ورود

View Full Version : یک جایی برای کد منبع

Aminavy
پنج شنبه 20 فروردین 1405, 17:27 عصر
سلام!
از وقتی که اینترنت قطع شده دسترسی به خیلی از ابزار‌ ها و حتی نرم افزار ها خیلی محدود شده (به خاطر عدم دسترسی به github, gitlab, sourceforge و غیره) به همین خاطر الان دارم به این فکر می کنم که خیلی خوب میشد اگه یه جایی رو داشتیم که کد منبع نرم افزار هایی که داریم (چه اونایی که خودمون ساختیم چه اونایی که کد منبعشون رو از قبل گرفتیم) رو قرار بدیم. فکر میکنم با کمک همدیگه یکسری از مشکلات حل بشه.
من خودم هنوز جایی رو پیدا نکردم که بی دردسر بتونم کد منبع برنامه ها رو گیر بیارم (بی دردسر ترینش مخازن دبیان بوده تا حالا (deb-src)، که با اینکه بزرگترین مخزن رو داره ولی بعضی نرم افزار ها اونجا هم پیدا نمیشه یا اگه میشه قدیمی هست) پس اگه شما میشناسید جایی رو که شبیه github یا sourceforge (مخزن گیت یا ساب‌ورژن) در داخل که ممنون میشم معرفیش کنین.
اگه همچین جایی نیست فکر می کنم بهتره به یک شکلی جایی رو درست کنیم که کد منبع نرم افزار هایی که داریم رو با هم به اشتراک بزاریم.
فکر می کنم که توی این دوران سخت اگه با همدیگه یه کاری رو انجام بدیم خیلی می تونه کمک کننده باشه.

godofphp
پنج شنبه 20 فروردین 1405, 23:12 عصر
سلام.
برخی فایل های مورد نیاز که آرشیو خیلی خوبی هست اینجا قرار داره
https://avasam.ir/post/offline-tools

شما میتونید در قسمت کامنت لینک گیتهاب چیزی که نیاز دارید را هم بنویسید براتون دریافت و تو سایت قرار میدن ولی تا همین جاشم اکثر چیزایی که نیازه قرار دادن
باقی چیزا رو هم مثل اندروید استودیو و sdk و ... تو سایت های دانلودی مثل سافت ۹۸ اینا بگردید