PDA

View Full Version : در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

Sub Zero
پنج شنبه 28 دی 1385, 01:01 صبح
سلام به همه دوستان
هر کدوم از شما تجربه کار با یه زبان برنامه نویسی رو دارید . می خواستم بدونم برای کسایی که میخوان وارد دنیای Net. بشن چه زبانی رو پیشنهاد می کنید و چرا ؟

greenway
پنج شنبه 28 دی 1385, 08:27 صبح
فکر می کنم که پاسخ دهنده / دهندگان باید با هر چهار مورد آشنایی داشته باشند تا شما نتیجه صحیحی از این همه پرسی بدست بیاورید که در غیر این صورت شما یک جامعه آماری از میزان استفاده این زبانها بدست خواهید آورد که فکر می کنم اول VB بعد سی شارپ باشید.

Sub Zero
پنج شنبه 28 دی 1385, 08:44 صبح
فکر می کنم که پاسخ دهنده / دهندگان باید با هر چهار مورد آشنایی داشته باشند تا شما نتیجه صحیحی از این همه پرسی بدست بیاورید .

هر کسی میتونه بسته به زبان یا زبانهایی که باهشون اشنایی داره نظر بده و کمی هم از قابلیتهاشون بگه .

Amir Taghavi
جمعه 29 دی 1385, 07:03 صبح
فرقی نمی کنه مهم اینه که Net. باشه!

titbasoft
جمعه 29 دی 1385, 20:09 عصر
http://support.microsoft.com/kb/308470

http://www.codeproject.com/dotnet/vbnet_c__difference.asp

Asad.Safari
جمعه 29 دی 1385, 21:43 عصر
فرقی نمی کنه مهم اینه که Net. باشه!

چرا فرقی نمیکنه ؟؟؟

خیلی هم فرق میکنه . جانم فدای سی شارپ :

http://aspadvice.com/blogs/ssmith/archive/2006/12/06/C_2300_-3.0-Feature-Notes.aspx

موفق باشید

sohrab o
شنبه 30 دی 1385, 23:04 عصر
Delhpi.Net اشتباه تایپ شده است لطفا اصلاح نمایید.

rezaei manesh
یک شنبه 01 بهمن 1385, 10:25 صبح
من با وی بی دات نت کار می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم
اما پیشنهاد من برای کسانی که می خوان ویندوزی کار کنند همین vb.net هست و برای کسانی که web کار کنند #C هست بخاطر اینکه به زبان جاوا نزدیک تر هست و ...

sinpin
یک شنبه 01 بهمن 1385, 10:33 صبح
چرا همیشه دنبال فرق هستیم ؟!!!

زندگی مسابقه نیست، بازیه...

vahidiran
یک شنبه 01 بهمن 1385, 10:49 صبح
بستگی به طرف هم داره
اونایی که Vb کار بودند vb.net براشون خوبه و اونایی که c کار می کردند به نظر من #C بهتره در ضمن اونایی که ب بسم الله رو می خوان بزنن #c بهتره
این هایی گفتن فقط در حال appplication هستش و روی web من نظری ندارم
در ضمن تا انجایی که من می دونم کاری نیست که نشه با #c کرد ولی با vb.net نشه و یا برعکس چون حتی دقت بکبنبم کلاساشون هم یکی فقط syntaxt با هم فرق می کنه

hadi2345
یک شنبه 01 بهمن 1385, 13:49 عصر
با سلام ...

TitbaSoft دو تا لینک گذاشته که اگر سری بهشون بزنید بد نیست !!! و به نظر من گویای همه چیز هست ! مزایای هر دو زبان و همچنین تفاوت هاشون رو ذکر کرده ...

موفق باشید .

Amir Taghavi
سه شنبه 03 بهمن 1385, 10:42 صبح
چرا فرقی نمیکنه ؟؟؟

خیلی هم فرق میکنه . جانم فدای سی شارپ :

http://aspadvice.com/blogs/ssmith/archive/2006/12/06/C_2300_-3.0-Feature-Notes.aspx

موفق باشید

یک مثال بزن که با #C بشه انجامش داد اما با VB.Net نه؟!

Asad.Safari
سه شنبه 03 بهمن 1385, 12:20 عصر

منظور من این نبود که بشه یه برنامه رو تو #C نوشت ونشه این برنامه رو تو VB نوشت .

منظور من ساختار یافتگی #C هستش . اون ساختار سی شارپ بی نظیر هستش .

کدهای Vb گنگ هستند , یعنی اون نظم و ساختار لازم رو ندارند .

موفق باشید

quack
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 10:22 صبح

pointer
unmanaged memory

quack
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 10:44 صبح
منظور من این نبود که بشه یه برنامه رو تو #C نوشت ونشه این برنامه رو تو VB نوشت .

موفق باشید

منظورتون از اینکه گنگ هستند چیه ؟؟ من VB کار نمی کنم ولی یک کد VB رو خیلی سریع و راحت میخونم .
vb.net هم مثله C# شی گرا هست و من مشکلی در ساختارش تا حالا ندیدم. مشکلی که در برنامه های نوشته شده در ایران میبینید اینکه "معمولا" برنامه نویسهای بی تجربه کمی تنبل از این زبان استفاده می کنند . اگر مثالهای ساده که برنامه نویسهای مایکروسافت نوشتن رو ببینی منظورمو متوجه میشی.
من خودم تا حالا با VB.NET کار جدی انجام ندادم شاید شما مشکلاتی دیدید که من ندیدم حالا اگر مشکلی در ساخت یافتگی VB.NET میبینید که C# اون مشکل را نداره لطفا عنوان کنید

SYSMAN
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 12:46 عصر
کل تو سری خوردن VB.NET به خاطر جدش VB هست که کلی از مشکلات برنامه سازی به خصوص عدم پشتیبانی کامل از مباحث شی گرایی رو با خود یدک می کشید. ولی در VB.NET و مخصوص نسخه 2005 اون تمام این مشکلات برداشته شد.
همانطور که خیلی از دوستان نیز عرض کردند بزرگترین اختلاف C# و VB.NET در syntax دستورات هست. اگر کسی از دوستان هر دوی این زبانها را استفاده کرده باشد به احتمال زیاد تصدیق می کند که از نظر برنامه سازی و سرعت توسعه برنامه سازی قدرت VB.NET بیشتر هست یا بهتر بگم C# هنوز از جد بزرگوارش C++ تا حدی دردسرهای خاص خودش رو به ارث.
ولی در مجموع مهم نیست که با VB.NET می نویسید یا C# مهم این هست چی می نویسید. مهم الگوریتم و ساختار برنامه هست بعد نوع ابزار جهت توسعه اندیشه و دانش. ما هنوز که هنوزه یک نظام تولید نرم افزار منسجم نداریم. رشته ای که توی دنیا یکی از بهترین رشته هاست (شاید خیلی از شما بدونید کسی که توی اروپا و آمریکا .NET بلد باشه بیکار نمی مونه) توی کشور ما به سبکی پیش می ره که یک برنامه نویس حتی نمی تونه از امنیت شغلی خودش مطمئن باشه. اصلا چه فرقی می کنه من الگوریتم مورد نظرمو با Turbo C 1.0 توسعه می دهم. تا وقتی بازار درستی برای عرضه محصول تولیدی نباشه پس چه فرقی می کنه که با چی کار رو پیش ببرید.

Navid7h
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 16:00 عصر
حواسمون باشه !

.NET Framework is intended to be language independent

من با جفشون کار کردم . و با Syntax های #C راحترم .

اما حتما لینک که TITBOSOFT معرفی کردن رو مطالعه کنید جالبه و مفید هست.

در نهایت به نظر من زبان برنامه نویسی مهمتر از تفکر برنامه نویسی نیست !
به قول یکی از اساتید خوبم:
یک مهندس نرم افزار تنها سرمایه اش فکراش است !

netspc
شنبه 07 بهمن 1385, 12:55 عصر
در ضمن تا انجایی که من می دونم کاری نیست که نشه با #c کرد ولی با vb.net نشه و یا برعکس چون حتی دقت بکبنبم کلاساشون هم یکی فقط syntaxt با هم فرق می کنه

غلطه مهمترین فزق سی شارپ با وی بی دات نت در مورد نوشتن کدهای مدیریت نشده میباشد
یعنی اینکه مایکروسافت بازهم اینجا دسته گل به آب داده و اینکه اگر شما بخواهید برفرض مثال دسترسی مستقیم به حافظه بگیرید با سی شارپ میتوانید ولی با وی بی دات نت خیر
و در ضمن اینطور که شنیدم وی بی دات نت هم کم کم داره از دور ساپورت خارج میشه و اینکه شما در محیط دات نت فقط یک زبان (البته ++c و IL asm همیشه وجود دارند) خواهید داشت #C

در ضمن مزیت دیگه یادگرفتن syntax مانند C,++C,C# در این هست که شما میتوانید سریع تر زبانهای برنامه نویسی های هم شکل آنها را یاد بگیرید مثل JAVA و یا PHP و ... .
خب با این اوصاف باز هم رو ویبی اصرار دارید؟
(راستی من خودم 4 سال با وی بی کار میکردم اما حیف دیر دلفی رو پیدا کردم ;) )

linux
جمعه 20 بهمن 1385, 00:12 صبح
یعنی اینکه مایکروسافت بازهم اینجا دسته گل به آب داده و اینکه اگر شما بخواهید برفرض مثال دسترسی مستقیم به حافظه بگیرید با سی شارپ میتوانید ولی با وی بی دات نت خیر
و در ضمن اینطور که شنیدم وی بی دات نت هم کم کم داره از دور ساپورت خارج میشه و اینکه شما در محیط دات نت فقط یک زبان (البته ++c و IL asm همیشه وجود دارند) خواهید داشت #C

در ضمن مزیت دیگه یادگرفتن syntax مانند C,++C,C# در این هست که شما میتوانید سریع تر زبانهای برنامه نویسی های هم شکل آنها را یاد بگیرید مثل JAVA و یا PHP و ... .
خب با این اوصاف باز هم رو ویبی اصرار دارید؟
(راستی من خودم 4 سال با وی بی کار میکردم اما حیف دیر دلفی رو پیدا کردم ;) )
تا وقتی شرکتی به اسم ماکروسافت هست ویبی هست

SYSMAN
جمعه 20 بهمن 1385, 12:14 عصر
تا وقتی شرکتی به اسم ماکروسافت هست ویبی هست

دقیقا، یا بهتر بگیم حداقل تا وقتی بیلی توی مایکروسافت هست VB هم هست.

(راستی من خودم 4 سال با وی بی کار میکردم اما حیف دیر دلفی رو پیدا کردم ;)

احتمالا با VB6 کار کردید چون دلفی نسبت به vb.net یک برتری داره اونم عدم نیاز به فریم ورک هست (اونم اگه دلفی 8 نباشه)

حامد مصافی
جمعه 20 بهمن 1385, 12:59 عصر

فقط MFC توانایی تولید کد های مدیریت نشده رو داره. یعنی در حال حاضر فقط VC++.NET این توانایی رو داره که هم کد های مدیریت شده تولید کنه و هم مدیریت نشده.
ضمناً کد های مدیریت نشده در حال کنار گذاری هستند! همین VC++.NET در حال حاضر از مدارک مایکروسافت خارج شده.
تفاوت VB.NET و C#.NET هم در حال حاضر به حدی نیست که یکی رو بر دیگری ترجیح بدیم! اما این تغییرات در آینده ویندوز مایکروسافت کاملاً از بین خواهند رفت. (منتظر سال 2012 باشید و ویندوز جدید MS)
در مورد ماندگاری Basic هم که دوستان گفتند. این اولین محصول مایکروسافت بوده و بیل علاقه عجیبی به اون داره

همانطور که خیلی از دوستان نیز عرض کردند بزرگترین اختلاف C# و VB.NET در syntax دستورات هست. اگر کسی از دوستان هر دوی این زبانها را استفاده کرده باشد به احتمال زیاد تصدیق می کند که از نظر برنامه سازی و سرعت توسعه برنامه سازی قدرت VB.NET بیشتر هست یا بهتر بگم C# هنوز از جد بزرگوارش C++ تا حدی دردسرهای خاص خودش رو به ارث.

خب...
می توانم بگم که فرانسه گنگ تر از انگلیسی است! چون ساختار انگلیسی را ندارند (من فرانسه بلد نیستم)!!!

راستی کسی لینک های Tibasoft رو دیده؟

netspc
جمعه 20 بهمن 1385, 15:06 عصر
فقط MFC توانایی تولید کد های مدیریت نشده رو داره. یعنی در حال حاضر فقط VC++.NET این توانایی رو داره که هم کد های مدیریت شده تولید کنه و هم مدیریت نشده.
ضمناً کد های مدیریت نشده در حال کنار گذاری هستند! همین VC++.NET در حال حاضر از مدارک مایکروسافت خارج شده.
تفاوت VB.NET و C#.NET هم در حال حاضر به حدی نیست که یکی رو بر دیگری ترجیح بدیم! اما این تغییرات در آینده ویندوز مایکروسافت کاملاً از بین خواهند رفت. (منتظر سال 2012 باشید و ویندوز جدید MS)
در مورد ماندگاری Basic هم که دوستان گفتند. این اولین محصول مایکروسافت بوده و بیل علاقه عجیبی به اون داره

http://blogs.msdn.com/csharpfaq/archive/2004/03/11/87816.aspx
البته احتمالاً مترجم کتاب visual studio.net 2001 انتشارات غزال بدترجمه کرده بوده
ولی در اینجا به مبحثی به نام unsafe code که مختص c شارپ نیز میباشد اشاره کرده.

SystemAnalyst
جمعه 20 بهمن 1385, 15:19 عصر

Operator overloading

omid_Ahmadi
جمعه 20 بهمن 1385, 16:45 عصر
ولی در اینجا به مبحثی به نام unsafe code که مختص c شارپ نیز میباشد اشاره کرده.

Unsafe Code هیچ ربطی به Unmanaged Code نداره

netspc
جمعه 20 بهمن 1385, 17:07 عصر
بنده هم گفتم به اشتباهی که کردم پی بردم :لبخند:

Asad.Safari
جمعه 20 بهمن 1385, 19:42 عصر
بنده یه سوال هم در مورد دلفی دات نت داشتم !

مگه دات نت ماله مایکروسافت و دلفی هم ماله بورلند نیستند ؟؟
مگه این دوتا شرکت با هم رقیب نیستند ؟
حالا این دلفی دات نت رو کی داده بیرون ؟؟

و اصلا اصول کاریش چیه ؟؟
و چه فرقی با اینا داره ؟

حامد مصافی
شنبه 21 بهمن 1385, 12:01 عصر
بنده یه سوال هم در مورد دلفی دات نت داشتم !

مگه دات نت ماله مایکروسافت و دلفی هم ماله بورلند نیستند ؟؟
مگه این دوتا شرکت با هم رقیب نیستند ؟
حالا این دلفی دات نت رو کی داده بیرون ؟؟

و اصلا اصول کاریش چیه ؟؟
و چه فرقی با اینا داره ؟

سلام

دلفی دات نت بورلند هم مانند ویژوال استودیوی مایکروسافت یک محیط توسعه تحت چهار چوب کاری دات نت هست.

اما مایکروسافت در حال کنارگذاری متد قدیمی برنامه نویسی (Win32) هست. به همین خاطر با ارائه دات نت در سال 2000 و در طی یک برنامه 12ساله تصمیم داره تا سیستم عامل های خودش رو به طور کامل بر مبنای فریم ورک ایجاد کنه. به همین خاطر حرف از سال 2011 گفتم. در این ساختمان سیستم عامل های نوین قراره تا با طراحی یک Scope مجتمع کنترل سیستم بر حافظه بیشتر بشه و در واقع هر شی فقط یک بار در حافظه لود بشه. از طرفی در این سیستم جدید مشکلات نا همگونی Win32 رو نخواهیم داشت ضمن این که در این محیط مجتمع سیستم عامل کاربر هم کنترل بیشتری روی سیستم خودش خواهد داشت.

در واقع قراره که محیطی شبیه لینوکس داشته باشیم!!!

لذا مایکروسافت باید محیط های توسعه قدیمی رو کنار بذاره و اونا رو با محیط های توسعه دات نت تعویض کنه.ضمن این که به این نکته توجه داشته باشید که این حرکت بیشتر از این که به نفع بورلند باشه به نفع مایکروسافت بوده. دلفی در حال حاضر دات نت نسخه 1.1 رو پشتیبانی می کنه در حالی که نسخه 3.0 دات نت هم برای VS.NET عرضه شده.

PC2st
سه شنبه 01 اسفند 1385, 23:42 عصر
هر کدوم از شما تجربه کار با یه زبان برنامه نویسی رو دارید . می خواستم بدونم برای کسایی که میخوان وارد دنیای Net. بشن چه زبانی رو پیشنهاد می کنید و چرا ؟

سی شارپ:
1. چون Syntax دوست داشتنی داره.
2. چون استفاده از اشاره گرها رو امکان پذیر ساخته.
3. چون هر چی که توش اسم C باشه، آینده داره (!) (شوخی کردم، جدی نگیرید!)

aligh662000
چهارشنبه 02 اسفند 1385, 09:03 صبح
چه روی وب و چه در برنامه های کاربردی #C
شاید به خاطر اینکه خودم VB کار بودم خسته شده بودم ازش!
هرچند #C خیلی اذیتم میکنه! نه به خاطر مشکل نرم افزاری به خاطر تفاوتهای زیادش با VB6 اما به هر حال #C !!!!

