PDA

View Full Version : سوال: خلاص شدن از سوال در مورد ذخیره فایل کد حاوی کارکترهای فارسی

mbshareat
دوشنبه 13 بهمن 1404, 17:56 عصر
سلام
جدیدا دارم یک برنامه که با دلفی غیریونیکد(هنوز نمی دونم بهش میگند اسکی یا انسی یا بی نام!) نوشتم، در دلفی یونیکد می نویسم.
در این کد کارکترهای فارسی مثل "ی" دارم. گاهی هم فارسی بودن کارکترهای عبارت Memo رو بررسی می کنم.
دلفی گاهی ازم سوال می پرسه که آیا میخوام فایل به صورت UTF8 ذخیره بشه یا نه (گاهی می پرسه و گاهی نمی پرسه!)و متاسفانه پیشفرضش هم Ok هست.
نمی دونم UTF8 چیه ولی گاهی کارکترها رو مثل زیرنویس ناخوانای فیلم با کارکترهای عجیب کرده.

اگر حواسم نباشه، ممکنه کد و توضیحات کد خراب بشه. آیا راهی هست که ازم نپرسه و پیشفرضش غیر UTF8 باشه؟

mbshareat
پنج شنبه 16 بهمن 1404, 09:11 صبح
فکر می کردم تنظیمات پروژه مانع از این سوال بشه ولی وقتی تایید کردم و پروژه رو هم ذخیره کردم، دیدم باز هم سوال می کنه:
156702
لطفا یکی کمک کنه. می ترسم یه بار حواسم نباشه، سریع پنجره پرسش از ذخیره به صورت Utf8 رو تایید کنم و پروژه خراب بشه
به نظر میرسه هر وقت کامنت جدید با کارکتر ی فارسی میگذارم میپرسه!:گیج:

mbshareat
شنبه 18 بهمن 1404, 00:28 صبح
و علیکم السلام.:خجالت:ممنونم..
نمی دونید امروز چقدر با راست چین/چپ چین و خوندن یونیکد از فایل مشکل داشتم(در واقع در تکمیل تعداد کارکتر رشته یونیکد با طول خاص با DupeString) و دلفی عجیب کار می کرد(و نمیشد از کسی هم پرسید!)
سوالاتم در مورد قلم بماند..
فکر می کنم سوالاتم معمولا بی جواب می مونند.
اینطور که فهمیدم مشکل از ی فارسی هست که در کامنتها مینویسم.هر بار که کامنت جدیدی می نویسم که این حرف رو داشته باشه، این سوال رو می پرسه.
آیا میشه جایی تنظیم کرد که همیشه یک حالت پیشفرض کاربر داشته باشه که مثلا همیشه UTF16 (یونیکد 2 بایتی) ذخیره کنه و نپرسه؟