ورود

View Full Version : VCL Skin و عکس روی کلیدها

aras12000
چهارشنبه 27 دی 1385, 08:31 صبح
سلام
من از VCL Skin استفاده می کنم.برای پروژه ای مجبور هستم به جای فارسی نوشتن روی Caption کلیدها-آن کلمه را به صورت Image قرار دهم.یعنی BitBtn یا SpeedButton میگذارم و درخاصیت glyph آن، عکس کلمه مورد نظر را قرار می دهم.اما فقط دو -سه حرف آخر کلمه نمایش داده می شود.چگونه می توانم این مشکل را حل کنم؟

حرفه ای
چهارشنبه 27 دی 1385, 10:31 صبح
برنامه شما مسلماً خیلی سنگین میشه !

اگر تعداد فرمهای زیادی داری من به شما اکیداً پیشنهاد می کنم چنین کاری نکنید .

MNosouhi
چهارشنبه 27 دی 1385, 11:21 صبح
درخاصیت glyph آن، عکس کلمه مورد نظر را قرار می دهم.اما فقط دو -سه حرف آخر کلمه نمایش داده می شود.چگونه می توانم این مشکل را حل کنم؟
شاید بهتر باشه دکمه را بزرگش کنید و یا عکس رو کوچک کنید ، همچنین ختصیت caption رو خالی بگذارید.

aras12000
چهارشنبه 27 دی 1385, 11:37 صبح
همه این کارها را کردم،فایده ای ندارد

MNosouhi
چهارشنبه 27 دی 1385, 14:20 عصر
مگه میشه نشه؟
یه نمونه بزارید تا بررسی کنیم.

aras12000
چهارشنبه 27 دی 1385, 15:16 عصر
عکس مورد نظر و skin را گذاشتم.نمی دانم که کلا کامپوننت VCL Skin را دارید یا نه

MNosouhi
چهارشنبه 27 دی 1385, 15:34 عصر
اما این که اشکالی نداره .
هم با BitBtn و هم با SpeedButton تستش کردم.

aras12000
شنبه 30 دی 1385, 15:53 عصر
مشکل به ورژن VCL مربوط می شد. گویا از 2.74به بالا رفع شده است

babak869
شنبه 30 دی 1385, 18:10 عصر
سلام
من از VCL Skin استفاده می کنم.برای پروژه ای مجبور هستم به جای فارسی نوشتن روی Caption کلیدها-آن کلمه را به صورت Image قرار دهم.یعنی BitBtn یا SpeedButton میگذارم و درخاصیت glyph آن، عکس کلمه مورد نظر را قرار می دهم.اما فقط دو -سه حرف آخر کلمه نمایش داده می شود.چگونه می توانم این مشکل را حل کنم؟

من از ورژن 2 تا حالا که آخر ین ورژنش هست استفاده کردم و تا بحال به این مشکل بر نخوردم .
VclSkin تنها کامپوننت اسکینی هستش که با زبان فارسی مشکل نداره (تقریبا) و راست به چپ رو پشتیبانی میکنه . لطفا مشکلتون رو مجددا بررسی کنید و کامپوننت رو دوباره نصب کنید
موفق باشید

babak869
شنبه 30 دی 1385, 18:17 عصر
سلام

من از ورژن 2 تا حالا که آخر ین ورژنش هست استفاده کردم و تا بحال به این مشکل بر نخوردم .
VclSkin تنها کامپوننت اسکینی هستش که با زبان فارسی مشکل نداره (تقریبا) و راست به چپ رو پشتیبانی میکنه . لطفا مشکلتون رو مجددا بررسی کنید و کامپوننت رو دوباره نصب کنید
موفق باشید

babak869
شنبه 30 دی 1385, 19:27 عصر
من اسکین شما رو بررسی کردم . هیچ مشکلی نداره . برای اطمینان بیشتر فایلهای زیر رو لطفا بررسی نمایید :