SYSMAN
چهارشنبه 02 اسفند 1385, 21:27 عصر
1. چون Syntax دوست داشتنی داره.
2. چون استفاده از اشاره گرها رو امکان پذیر ساخته.

از نظر راحتی به هیچ وجه در حد VB نیست درسته برای یک برنامه نویس نباید فرق کنه ولی برای کسی که تازه شروع می کنه خیلی فرق می کنه هر چی باشه بازم جدش C هست باید اذیتهای C رو به ارث ببره.
فکر نمی کنم NET. و #C رو تولید کرده باشند تا دوباره درگیر مباحثی مثل اشاره گرها بشیم.

VisualStudio
یک شنبه 06 اسفند 1385, 22:46 عصر
Operator overloading
کی گفته که تو VB.NET ما انداریم

netspc
یک شنبه 06 اسفند 1385, 23:44 عصر
به این لینک مراجعه کن:
http://blogs.msdn.com/csharpfaq/archive/2004/03/11/87816.aspx
و یا کتاب :
oop with ms visual basic.net and ms visual c#.net فصل12
شاید تو ورژن 2005 اضافه کرده؟(منظورت این بود؟)
به هر حال من ترجیح میدم سختیهای خانواده سی رو تحمل کنم ولی بی وفایی وبی رو نه!

حامد مصافی
جمعه 11 اسفند 1385, 23:14 عصر
Operator overloading در حال حاضر توسط کامپایلر FCL وی بی پشتیبانی میشه

CodeMasterX
سه شنبه 22 اسفند 1385, 00:42 صبح
من خودم اینجا به VB.NET رای دادم ولی این بخاطر این هست که خودم 4،5 ساله دارم وی بی کار می کنم.اما همونطوری که بارها گفتم به نظر من فرق شایان و بزرگی بین زبان های دات نت نیست.ببینید،تمام زبان های دات نت حالا چه VB چه C# و غیره (J#,Delphi) همگی از یک IDE و از یک فریم ورک استفاده می کنن.به عنوان مثال شما وقتی که می خواهید از C# به رجیستری ویندوز دسترسی داشته باشید از یه سری کلاس های فریم ورک استفاده می کنید.حالا اگه بخواین همین کار رو با VB.NET انجام بدین باز هم از همون کلاس ها استفاده می کنید.بعد از اون اینکه با هر زبانی هم که شما کدتون رو بنویسید در آخر به CLR ترجمه میشه که فرقی نمی کنه با چه زبانی نوشته شده باشه! اما خوب یه سری از دوستان اعتقاد دارن که C# در زمینه هایی از سرعت و قدرت بالاتری نسبت به بقیه زبان های دات نت برخوردار هست.مثلا VB خودش بصورت خودکار سر ریز حلقه ها رو چک می کنه و مثلا چک نمی کنه که فلان متغیری که استفاده شده تعریف شده یا نه ؟ که خوب این کنترلر ها رو هم می شه تنظیم کرد.حالا اگر در این رابطه من کم تجربه هستم یا اشتباه می کنم لطفا کسی مطلبی رو دریغ نکنه!

SystemAnalyst
یک شنبه 27 اسفند 1385, 08:30 صبح
اگر operator overloading در vb هم پشتیبانی می شه پس فرق به جز گرامر در این دو زبان نیست.(vb و C#)
چون بیل گیتس علاقه عجیبی به بیسک داره آینده روشنی رو برای VB می بینم شاید روزی قدرتمندترین زبان بشه (اگر الآن نباشه)

PC2st
دوشنبه 06 فروردین 1386, 16:12 عصر
فعلا فقط این دو تفاوت رو بین basic و سی شارپ میدونم (در مورد صحتشون دقیقا مطمئن نیستم!):
1. basic میتونه پارامترهای optional داشته باشه و سی شارپ نمیتونه (بدرد پلاگین نویسی واسه office) (البته به این معنا نیست که سی شارپ نمیتونه واسه office پلاگین بنویسه) (منبع: MSDN البته اگر اشتباه نفهمیده باشم)
2. سی شارپ اشاره گرها (unsafe mode) رو ساپورت میکنه ولی basic خیر (این مورد زمانی بدرد میخوره که بخوایم از توابعی در کتابخانه های خارجی استفاده کنیم که یک اشاره گر رو به عنوان خروجی برمیگردونند مثل توابعی که به کمک ++c نوشته شدند)

omid_Ahmadi
دوشنبه 06 فروردین 1386, 17:22 عصر
. basic میتونه پارامترهای optional داشته باشه و سی شارپ نمیتونه (بدرد پلاگین نویسی واسه office) (البته به این معنا نیست که سی شارپ نمیتونه واسه office پلاگین بنویسه) (منبع: MSDN البته اگر اشتباه نفهمیده باشم)

قابلیت نوشتن توابع با تعداد پارامتر های مختلف و نوعهای متفاوت در C# وجود داره (منظورم Function Overloading نیست)

حامد مصافی
دوشنبه 06 فروردین 1386, 18:13 عصر
ببینید دوستان عزیز
تفاوت در سینتکس نمی تونه ملاکی برای برتری یک زبان نسبت به دیگری باشه

قابلیت نوشتن توابع با تعداد پارامتر های مختلف و نوعهای متفاوت در C# وجود داره
این به معنی پارامتر های اختیاری نیست!

linux
دوشنبه 06 فروردین 1386, 18:55 عصر
Because of the previous differences between Visual Basic and C/C++, many developers assume incorrectly about the capabilities of Visual Basic .NET. Many Visual Basic developers think that Visual C# is a more powerful language than Visual Basic. In other words, Visual Basic developers assume that you can do many things in Visual C# that you cannot do in Visual Basic .NET, just as there are many things that you can do in C/C++ but cannot do in Microsoft Visual Basic 6.0 or earlier. This assumption is incorrect.

Although there are differences between Visual Basic .NET and Visual C# .NET, both are first-class programming languages that are based on the Microsoft .NET Framework, and they are equally powerful. Visual Basic .NET is a true object-oriented programming language that includes new and improved features such as inheritance, polymorphism, interfaces, and overloading. Both Visual Basic .NET and Visual C# .NET use the common language runtime. There are almost no performance issues between Visual Basic .NET and Visual C# .NET. Visual C# .NET may have a few more "power" features such as handling unmanaged code, and Visual Basic .NET may be skewed a little toward ease of use by providing features such as late binding. However, the differences between Visual Basic .NET and Visual C# .NET are very small compared to what they were in earlier versions.

The "Differences Between Microsoft Visual Basic .NET and Microsoft Visual C# .NET" white paper describes some of the differences between Visual Basic .NET and Visual C# .NET. However, remember that the .NET Framework is intended to be language independent. When you must select between Visual Basic .NET and Visual C# .NET, decide primarily based on what you already know and what you are comfortable with. It is easier for Visual Basic 6.0 developers to use Visual Basic .NET and for C++/Java programmers to use Visual C# .NET. The existing experience of a programmer far outweighs the small differences between the two languages.

از آدرس http://support.microsoft.com/kb/308470
دوستان اینجا همه مسلط بر انگلیسی هستند ولی ترجمه بخش اولش را هم می نویسم .

"بخاطر تفاوتهای قبلی بین ویژوال بیسیک و سی/سی++ خیلی از برنامه نویسان درباره قابلیتهای ویژوال بیسیک.نت پنداشت نادرستی دارند.خیلی از برنامه نویسان ویژوال بیسیک.نت می پندارند که ویژوال سی شارپ خیلی از ویبی.نت قدرتمندتر است.بعبارت دیگر ، برنامه نویسان ویبی.نت می پندارند که کارهای بسیاری می تواند با سی شارپ انجام دارد که با ویبی.نت نمی تواند انجام داد،فقط بخاطر اینکه چیزهایی هست که با سی/سی++ می شود انجام داد که با زبان ویژوال بیسیک 6 یا نسخه قبل تر از آن نمی شود انجام داد.این پنداره نادرست هست.
هر چند که تفاوتهایی بین ویبی.نت و سی شارپ هست، هر دوی آنها زبانهای برنامه نویسی بلند پایه (فرست کلاس) هستند که بر روی .نت فریم ورک بناشده اند ، و آنها توانایی یکسان دارند. ویبی.نت یک زبان برنامه نویسی واقعا شی گرا هست که شامل خصوصیات جدید و توسعه یافته مانند ارث بری ، چند ریختی ، اینترفیس و بارگذاری هست. هر دوی این زبانهای از CLR استفاده می کنند . و تقریبا هیچ تفاوتی از نظر کارایی بین این دو زبان نیست."

omid_Ahmadi
دوشنبه 06 فروردین 1386, 19:02 عصر
این به معنی پارامتر های اختیاری نیست!

اگر بحث در مقایسه قابلیتهای این دو زبانه، باید مواردی مطرح بشه که در یک زبان وجود داشته باشه و در زبان دیگه نه اون قابلیت و نه روشی برای پیاده سازی اون به هر نحوی وجود نداشته باشه. مثل Operator Overloading که در نسخه قبلی VB وجود نداشت، و راهی هم برای پیاده سازی اون قابل ارائه نبود.
اما نیاز به استفاده از پارامترهای اختیاری در C# با سولوشنهای مشابهی مرتفع میشه (نه دقیقا با منطقی که VB برای این کار ارائه می ده)

حامد مصافی
دوشنبه 06 فروردین 1386, 21:44 عصر
اگر بحث در مقایسه قابلیتهای این دو زبانه، باید مواردی مطرح بشه که در یک زبان وجود داشته باشه و در زبان دیگه نه اون قابلیت و نه روشی برای پیاده سازی اون به هر نحوی وجود نداشته باشه. مثل Operator Overloading که در نسخه قبلی VB وجود نداشت، و راهی هم برای پیاده سازی اون قابل ارائه نبود.
اما نیاز به استفاده از پارامترهای اختیاری در C# با سولوشنهای مشابهی مرتفع میشه (نه دقیقا با منطقی که VB برای این کار ارائه می ده)

سلام دوست عزیز
بنده با فرمایشات شما موافق هستم اما پارامتر های اختیاری قبلاً در وی بی وجود داشتند و هم اکنون فقط برای حفظ سازگاری نحوی با نسخه های پیشین پشتیبانی می شوند.
این امکان یک مزیت برای وی بی دات نت به شمار نمی آید و مایکروسافت استفاده از Routines Overloading را به دلیل مدیریت صحیح تر در پارامتر های گوناگون و همچنین توانایی دریافت انواع مختلفی از پارامتر ها به برنامه نویسان وی بی توصیه می کند.

__H2__
پنج شنبه 09 فروردین 1386, 13:15 عصر
سلام
به نظر من در فضای عظیم فریم ورک هیچ فرقی نداره با چی کار میکنید! (البته من هم VB.Net و #C را به بقیه ترجیح میدم)

- امکانات این دو زبان و حتی در برخی موارد Syntax ها بسیار مشابه هستند.
- دیگر برنامه نویسان VB.Net و #C که میتوانند خیلی راحت با هم تبادل اطلاعات کنند (در بسیاری از فروم های دیگر یک تالار واحد برای اعضای فریم ورک وجود دارد، و مثلاَ برنامه نویس VB.Net مشکلش را مطرح میکند و یک #C کار به آن جواب میدهد و شاید برعکس، این یعنی کد این دو زبان کاملاَ قابل تبدیل به هم است.) این مضیت خیلی بزرگی است، قبلاَ برنامه نویسان VB و VC اصلا حرف هم را نمی فهمیدند!
- در سرعت هم چون هر دو به IL ترجمه میشوند، یکسان عمل میکنند.
- در آینده هم هر دو زبان باز وجود خواهند داشت، خیالتان جمع! آنقدر قدرت یافته اند و طرفدار دارند که بدون داداش بیل هم زنده بمانند!

در تایید حرف یکی از دوستان هم میگویم که این بدبینی نسبت به VB.Net صرفا نشأت گرفته از ورژن های قبلی است (چون Basic با هدف آموزش ساخته شد و نه برنامه نویسی حرفه ای) ولی این مسئله بشدت در VB.Net تغییر کرده! و آن را زبانی فوق العاده قدرت مند ساخته (مثل سایر اعضای فریم ورک)

ضمنا هم بحث پارامتر های Optional در VB و هم کدهای مدیریت نشده در #C (البته VC++.Net را مطمئن هستم ولی در #C نمیدانم که بدون شک کد مدیریت نشده داریم؟) هر دو جزء موارد توسیه نشده توسط Microsoft هستند و صرفاَ برای هماهنگی با نسخه های قبل و Upgrade راحت تر کدهای نسخه قبل اضافه شده اند و بهتر است از هیچ یک استفاده نشود. (تازه این به آن در!!!!)

البته من خودم با هر دو زبان کار کردم ولی بالاخره VB.Net انتخاب کردم و الان فقط با آن کار میکنم (ولی نه به دلیل برتری یا راحتی بیشتر نصبت به #C) و دلیلش فقط آن بود که اولین زبان برنامه نویسی که با آن کار کردم TuroBasic بود! و با آن انص بیشتری داشتم گرچه فوراَ ++C و Asm را هم شروع کردم و هنوز هم برای تفریح هم که شده با آنها کد نویسی میکنم.

بحرحال به جای مشاجره بهتر است روی جنبه های مثبت این اشتراک متمرکز شوید. (همان مسئله ای که گفتم، ما دیگر کدها و حرف یکدیگر را متوجه میشویم!)
آقا در آخر: دوستی، صفا، صمیمیت، محبت! :بوس: یک کم از این ادبیاتی ها یاد بگیرید! همش از گل و بلبل و پروانه و... صحبت میکنند! :قهقهه:

ar.shirazi
یک شنبه 12 فروردین 1386, 23:53 عصر
Unsafe Code هیچ ربطی به Unmanaged Code نداره

آفرین .

Unmanaged code یک کد native است و به MSIL کامپایل نمیشود .

اما کد Unsafe کدی است که فقط در سی شارپ قابل استفاده است و امکان استفاده از برخی API هایی که نیاز به اشاره گر دارند را فراهم میکند. اما در نهایت به همان MSIL تبدیل میشود.

__H2__
سه شنبه 14 فروردین 1386, 12:21 عصر
اما کد Unsafe کدی است که فقط در سی شارپ قابل استفاده است.

سلام
در VB.Net هم با کمک چهار کلاسس Attribute یعنی:
SuppressUnmanagedCodeSecurityAttribute
UnmanagedFunctionPointerAttribute
UnsafeValueTypeAttribute
UnverifiableCodeAttribute

میشد تا حدودی از کدهای غیر امن استفاده کرد.

ar.shirazi
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 19:23 عصر
خیلی جالب بود ، ممنون
البته اگر نمنه کدش را هم بگذارید ممنون میشوم

__H2__
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 11:12 صبح
سلام
متاسفانه خودم هم اطلاع دقیقی ندارم!
ولی حدود یک سال قبل یک DLL با ++C طراحی کرده بودم (به صورت کتابخانه API جدید) که یک چیز خاص را با سرعت فوق العاده ای جستجو میکرد و لازم بود به محض یافتن مورد جدید آن را به برنامه فراخوان اطلاع دهد.
و برنامه اصلی با VB.Net بودم، توانستم اشاره گر تابعی را در VB.Net بدست آورم و آن را به عنوان پارامتر به API مورد نظر پاس دادم تا در بدنه C هر کجا جواب جدیدی پیدا شد با این فراخانی این اشاره گر و ارسال مقادیر مورد نظر خبر دهد.
ولی به محض اینکه تابع مدیریت شده VB.Net از خارج از محیط Net. و به صورت بومی با اشاره گر آن از ++C فراخانی میشد فورا یک بخش امنیتی گیر میداد و خطا خفن میداد و همه چیز متوقف میشد و پس از جستجو در کلاسس های فریم وروک اینها را یافتم و نمیدانم بالاخره با کدامشان مشکلم بکل حل شد و در آن پروژه توانستم کدهای سه زبان VB.Net و ++C و ASM را با هم مخلوط کنم. البته همه را میشد با VB.Net انجام داد ولی مشکل سر الگوریتم سنگین و زمان پاسخ بود.

