PDA

View Full Version : معرفی نرم افزار Savely ؛ پناهگاه امن زندگی دیجیتال شما (آفلاین و بدون تحریم)

worldmohammad
شنبه 16 اسفند 1404, 07:09 صبح
سلام دوستان
ایده طراحی نرم افزار یا سرویسی که همه اطلاعات کاربردی کاربران در آن قابل ذخیره سازی و مدیریت باشد از سالها قبل به ذهنم خطور کرده بود اما به دلایل مختلف کار توسعه رو عقب مینداختم تا اینکه در اولین قطعی طولانی مدت اینترنت ایران در سال 1404 که خودم دسترسی به اطلاعات مهم و کاربردی خودم در سرویس های بین المللی نداشتم تصمیم به توسعه و انتشار بصورت عمومی گرفتم و نتیجه اش شد نرم افزار Savely
اولین نسخه سِیولی در لینکدین بازخورد مناسبی از کاربران داشت که تو همین چند ماه تونستم قابلیت های ریز و درشت دیگری که این سالها در ذهنم بود رو داخلش اضافه کنم و خوشبختانه الان نسخه نسبتا جامعی شده که میشه لقب سیستم عامل شخصی (Personal OS) رو به Savely رو داد.
https://s21.uupload.ir/files/digifilestore/Media/2026/02/1.jpg

https://s21.uupload.ir/files/digifilestore/Media/2026/02/7.PNG

معرفی Savely؛ سیستم‌عامل شخصی شما
نرم‌افزار Savely یک جعبه‌ابزار جامع و رایگان برای ویندوز است که برای بازگرداندن «استقلال دیجیتال» به کاربران ایرانی طراحی شده است. بدون نیاز به اینترنت، بدون اشتراک‌های دلاری و بدون ترس از تحریم، تمام جنبه‌های زندگی خود را در یک محیط امن و رمزنگاری شده مدیریت کنید.
یک نرم‌افزار به جای ۱۳ اپلیکیشن!
ما در Savely تمام ابزارهای پراکنده‌ای که استفاده می‌کنید را در یک داشبورد یکپارچه جمع کرده‌ایم. ببینید Savely جایگزین چه سرویس‌هایی می‌شود

Knowledge Graph
گراف دانش و ارتباط‌دهی هوشمند داده‌ها
Obsidian -Canvas

Password Manager
مدیریت امن رمزهای عبور(AES-256)
LastPass, Bitwarden

Notes
یادداشت‌برداری متنی و ساختاریافته
Notion,google keep, Evernote

Tasks
مدیریت وظایف و کارهای روزانه
Todoist, Microsoft To Do

Finance
حسابداری شخصی و مدیریت بودجه
fanoospfm, budgetbakers

Goals
هدف‌گذاری و پیگیری پیشرفت
HabitHub ,Way of Life app

Focus
تایمر پومودورو برای افزایش تمرکز
Forest

Diary
دفتر خاطرات روزانه و امن
Day One

Contacts
دفترچه تلفن و مدیریت ارتباطات
Google Contacts

Bookmarks
ذخیره و دسته‌بندی لینک‌های اینترنت
Pocket, Raindrop

Health
ردیاب سلامت (خواب و آب)
WaterMinder

Calendar
تقویم شمسی/میلادی و رویدادها
Google Calendar

Weather
پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا
AccuWeather- irimo

