PDA

View Full Version : یه خاطره جذاب بگم از سفر دو روزم به ترکیه

ali548796325
جمعه 18 مهر 1404, 23:58 عصر
یه روز صبح زود، اون موقع که هنوز خیابون‌ها نیمه‌ساکت بودن، من تو هتل یکی از شهرهای ترکیه بیدار شدم. روز شفافی بود و قرار بود عصرش برم دیدن یکی از شهرهای اطراف. وسط آماده شدنم، متوجه شدم کنترل از راه دور کلی اسباب‌بازی بچه‌م رو تو ایران جا گذاشتم! اون اسباب‌بازی برای کوچولوم خیلی مهم بود، هر شب باهاش بازی می‌کرد، آرامش داشت.
دلم شور افتاد. گفتم الان چند روزی باید صبر کنم تا برگردم ایران و برش بیارم؟! نمی‌تونستم تحملش کنم. سریع گوشی رو برداشتم و وارد سایت آمازون شدم و دیدم همون مدل کنترل از راه دور رو موجود دارن. ولی مشکل ارسال به ترکیه بود.
همون لحظه یادت افتادم که قبلاً درباره پرشین فورواردر شنیده‌بودم که کمک می‌کنن کالاهای خارجی برندسازی بشن و بیارن ایران و جاهای دیگه. رفتم به بخش خرید از آمازون‌شون، لینک مدل کنترل از راه دور رو فرستادم براشون و توضیح دادم وضعیت رو.
باورکن تو کمتر از چند ساعت جوابی برام اومد:
«بله، ما می‌تونیم کنترل رو برات بخریم، از طریق انبار دبی ارسال کنیم و به آدرس هتل یا شهری که هستی بفرستیم، تا ظهر دو روز دیگه برات می‌رسونیم.»
دلم قرص شد. چون فهمیدم یه راه واقعی وجود داره.
سفارش رو ثبت کردم، هزینه‌هاش رو پرداخت کردم، و منتظر شدم.
وقتی صبح روز دوم پیام اومد که بسته تحویل داده شده، قلبم تا دهانم اومد بالا.
رفتم بیرون هتل، مسئول پذیرش گفت بسته‌ای برات اومده. وقتی وارد اتاقم شدم و بسته رو باز کردم، کنترل از راه دوری بود با طراحی عالی، رنگی که دقیقاً همونی بود که دلم می‌خواست، بسته‌بندی تمیز و سالم — انگار تازه از فروشگاه آوردن.
اون لحظه لبخند از صورتم نمی‌پرید. احساس کردم هیچ مرز و هیچ مشکلی نمی‌تونه بین من و چیزهایی که برای بچه‌م می‌خوام بایسته وقتی تیمی مثل پرشین فورواردر پشتشه.
خیلی راضی بودم؛ زمانش دقیق بود، خدماتش فوق‌العاده، کیفیت عالی، هزینه قابل قبول.

اگه تو هم مثل من گاهی وسط سفر به چیزی نیاز پیدا می‌کنی که باید فوری به دستت برسه، پیشنهاد می‌کنم حتماً این گزینه رو بررسی کنی.
برای دیدن خدمات خرید از آمازون با پرشین فورواردر، این لینک رو ببین:
https://persianforwarder.com/buying-from-website/amazon/
(https://persianforwarder.com/buying-from-website/amazon/)