بحرحال باید به این ترتیب از این کلاسها استفاده کنید.
(البته توابع و کلاس های دیگری هم یافتم ولی الان یادم نیست)

<System.Runtime.InteropServices.UnmanagedFunctionPo inter(System.Runtime.InteropServices.CallingConven tion.StdCall)> _
Public Delegate Sub UnmanagedSub()

<System.Runtime.CompilerServices.UnsafeValueType()> _
Public Structure Unsafe
Public Value As Integer
End Structure

<System.Security.SuppressUnmanagedCodeSecurity()> _
Public Shared Function ddd() As Long
End Function

این کدها هر کدام موضوع مورد نظر را برای استفاده در محیط های غیر امن آماده میکند.
اگر وقت کردید سری به MSDN بزنید، بدون شک اطلاعات خوبی پیدا میکنید.
اگر دوستان دیگر هم به نتایج جالبی رسیدند، ما هم بدمان نمی آید!!!

safir187
جمعه 17 فروردین 1386, 21:07 عصر
اونایی که C یا ++C کار میکردن میتونستن به VB کارها بخندن و احساس کنن از اونا خفن ترن.
ولی شک نکنید که #C غیر از سینتکسش هیچ ربطی به ++C نداره. دلیل قاطع این حرف هم اینه که قل و زنجیر سنگینی به نام Net. به پای #C بسته شده...
اما من خودم با #C کار میکنم و اونو به VB.Net ترجیح میدم. واین فقط به خاطر سینتکسشه که کاملا هم سلیقه ایه (یعنی یه برتری نیست).
#C کارها (از جمله خودم) نمیتونن به VB.Net کارها بخندن و احساس کنن از اونا خفن ترن.
شک نکنید...

alisaei
یک شنبه 19 فروردین 1386, 18:14 عصر
من سی شارپ را به دلیل نزدیکی به جاوا و همچنین ابزارهای فراوان در دات نت و همچنین بهره گیری ازنقاط مثبت سی و پشتیبانی مایکروسافت از آن انتخاب کرده ام

signals4change
دوشنبه 20 فروردین 1386, 20:07 عصر
به نظر من سی شارپ برای کسایی که با دنیای شی گرا حال می کنن خیلی بهتره چون زبونیه که نطفه اش رو با شی گرایی بسته اند . ضمنا چون از لحاظ سینتکس شبیه جاوا است و بیشتر کتابهای نوشته شده در حوزه شی گرایی مبتنی بر جاوا هستند کسانی که با سی شارپ کار می کنند با این کتابها راحت تر هستند

Amir64
دوشنبه 20 فروردین 1386, 23:47 عصر
با اینکه علاقه ی بسیار زیادی به دلفی دارم ولی بنظرم سی شارپ از همه بهتره.
چرا؟ چون بهتره دیگه.

__H2__
سه شنبه 21 فروردین 1386, 10:39 صبح
به نظر من سی شارپ برای کسایی که با دنیای شی گرا حال می کنن خیلی بهتره چون زبونیه که نطفه اش رو با شی گرایی بسته اند

سلام
دوست عزیز!
همانطور که #C زبان جدیدی است و با جدش ++C فرق دارد و به قول شما نطفه اش را با شی گرایی بسته اند،
VB.Net نیز زبانی جدید است و با جدش VB6 فرق دارد و نطفه اش را هم با شی گرایی بسته اند! و مثل #C از تمام جوانب OOP استفاده میکند و آنها را در اختیار کاربرش نیز قرار میدهد.

حامد مصافی
سه شنبه 21 فروردین 1386, 14:17 عصر
خب مثل اینکه برگشتیم به نقطه اول!

من سی شارپ را به دلیل نزدیکی به جاوا و همچنین ابزارهای فراوان در دات نت و همچنین بهره گیری ازنقاط مثبت سی و پشتیبانی مایکروسافت از آن انتخاب کرده ام
کدام یک از این ابزار ها در وی بی دات نت موجود نیستند؟
اگر C# با جاوا نزدیکی داشته باشه VB.NET هم حتماً داره؛ لطفاً قید بفرمایید چه نوع نزدیکی شما دیدید یا مد نظرتون هست؟؟

@ Amir64 : (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=36340)
خب شما به دلفی علاقه داری دست.
اما علاقه یه نظر سمج گونه شما دلیلی بر برتری یک زبان (بهتر بگیم سینتکس) برنامه نویسی بر دیگری نیست!

مجدداً تکرار می کنم تفاوت بین این دو فقط سینتکس اونهاست که مواردی رو از بزرگانشون به ارث بردند که در دیگری موجود نیست اما با چهارچوب دات نت قابل پیاده سازی هست؛ که البته توصیه مایکروسافت هم همین هست. یک نمونه از این تفاوت سینتکس رو ر پست پیش ذکر کردم

PC2st
سه شنبه 21 فروردین 1386, 18:08 عصر
همانطور که #C زبان جدیدی است و با جدش ++C فرق دارد و به قول شما نطفه اش را با شی گرایی بسته اند، VB.Net نیز زبانی جدید است و با جدش VB6 فرق دارد و نطفه اش را هم با شی گرایی بسته اند!
سی شارپ با جدش سی ++ فرق داره ولی syntax اش شبیه اونه.
بیسیک دات نت با بیسیک 6 هم فرق داره ولی syntax اش شبیه به اونه.
(همونطور که یک بچه شبیه به والدین اش هست!)
چیزی که میتونه زیبائی برنامه نویسی شی گرا رو به تصویر بکشه، syntax است.

اگر C# با جاوا نزدیکی داشته باشه VB.NET هم حتماً داره؛ لطفاً قید بفرمایید چه نوع نزدیکی شما دیدید یا مد نظرتون هست؟؟هم سی شارپ هم بیسیک (تحت دات نت) هم جی شارپ، همشون شئ گرا هستند، اما لطفا کارهای زیر رو انجام بدید:
1. یک پروژه با سی شارپ باز کنید و یک پروژه هم با جی شارپ و یک پروژه هم با بیسیک دات نت...
2. در قسمت Solution Explorer هر یک از این پروژه ها یک نگاه بندازید.
3. خواهید دید که سی شارپ و جی شارپ شباهت بیشتری به هم دارند تا بیسیک دات نت.

انتخاب یک زبان برنامه نویسی برحسب شرایط یا سلیقه میتونه باشه و به انتخاب خود برنامه نویس برمیگرده...
ممکنه کسی از یک زبان برنامه نویسی خوشش بیاد ولی یکی دیگه از اون حالش بهم بخوره.
اگر در غیر اینصورت بود، همه مردم دنیا تا حالا باید مثل هم فکر میکردن، مثل هم میخوابیدن و مثل هم راه میرفتن!
یا همه عاشق ماکارونی و چیبس بودن! ;)

حامد مصافی
سه شنبه 21 فروردین 1386, 21:07 عصر
چیزی که میتونه زیبائی برنامه نویسی شی گرا رو به تصویر بکشه، syntax است.
به نظر شما سینتکس الف زیباست و به نظر بنده سینتکس ب

هم سی شارپ هم بیسیک (تحت دات نت) هم جی شارپ، همشون شئ گرا هستند، اما لطفا کارهای زیر رو انجام بدید:
1. یک پروژه با سی شارپ باز کنید و یک پروژه هم با جی شارپ و یک پروژه هم با بیسیک دات نت...
2. در قسمت Solution Explorer هر یک از این پروژه ها یک نگاه بندازید.
3. خواهید دید که سی شارپ و جی شارپ شباهت بیشتری به هم دارند تا بیسیک دات نت.
واقعا به نظر شما اینکه در یکی My Project وجود داره و در دیگری Properties یک مزیت محسوب میشه (یا حتی تفاوت)؟؟؟
این تفاوت های جزئی و بی اثر فقط برای راحتی برنامه نویسان نسخه پیشین این زبان ها هستند و بس.
حالا شما مراحل زیر را انجام دهید:
در همه این پروژه ها یک برنامه ساده Hello World بنویسید و Build شون بکنید.
بعد از آنالیز کردن فایل های اجرایی ساخته شده خواهید دید که تفاوت ساختاری یا مزیتی ندارند

PC2st
سه شنبه 21 فروردین 1386, 22:39 عصر
این تفاوت های جزئی و بی اثر فقط برای راحتی برنامه نویسان نسخه پیشین این زبان ها هستند و بس.

دقیقا... :)

واقعا به نظر شما اینکه در یکی My Project وجود داره و در دیگری Properties یک مزیت محسوب میشه (یا حتی تفاوت)؟؟؟

مزیت محسوب نمیشه ولی تفاوت محسوب میشه!
همانطور که میدونی سی شارپ و جاوا syntax خودشون رو از سی ++ گرفتند (شباهت شماره 1) همچنین به نسبت سی ++ راحت تر هستند و ساده سازی هائی روی اونها صورت گرفته (شباهت 2) که البته بیسیک دات نت ساده سازیهای بیشتری در خودش داره. پس سی شارپ به جاوا نزدیکتر هست تا بیسیک (دات نت).

یک نمونه از ساده سازی در بیسیک دات نت رو مثال میزنم:
در بیسیک دات نت، ایندکسر و متد را مثل هم و با پرانتز مشخص میکنیم ولی در سی شارپ ایندکسر را با [] و متد را با () مشخص میکنیم، پس در هنگام خواندن کدهای نوشته شده به سی شارپ، راحت تر میشه متدها و ایندکسرها را از هم تشخیص داد. بهمین خاطر، از لحاظ syntax سی شارپ بیشتر به مفاهیم شی گرائی پای بند است تا بیسیک دات نت (از لحاظ syntax). تازه سی ++ از این هم فراتر بوده و (تا اونجائی که یادمه) بایستی فضاهای نام را با :: و اعضای داخل کلاسها و ساختارها را با -> مشخص کرد!

اما با این حال قدرت سی شارپ و بیسیک دات نت در یک حد است.

__H2__
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 11:01 صبح
سلام

قربان آدم چیز فهم ....
همانطور که قبلاَ هم دوستان گفتند، سینتکس به هیچ وجه معیار حساب نمیشود و کاملاَ صلیقه ای است.

دقیقا... :)
در بیسیک دات نت، ایندکسر و متد را مثل هم و با پرانتز مشخص میکنیم ولی در سی شارپ ایندکسر را با [] و متد را با () مشخص میکنیم، پس در هنگام خواندن کدهای نوشته شده به سی شارپ، راحت تر میشه متدها و ایندکسرها را از هم تشخیص داد. بهمین خاطر، از لحاظ syntax سی شارپ بیشتر به مفاهیم شی گرائی پای بند است تا بیسیک دات نت (از لحاظ syntax). تازه سی ++ از این هم فراتر بوده و (تا اونجائی که یادمه) بایستی فضاهای نام را با :: و اعضای داخل کلاسها و ساختارها را با -> مشخص کرد!

عزیزجان این هم مثالی از سینتکس است و اینکه برای هر کاری دستوری جدا وجود داشته باشد هم خوب نیست ولی بحرحال اگر هم این معیار باشد نمونه برعکس آن نیز موجود است...

مثلاَ اضافه کردن یک Handler به رویداد که VB دستور خاص AddHandler و RemoveHandler را دارد ولی #C از اپراتورهای کلی =+ و =- استفاده میکند.
یا در کلاس هایی و متدهای انتزایی که VB برای کلاس انتزاعی دستور MustInherit و برای متدهای انتزاعی دستور MustOverride را دارد ولی #C برای هردو یک دستور را دارد (که هجی دقیق آن الاَن یادم نیست).
و...
و...

پس اگر این طور باشد VB به شی گرایی نزدیک تر است !!!!!!!!!!!
بازهم میگویم سوء تفاهم نشود، این فقط مثالی بود که دستورات و سینتکس های متفاوت برای کارهای متفاوت ملاک نیست و باز به سلیقه باز میگردد.

PC2st
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 21:54 عصر
سینتکس به هیچ وجه معیار حساب نمیشود و کاملاَ صلیقه ای است.
سینتکس سلیقه ای هست ولی یک معیار میتونه باشه.

مثلاَ اضافه کردن یک Handler به رویداد که VB دستور خاص AddHandler و RemoveHandler را دارد ولی #C از اپراتورهای کلی =+ و =- استفاده میکند.
من این مورد رو که عرض کردید، دقیقا متوجه نشدم! اگر منظورتون این بود که سینتکس بیسیک دات نت با استفاده از AddHandler به جای =+ بهتر میتونه شی گرائی رو به تصویر بکشه، مخالفم! با اینکار میتونه زبان برنامه نویسی رو به زبان انسانی نزدیکتر کنه (البته مقدار کد نویسی رو هم بیشتر) (مثل زبانهای سطح بالائی همچون پاسکال)

یا در کلاس هایی و متدهای انتزایی که VB برای کلاس انتزاعی دستور MustInherit و برای متدهای انتزاعی دستور MustOverride را دارد ولی #C برای هردو یک دستور را دارد (که هجی دقیق آن الاَن یادم نیست).
هجی آن abstract هست... کلمه abstract در فرهنگ لغت به معنای مجرد، مطلق، انتزاعی و ... است. در سی شارپ، یک کلاس مجرد (انتزاعی یا ...) رو با کلمه کلیدی abstarct بکار می برند.
یک دلیلی که بیسیک دات نت کلاسهای مجرد (abstract) رو با کلمه کلیدی MustInherit بکار میبره، اینه که میخواسته راحت تر باشه (یعنی برنامه نویس بفهمه که این نوع کلاس فقط باید به ارث برسه) و همچنین است برای کلمه کلیدی MustOverride.
این مورد که یک کلاس مجرد رو در سی شارپ با abstract و متد یا خاصیت داخلش رو که احتیاج به پیاده سازی داره رو با abstract مشخص میکنند، ممکنه تا حدی دلچسب نباشه ولی مسلما یک برنامه نویس، میتونه یک کلاس abstract رو با متد یا خاصیتی که abstract هست، از هم تشخیص بده و هیچ تداخلی برای این مورد پیش نخواهد آمد.
از اینکه در داخل کلاس abstract، متدها و خاصیتهائی که باید پیاده سازی شوند رو با کلمه کلیدی abstract بکار میبرند، شاید به این دلیل بوده که برنامه نویس کلمات کلیدی زیادی رو حفظ نکنه و بتونه براحتی در داخل کلاسهای مجرد (abstract) با اضافه کردن کلمه abstract به یک متد یا خاصیت کاری کنه که اون متد یا خاصیت در حین ارث بری، حتما پیاده سازی بشه.

بازهم میگویم سوء تفاهم نشود، این فقط مثالی بود که دستورات و سینتکس های متفاوت برای کارهای متفاوت ملاک نیست و باز به سلیقه باز میگردد.
بله... و با توجه به اینکه سینتکس سی شارپ برای من و سینتکس بیسیک دات نت برای شما، زیباتر است، دلیل بر برتری یا ملاک بر برتری سینتکس یک زبان بر دیگری نمیباشد. پس این مواردی هم که گفتم (چه در این پست و چه قبلا) فقط میخواستم که دیدگاه خودم رو بعنوان یک فرد آشنای به سی شارپ گفته باشم تا شاید مشخص کنه که کسی که با سی شارپ آشنائی داره، چرا فکر میکنه که برای برنامه نویسی شی گرا، سینتکس سی شارپ تا حدودی جالب تر از بیسیک دات نت است.

art2000ir
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 23:16 عصر
برای شروع کار با vb ساده ترهستش

saeid5977
دوشنبه 21 خرداد 1386, 10:20 صبح
سلام
به نظر من #C چون وقتی .NET ایجاد شد مایکروسافت این زبان رو مختص اون ایجاد کرد. البته این یه نظر کاملا شخصیه و من خودم اصلا نه .net کارم نه vb کار نه #c.

__H2__
سه شنبه 22 خرداد 1386, 11:23 صبح
سلام

سلام
به نظر من #C چون وقتی .NET ایجاد شد مایکروسافت این زبان رو مختص اون ایجاد کرد. البته این یه نظر کاملا شخصیه و من خودم اصلا نه .net کارم نه vb کار نه #c.

همانطور که #C که در ظاهر یک # بیشتر از C دارد ولی زبان جدید است و مخصوص دات نت درست شده و صرفاً سینتکس C را به ارث برده،
VB.Net هم در ظاهر یک Net. اضافه تر از VB دارد ولی زبان جدیدی است و مخصوص دات نت درست شده و صرفاً سینتکس Basic را به ارث برده.

MAiLDEREMi
سه شنبه 29 خرداد 1386, 16:58 عصر
من الان نزدیک به 10 سال هست که VB کار می کنم و برادرم ++C و #C ... همیشه هم سر این موضوع بحث داشتیم ولی تجربه نشون داده که برتری برنامه نویسی به الگوریتم نویسیه. تو بعضی از جاها با VB میشه کوتاهترین برنامه رو نوشت بعضی جاها هم #C ولی به طور کلی Net. شیوه برنامه نویسی رو خیلی ساده کرده.

aliyeh
شنبه 02 تیر 1386, 08:48 صبح
تفاوت زبان های دات نت بیشتر در گرامر اونهاست و مسلما هر کدوم از این گرامر ها برای منظور خاصی طراحی شدن. برنامه نویس باید با توجه به نوع برنامه ای که می نویسه یکی از اونهارو انتخاب کنه.(این یک مهارت در برنامه نویسیه) . با تمام اینها به نظر من #C گرامر ساختیافته تری نسبت بقیه زبان های تحت دات نت داره و از امکانات دات نت به بهترین نحو استفاده می کنه چون اساسا برای دات نت طراحی شده.

__H2__
شنبه 02 تیر 1386, 10:18 صبح
سلام

با تمام اینها به نظر من #C گرامر ساختیافته تری نسبت بقیه زبان های تحت دات نت داره و از امکانات دات نت به بهترین نحو استفاده می کنه چون اساسا برای دات نت طراحی شده.
همین مسئله در پست 59 مطرح شده بود من جواب دادم، مجدداً تکرارش میکنم.