✨ چرا باید به Savely کوچ کنید؟
امنیت نظامی (AES-256): تمام داده‌های حساس شما (پسوردها و یادداشت‌های خصوصی) روی سیستم خودتان رمزنگاری می‌شوند. هیچ سروری در کار نیست.
ضد تحریم و قطعی: اینترنت قطع شود؟ مشکلی نیست. Savely ذاتاً آفلاین است و همیشه در دسترس شماست.
مهاجرت آسان (Import): نگران اطلاعات قبلی نباشید. به راحتی می‌توانید خروجی اطلاعات خود را از Google Keep, LastPass, مرورگرها و فایل‌های VCf مخاطبین وارد Savely کنید

https://s21.uupload.ir/files/digifilestore/Media/2026/02/20.PNG

رایگان: خبری از پرداخت‌های درون‌برنامه‌ای یا اشتراک نیست
رابط کاربری مدرن: پشتیبانی کامل از زبان فارسی، تم تاریک/روشن (Dark Mode) و طراحی مینیمال که کار با آن لذت‌بخش است.
Savely برای چه کسانی ساخته شده است؟
* فریلنسرها و مدیران: برای مدیریت همزمان پروژه‌ها، مالی و پسوردها در یک جا.
* کاربران حریم‌خصوصی‌محور: کسانی که نمی‌خواهند گوگل یا شرکت‌های خارجی داده‌هایشان را رصد کنند.
* دانشجویان و محققان: برای ایجاد پایگاه دانش شخصی با قابلیت لینک‌دهی (گراف دانش).
* همه ایرانیان: کسانی که از پیغام «Access Denied» و محدودیت‌های سرویس‌های خارجی خسته‌اند.
همین حالا مالک داده‌هایتان شوید
نام Savely ترکیبی از Save + Safely است؛ یعنی همه چیز را به درستی، امن و تحت کنترل خودتان ذخیره کنید.
زندگی دیجیتال شما نباید اجاره‌ای باشد. آن را به خانه برگردانید.
صفحه رسمی نرم افزار :
https://www.digitalyarco.ir/landing/savely.html

لینک دانلود نسخه 1.95 :
https://my.uupload.ir/dl/5L0wAzxv

دوستان اگر باگ یا مورد خاصی مدنظر بود ممنون میشم همینجا کامنت کنید بررسی میکنم حتما.

alisol33
سه شنبه 04 فروردین 1405, 03:09 صبح
خیلی عالی بود محمدجان، همین الان دانلودش کردم. خسته نباشید و دستمریزاد میگم.
فقط چندتا نکته به ذهنم میرسه که همینجا مینویسم:
۱. بکاپ منظم خودکار (حتی اگه بشه به گوگل درایو هم متصل بشه فوق العاده میشه). چون من خودم همیشه یکی از نگرانی هام از دست رفتن دیتاست. از اونجایی که اکثرا به تلگرام بیشتر از لپ تاپ خودمون توی امنیت و پایداری اعتماد داریم، تا الان ترجیحمون این بود همه چی رو توی تلگرام نگهداری کنیم. برای همین اگه این مساله انجام بشه (که برای شما خیلی هم سخت نیست) یکی از نقاط ضعف مشترک و مهم نرم‌افزارهای آفلاین حل میشه.
۲. مشکل دسترسی پذیری: اگه بشه پروژه رو روی دامنه شخصی (یا لوکالهاست) بصورت self-hosted بالا بیاریم و همزمان از گوشی اندروید و ios صرفا با مرورگر بتونیم باهاش کار کنیم فوق العاده میشه. چون این نرم افزار هرچقدر هم عالی، نمیشه توی موبایل باهاش کار کرد. نمیشه لیست خریدی که دیروز توی لپ تاپ نوشته بودی رو وقتی توی فروشگاهی ببینی. با توجه به اینکه از IndexedDB استفاده میکنید، بنظرم انجام این هم خیلی کار دشواری نخواهد بود، اما یکی از نقاط ضعف مشترک نرم افزارهای آفلاین رو حل میکنه.
۳. چیزی که این روزها یه نرم افزار عالی رو از یه نرم افزار معمولی متمایز میکنه، ادغام با هوش مصنوعیه. بنظرم میتونید نه فقط برای یک یادداشت، بلکه برای چندین یادداشت یا حتی اهداف و خاطره‌ها و بوک‌مارک‌ها رو بشه خروجی تکی یا گروهی گرفت تا بتونیم برای ai chatbot موردعلاقه مون بفرستیم و باهاش همفکری کنیم راجع بهشون. (مشابه این کار رو من واسه مطالعه کتاب/کورس توی پروژه LearnHub انجام دادم، هرموقع اینترنت وصل شد و دوست داشتید میتونید ببینید: https://github.com/alisolphp/LearnHub )

