PDA

View Full Version : تجربه ای از گروه تولید زیشل

Iman_Hassani
سه شنبه 06 آبان 1404, 17:22 عصر
اولین باری که اسم گروه تولید زیشل (https://zishelmid.com/) را شنیدم، توی اتاق انتظار یک کلینیک زیبایی بودم. همان‌جا که آدم با هر خط ریز چهره‌اش فکر می‌کند تمام دنیا دارد می‌فهمد پوستش چند سالی خسته‌تر شده. روی میز یک بروشور براق افتاده بود که عکس چند جعبه شیک و صورتی ملایم داشت. گوشه‌اش نوشته بود: «Zishel.»
کنجکاوی من درست مثل همان خط اخم کوچولو وسط پیشانی‌ام، هی بزرگ‌تر می‌شد. از دکتر پرسیدم این زیشل چی هست که همه ازش تعریف می‌کنند؟ لبخند زد، همان لبخندی که انگار می‌خواهد بگوید الان قراره بهترین خبر دنیا را بشنوی.گفت: «زیشل یکی از گروه‌های تولید فیلرهای کره‌ایه که کیفیت‌شون فوق‌العاده‌ست. طبیعی، ماندگار، بدون اینکه چهره‌ات مصنوعی بشه.»
خب من از آن‌هایی هستم که عاشق تغییر هستم اما نه تغییر شبیه شخصیت‌های کارتونی!
روز تزریق، حس آدمی را داشتم که دارد وارد مرحله جدیدی از خودش می‌شود. سرنگ کوچک بود، تجربه کوتاه، اما نتیجه‌اش… دقیقا همان چیزی که همیشه دنبالش بودم. حجم لطیف لب‌هایم و فرم ملایم گونه‌هایم طوری بود که دوستانم فقط می‌گفتند: «چیکار کردی که انقدر سرحال شدی؟»من هم با غرور، کمی مرموز، جواب می‌دادم:
«یه راز کوچیک بین من و گروه تولید زیشل!»هر بار از مقابل آینه رد می‌شوم، بیشتر متقاعد می‌شوم که این انتخاب، درست‌ترین تصمیم زیبایی من بود. نه خبری از تورم عجیب بود، نه حس گلوله شدن زیر پوست. همه چیز نرم، طبیعی و دقیق.از آن روز به بعد، هر وقت کسی ازم می‌پرسد برای زیبایی چه پیشنهاد می‌دهم، جوابم مشخص است:
«فقط جایی برو که زیشل می‌شناسد. چون کیفیت را باید از حرفه‌ای‌ها خواست.