همانطور که #C که در ظاهر یک # بیشتر از C دارد ولی زبان جدید است و مخصوص دات نت درست شده و صرفاً سینتکس C را به ارث برده،
VB.Net هم در ظاهر یک Net. اضافه تر از VB دارد ولی زبان جدیدی است و مخصوص دات نت درست شده و صرفاً سینتکس Basic را به ارث برده.

من دشمن C#.Net نستم و خیلی جاها هم در فروم های دیگر دفاع کردم ولی همانطور که ضعف #C در کتم نمیره، ضعف VB.Net را هم نمیپذیرم! :چشمک:

ramin2nt2
سه شنبه 05 تیر 1386, 19:45 عصر
به نظر من هیچ زبونی به گرد پای ++C نمیرسه
چه کلاسیکش چه NET.

MCSD.Net2007
جمعه 08 تیر 1386, 13:33 عصر
سلام
در مورد سوال شما باید این مطلب گفته بشه که زبانهای مورد استفاده در دات نت هیچ و هیچ و هیچ فرقس باهم ندارن. از دوستانی که به این تاپیک نظر میدن خواهش میکنم متعصبانه بحث نکنند . در MSDN دات نت توسط خود شرکت ماکروسافت به وضوح بیان شده که تمامی زبانهای مورد استفاده به یک میزان دارای قدرت هستند. اما من با VB.Net کار میکنم چون علاقه دارم به زبان VB. در ضمن باید گفته بشه که کد نویسی در VB ساده تر#C است . پس چرا وقتی دو تا زبان از قدرت یکسان برخوردارند برنامه نویس زبانی رو انتخاب کنه که کار و کد نویسی باهاش سنگین تر باشه .
دوستان و سروران من تعصب بیجا از پیشرفت جلوگیری میکنه .
با تشکر

MCSD.Net2007
جمعه 08 تیر 1386, 13:37 عصر
سلام
در مورد سوال شما باید این مطلب گفته بشه که زبانهای مورد استفاده در دات نت هیچ و هیچ و هیچ فرقی باهم ندارن. از دوستانی که به این تاپیک نظر میدن خواهش میکنم متعصبانه بحث نکنند . در MSDN دات نت توسط خود شرکت ماکروسافت به وضوح بیان شده که تمامی زبانهای مورد استفاده به یک میزان دارای قدرت هستند. اما من با VB.Net کار میکنم چون علاقه دارم به زبان VB. در ضمن باید گفته بشه که کد نویسی در
VB.Net ساده تر از#C است . پس چرا وقتی دو تا زبان از قدرت یکسان برخوردارند برنامه نویس زبانی رو انتخاب کنه که کار و کد نویسی باهاش سنگین تر باشه .
با تشکر

MCSD.Net2007
جمعه 08 تیر 1386, 13:39 عصر
سلام
در مورد سوال شما باید این مطلب گفته بشه که زبانهای مورد استفاده در دات نت هیچ و هیچ و هیچ فرقس باهم ندارن. از دوستانی که به این تاپیک نظر میدن خواهش میکنم متعصبانه بحث نکنند . در MSDN دات نت توسط خود شرکت ماکروسافت به وضوح بیان شده که تمامی زبانهای مورد استفاده به یک میزان دارای قدرت هستند. اما من با VB.Net کار میکنم چون علاقه دارم به زبان VB. در ضمن باید گفته بشه که کد نویسی در VB ساده تر#C است . پس چرا وقتی دو تا زبان از قدرت یکسان برخوردارند برنامه نویس زبانی رو انتخاب کنه که کار و کد نویسی باهاش سنگین تر باشه .
با تشکر

reza.palang
جمعه 08 تیر 1386, 15:21 عصر
از دوستانی که به این تاپیک نظر میدن خواهش میکنم متعصبانه بحث نکنند .
اما من با VB.Net کار میکنم چون علاقه دارم به زبان VB.
در ضمن باید گفته بشه که کد نویسی در VB ساده تر#C است . پس چرا وقتی دو تا زبان از قدرت یکسان برخوردارند برنامه نویس زبانی رو انتخاب کنه که کار و کد نویسی باهاش سنگین تر باشه .

:قهقهه:[جالب بود. اما بهتره که خود شما هم از تعصب دوری کنی. من با #C کار میکم ولی به دلیل اینکه فکر میکنم #Cبهتره نباید بدون استناد به جایی بگم #C بهتره.
ببینید

به نظر من هیچ زبونی به گرد پای ++C نمیرسه
چه کلاسیکش چه NET.
اگر مثل این دوستمون از عبارت "به نظر من ..." استفاده میکردی بهتره.

------------------------------------------
در ضمن یک پست کافی بود.

__H2__
شنبه 09 تیر 1386, 10:48 صبح
سلام
اولاً که عجب تاپیکی شد!!!!! فکر کنم تا عصر نمیدانم چی چی ادامه پیدا کند!!!
دوماً بیشتر به خاطر تعریف کاربر ramin2nt2 (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=28971) از ++C پست زدم، قبلاً میخواستم بزنم، گفتم تاپیک را الکی بالا نیارم، ولی حالا که دوباره بالای جدول اومد و فعال شد، میگم آقا، ما مخلص ++VC هم هستیم!!! هنوز هم شیرینی کار کردن با 6++VC بد جوری زیر دندانمان گیر کرده!!!!!! ولی چه کنیم که این #C و VB.Net مادر مرده ساده تر و هلو تر هستند!!!!!!!

در مورد سینتکس هم، گر چه خودم از VB بیشتر خوشم می آید ولی با نظر کاربر reza.palang (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=33394) موافقم! یک چیز تو مایه های رنگ میمونه! من از یه رنگ بیشتر خوشم می آید و بقل دستیم شاید از اون متنفر باشه! حساب کتاب نداره دیگه! علوم روانشناسی میشه و بی دروپیکری!
همه دوستان خوش باشند و فعلاً بای!

MCSD.Net2007
شنبه 09 تیر 1386, 19:54 عصر
سلام Reza Palang
اولاً تمامی حرفهایی که دوستان در Comment خودشون میذارن جنبه نظر شخصی داره و لزومی نداره که این جمله به کرات بخواد تکرار بشه
اما من صحبتم به دوتا قسمت تقسیم شد . یکیش نقل قول از MSDN دات نت و دیگری نظر شخصی خودم . فکر نکنم تو پستم توهین به دوستان و سروران کرده باشم و فقط سعی کردم اون چیزی رو که میدونم برای دوستانم پست کنم
اما اگه شما برداشت بدی از گفته های بنده داشتین من معذرت میخوام
با امید موفقیت همه عزیزان

reza.palang
شنبه 09 تیر 1386, 20:17 عصر
اما باید بین مطلبی که به صورت مطلق گفته میشه و نظر شخصی تفاوتی باشه؟؟؟

من با این نظر که سینتکس و کدنویسی در VB از #C ساده تره مخالفم. و میدونم H2 این حرفو قبول داره(ساده تر بودن VB). اما داستان همون داستان رنگها هست که H2 گفت. بحث اینه که اینها همه محله های یک شهر هستن. پس بحث در مورد اینکه کدام یک بهتر هست کار عبثی هست.
نه جانم. توی پست شما توهینی نبود. من اینو نگفتم.

saeed_rezaei
جمعه 16 شهریور 1386, 10:53 صبح
سلام. می دونم از تاریخ اخرین پست خیلی گذشته اما این لینک رو می زام واسه اونهایی که بعدا میان تانظر بدن.
بحث سر این قضیه که کدام زبان بهتره. سالهاست که توی این سایت به راه بوده. یه روز بر حسب تصادف یکیشون رو خوندم، خیلی جالب بود. یه بحث داغ. این تاپیک رو می تونید آدرس زیر ببیند:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=6481&highlight=vb.net+delphi.net
پست 66 توی صفحه 7 بیش از سایر پستها، منو جذب کرد.

hbi
سه شنبه 20 شهریور 1386, 06:56 صبح
میبخشید
چرا کسی در مورد c++.net صحبت نمیکنه یعنی اینقدر سخته که کسی اسمشا هم نمی اورد

__H2__
سه شنبه 20 شهریور 1386, 12:19 عصر
سلام
خوب تقریباً از VB.Net و C#.Net سخت تر است و البته قدرت بیشتری هم دارد ولی افراد وقتی میبینند که با VB.Net و C#.Net و در سایه Framework.Net مشکلاتشان حل میشود و به روانی و راحتی و سرعت کد نویسی میکنند دیگر ترجیح میدهند که خودشان را با زبان پیچیده تر VC++.Net یا ++VC درگیر نکنند.

ولی به آن حد هم که شما فکر میکنید مشکل نیست (مخصوصاً در کدهای مدیریت شده) ولی بحث راحت و راحت تر است!

BeyondMicrosoft
سه شنبه 20 شهریور 1386, 16:55 عصر
با سلام
به دلیل اینکه زبان های Visual Stadio.NET همگی هنگام کامپایل به کدی به نام MSIL
(Microsoft intermediate Language) تبدیل می شوند نمی توان گفت کدام زبان .NET قوی تره! می شه گفت این زبانها فقط در Syntax با هم متفاوتند نه از لحاظ قدرت!

hbi
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 06:41 صبح
باسلام
به نظر شما من که c++.net را شروع کرده ام ادامه دهم با این که VB را بلد هستم البته ++C را زیاد کار کرده ام

__H2__
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 10:02 صبح
سلام

باسلام
به نظر شما من که c++.net را شروع کرده ام ادامه دهم با این که VB را بلد هستم البته ++C را زیاد کار کرده ام
اینطور که شما میگویید هم ++C کار کرده اید و هم VB پس زیاد فرقی نمیکند چی را انتخاتب کنید.
مجدداً حرف قبلی ام را تکرار میکنم که VC++.Net یک کم سخت تر است و البته قوی تر است (و در محیط دات نت و برای برنامه های معمول، معمولاً نیازی به این قدرت بیشتر احساس نمیشود)
VB.Net و C#.Net راحت تر هستند ولی قدرت VC++2005 را ندارند و صد البته کارخودشان را انجام میدهند و لنگتان نمیگذارند!

انتخاب با خودتان است، اول ببینید اصلاً قدرت را به راحتی کمتر ترجیح میدهد؟
و اگر راحتی را انتخاب کردید، ببینید که با سینتکس C#.Net راحت تر هستید یا VB.Net?
دو سوال ساده که بیشتر به خودتان بستگی دارد!

hector2000
دوشنبه 09 مهر 1386, 20:13 عصر
من که نه در vb.net انچنان واردم و نه در c#.net چون تو دبیرستان ما را با خانواده Basic اشنا کردند فکر می کنم وی بی را بیشتر بدانم ولی آرزو می کردم که بتونم vc++.net راحرفه ای یاد بگیرم.استاد درس C مایک نصیحتی داشت و اونم این بود که می گفت "هرزبانی را که یاد می گیرید سعی کنید از سی قافل نشوید" و البته منظورش این بود که سینتکس و دستورات سی فراموشتون نشه.
من ارزو می کنم که ای کاش در دوره دبیرستان به ما سی یاد می دادند که ما در ادامه اش بتونیم vc ودر نهایت بتونیم vc.net را یاد بگیریم.افسوس....
موفق باشید

__H2__
سه شنبه 10 مهر 1386, 09:58 صبح
سلام
اتفاقاً من هم جدیداً کمی VC++.Net کار کردم البته نه به این دلیل که VB.Net و C#.Net کارم را راه نمی انداختند بلکه به دلیل علاقه قدیمی ام به ++C شیرین!
باید بگویم واقعاً کد نویسی اش لذت بخش است و همه دوستان VB.Net کار و C#.Net کار که به یکی از این دو زبان مسلط باشند با کمی صرف وقت میتوانند کد نویسی در VC++.Net (کدنویسی مدیریت شده) را یاد بگیرند و اصلاً سخت نیست. (آن جنبه کمی مشکل ++VC بیشتر در بخش مدیریت نشده و کدهای بومی است.)

یعنی هر کس مایل است میتوانید با پشتوانه دانش دات نتی خود کدنویسی مدیریت شده ++VC را فرا بگیرد، شاید فتح البابی باشد بر یادگیری و گسترش به بخش کد نویسی بومی و غیر مدیریت شده VC++.Net که آنهم مزایای اص خودش را دارد.

amin joon
یک شنبه 06 آبان 1386, 12:25 عصر
با سلام

به نظر من این دو زبان نباید با هم فرق اساسی داشته باشند. ولی من #C رو ترجیه میدم به چند دلیل:
1- این زبان درسته که اسمش با C شروع میشه ولی تنها شکل حلقه ها و تعریف متغیر و ساختار شرط ها و ... شبیه به C هست در حالی که کلی مفهوم جدید را در برنامه نویسی مطرح کرده(که البته بسیاری از این مفاهیم در C به کمک اشارگرها بیان میشد) و این زبان اصلا پیچیدگی C رو نداره.
2- این زبان یک زبان مدرن هست و تمام مفاهیم برنامه نویسی به شکل زیبایی داخلش پیاده شده.
3- طراحی این زبان قبل از پیاده سازیش انجام شده و بنابر این نواقص اجدادش رو به ارث نبرده
4- در این زبان هیچ متد بی پدر و مادری پیدا نمیشه یعنی هر متد متعلق به یک کلاس هست. مثلا برای انجام عملیات تغییر نوع شما میتونید از کلاس convert استفاده کنید در حالی که مثلا داخل delphi.net متدهای اضافی زیادی مثل intToStr یا strToInt و ... از نسخه های قبلی به ارث برده شده و این با مفاهیم شی گرایی تناقض داره.
در vb.net هم فکر میکنم همین طور باشه چون برای راحتی کاربر سعی شده بسیاری از مفاهیم وی بی رو حفظ کنه.

به امید ایرانی دور از تحدید . . .

kaspersky
پنج شنبه 17 آبان 1386, 18:36 عصر
C#.Net بهتره یا Delphi.Net چرا؟

msaleh
جمعه 30 آذر 1386, 01:12 صبح
جدا از ساختار خود زبان (که به نظر من هر کی با هرچی راحتتره کار میکنه) اگه VS رو تنها ابزار توسعه دات نت در برنامه های ویندوزی بدونیم (چون برای وب چندین ابزار توسعه دیگه هم هست ولی به گرد پای VS نمیرسن!) یه تفاوت اساسی میون این دو تا زبون، ادیتور VS مربوط به سی شارپ و ویبی هستش!
اونایی که با هر دوتا ادیتور کار کردن میدونن که من چی میگم!
شاید به قطعیت بتوان گفت که در دنیای توسعه برنامه های ویندوز، ادیتوری قویتر و هوشمندتر از ادیتور وی بی دات نت در VS وجود نداره!!! (فکر کنم یکی از دلایل حجم بیشتر VB.NET نسبت به C#.NET در هنگام نصب همین باشه)
هر چند تو نسخه 2008 خواستن این تفاوت رو کمی کمرنگ کنن ولی باز هم به روشنی این تفاوت قابل درک هست...
در ضمن من فعلا فقط C#.NET کار میکنم.

scorpion_man
جمعه 30 آذر 1386, 02:32 صبح
با سلام به همه دوستان
نظرات جالبی تو این پست ارائه شده
بنده از delphi هیچ سررشته ای ندارم ولی هم با C# کار میکنم هم با vb ولی تا حالا هیچ فرقی میان این دو زبان بجز تفاوت در syntax ها ندیدم اصلا فلسفه میکروسافت برای ایجاد C# چیزه دیگه ای هست و اصلا فرقی میان ساختارهای vb , c# وجود نداره حالا شما با هر syntax که راحت هستید میتونید کار کنید
موفق باشید

Cave_Man
جمعه 30 آذر 1386, 13:49 عصر
تمام VB.NET کارها باید هواسشون باشه که چرا با تولد .NET , سی شارپ هم متولد شد و اصلا چرا متولد شد!!

scorpion_man
شنبه 01 دی 1386, 01:05 صبح
تمام VB.NET کارها باید هواسشون باشه که چرا با تولد .NET , سی شارپ هم متولد شد و اصلا چرا متولد شد!!