این باگ ها رو هم دیدم گفتم بگم:
۱. وقتی حین افزودن یادداشت، با alt+shift زبان سیستم رو عوض میکنید، پشت سر هم یادداشت اضافه میشه. وقتی هم یادداشت‌هایی که اینطوری اضافه شدن رو حذف میکنید، همزمان با حذف، مودال ویرایش باز میشه. (امکان عملیات گروهی هم باشه خوبه. مثلا سلکت و حذف یا حذف همه.)
۲. ضمنا خروجی گرفتن از یادداشت هم تست کردم کار نمیکنه انگار.
۳. عنوان مودال ویرایش هدف هم اشتباها «ویرایش خاطره» است.

۴. بهبود تجربه کاربری: بنظرم توی تنظیمات، قسمت داده، دکمه‌های بارگذاری داده‌های نمونه و بازنشانی تمام داده‌ها رو توی نگاه اول مخفی کنید که دم دست نباشن. چون جفتشون یه کار تهاجمی سنگین و غیرقابل بازگشت هستن. (بودنشون کنار دکمه‌ی دانلود نسخه پشتیبان که یه کار غیرتهاجمی و مثبت و مفیده، یکم ناهمگون هست بنظرم. باز هرجور که صلاحه.)

طبیعتا بدون انجام این موارد هم نرم افزار خوب و مفیدیه و توی این روزها راهگشاست، اما اگه این موارد رو هم اضافه کنید واقعا فوق العاده میشه. حتی راه رو برای نسخه ابری و فروش اشتراک در آینده باز میکنه. (توی هر پروژه‌ای پول بیاد قطعا level-up میکنه :دی)

worldmohammad
سه شنبه 04 فروردین 1405, 20:46 عصر
خیلی عالی بود محمدجان، همین الان دانلودش کردم. خسته نباشید و دستمریزاد میگم.
فقط چندتا نکته به ذهنم میرسه که همینجا مینویسم:
۱. بکاپ منظم خودکار (حتی اگه بشه به گوگل درایو هم متصل بشه فوق العاده میشه). چون من خودم همیشه یکی از نگرانی هام از دست رفتن دیتاست. از اونجایی که اکثرا به تلگرام بیشتر از لپ تاپ خودمون توی امنیت و پایداری اعتماد داریم، تا الان ترجیحمون این بود همه چی رو توی تلگرام نگهداری کنیم. برای همین اگه این مساله انجام بشه (که برای شما خیلی هم سخت نیست) یکی از نقاط ضعف مشترک و مهم نرم‌افزارهای آفلاین حل میشه.
۲. مشکل دسترسی پذیری: اگه بشه پروژه رو روی دامنه شخصی (یا لوکالهاست) بصورت self-hosted بالا بیاریم و همزمان از گوشی اندروید و ios صرفا با مرورگر بتونیم باهاش کار کنیم فوق العاده میشه. چون این نرم افزار هرچقدر هم عالی، نمیشه توی موبایل باهاش کار کرد. نمیشه لیست خریدی که دیروز توی لپ تاپ نوشته بودی رو وقتی توی فروشگاهی ببینی. با توجه به اینکه از IndexedDB استفاده میکنید، بنظرم انجام این هم خیلی کار دشواری نخواهد بود، اما یکی از نقاط ضعف مشترک نرم افزارهای آفلاین رو حل میکنه.
۳. چیزی که این روزها یه نرم افزار عالی رو از یه نرم افزار معمولی متمایز میکنه، ادغام با هوش مصنوعیه. بنظرم میتونید نه فقط برای یک یادداشت، بلکه برای چندین یادداشت یا حتی اهداف و خاطره‌ها و بوک‌مارک‌ها رو بشه خروجی تکی یا گروهی گرفت تا بتونیم برای ai chatbot موردعلاقه مون بفرستیم و باهاش همفکری کنیم راجع بهشون. (مشابه این کار رو من واسه مطالعه کتاب/کورس توی پروژه LearnHub انجام دادم، هرموقع اینترنت وصل شد و دوست داشتید میتونید ببینید: https://github.com/alisolphp/LearnHub )

