نمونه هم برای رنگی کردن کلمات خودم گذاشتم که اگر جستجو پیدا می کنید.
با سلام
یک برنامه تویهhelpe دلفی هست ک رنگ یه line رو تقییر میده اگه بخوایم رنگ یک( کلمرو )در یک جمله تقییر بدیم چکار باید بکنیم?
MNosouhi
سه شنبه 26 دی 1385, 08:47 صبح
یک برنامه تویهhelpe دلفی هست ک رنگ یه line رو تقییر میده اگه بخوایم رنگ یک( کلمرو )در یک جمله تقییر بدیم چکار باید بکنیم?
قبلا هم این سوال پرسیده شده بود و یک مثال که یه کلمه رو در یک متن جستجو و کلمات یافته شده را با رنگ دیگری مشخص می کرد رو upload کرده ام . لطفا جستجو کنید.
DAMAVAND
پنج شنبه 28 دی 1385, 13:55 عصر
قبلا هم این سوال پرسیده شده بود و یک مثال که یه کلمه رو در یک متن جستجو و کلمات یافته شده را با رنگ دیگری مشخص می کرد رو upload کرده ام . لطفا جستجو کنید.
با سلام :
کدی که نوشته بودید رو استفاده کردم دستتون درد نکنه .من میخواستم ازش تویه رویدادonchange که وقتی یه کلمرو (تایب میکنم) رنگش تقییر کنه و تنها این کار رو در( همون لاین) انجام بده.(نه در تمام RichEdit)ولی نتونستم .چکار باید بکنم?اگه میشه یه کد اینجا بزارین ممنون میشم.
با تشکر
MNosouhi
پنج شنبه 28 دی 1385, 19:16 عصر
کدی که نوشته بودید رو استفاده کردم دستتون درد نکنه .من میخواستم ازش تویه رویدادonchange که وقتی یه کلمرو (تایب میکنم) رنگش تقییر کنه و تنها این کار رو در( همون لاین) انجام بده.(نه در تمام RichEdit)ولی نتونستم .چکار باید بکنم?اگه میشه یه کد اینجا بزارین ممنون میشم.
ببینید در خط زیر کل متنی که داخی richedit هستش رو در نظر میگیریم تا در موردش پردازش انجام بشه :
Word:=Trim(RichEdit1.Text)
حالا شما کافیه فقط همون لاینی که قراره پردازش در موردش انجام بشه رو به متغیر word نسبت بدید تا مشکلتون برطرف بشه.
DAMAVAND
پنج شنبه 28 دی 1385, 20:51 عصر
:خجالت: سلام
من اون قسمت رو نوشتم ولی کار نمیکنه فکر کنم تویه دادن مقدار به selstart,sellength مشکل داشته باشم.
ممنون.
MNosouhi
پنج شنبه 28 دی 1385, 23:26 عصر
وقتی یه کلمرو (تایب میکنم) رنگش تقییر کنه و تنها این کار رو در( همون لاین) انجام بده
فکر کنم منظورتون رو دزست متجه نشدم ، شما میخاید وقتی کاربر داره در richedit تایپ می کنه ، رنگ فقط همون کلمه ای که در حال تایپه تغییر کنه ؟ درسته؟
DAMAVAND
جمعه 29 دی 1385, 10:27 صبح
فکر کنم منظورتون رو دزست متجه نشدم ، شما میخاید وقتی کاربر داره در richedit تایپ می کنه ، رنگ فقط همون کلمه ای که در حال تایپه تغییر کنه ؟ درسته؟
درسته وقتی کلمه رو تایب میکنه اگه اون کلمه ای بود که ما میخواستیم رنگش تقییر کنه!
با تشکر.
DAMAVAND
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 16:13 عصر
با سلام
چطوری میشه رنگه یه کلمرو وقتی کاربر اونرو تایب کرد عوض کرد ?
درست مثل Edotor خود دلفی که هروقت کاربر هرجای یه جمله یکی از کلمات رزرو شده رو بنویسه مثل:begin,end,if,for,...
رنگش تغییر کنه و فقط همون کلمه رنگش تغییر کنه?
یکی از دوستان یه برنامه نوشته بود که دنبال یه کلمه تویه RichEdit میگشت و هر جا بیدا میکرد
رنگشو تغییر میداد من هر کاری کردم نتونستم کاری کنم که (وقتی کاربر داره تایب میکنه)
رنگش تغییر کنه فکر میکنم
اشکالم توی selstart,sellengthباشه.
کسی میتونه به من کمک کنه?
با تشکر .
Mahyaa
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 17:31 عصر
نمیخواهید از کامپوننت های دیگه استفاده کنید مثلا TADVMemo که کار TMS هستش ؟
DAMAVAND
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 22:55 عصر
نمیخواهید از کامپوننت های دیگه استفاده کنید مثلا TADVMemo که کار TMS هستش ؟
با سلام
کامبوننت خیلی خوبیه و امکانات زیادی داره ولی من میخوام برنامرو بدونه استفاده از کامبوننت بنویسم
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.