هواسشونم نباشه مهم نیست اولا تا ابد VB با microsoft همراهه تا زمانی که microsoft هست VB هم هست لا اقل تاریخچه رو یه نیگاه بندازن میبینن VB چقدر مورد توجه MIcrosoft بوده و هست
اما چرا C# متولد شد دلایل زیادی داره ولی مهمترینش اینه که بر کسی پوشیده نیست که vb از قدیم الایام یه زبان برنامه نویسی خوب با یه محیط ساده و راحت بوده و هست و C++ یه محیط سخت و خشن برای برنامه نویسا بوده و هست خوب میکروسافت اومد یه ترفند به کار برد البته اینم باید اضافه کرد که تو دنیا c++ کار بدلیل قدرتهای زیادی که داره خیلی زیاده به این دلیل microsoft اومد یه زبانی رو کرد که در عین راحتی و سادگی ساختارهای vb نوشته هاش یا همون syntax هاش نزدیک به c++ باشه تا بتونه برنامه نویسای زیادی که حاضر به تغییر syntax هاشون نبودن لااقل با ساده گیهایی که محیط .net به ارمغان آورد سهم بیشتری از برنامه نویسای دنیا رو مال خود بکنه که به نظر من خیلی زیاد موفق بوده و با پیشینه ای هم که از microsoft سراغ داریم این از کارهای کوچیک اونه البته تو پست قبلیم عرض کردم من هم با vb کار میکنم هم با c# پس خدا نکرده توهینی به syntax کسی نشده باشه ولی این یکی از دلایل مهم ارائه یک syntax جدید بود البته فکر کنم این یک زنگ خطر به سایر محیطهای برنامه نویسی باشه چون اگه به microsoft باشه تو دنیا فقط همین دو زبان رو توسعه خواهد داد واین کارم خیلی خیلی خوب بلده
موفق باشید

alirezador
چهارشنبه 26 دی 1386, 13:19 عصر
من در این مورد دلایل خودم رو دارم من تقریبا تمامی زبانهای برنامه نویسی رو کار کردم ( از هر کدام یه خورده سرم میشه همین ;) ) و تا آنجایی که فهمیدم vb.net و c# تقریبا یکی هستن ولی چون در c# تایپ دستورات بهتر از vb.net هست و به زبان c شباهت زیادی دارد از نظر من بهتر و مفید تر است ولی در کل هر دو با هم برابرند
ولی این دلفی لعنتی ( با پوزش از دلفی کاران ) نه help درست و حسابیی داره نه توسایتها میشه مثال براش پیدا کرد ( من اون موقع که کار کردم فقط سایت about بود که مثال داشت ) تا آنجایی که من میدونم هم تو وب سایتهای خارجی اصلا بهش اهمیتی نمیدن و بیشتر تو ایران تونسته واسه خودش جا باز کنه
ولی در کل من c# رو از همه بیشتر می پسندم و برای دستان هم توصیه می کنم
موفق باشید

مهدی کرامتی
چهارشنبه 26 دی 1386, 16:35 عصر
ولی این دلفی لعنتی ( با پوزش از دلفی کاران ) نه help درست و حسابیی داره نه توسایتها میشه مثال براش پیدا کرد ( من اون موقع که کار کردم فقط سایت about بود که مثال داشت ) تا آنجایی که من میدونم هم تو وب سایتهای خارجی اصلا بهش اهمیتی نمیدن و بیشتر تو ایران تونسته واسه خودش جا باز کنه
Delphi for .Net در جایی و برای کسانی ارزش مند است که می خواهند تجربه خود در برنامه نویسی دلفی را به دات نت منتقل کنند و بدون کمترین مطالعه بتوانند برای دات نت برنامه بنویسند. بخاطر همین هم است که CodeGear سعی کرده از مطرح کردن مفاهیم جدید برای برنامه نویسان دلفی در Delphi for .Net خودداری کنه و مثلا بجای معرفی مفهوم Namespace از مفهوم آشنای Unit استفاده کنه.

بهرحال همون طور که قبلا هم گفتم بهترین زبان برای برنامه نویسی دات نت C# است.

saeed_Z_F
پنج شنبه 27 دی 1386, 15:09 عصر
Delphi for .Net

بهرحال همون طور که قبلا هم گفتم بهترین زبان برای برنامه نویسی دات نت C# است.
سلام
می تونم دلیلشو بپرسم .

مهدی کرامتی
پنج شنبه 04 بهمن 1386, 17:56 عصر
اگر بخوام ساده بگم: دلفی دات نت میخواد چیزی بشه که #C الان هست.

سلام
می تونم دلیلشو بپرسم .

Cave_Man
پنج شنبه 04 بهمن 1386, 18:10 عصر
در این نظر سنجی یک گزینه با این عنوان کم داریم "دات نت را پیشنهاد نمیکنم"

application_13
جمعه 05 بهمن 1386, 00:53 صبح
از نظر من که کدوما بهتره مهم نیست. مهم خود برنامه نویس هستش که با کدوم راحت تره.
بعدشم ما نباید زیاد دنبال فرق باشیم.
به قول sinpin جان:

چرا همیشه دنبال فرق هستیم ؟!!!

زندگی مسابقه نیست، بازیه...

علیرضا مداح
شنبه 06 بهمن 1386, 17:08 عصر
سلام ،
تمام زبانهای ذکر شده مبتنی بر چارچوب کاری دات نت هستند ، این بدان معنیست که با هر یک از آنها میتوان ار امکانات موجود استفاده و به هدف نهایی رسید ، اما نکته مهم "چگونگی دستیابی به هدف" است ، برای رتبه بندی این زبان ها نسبت به یکدیگر نیاز به بررسی دقیقی میباشد ، ....
با این حال همانطور که از نتایج این نظر سنجی هم بر می آید اقبال اکثریت به سمت زبان سی شارپ میباشد و به عقیده من یکی از دلایل مهم آن وجود منابع و سورس کدهای بیشتر نسبت به VB.Net است.

Nima_NF
دوشنبه 08 بهمن 1386, 22:18 عصر
در این نظر سنجی یک گزینه با این عنوان کم داریم "دات نت را پیشنهاد نمیکنم"
به نکته خوبی اشاره کردید ، ولی متاسفانه فکر نمی کنم هیچ کدام از برنامه نویسان ما حاضر باشند این کار را انجام دهند و یا به هر دلیلی از منطق قبلی خودشان دست بکشند و این وابستگی را کنار بگذارند و گزینه سخت تر را انتخاب کنند. این موضوع مثل مقایسه کار و تلاش یک ایرانی با یک فرد چینی هست که هرگز آن را درک نخواهیم کرد.

Pouria.NET
پنج شنبه 16 اسفند 1386, 09:25 صبح
به قول خود Microsoft برنامه هایی که با #C و VB.NET نوشته می شوند دارای Performance و قدرت یکسانی هستند و انتخاب بین این دو زبان تنها یک تصمیم شخصی و سلیقه ای است و تاثیری روی سرعت، قدرت و ... ندارد. مهمتر اینکه ادعای Microsoft این است که VB.NET و #C بیش از #C و Java و یا VB 6 و VB.NET به هم شبیه هستند.
من با هر دو کار می کنم و از کار کردن با هر دو لذت می برم.

babakj
شنبه 18 اسفند 1386, 20:43 عصر
کدوم قابل فهمتره ؟
به نظره من تقریبا هر دوتا شون شبیه
اما ماله وی بی یکم پرانتزاشو و آکولادش کمه
آتو اشغال نداره

For i As Integer = 0 To 7
TabControl1.TabPages(i).Text = "Tab: " + i.ToString()
Next i

for(int i = 0;i < 8; i++){
tabControl1.TabPages[i].Text = "Tab: " + i;
}

در عمل هم جفتشون یکی هستند
دوستانی که اینجا می گند نتیجه فرق داره لطف کنند در مورد IL بیشتر مطالعه کنند
و کمی هم اصول طراحی کامپایلر بخونند و درک کنند که هر جفت اینا به IL تبدیل می شه

تنها چیزی که این وسط هست به نظرم Synax است و همین

اگه Synax هاشونم باهم فرق نمی کرد که دیگه جفتشون می شد یکی

بعد نیست این مقاله رو هم بخونید

http://www.dnjonline.com/article.aspx?ID=mar05_vbvscsharp

و اخرش اینو نوشته
the choice between C# and VB.NET is largely a matter of personal preference
یعنی مسله شخصیه و یا سلیقه ایی

و تمام شرکت هایی هم که می خواند استخدام کنند و برنامه نویس C# می خواهند باور کنید فقط از اسم C# خوششون اومده و یا به دلیل اینکه Synax پروژه های قبلی شون با اون زبانه حالا چه وبی و یا چه سی شارپ

alimahdavi675
دوشنبه 20 اسفند 1386, 23:59 عصر
هه هه... چرا کسی اینجا حرف از ویژوال سی نزد؟؟؟؟؟؟
واقعا نمی دونم چرا همه از این زبان وحشت دارند ولی من با تمام زبانها ی برنامه نویسی پروژه نوشتم هیچ کدوم به اندازه ی ویژوال سی بهم حال نمی ده چون هم سرعت بالایی داره وهم قدرت بالایی تازه می شه باهاش برنامه نویسی سیستم هم کرد بنابراین من یکی ویژوال سی رو پیشنهاد می کنم

__H2__
شنبه 25 اسفند 1386, 12:07 عصر
سلام

هه هه... چرا کسی اینجا حرف از ویژوال سی نزد؟؟؟؟؟؟
واقعا نمی دونم چرا همه از این زبان وحشت دارند ولی من با تمام زبانها ی برنامه نویسی پروژه نوشتم هیچ کدوم به اندازه ی ویژوال سی بهم حال نمی ده چون هم سرعت بالایی داره وهم قدرت بالایی تازه می شه باهاش برنامه نویسی سیستم هم کرد بنابراین من یکی ویژوال سی رو پیشنهاد می کنم
بله کاملاً زبان جالبی است مخصوصاً VC++.Net ، ما کلی شکممان را صابون زدیم که در نسخه 2008 یک حالی به VC++.Net بدهند و یکسری امکانات راحتی بیشتر به آن اضافه کنند ولی متأسفانه خبری نشد ..... !
گرچه همچنان هم بر خلاف تصور همگان نسخه VC++.Net چندان مشکل نیست و چون میتوان در آن از اصول دات نت استفاده کرد و کار را ساده کرد.

اما ماله وی بی یکم پرانتزاشو و آکولادش کمه

گرچه من خودم بیشتر VB.Net کار میکنم و از سینتکسش خوشم می آید ولی اینجور مسائل کاملاً صلیقه ای است و همانطور که کسی بیاید و بگویید سینتکس VB.Net چندان راحت نیست، گفتن آنکه سینتکس C#.Net هم ..... کاملاً صلیقه ای است، مثل دوست داشتن رنگ ها .... که میتواند بگویید چه رنگی زیباتر است ؟؟؟؟ (همه، ولی هر کسی برای خود !)
شباهت C#.Net و VB.Net به حدی است که اغلب برنامه نویسان یکی آن یکی را هم بلد هستند و در بیشتر مواقع میتوان کد یکی را خط به خط خواند و معادل دیگری را خط به خط و کاملاً سریع و ذهنی نوشت.

جمیعاً موفق باشید.

Xcalivorse
شنبه 03 فروردین 1387, 00:24 صبح
در یک کلام #C

visual_sadegh
چهارشنبه 07 فروردین 1387, 09:07 صبح
در یک کلام C#
اگه حرفی داری جواب اینو بده

گرچه من خودم بیشتر VB.Net کار میکنم و از سینتکسش خوشم می آید ولی اینجور مسائل کاملاً صلیقه ای است و همانطور که کسی بیاید و بگویید سینتکس VB.Net چندان راحت نیست، گفتن آنکه سینتکس C#.Net هم ..... کاملاً صلیقه ای است، مثل دوست داشتن رنگ ها .... که میتواند بگویید چه رنگی زیباتر است ؟؟؟؟ (همه، ولی هر کسی برای خود !)
شباهت C#.Net و VB.Net به حدی است که اغلب برنامه نویسان یکی آن یکی را هم بلد هستند و در بیشتر مواقع میتوان کد یکی را خط به خط خواند و معادل دیگری را خط به خط و کاملاً سریع و ذهنی نوشت.
به نظر من فرق چندانی ندارند.
جالب اینجاست که خود مایکرو سافت که سازنده هر دو زبانه اینو اینو میگه حالا ،ما چرا کاسه داغتر از آش می شیم نمی دونم

VBExpress
پنج شنبه 15 فروردین 1387, 16:02 عصر
من VB.Net رو ترجیح میدم ... چون این زبان به زبان محاوره ای انسان خیلی شباهت داره ...

من وقتی تو VB کد مینویسم هیچ لزومتی نمیبینم که کامنت بزارم چون کدها خودشون با آدم حرف میزنن ... در عوض تو C# اون آکولادها و علامتهای گنگ و نامفهوم ،برنامه نویس رو مجبور میکنه تا مقدار زیادی کامنت بزاره و در این مورد کاملا بی انصافی کردین ...

PETER WRIGHT
Visual Basic is still way more popular than C#, and that owes a lot to the verbosity and almost Englishlike syntax of the language. After spending my days writing C# code, it was a surprising joy to come home at night to write Visual Basic once again.
Visual Basic 2005 is also a fully object-oriented (OO) language now. There is nothing that C# and the other OO languages can do now that VB can’t. In fact, in some instances Visual Basic makes life easier. For example, if you are writing a Microsoft Office automation program, VB is the best choice. Why? Well, many of the components of Office still expect variable-length parameter lists to be passed to them, and VB is still the best language on the planet for doing that. I’m getting a little ahead of myself here, but the time will come when a friend or colleague will denigrate Visual Basic and you for learning it. When that time comes, you’ll remember this paragraph.

f mrmm
پنج شنبه 15 فروردین 1387, 18:12 عصر
باسلام عشق من c#چون من برا پروژههای رباتیک میخوام امادوستان با هرچی راحتید همون

ezamnejad
جمعه 16 فروردین 1387, 11:35 صبح
من وقتی تو VB کد مینویسم هیچ لزومتی نمیبینم که کامنت بزارم چون کدها خودشون با آدم حرف میزنن ... در عوض تو C# اون آکولادها و علامتهای گنگ و نامفهوم ،برنامه نویس رو مجبور میکنه تا مقدار زیادی کامنت بزاره و در این مورد کاملا بی انصافی کردین ...
من هم قبلا vb کار میکردم و مثل این دوستمون چنین فکرهایی میکردم ولی بعد از اینکه شروع به کار با c# کردم دیدم که اصلا این جوری نیست . پس بهتره در مورد چیزی که اطلاعات دقیقی در موردش نداریم نظر ندهیم . پیشنهاد میکنم چند وقتی با c# کار کنید تا ببینید که چطور بعد از چند وقت vb را کاملا فراموش میکنید .
در آخر به نظر من نتیجه کار یک برنامه نویس خیلی مهمتر از زبان برنامه نویسی است مورد استفاده اش است .

sinpin
جمعه 16 فروردین 1387, 14:33 عصر
این تاپیک بیهوده داره طولانی میشه - بهتر نیست سلیقه های شخصی رو برای خودمون نگه داریم ؟

VBExpress
جمعه 16 فروردین 1387, 16:11 عصر
پیشنهاد میکنم چند وقتی با c# کار کنید تا ببینید که چطور بعد از چند وقت vb را کاملا فراموش میکنید .

اتفاقا همین کار رو کردم و برگشتم سراغ VB.Net ...
ضمنا من نظر خودم رو گفتم ...

در آخر به نظر من نتیجه کار یک برنامه نویس خیلی مهمتر از زبان برنامه نویسی است مورد استفاده اش است .

کاملا موافقم.

samane658
یک شنبه 18 فروردین 1387, 10:37 صبح
فرق چندانی بینشون نیست، مهم اینه که با کدومشون راحتتری. من خودم با C# راحتترم.

mohammad272005
یک شنبه 18 فروردین 1387, 18:53 عصر
به قول خودم:
ق.ظ 1386/10/07
اگه از Delphi می یای #C بهترین انتخابه.
اگه از VB می یای #C بهترین انتخابه.
اگه از Assembly می یای #C بهترین انتخابه.
اگه از C می یای #C بهترین انتخابه.
...
اگه از فضا می یای #C بهترین انتخابه.
اگه از هیج جا نمی یای #C بهترین انتخابه.
اصلا اگه نمی خوای بیای #C بهترین انتخابه.
در غیر این صورت #C بهترین انتخابه.
#C بهترین انتخابه.
...

VBExpress
دوشنبه 19 فروردین 1387, 12:08 عصر
ق.ظ 1386/10/07
اگه از Delphi می یای #C بهترین انتخابه.
اگه از VB می یای #C بهترین انتخابه.
اگه از Assembly می یای #C بهترین انتخابه.
اگه از C می یای #C بهترین انتخابه.
...
اگه از فضا می یای #C بهترین انتخابه.
اگه از هیج جا نمی یای #C بهترین انتخابه.
اصلا اگه نمی خوای بیای #C بهترین انتخابه.
در غیر این صورت #C بهترین انتخابه.
#C بهترین انتخابه.
...

خسته نباشی ... !!!!!!
هیچ زبانی رو نمیشه گفت تو همه زمینه ها بهترینه ... حالا C# که جای خود داره ...

ali_kolahdoozan
جمعه 23 فروردین 1387, 16:43 عصر
دست بر نمی دارید ؟ هنوز خودتون هم نفهمیدین کدام بهترین است . چون بهترین وجود نداره . اگر مثلا #C پارامتر optional هم داشت خوب یک جاهایی بهتر بود . اما در عین حال
#C خواص خودش رو داره اما هیچ کدام بهترین ندارن .

v.najian
جمعه 23 فروردین 1387, 20:21 عصر
زبان vb خیلی ساده تر از زبانهای دیگه هست با این حاح خیلی هم انعظاف پذیرتره.

hack.ir
شنبه 24 فروردین 1387, 00:17 صبح
خیلی جاها این بحث بوده و جواب درستی داده نشده امیدوارم این جواب قانع کننده باشه.