این باگ ها رو هم دیدم گفتم بگم:
۱. وقتی حین افزودن یادداشت، با alt+shift زبان سیستم رو عوض میکنید، پشت سر هم یادداشت اضافه میشه. وقتی هم یادداشت‌هایی که اینطوری اضافه شدن رو حذف میکنید، همزمان با حذف، مودال ویرایش باز میشه. (امکان عملیات گروهی هم باشه خوبه. مثلا سلکت و حذف یا حذف همه.)
۲. ضمنا خروجی گرفتن از یادداشت هم تست کردم کار نمیکنه انگار.
۳. عنوان مودال ویرایش هدف هم اشتباها «ویرایش خاطره» است.

۴. بهبود تجربه کاربری: بنظرم توی تنظیمات، قسمت داده، دکمه‌های بارگذاری داده‌های نمونه و بازنشانی تمام داده‌ها رو توی نگاه اول مخفی کنید که دم دست نباشن. چون جفتشون یه کار تهاجمی سنگین و غیرقابل بازگشت هستن. (بودنشون کنار دکمه‌ی دانلود نسخه پشتیبان که یه کار غیرتهاجمی و مثبت و مفیده، یکم ناهمگون هست بنظرم. باز هرجور که صلاحه.)

طبیعتا بدون انجام این موارد هم نرم افزار خوب و مفیدیه و توی این روزها راهگشاست، اما اگه این موارد رو هم اضافه کنید واقعا فوق العاده میشه. حتی راه رو برای نسخه ابری و فروش اشتراک در آینده باز میکنه. (توی هر پروژه‌ای پول بیاد قطعا level-up میکنه :دی)

سلام علی جان ممنون از وقتی که گذاشتی بابت بررسی دقیق.
1-تو فکرم هست بک اپ خودکار رو بذارم ولی تو روش بکاپ روی گوگل درایو فکرمیکنم نیاز باشه نرم افزار به شیوه ای جز نرم افزارهای مورداعتماد گوگل در اکانت دولوپری گوگل ثبت بشه که هزینه دلاری داره. هر چند بررسی کامل نکردم ولی چندتا از دوستان همچین چیزی گفتن اینکه برای ویندوز هم نیاز به چنین چیزی هست یا نه رو دقیق نمیدونم . بک اپ خودکار لوکال داخل سیستم مشکلی نیست و اضافه میکنم
2-نسخه سلف هاست موجود هست ولی میخواستم کاملتر بشه تا یکسره منتشرش کنم چون تغییر چندتا نسخه کمی دردسر داره بعدا
3-هوش مصنوعی رو برای ورژنهای بعدی اضافه میکنم به این صورت که مثلا شما یک یادداشت با عنوان هماهنگی مسافرت ثبت کردید خودش بیاد و برای بقیه بخشها بهتون پیشنهاد بده که اب و هوای منطقه مورد نظر رو بررسی کنه -فهرستی از لوازم و کارهای مورد نیاز تسک رو ایجاد کنه-به افراد موجود در مخاطبین ایمیل بزنه؟-سایت های ذخیره شده مرتبط با مسافرت و بلیط رو پیشنهاد بده و کارهای این چنینی.
پروژه شما رو هم حتما بررسی میکنم .
خروجی تکی مخاطبین و یادداشت ها رو تو ورژن بعد اضافه میکنم:لبخندساده:
4-باگ اول رو گفتید تست کردم چیزی ندیدم اگر تونستید یک ویدئو درuupload.ir بفرستید خوبه.
بابت عملیات گروهی هم پیشنهاد خوبیه چشم
5-خروجی گرفتن از یادداشت ها رو با هر سه فرمت تست کردم مشکلی نداشت و کار میکنه یک پنجره برای تعیین محل ذخیره فایل باز میشه وانجام میشه
6-عنوان مودال ویرایش هدفهم درسته و اصلاح شد
7-بابت دکمه های موجود هم چشم نظر کاربران دیگه ببینم چیه میشه جابجاش کرد
بازم ممنون بابت وقت و حوصله ای که گذاشتی :لبخندساده:

alisol33
چهارشنبه 05 فروردین 1405, 12:00 عصر
سلام مجدد آقا محمد گل، خواهش میکنم.

۱. در رابطه با گوگل درایو، توی ویندوز نمیدونم اما من توی php با پکیج google/apiclient تونستم راحت وصل بشم به اکانت درایو خودم. هم روی لوکالهاست،‌ هم اون توکن تولید شده رو بردم روی سرورم، اونجا هم مستقیم تونستم آپلود کنم روی درایو خودم بدون نیاز به auth مجدد. فقط تنها نکته‌اش اینه که شما باید بعنوان توسعه‌دهنده توی کنسول گوگل بجای publish عمومی اپی که تعریف میکنید برای oauth2، تیک انتشار تستی رو بزنید. بعد هر کی بخواد از طریق اپ شما وصل بشه به گوگل، باید تایید بده که این توسعه دهنده رو میشناسم.
https://s8.uupload.ir/files/upload-to-drive-via-one-click_negu.png

اما اگه نخواید این پیچیدگی‌ها رو به سورس برنامه و تجربه‌ی کاربری اضافه کنید، یه راه دیگه هم هست، اونم اینکه فایل‌های رمزشده رو به سرور خودتون ارسال کنید. یه s3 ساده که نگهداریش هزینه چندانی نداره. هرچند میشه درآینده پولش رو درآورد.
برای اینکه حجم فایل بکاپ کم بشه هم، بنظرم بجای encrypt کردن دیتا که باعث افزایش حجم میشه، از 7zip با آپشن password via AES-256 استفاده کنید. اینطوری هم حجم فایل نهایی کم میشه هم امنیت داره. (میتونید روی سرور هم فقط بکاپ‌های ۱ هفته اخیر رو نگه دارید که حجمشون سرسام آور نشه در طول زمان.)
https://s8.uupload.ir/files/zip-and-put-password-with-aes-256_t9qp.png

۲. خیلی عالیه، اگه نسخه سلف هاستد هم منتشر بشه بنظرم فوق العاده میشه. (البته به شرطی که کراس پلتفرم توسعه بدید، در غیر اینصورت بلای جون میشه موازی کاری.)

۳. اینجوری ادغام کردن هوش مصنوعی خیلی چیز خوبیه اما مشکلی که داره اینه که یا باید مدل ضعیف باشه که کارایی میاد پایین. یا باید مدل قوی باشه که روی هر سیستمی اجرا نمیشه و نیازمند پردازش ابریه که فشار زیادی به منابع فیزیکی و مالی سرور شما میاره.

ضمنا دامنه‌ی این حرکت خیلی گسترده است، نظر شخصی مو بخوام بگم بهتره اینطوری ادغام نکنید. میتونید به همراه همون خروجی‌هایی که توی پیام قبلی صحبت کردیم، پرامپت‌های قوی و ساختارمند هم قرار بدید که شخص با یه کلیک (پرامپت + دیتا) رو دانلود کنه و برای چت بات مورد علاقه‌ی خودش ضمیمه کنه. اینطوری هم از قدرت قوی‌ترین مدل‌ها میتونه استفاده کنه، هم برای شما هیچ هزینه‌ای نداره. هم برای کاربر خیلی هزینه کمی داره که از قبل پرداختش کرده با خرید اشتراک بات موردعلاقه‌ی خودش. (خدا رو شکر چت بات ها هم فعلا توی UI دست و دلبازتر از API هستن.)