قدیما که محیط های برنامه نویسی اینقدر پیشرفته نبود و ما توی فایل متنی اسمبلی یا C می نوشتیم و Intellisense و این چیزا نبود نوشتن یک کلمه کمتر هم واسه خودش نعمتی محسوب می شد برای همین { از End If بهتر بود.
خوب اول C اومد بعد VB و برنامه نویسای قدیمی تر همه با C Syntax آشنا بودن تازه جاوا و جاوا اسکریپت و php و بسیاری زبونهای دیگه به C شباهت زیادی دارن.
الان تو بازار موبایل کد یک از کد دو گرون تره و کد دو از کد سه و ...
آیا کیفیت صدای کد یک (09121) بالاتره یا بهتر آنتن میده ؟
اینجا ایرانه و این چیزا مهمه چون طرف پز می ده که ما موبایلمونو خیلی وقت پیش خریدیم و ...
داستان #C و VB همینه.
از نظر تئوری کد هر دو به MSIL تبدیل میشه و هیچ کاری نیست که یکیشون انجام بده و اون یکی نتونه.
اما برنامه نویسای قدیمی #C می نویسن ولی من وقتی یه برنامه نویس جوون می بینم #C می نویسه حدس می زنم موبایلش هم احتمالاً کد یکه!
حرفه ایها اگر چه با یکی دستشون روون تره اما با هر دو می تونن بنویسن.
اگر کسی تازه می خواد شروع کنه VB بهتره !!! چرا ؟
الان شما IF رو می نویسی Intellisense خودش براتون Then و End If رو هم می نویسه و خیلی کارهای دیگه و مثل قدیم مشکل تایپ کردن هم ندارید. در اجرا هم که گفتیم هر دو میشن MSIL پس چرا VB بهتره ؟ چون : 1-کدش خواناتره 2- محبوب تره و بیشتر کاربران جدید می رن سراغش پس کتاباش بهتر گیر میان، سورس کدها بیشتر vb میشن و ...
خوانایی : مثلاً انتهای چند تا شرط و لوپ تو در تو در یه کد #C این شکلیه :

{
{
{
اما تو VB این شکلیه :

End If
Loop
Next

کدوم خواناتره ؟
در ضمن الان کامپایلر ها خیلی پیشرفته و باهوش شدن و کد شما رو کلی تغییر می دن تا بهینه بشه و دیگه این چیزا به اندازه گذشته اهمیت نداره و کامپایلرها کارایی رو بدون اونکه بدونیم برامون انجام میدن که قدیما جزو شگردهای برنامه نویسان حرفه ای محسوب می شد.

rostamkhani
شنبه 24 فروردین 1387, 06:24 صبح
حساب دو دو تا چهارتاست
C# = IL
VB = IL
=>
IL = IL
C# = VB
البته بنده به #C رای دادم ولی با هر دو برنامه مینویسم .
به نظر بنده
با VB سریعتر و آسان تر میشه برنامه نوشت
ولی هنگام نوشتن و برسی کد با syntax زبان های خانواده C راحترم و
برنامه های مهم رو با #C مینویسم

rostamkhani
شنبه 24 فروردین 1387, 06:55 صبح
ببخشید در مورد این پست آقای hack
بنده فکر نمیکنم به این شکل که ایشون میگن باشه .
بعید میدونم که برنامه نویسان واسه پوز دادن زبان خاصی رو انتخاب کنن و
با وجود عده ای بی کار که کارشون بازی با خط و گوشی موبایل است فکر نکنم
درست باشه برنامه نویسان مهترم و کل ایرانیها رو این شکلی دونست .

با نظر ایشون که هر رو IL هستن و در کامپایلر های امروزی که کد رو بهینه میکنن موافقم
ولی فکر میکنم syntax زبانهای خانواده C قویتر و خواناتر باشه

__H2__
شنبه 24 فروردین 1387, 11:23 صبح
سلام
اصلاً کاری به بهتر بودن کدام ندارم .... واصلاً نمیخواهم بحث را کش دهم ولی ماجراهایی جالبی یادم آمد که زیاد هم ربطی به برنامه نویسی ندارد ...

فقط خواستم بگم که متاسفانه خودم چهره به چهره شاهد این پز پسندی ایرانی ها بودم.
متاسفانه در ایران به شدت رایج است ....
یکی از دوستان نزدیک خودم که سالها برنامه نویسی کرده و کارهای خوبی برای جاهای معروف داده صراحتاً با من راجب این پزهای الکی در برنامه نویسی صحبت میکرد. مدت زیادی در موردش صحبت کردیم .

اگر یک تازه کار میگفت شاید ... ولی ...
واقعاً وجود داره ...

خارجی ها را نمیدانم ولی ایرانی ها این قبیل چیزها در ارتباطاتشان برایشان بسیار مهم است. فرقی ندارد در خط موبایل یا برنامه نویسی یا خرید ....

در مناطق شمالی همین تهران فروشگاه هایی وجود دارد که اجناسشان کمی کیفیتی بالاتری دارد ولی قیمت هایشان چندین و چند برابر گران تر است (و شاید همین جنس را کمی آنطرف تر با همین مارک ارزانتر بدهند) و در کل محدوده مشهورند،
مردم هم میدانند که قیمت ها کاذب است ولی میخرد ....!
باورتان نمیشود، در میهمانی ها برای دو جنس مشابه و یکسان و یک مارک، کسی که جنس را از این فروشگاه بخرد جای بیشتری برای پز دارد و حتماً به نوعی بیان میکند که از فلان فروشگاه خریدیم ... !
پز حتی به بهای کلاه سر رفتن !!!!
جالب است ... آدم دست به دهان می ماند ... عجب! جلل خالق!

عزیزان، دیگر چی انتظاری از موبایل و برنامه نویسی و امثالهم دارید ؟؟؟!!!

hack.ir
شنبه 24 فروردین 1387, 17:59 عصر
با وجود عده ای بی کار که کارشون بازی با خط و گوشی موبایل است فکر نکنم
درست باشه برنامه نویسان مهترم و کل ایرانیها رو این شکلی دونست .تا زمانی که تقاضای چیزی وجود نداشته باشه عرضه بوجود نمیاد.
اگر عده ناچیزی دنبال این چیزا بودن منجر به این همه تفاوت قیمت بین کدهای مختلف موبایل نمیشد. بگذریم.

بنده تازه وارد هستم و احتمالاً زیاد هم اینجا نمونم.
یه چیزی که توی این سایت برام جالب بود اینه که با وجود اینکه اینجا یه سایت علمیه خیلی وقتها به جای دلیل علمی به اظهار نظر بسنده میشه و این سایت رو پر از اظهار نظر می کنه تا مطالب مفید. من خودم به این نظرسنجی رای ندادم چون 5 ساله که دیگه کد نمی نویسم.
برای بحث خواناتر بودن syntax دلیل آوردم :

خوانایی : مثلاً انتهای چند تا شرط و لوپ تو در تو در یه کد #C این شکلیه :

{
{
{
اما تو VB این شکلیه :

End If
Loop
Next

کدوم خواناتره ؟در هر صورت مهم اینه که با چی راحت تر هستید اما مثال موبایل رو زدم که بدونید بعضیا وقتی ببینن کسی از برنامه نویسی فقط دات نت رو بلده و اونم #C چه فکری می کنن.
داستان کسی که 7-8 تا زبون بلده و با تجربه است فرق میکنه.

INeedHelp
شنبه 31 فروردین 1387, 14:39 عصر
سلام به همه دوستانی که تا این لحظه 114 تایپک در مورد این موضوع خیلی مهم صحبت کردند.
من به عنوان کسی که علاقه زیادی به برنامه نویسی دارم و شاید از 15 ماه پیش تا امروز به طور میانگین روزی 7 ساعت با vb.net کار کردم می خوام نظرم رو در مورد vb و #c بدم.
من تا به امروز کاری نبوده که بخوام تو vb.net انجام بدم که کسی بگه تو vb نمی شه ولی تو #c می شه انجامش داد یا تو #c راحت تر می شه یا سریعتر ....
فکر کنم برای همه کسانی که با vs.net کار کردن متوجه شده باشند که vb.net با #c فرق زیادی نمی کنه و اثبات شده که انتخاب یک از این دو برنامه % 100 سلیقه ای می باشه.
من برنامه نویسی رو با vb شروع کردم و الان احساس راحتی عجیبی با کدهای vb دارم به راحتی می تونم کدهای زیادی رو با یک نگاه بررسی کنم و متوجه بشم در صورتی که همان کد رو اگه تو #c ببینم یک کم طول می کشه متوجه آونها بشم. همین قضیه ممکنه برای برنامه نویسان #c پیش بیاد پس میشه نتیجه گیری کرد اولین بار با چه برنامه به تسلط برسی در انتخابمون تاثیر زیادی داره.

حالا مشکل اصلی کجاست؟
مشکل اصلی اینه که خیلی ها نمی خوان باور کنند که vb.net برا خودش غولی شده هنوز به چشم vb6 نگاش می کنند.
من حتی 3 ماه پیش می خواستم کلا vb رو بی خیال بشم برم رو #C حتی فایل PDF آمورش #c که 1000 صفحه داره رو تقریبا مطالعه کردم ولی هنوز یک برنامه نویس وبی هستم :لبخندساده:

شاید اگه بخوام روزی یک زبان دیگر یاد بگیرم اون چیزی جز ++C نباشه نه #C

babak_delphi
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 23:12 عصر
من تا به امروز دلفی کار می کردم و ازش هم خیلی راضیم
واقعا شیرین و قویه
ولی برای مهاجرت به NET. (که دلیلش رو در بخش دلفی عرض کردم) با توجه به مطالعه و بررسی و مشورتهایی که انجام دادم #C را (حداقل برای خودم) مناسب دیدم
چون به هر حال به قول دوستان درسته که هر دو تحت یک فریم ورک کار می کنند و عنوان میشه که قدرت برابری دارند ولی باز هم عطف به گفته دوستان سینتکسشون و بعضی قابلیتهاشون رو از اجدادشون به ارث بردند و در نهایت vb کجا و C کجا
البته این نظر منه و صحبتم هم در مورد سینتکس و بعضی قابلیتها بود نه قدرت زبان و منظورم هم ضعف vb.net نیست
ولی ...

ronin2008
دوشنبه 13 خرداد 1387, 11:51 صبح
دوست عزیز بسته به این که شما آشنایی با کدام زبان غیر ویژوالی را دارید هم مهم است
مثلا اگر c رو بلد باشید سی شارپ بهترین گزینه محسوب میشود.

مهران موسوی
دوشنبه 13 خرداد 1387, 13:10 عصر
در كل C# مناسبتر هست چون بارها عنوان شده كه ميكروسافت در اينده روي اون مانور خواهد داد ... با اين اوصاف اينده ي VB.NET هم معلوم نيست .. حتي توي چند رفرنس كه حاصل جست جو بين صفحات اينترنتي بود خوندم كه VB به علت سازگاري با نسخه هاي قبلي نميتونه به طور كامل از امكانات .Net استفاده كنه ولي C# اين محدوديت رو نداره ... ( البته من جايي خوندم و اطمينان ندارم .. ولي فكرك نم درست باشه اين گفته )

حامد مصافی
سه شنبه 14 خرداد 1387, 23:12 عصر
در كل C# مناسبتر هست چون بارها عنوان شده كه ميكروسافت در اينده روي اون مانور خواهد داد ... با اين اوصاف اينده ي VB.NET هم معلوم نيست .. حتي توي چند رفرنس كه حاصل جست جو بين صفحات اينترنتي بود خوندم كه VB به علت سازگاري با نسخه هاي قبلي نميتونه به طور كامل از امكانات .Net استفاده كنه ولي C# اين محدوديت رو نداره ... ( البته من جايي خوندم و اطمينان ندارم .. ولي فكرك نم درست باشه اين گفته )
برای نوشته هاتون منبع معتبر هم ذکر کنید لطفاً

پس منم يه نظر بدم ديگه !!
من VB بلدم و اينم ميدونم که تو دات نت ها فرقي بینشون نيست ولي #C يه حسن داره که VB نداره اونم اينه که تو SQL 2008 ميتونيد مستقيماً با #C کد بنويسيد همونطوري که تو Office ميتونستيد با VB ماکرو بنويسيد که تو VS2008 اينم امکانو برا #C هم گزاشتن :متفکر:

sql 2008 نه sql server 2008!!!
مسئله یکپارچگی دات نت با نرم افزار SS برای نوشتن روال های درونی IL از نسخه 2005 بوجود آمده نه 2005 و برای همه زبان های دات نت نه فقط #C.

مهران موسوی
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 04:33 صبح
دوست عزيز من در حال گشت و گزار توي نت يه چيزايي خونده بودم ... والا لينكش يادم نيست ... ولي يادمه وقتي ميخواستم در مورد دات نت تحقيق كنم با اين چيزها برخورد كردم ... فكر كنم از گوگل جستوجو كرده بودم ... خودتون پيگيرش بشين ...

Afshin160
پنج شنبه 16 خرداد 1387, 11:02 صبح
سلام.. ..
من هم نظرم همين است كه در كل فرقي بين دو زبان vb.net و #C وجود نداره و كاملا" سليقه اي است ...ولي اگر بخواهيد به برنامه هاي و زبانهاي ديگه سويچ كنيد بايد Syntax رو انتخاب كنيد كه به برنامه شما نزديك تر باشه...

navid_8x
پنج شنبه 16 خرداد 1387, 13:06 عصر
قدرت زبان های #j و #C خیلی زیادتر از VB.net هستش. به نظر من این دو زبان خیلی بهتر هستن.

pesare_ariyayi
دوشنبه 28 مرداد 1387, 01:39 صبح
ای باباه! شما دیگه چرا بین زبونای .نت فرق میزارین؟! ویژگیهای #C فقط تا اونجایی که من می دونم pointerهاش هستن که باهاشون می تونیم بیتهای اشغال شده تو رم رو مدیریت کنیم. و این امکان هم تو پروژه های پیچیده که به شکل اساسی باید بهینه بشن (و نخوان از حالت پیشفرض زبانها تو مدیریت حافظه استفاده کنن یا ایده ی بهتری از مدیریت حافظه ی پیشفرض داشته باشن) استفاده می شه. مه هرچند این ویژگی تو نسل زبونهای C بوده و هست.
تازه استرالیا هم به اونایی که C#.net بلدن امتیاز مهاجرت میده!!!
و همینطور احساس می کنم شروع برنامه نویسی با VB.net بهتر باشه. چون syntax پیچیده ای نداره و بیشتر تبدیل نوع (داده ها) رو خودش بدون الزام نوشتن انجام میده.
در ضمن نمیدونم overload کردن operatorها مختص C# هست یا نه. اگه باشه یکی از دلایل قوت این زبون به حساب میره. چون با اون می شه مثلاً واسه کلاسی که درست می کنی عمل جمع رو تعریف کنی.
مثلاً وقتی کلاس رنگها رو درست می کنی, معرفی کنی که وقتی یه رنگ با یه رنگ دیگه جمع شد حاصلش یه رنگ میانه باشه, مثلاً قرمز + آبی= بنفش

__H2__
دوشنبه 28 مرداد 1387, 02:08 صبح
سلام

... بیشتر تبدیل نوع (داده ها) رو خودش بدون الزام نوشتن انجام میده...
عمل زیاد اصولی و جالبی نیست و میتوان با گزینه Option Strict On غیر فعال کنید تا رفتاری مثل #C داشته باشد.

...در ضمن نمیدونم overload کردن operatorها مختص C# هست یا نه..
vb.net هم هیچ مشکلی با بازتعریف هیچ یک از عملگرها ندارد.

مهرداد تاجدینی
پنج شنبه 31 مرداد 1387, 14:47 عصر
من در این نظر سنجی شرکت نمی کنم چون یک سوال اشتباه هیچ جواب درستی نمی تونه داشته باشه !

به نظر من نباید تعصبی به این موضوع نگاه کرد. از دوستانی که می گن VB.net بهتره یا اونهایی که میگن C# بهتره میپرسم (من خودم C# کارم و هیچ تعصبی هم روش ندارم) : ملاکتون برای بهتر بودن یک زبان چیه ؟
Vb و C# هر دو از یک کتابخونه کلاس استفاده می کنن(dot net class library). هر دو از یک IDE استفاده می کنن(هر چند امکاناتی که Visual Studio در اختیار این دو زبان قرار داده یه کم با هم فرق داره, ولی اگه دقیق تر بخایم بررسی کنیم اصلا IDE رو نباید در نظر بگیریم چون IDE یه چیزی جدا از زبان برنامه نویسیه). خوب الان فقط می مونه سینتکس زبان ها. اگه با سینتکس C آشنا هستید C# میتونه انتخاب شما باشه(چون به هم شبیهند) اگر هم از دنیای QBasic یا VB6 میآیید VB.net برا شما ساخته شده ! من خودم از سینتکس خانواده C خوشم می یاد و به خاطر همین الان C# کار می کنم. به نظر من هیچ کدوم از این زبان ها بهتر از دیگری نیست چون اگه اینطور بود زبان ضعیف تر به راحتی بعد از مدتی کنار می رفت ولی می بینیم که اینطور نیست.
البته چیزایی که گفتم در مورد VC++.net صدق نمی کنه چون طراحان این زبان موقع طراحی چیزهای دیگه رو هم مد نظر داشتن.

KambizZandi
پنج شنبه 31 مرداد 1387, 20:43 عصر
به نظر من فرق زيادي بين c# و vb وجود نداره
چون هر دو مال microsoft هستند و اگر الان يکمي در قابليت ها با هم فرق دارند در آينده مطمئنا برطرف ميشن
اما با توجه به اينکه مايکروسافت زبان c# رو خودش اختراع کرده اونو بيشتر توسعه خواهد داد
يک موضوع ديگر هم اينکه در سايتهايي که سمپل کد وجود داره بيشتر نمونه هاي c# هست.

hdv212
شنبه 02 شهریور 1387, 18:34 عصر
با توجه به اینکه Vb.Net از انواع UnSigned و همینطور از Unmanaged Programming و دسترسی مستقیم به حافظه پشتیبانی نمیکنه، این مقاله (http://articles.techrepublic.com.com/5100-10878_11-1027686.html#) این دو زبان رو از لحاظ Performance و تعداد خطوط تولید شده ی IL آزمایش کرده.
هرچند که این مقاله برای ویرایشهای بتای Visual Studio 2005 بوده، اما خودم هم یک تست ساده کردم و این کد رو در هر دو زبان Vb.Net و C# کامپایل کردم :
برای سی شارپ :

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Text;

namespace VbVsCSahrp_CSharp
{
class Program
{
static void Main(string[] args)
{
Console.WriteLine("Hello from CSharp");
Console.ReadLine();
}
}
}

برای Vb.Net :

Module Module1

Sub Main()
Console.WriteLine("Hello from Vb.net")
Console.ReadLine()
End Sub

End Module

در نگاه اول، حجم فایل اجرایی تولید شده توسط کامپایلر زبان سی شارپ 16 کیلوبایت بود، در حالی که حجم همتای خود در زبان ویبی دات نت 24 کیلوبایت بود!

سپس فایلهای اجرایی تولید شده توسط هر دو زبان رو در ildasm.exe که در مسیر
Microsoft Visual Studio 8 Installation Path\SDK\v2.0\Bin\ildasm.exe موجود هست بارگذاری کردم، و دیدم که در ویبی دات نت علاوه بر کلاس Program، کلاسی دیگر با عنوان My تولید شده (که دلیل تولید این کلاس رو نمیدونم و احتمال میدم حجم فایل اجرایی ویبی هم به خاطر همین اضافه شده باشه)، و همچنین در دستورات IL مربوط به تابع Main واقع در کلاس Program متوجه شدم که کد IL ویبی، یک خط بیشتر از همتای خود در سی شارپه (هرچند که ممکنه در دستورات پیچیده تر این مقدار تفاوت به مراتب تغییر کنه)، بهر حال این یک تست عملی بود، از دوستان خواهش میکنم در صورت داشتن وقت لازم، همچین تستی رو برای کدهای پیچیده تر انجام بدن و نتیجه رو در همین تاپیک مطرح کنن.
متشکرم.

__H2__
شنبه 02 شهریور 1387, 20:26 عصر
سلام

با توجه به اینکه Vb.Net از انواع UnSigned و...
عزیز جان چیزی را که شما تا حالا ندیده اید دلیل بر عدم وجودش نیست.
(البته جای تعجب هم ندارد که کسی که بیشتر #C کار میکند از امکانات VB.Net خبر نداشته باشد و برعکس)
بارها گفته ام، متاسفانه دوستان هر چه را بلد نیستند، میگویید ایراد از ما که نیست، حتماً از زبان برنامه نویسی است.
Byte
UShort
UInt
Ulong

اصلاً از اینها هم که بگذریم مگر ساختارهای ذاتی فریم ورک وجود ندارند؟ Unit32 را نمیتوان در VB.Net استفاده کرد یا UInt64 را ؟؟؟؟

همینطور از Unmanaged Programming و
!!!! مگر #c پشتیبانی میکند؟؟؟ UNMANAGED فقط و فقط در VC++.Net پشتیبانی میشود و #C و VB هر دو از ان محروم هستند.
آنکه منظور شما است Unsafe است، ولی انهم بجز اینکه خودتان بهتر میدانید استفاده از ان در دات نت چیز پسندیده ای نیست و بعد هم خداییش، انصافاً و حقیقتاً خودتان بگویید، چند بار از unsafe در #C استفاده کرده اید؟
(
به نظر من که شما را هم به عنوان فرد قوی در تالار میشناسم، (وگرنه چیز دیگری میگفتم) خود شما به عنوان یک برنامه نویس که شاید تا حال کارهای مختلفی ارائه کرده باشید ولی آنقدر از این امکان استفاده نکرده اید و به دردتان نخورده که چه اشتباهاً و چه از روی حواس پرتی و یا اشتباه تایپی به جای unsafe لغت Unmanaged را تایپ کرده اید
)

.. عنوان My ...
همان مطلب بالا اینجا هم صادق است، من خودم همیشه در تنظیمات برنامه این ساختار را غیر فعال میکنم
خیلی ساده، مختصر و مفید، در اصل غیر فعال هم نمیکنم، چون یک Template جدید درست کرده ام که اگر از روی آن NewProject کنم، به راحتی این گزینه ها و چند گزینه مطلوب دیگر تنظیم شده اند.
=====
یادآوری هم میکنم که کلیه امکانات و سینتکس های جالبی که به 2008 اضافه شده و واقعاً کدهای دات نت را زیبا تر و در ظاهر قوی تر کرده به صورت اشتراکی به VB.Net و C#.Net اضافه شده. پا به پای هم.

البته این بحث ها هم چندان ضرر ندارد، بالاخره مکانی میشود برای رفع ابهام و شفاف سازی و گفتگوی تمدن ها!!!!!

موفق و شاد باشید.

hdv212
شنبه 02 شهریور 1387, 21:33 عصر
سلام

نقل قول:
با توجه به اینکه Vb.Net از انواع UnSigned و...

عزیز جان چیزی را که شما تا حالا ندیده اید دلیل بر عدم وجودش نیست.
(البته جای تعجب هم ندارد که کسی که بیشتر #C کار میکند از امکانات VB.Net خبر نداشته باشد و برعکس)
بارها گفته ام، متاسفانه دوستان هر چه را بلد نیستند، میگویید ایراد از ما که نیست، حتماً از زبان برنامه نویسی است.
Byte
UShort
UInt
Ulong

اصلاً از اینها هم که بگذریم مگر ساختارهای ذاتی فریم ورک وجود ندارند؟ Unit32 را نمیتوان در VB.Net استفاده کرد یا UInt64 را ؟؟؟؟

نقل قول:
همینطور از Unmanaged Programming و

!!!! مگر #c پشتیبانی میکند؟؟؟ UNMANAGED فقط و فقط در VC++.Net پشتیبانی میشود و #C و VB هر دو از ان محروم هستند.
آنکه منظور شما است Unsafe است، ولی انهم بجز اینکه خودتان بهتر میدانید استفاده از ان در دات نت چیز پسندیده ای نیست و بعد هم خداییش، انصافاً و حقیقتاً خودتان بگویید، چند بار از unsafe در #C استفاده کرده اید؟
(
به نظر من که شما را هم به عنوان فرد قوی در تالار میشناسم، (وگرنه چیز دیگری میگفتم) خود شما به عنوان یک برنامه نویس که شاید تا حال کارهای مختلفی ارائه کرده باشید ولی آنقدر از این امکان استفاده نکرده اید و به دردتان نخورده که چه اشتباهاً و چه از روی حواس پرتی و یا اشتباه تایپی به جای unsafe لغت Unmanaged را تایپ کرده اید)

دوست عزیز، با توجه به اینکه حدود 13 صفحه از این بحث پر شده، اگر قرار بود روی هوا و پرت و پلا حرف بزنم، زودتر از اینها پست میزدم (هرچند که پیش از این هم از این موضوعات اطلاع داشتم، ولی خب مشغله ی کاری اجازه نمیداد بیام به این تاپیک سر بزنم)، بهتره قبل از پست زدن از روی تعصب، کمی جستجو میکردید، این مقاله رو من از سایت مایکروسافت حدود 1.5 سال پیش گرفتم، که به بررسی تفاوتهای سی شارپ و ویبی میپردازه، مقاله به صورت word هست، لطفا پس از باز کردن، در صفحه ی فهرست ها (Contents) بخشهای DataTypes و Handling Unmanaged Code رو دنبال کنید.

نقل قول:
.. عنوان My ...

همان مطلب بالا اینجا هم صادق است، من خودم همیشه در تنظیمات برنامه این ساختار را غیر فعال میکنم
خیلی ساده، مختصر و مفید، در اصل غیر فعال هم نمیکنم، چون یک Template جدید درست کرده ام که اگر از روی آن NewProject کنم، به راحتی این گزینه ها و چند گزینه مطلوب دیگر تنظیم شده اند.

لطفا با تنظیمات خودتون، برنامه ی کامپایل شده رو با ildasm.exe آنالیز کنید و نتیجه رو هم اینجا بذارید، در صورت تمایل سورس کدتون رو هم اینجا بذارید تا دوستانی که میخوان اونو به سی شارپ تبدیل و نتیجه ی آنالیز اسمبلی تولید شده توسط کامپایلر سی شارپ رو هم همینجا بذارن.

__H2__
شنبه 02 شهریور 1387, 23:00 عصر
سلام

سافت حدود 1.5 سال ..
چون شما میگید شک ندارم که درسته ولی بدون شک مقاله تان مربوط به سال 2003 بوده. (5 سال پیش)

زدن از روی تعصب،... در این مورد واقعاً متاسفم هستم و انتظارش از شما نداشتم.
من خودم #C هم کار میکنم، اصلاً برای من تعصب معنی ندارد، (وقتی خودم #C هم کار میکنم) بارها در تالارهای دیگر از #C هم دفاع کردم، از محاسن windows دفاع کردم در مقابل از محاست linux هم دفاع کردم.
مشکل من ان است و توان تحملم در جمله های ناحق کم است. فرقی ندارد #C باشد یا VB.Net یا Linux یا ... و نتیجتاً مجبور به جواب توضیحی در جهت شفاف سازی میشوم.
افتخارم این است که هیچ گاه جو گیر زمانه و تعصب نشده ام و با تمام توان سعی کردم بدون قضاوت قبلی، در لحظه و طبق شواهد و مستندات و حق مطلب بنویسم.
حالا باید برچسب بخورم، انهم .... خنده داره.!

آقایان و اساتید #C مطمئن هستند که هیچ تعصبی ندارند و با توجه به واقعیتهای موجود قضاوت میکنند؟؟
چون به نظر من بیشتر دوستان #C هنوز می خواهند مثل زمان ++C فخر بفروشند و بگویند که .... بگذریم.

سند من و واقعیت کد زیر است به همراه سورس، همان برنامه با VB کامپایل شده و فقط 5 کیلو بایت شده!

سی شارپ 16 کیلوبایت
البته اگر کم بودن حجم افتخار دارد، چون برعکس شما به نظر من افتخاری نیست.
5 کیلو بایت، البته این چند وقت متوجه شدم که دوستان و همکاران هر چیزی را به راحتی انکار میکنند، این 5 کیو بایت هم روی بقیه.
=====
در کل باز هم تشکر میکنم، چون حداقل یک ابهام دیگر از بابت سایز فایلها کم شد.
همچنان اگر ابهامی بود در جهت رفع ابهام، در خدمت دوستان هستم.
میبخشید مزاحم شدم و جمیعاً موفق و پیروز و شاد باشید.

hdv212
یک شنبه 03 شهریور 1387, 00:44 صبح
چون شما میگید شک ندارم که درسته ولی بدون شک مقاله تان مربوط به سال 2003 بوده. (5 سال پیش)
دوست عزیز منظورم این بود که من خودم این مقاله رو یکسال و نیم پیش از سایت مایکروسافت گرفتم.

در این مورد واقعاً متاسفم هستم و انتظارش از شما نداشتم.
من خودم #C هم کار میکنم، اصلاً برای من تعصب معنی ندارد، (وقتی خودم #C هم کار میکنم) بارها در تالارهای دیگر از #C هم دفاع کردم، از محاسن windows دفاع کردم در مقابل از محاست linux هم دفاع کردم.
مشکل من ان است و توان تحملم در جمله های ناحق کم است. فرقی ندارد #C باشد یا VB.Net یا Linux یا ... و نتیجتاً مجبور به جواب توضیحی در جهت شفاف سازی میشوم.
افتخارم این است که هیچ گاه جو گیر زمانه و تعصب نشده ام و با تمام توان سعی کردم بدون قضاوت قبلی، در لحظه و طبق شواهد و مستندات و حق مطلب بنویسم.
حالا باید برچسب بخورم، انهم .... خنده داره.!
در این مورد، جای تشکر و قدردانی از شما داره، ولی با توجه به گفته های شما در پست قبل که مربوط به پشتیبانی از انوع Unsigned و همینطور Unmanaged Programming بود، مقداری تعصب برای ویژوال بیسک کاملا مشهود بود چون مدرکی دال بر موضوعات مطرح شده نبود، به هر حال این موضوع باعث شد که مسئاله تا حدودی برای دوستان و کسانی که در این قضیه کنجکاو بودن روشن بشه.

اما برای تست برنامه، با تشکر از شما، اما کامپایلر شما Vs 2008 بود و همینطور در مد Release اسمبلی رو تولید کردید (هرچند که در اسمبلی های کوچک، تفاوت چندانی بین Debug و Relase نیست)، بهرحال من هم دو دستور مشخص شده رو در Vs2008 نوشتم (با زبان سی شارپ) و کامپایل کردم و حجم اون، مثل مال شما 4.50کیلوبایت شد( البته بدون دست زدن به تنظیمات استاندارد Visual Studio 2008) اما باز وقتی کدهای IL دو اسمبلی رو در ildasm.exe مرور میکردم، اسمبلی کامپایل شده به وسیله ی vb.net یک خط بیشتر از سی شارپ بود :

.custom instance void [mscorlib]System.STAThreadAttribute::.ctor() = ( 01 00 00 00 )

بهرحال ممنون، دوستان اگه سورسهای پیچیده تری دارن، لطفا به شیوه ی پستهای 127 و 129 اسمبلیهای تولید شده رو آنالیز و نتیجه رو (به همراه سورس) اینجا بذارن.
متشکرم

__H2__
یک شنبه 03 شهریور 1387, 06:38 صبح
سلام

یکسال و نیم پیش از سایت مایکروسافت گرفتمهمان اول که مقاله را هنوز ندیده بودم، متوجه شدم.
=====
من مقاله را مربوط به سال 2003 پیش بینی کردم ولی مقاله برای ماه دوم 2002 بوده، یعنی بیش از 6 سال پیش، یعنی قبل از عرضه رسمی و کامل اولین نسخه در سال 2003 .
(البته همه میدانیم که عرضه قبل از 2003 شروع شده بود، ولی نسخه کامل با سطح عرضه وسیع، نسخه اصلاحی یک دهم ورژن بالاتر 2003 بود.)
(
VB6 و VC++6 که قبل از دات نت بوده اند، 10 سال قبل عرضه شده اند و تازه چندین سال هم با قبل از عرضه دات نت، آنها رسماً اصلی ترین محصولات برنامه نویسی مایکروسافت بوده اند،
در این بازه زمانی ما شاهد ظهور چهار نسخه متفاوت از VS بوده ایم. (یعنی ظرف ده سال غمر سه نسخه به پایان رسیده و فوت کرده اند!)
چیزی که میخواهم بگویم آن است که در دنیای نرم افزار 10 سال و 6 سال زمان زیادی محصوب میشود، زمانی به اندازه عمر مفید دو، سه نسل برنامه.
)

... پشتیبانی از انوع Unsigned و...چون مدرکی دال بر موضوعات مطرح شده نبود،
نمیدانم مسئله حل شد یا نه؟
چون من نام ساختارها و کلمات کلیدی مورد پذیرش را در ادامه مطالب نوشته بودم.

مثلاً

Dim x As UShort
X += 25
...

یا

Dim x As UInt16
x = 125

(مطلب مقاله صحیح بوده ولی مربوط به 2003 است، حقیقتش، من هم از روی همین مسئله فوراً گفتم مقاله قدیمی است)
=====
در ضمینه Unmanaged هم نگاهی به مقاله تان انداختم، در این مقاله هم از آن به unsafe هم نام برده شده.
من نمیدانم سیاستهای گفتاری و نامگذاری مایکروسافت در 6 سال پیش چطور بوده ولی الآن Unmanaged با unsafe مرزی دارد.
کدهای Unmanaged کلاً ربطی به دات نت ندارند و به صورت بومی و مثل همان زمان VB6 و VC++6 در RAM رفتار میکنند و از امکانات CLR استفاده نمیکنند و حتی بدون دات نت کار میکنند.
ولی کدهای unsafe در اصل تحت دات نت هستند و بدون ان کار نمیکنند، ولی امکان دستکاری با اشاره گرها و نوعی پا از گلیم فراتر گذاشتن را دارند.
و هم unsafe در #C و هم Unmanaged در پروزه های دات نت ++VC هر دو به حالت پیش فرض غیر فعال هستند، ولی میتوان فعالشان کرد و طبقشان کد نویسی است که باز هم بحث نیاز و عدم نیاز باقی میماند.

اما کامپایلر شما Vs 2008 بود
در 2005 و احتمالاّ بالای 95 درصد در 2003 هم فرقی ندارد، ولی من الآن فقط نسخه 2008 را نصب داشتم.
و در کل برای من معیار آخرین نسخه است، چون کافیست چند سال برگردیم عقب تا برسیم به زمان قبل دات نت!