۴. باگ اولی که گفته بودم رو الان مجدد تست کردم پیش نیومد. احتمال میدم توی اولین اجرا اینطوری میشه. پیشنهادم اینه کد این قسمت رو بدید ai و بگید چنین باگی گزارش شده، ببینید ریشه‌اش رو پیدا میکنه؟ (اگه مدل‌های claude باشه روی هوا میزنه باگ رو. که فکر کنم با gapgpt.app بشه بهش دسترسی داشت. اگه نخواستین boofai.com هم بین ایرانی‌ها بد نیست برای کدنویسی.)

۵. برای خروجی گرفتن از یادداشت‌ها هم باگ ui هستش که فرمت‌ها روی سیستم من (Windows 11) درست نشون داده نمیشه.
https://s8.uupload.ir/files/export-type-buttons-ui-issue_m6on.png

پ.ن.: خودمونیم، فقط ۲ تا ایرانی میتونن بدون دسترسی داشتن به گیت‌هاب روی توسعه‌ یه پروژه اوپن‌سورس هم‌فکری کنن :دی

با آرزوی بهترین‌ها

worldmohammad
پنج شنبه 06 فروردین 1405, 08:04 صبح
سلام صبح بخیر
بابت توضیحات جامع ممنونم مخصوصا گوگل .
کراس پلتفرم بودن و سینک همزمان داده ها مثل گوگل کیپ که خودم خیلی ازش خوشم میاد توذهنم هست و ایده اولیه هم بر همین اساس شکل گرفت حالا ببینیم تا کجا میشه پیش رفت
تو همچین نرم افزاری خودکار بودن هر چه بیشتر برای کاربر بنظرم خیلی میتونه کاربردی باشه اگر تونستید بخش automation رو هم چک کنید جالبه! ابتدای کارمیخواستم بحث ai رو داخل savely پیاده سازی کنم ولی گفتم اول ببینم نظر کاربرا چیه بعد کم کم بریم سراغش بخاطر همین تو نسخه های اولیه فعلا در حد automation گذاشتم و هنوز نتونستم بابت این بخش به جمع بندی نهایی برسم.
باگ 5 روی 11 چک نکردم خودم 10 دارم ولی چشم چک میکنم
بقول شما محدودیت های سمت کاربر بابت پردازش ai هم در کنار هزینه های خرید api. خودش بحث جداگانه ای دارن ازطرفی نمیخوام هیچی رو روی سرور خودم پردازش کنم چون داده های مهمی هستن و مسئولیت سنگینی داره ازطرف دیگر با آوردن داده ها جهت پردازش روی سرورم، سیستم نیاز به نگهداری دائمی پیدا میکنه که تمایل زیادی به این کار ندارم چون خودش یه تیم کامل نیاز داره.
با توجه به شرایط موجود و ذهنیت قبلی کاربر ایرانی ممکنه اعتماد کاربران کم بشه به همین خاطر باید با احتیاط بیشتری قدم های بعدی رو بردارم.متاسفانه روی نرم افزارهای رایگان داخلی گارد عجیبی وجود داره که خودم تابحال نمیدونستم همین الان تو فروم دیگه باید به کاربر بفهمونم که این نرم افزار ابزار جاسوسی نیست!
جالبتر اینجاست که به همه سایت های دانلود ایرانی نرم افزار رو فرستادم که معرفیش کنن به کاربران و برای استفاده عمومی منتشر شده ولی حتی یک دونه هم قبول نکردن درصورتی که نرم افزار خارجی با کرکی که معلوم نیست از کجا اومده رو راحت میذارن برای دانلود.:گریه:
مثل ماها هیچ جا پیدا نمیشه :قهقهه:
ممنونم بابت همفکری.