مد Release اسمبلی رو تولید کردید..
برای من همیشه Release معیار بوده و فکر کنم درستش هم همین است و من واقعاً فکر کرده بودن شما هم در Release کامپایل کرده اید، وگرنه قصدی نداشتم.

به شیوه ی پستهای 127 و 129 اسمبلیهای تولید شده رو آنالیز و نتیجه فرقی نخواهد کرد عزیز جان ولی خوب دوستان میتوانند تست کنند.

فقط یک نکته دیگر را روشن کنم،
که چرا به نظرم چندان کمی حجم مهم نیست.
(ضمن تاکید بر اینکه میتوان در VB.Net و C#.Net فایلهایی باحجم یکسان هم تولید کرد)
به دو دلیل:
1- این افزایش حجم صعودی نیست و ثابت است، یعنی اگر فایلی 10M کامپایل شود، تفاوت 5 یا 10 مگ نخواهد بود بلکه همان زیر 100K و یا 50K میماند.

2-اگر کمی حجم افتخار باشد، و نشانه قوی تر بودن و پیشرفته تر و سریعتر بودن باشد.
پس VB.Net و C#.Net بسیار قوی تر و پیشرفته تر و سریعتر از VC++.Net هستند.
(
من چندین سال پیش این قضایا را در سه زبان اصلی دات نت با تغییر در setting های مختلف چک کردم،
و همان زمان هم VC++.Net برایم عجیب بود، امروز هم مجدداً چک کردم تا جملاتی که مینویسم به روز باشد.
البته همان چندین سال پیش هم به علت کثرت تنظیمات VC++.Net نتوانستم همه حالات این زبان را چک کنم.
)
همین چند خط شما در VC++.Net و تحت Relaese حجم 33 کیلو بایت میشود !!!!! (بدون فایل منبعو آیکون و اضافه جات!!)
یعنی چندین برابر دو زبان دیگر.

اگر هم کد کامپایلی را آنالیز کنید.
متوجه میشود که سه فضای نام اضافی با ده ها کلاس و ساختار enum اضافی در VC++.Net کامپایل میشود.
یعنی مشابه VB.Net که فقط یک فضای نام My اضافه میکند.
ضمناً من همان چند سال پیش نتوانستم گزینه ای پیدا کنم که مشابه VB.Net این فضاهای نام و کدهای اضافی را VC++.Net نسازد ولی نمیگویم چون من بلد نیستم، پس همچین تنظیمی وجود ندارد.

حالا آیا واقعاً خروجی چند کیلو بایت (و به ظاهر چندین برابر) حجیم تر VC++.Net دلیل بر ضعف یا کندی زبانش است؟؟؟؟
بدون شک هیچ ربطی به کند تر بودن و یا ضعف ندارد، فقط چون زبان میخواهد امکانات بیشتری در اختیار برنامه نویس اش قرار دهد، یک سری کلاسس اضافه را کامپایل میکند، که اگر استفاده شوند که استفاده شده اند و کار را راحت کرده اند وگرنه فقط چند کیلو بایت ناقابل فایل را بزرگ میکنند که در حجم های بالاتر اصلاً دیده نمیشود.

پس در کل چند کیلو بایت کم و زیاد به نظر من فرقی ندارد، حال در هر زبانی باشد....
==============
باز هم حداقل اگر دیگران هم رفتار مشابه شما را داشته باشند، خوب است.
بیایند و واضح دلیل منطقی و برنامه نویسی موضعشان را بیان کنند نه اینکه حرفهایی در لفافه و بدون دلیل توجیح برنامه نویسی بیاورند.
من بارها گفته ام، دو ریاضی دان اگر یکی از جنگلهای دور افتاده آفریقا باشد و دیگری پروفسوری از MIT،
از دو فرهنگ و نژاد و زبان مختلف،
اگر سر مسئله ای اختلاف داشته باشند و بیاییند سر یک میز بنشینند و گفتگو کنند، بدون شک اخر با نظرات مشترک و با دوستی از پای میز بلند خواهند شد، چون حرفشان بر طبق منطق و اثبات ریاضی است.
(مثل روان شناسان، ریاضیدانان روی هوا حرف نمیزنند!)

برنامه نویسی هم همین است، خیلی شبیه ریاضی است و برای همین زیبا است.
اگر افراد بیایند و مثل شما و بعضاً دیگر دوستان بر طبق اصول و شواهد و اثبات برنامه نویسی سخن بگویند، مشکلی که وجود ندارد، بالاخره یک مذاکره منطقی میکنیم و اطلاعات جمعیمان هم زیاد تر میشود.

ممنون و موفق باشید.

hdv212
یک شنبه 03 شهریور 1387, 14:15 عصر
نمیدانم مسئله حل شد یا نه؟
چون من نام ساختارها و کلمات کلیدی مورد پذیرش را در ادامه مطالب نوشته بودم.
بله، با تشکر از شما دوست گرامی، ظاهرا این قابلیت (پشتیبانی از انواع UnSigned) در نسخه ی 2005 اضافه شده، و من هم هرچقدر جستجو میکنم باز به همون رفرنسی میرسم که مال سال 2002 هست!

اما در مورد Unsafe و Unmanaged باید بگم که ایندو در حقیقت یکی هستند، فقط unsafe یک کلمه ی کلیدی در سی شارپ هست که به کامپایلر میگه این بلاک کد به صورت Unmanaged اجرا میشه و clr در اون دخالتی نداره.

و اما در مورد حجم برنامه، باید بگم که حجم برنامه به صورت مستقیم در سرعت اجرای برنامه و همینطور مقدار فضایی که از سیستم عامل برای بارگذاری میگیره در ازتباطه، شما به فایل اجراییت (قبل از کامپایل) یک Resource بزرگ اضافه کن و بعد کامپایلش کن، میبینی که سرعت اجرای اون به مراتب پایین تر از دفعه ی قبلی هست که Resource مورد نظر بهش تزریق نشده بود.
اما نکته ی اصلی تعداد خطوطی بود که کامپایلرها برای هر دو زبان به IL تبدیل میکردن، این خیلی مهمه، چون در زمان اجرای برنامه، این کدهای IL هستند که به NativeCode تبدیل میشن و هرچقدر کمتر باشن، خب بالطبع سرعت اجراشون هم بالاتره، اما فعلا با این نمونه برنامه های کوچیک نمیشه نتیجه گرفت، باید ببینیم در برنامه های بزرگتر و پیچیده تر چه اتفاقاتی میفته.

.:KeihanCPU:.
سه شنبه 12 شهریور 1387, 01:25 صبح
به نظر من بستگی به زبانی داره که قبلا استفاده میکردی

MSJazayeri
جمعه 15 شهریور 1387, 01:05 صبح
MSDN میگه:

To maintain type safety and security, C# does not support pointer arithmetic, by default. However, by using the unsafe keyword, you can define an unsafe context in which pointers can be used. For more information about pointers, see the topic Pointer types.
http://barnamenevis.org/forum/../icons/alert_note.gifNote: In the common language runtime (CLR), unsafe code is referred to as unverifiable code. Unsafe code in C# is not necessarily dangerous; it is just code whose safety cannot be verified by the CLR. The CLR will therefore only execute unsafe code if it is in a fully trusted assembly. If you use unsafe code, it is your responsibility to ensure that your code does not introduce security risks or pointer errors. For more information, see Security (C# Programming Guide) (http://barnamenevis.org/forum/17c381f5-f8b8-49c0-804e-19852eec504c.htm).

:متفکر::متفکر::متفکر:

md.it000
جمعه 15 شهریور 1387, 11:44 صبح
بيشتز به خود آدم بستگي داره ولي نظر من براي چه مبتدي و چه پيشرفته روي #C هستش

Und3rzir0
جمعه 15 شهریور 1387, 12:41 عصر
به نظر من بستگی به زبانی داره که قبلا استفاده میکردی
و همچنین برنامه هایی که باید بنویسی
من میگم #C

Alen
پنج شنبه 02 آبان 1387, 23:52 عصر
من #C زو انتخاب می کنم که فقط هم از روی سلیقه و اینکه با syntax اون راحت ترم وگرنه فکر نمیکنم چندان تقاوتی در کارایی وجود داشته باشه
ولی از نظر من c syntax بودن زبان خودش یه مزیته باعث میشه کدها شلخته نباشه ، مرتب تر باشه و مزیت های دیگه
یکی هم ممکنه با vb راحت تر باشه

ahmad598
جمعه 03 آبان 1387, 02:20 صبح
C# بهتر از همه هست چون از طرفی تا حد خوبی شی گرا است و از طرف دیگه کدهاش هم خیلی خوانا هستن. همه کار هم میشه باهاش کرد و بازار خوبی هم داره. ولی کسانی که هیچ وقت نمی خوان برنامه های سنگین و پیچیده بنویسن به نظر من بهتره که VB یاد بگیرن چون خیلی راحته. سری که درد نمی کنه که دستمال نمی بندن!

C_Sharp_Dot_Net
شنبه 05 بهمن 1387, 03:54 صبح
سلام
نه عزیزان من
بنده مدت ها با دات نت کار کردم فقط اینو فهمیدم که دات نت دنیایی است که هرچه بیشتر در موردش بدونید تازه می فهمید که هیچی بلد نیستید
در مورد سی شارپ و وی بی باید بگم که طراحان دات نت به خاطر مسئله قابل حمل بودن و به خصوص مستقل از ماشین بودن برنامه های دات نت اون رو طوری طراحی کردن که شما با هر زبونی که برنامه بنویسید در نهایت کد شما به MSIL تبدیل میشه درست مثل کوهی که دو نفر از دو طرفش به قلش برسند
ولی ممکنه از یه طرف کوه پله باشه و اون طرفش سنگلاخ
خب مسلمه که هر دوشون به بالا می رسن ولی سخت و آسون داره
ضمنا هر دو زبان سی شارپ و دات نت از کتابخانه عظیم دات نت FCL استفاده میکنن که به این شکل می شه گفت 80 درصد امکاناتشون یکی هست
مثلا برای جستجوی باینری در یه آرایه دیگه لازم نیست 20 خط کد بنویسید
از کلاس Array توی FCLاستفاده میکنین اونم یه تابع داره که این کارو براتون انجام میده به این می گن خاصیت RADکه هر دو زبون دارن
ولی این که کدوم یک بهترن باید بگم که استیو بالمر از مدیرعاملان مایکروسافت گفته که اگه زبونی تا 20 سال آینده رو دست C# درست شد تمامی سهام خودش رو به شخص سازنده ی اون زبون میده و این عمق اطمینان بالمر نسبت به این زبون نشون می ده
ولی VB.Net هم زبونی هست که میشه گفت قدرتش 99 درصد سی شارپ است

saed2006
شنبه 22 اسفند 1388, 14:14 عصر
هر کدوم جای خود رو داره بسته به نوع پروژه یکیشون انتخاب میشه
ولی همیشه با قوی ترین زبان باش نه اسان ترین

aminkk
شنبه 22 اسفند 1388, 18:35 عصر
من نظرم رو اصول برنامه سازی هست نه برنامه نویسی

شما برنامه سازی رو یاد بگیری برنامه نویسی برات کاری نداره

فقط اصول رو بلد باش دیگه دات نت و پی اچ پی فرقی برات نداره فقط بحث امکانات مطرح میشه.

اصول رو بلد باش با وی بی یا سی شارپ بنویس.

محسن شامحمدی
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 17:52 عصر
من خودم وي بي كارم ولي از نظر من وي بي زبون ساده اي هست ولي مواقعي اذيت مي كنه و يه چيزايي نداره مثل استفاده از زبان اسمبلي در بين كدها كه براي امنيت برنامه و دسترسي به سخت افزار عاليه
-
يكي هم موقع تبديل دستي انواع داده
-
يكي هم در طولاني بودن كدها ولي سي شارپ كدهاي كم ولي نامفهوم تري داره مثلا int a
-
زبون سي بيست سي سال قدمت داره حتي با اومدن وي بي پس نشون مي ده syntax خوبي داره
-
وي بي در ارتباط با سخت افزار به خوبي سي شارپ نيست
شرمن

shahryarpanah
شنبه 07 فروردین 1389, 16:59 عصر
من سی شارپ را ترجیح می دهم چون یادگیری آن ساده تر است و امکانات بیشتری هم دارد

JaguarXF
شنبه 07 فروردین 1389, 19:32 عصر
-----------------------------------------------------------
ما مقداری برنامه های تحت ویبی 6 داشتیم ( مقداری یعنی میلیونها خط کد ) که تصمیم داشتیم قبل از انتقال کامل به جاوا در کوتاه مدت اونها رو به دات نت تبدیل کنیم . برای انتخاب بین ویبی دات نت و سی شارپ هم مشاورانی از ما رفتند ماکروسافت و نهایتا "سی شارپ" توصیه و انتخاب شد. دلایلش رو هم توی جلسات به آنها گفتند ! من خبر ندارم ! لول !
و البته همین تصمیم گیری یک سال طول کشید.

Unknownlive
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 01:00 صبح
بحثتون جالبه...
به کاربران محترم و استاد باید بگم اشتباه نکنید بنده افراد زیادی را دیدم که فکر می کنن به علت اینکه کد های زبان دات نت نهایتا به CLR ترجمه میشه این را میرسونه که قدرت اونها برابره یا اینکه از امکانات مشابهی استفاده می کنند اما این کاملا نظریه غلطی هست در ظاهر شاید اما کلا خیر سی شارپ بسیار قوی تر و پیشرفته تر از وی بی می باشد در امکاناتی مثل WPF,linq شاید هر دو از یک امکانات بهره بگیرند زیرا این 2 امکان مستقل از زبان ها هست که هر 2 زبان به یک صورت دسترسی دارند اما تفاوت اصلی این 2 زبان در ساختار ان می باشد ساختار ویژوال بیسیک بر اساس زبان ابتدای بیسیک که صرفا جنبه اموزشی دارد می باشد و در سال 2002 مایکروسافت مجبور به تغییر معماری ان داد زیرا به بن بست بر اساس این ساختار رسیده بود در سال 2005 نیز به همین صورت و از ان سال تا به کنون دوباره در بن بست است و چیزی به این زبان از 2005 اضافه نشده (خاص) تنها از امکانات جدید تر بهره برده مانند Wpf,linq اما ساختاری در بن بست است و این زبان جنبه مقدماتی واموزشی برای شروع دارم اما زبان سی شارپ بر اساس زبان مقتدر سی پلاس پلاس ساخته شده و ساختار و ساختمان بسیار قوی دارد که یک سری ضعف این زبان را برطرف و از طرفی ضعیف تر کرده از طرفی با ارائه راه کارهای ADO,... پیچیدگی زبان سی پلاس را در ساخت برنامه های تجاری کم کرده و از طرفی با خارج شدن از حالت کد نویسی Native و وابسته شدن به دات نت ان را از زبان محبوب سیستمی دور کرده در واقع سی شارپ خلا زبانی بین وی بی و سی پلاس پلاس را پر می کند و سخت ترین رقیب ان دلفی بوده( که دلفی هم با نسخه Prism البته مایکروسافتی میشه و بعد هم نابود) از لحظ مدیریتی مانند Garbage ها مفهوم های شی گرائی و ... سی شارپ می تونه به راحتی ویژوال بیسیک را بشوره و کنار بزاره متاسفانه در ایران تمامی نرم افزار ها تنها به مدیریت پایگاه داده مانند کتابخانه و خیلی تاپ کار کنن نرم افزار حسابداری می نویسن در ایران زیاد تفاوت سی شارپ و وی بی معلوم نیست چون با ساختار زبان کاری نداریم اما در نوشتن برنامه های که با منابع سیستمی سرو کار دارن سی شاپ بسیار قوی تر است البته نه به اندازه پدر(سی پلاس پلاس). وی بی و سی شارپ در استفاده از WPF,Plinq,Linq,Ado و امثال انها شبیه هم هستند(بسیار توجه کنید به این نکته)علت تشابه این است که این تکنولوژی ها مربوط به یکی از این 2 زبان خاص نمیشه و ویرایش مخصوص نداره این ها تکنولوژی های مستقل وابسته به دات نت هستند که هر 2 زبان به صورت اشتراکی استفاده می کنند اما از این تکنیک ها بگزریم به بحث ساختار زبان می رسیم اگه سی شارپ سختره چون مفهوم ها متفاوته و پیشرفته تر شده بعضیا فکر می کنن چون همه شون به سی ال ار ترجمه میشن یک قدرت دارن درصورتی که خیر توجه کنید که سی پلاس پلاس (نسخه Managed(MFC)نه Native)نیز همانند ان 2 زبان با CLR ترجمه میشه اما نمی خواهین بگین پس قدرتش با وی بی یکی هست که !!! ؟؟؟؟ علت اینکه همه به یه چیز ترجمه میشن 1-هماهنگی بین زبان ها و انتقال پروژه 2-چند پلت فرمی که البته هنوز در حد تئوری است و مایکروسافت با ارائه نکردن دات نت برا ی دیگر سیستم عامل ها عملا به وعده خود عمل نکره اما توجه کنید با اینکه همه CLR میشن تا زبان ها بتونن به همدیگه انتقال کد داشته باشن اما در اخر برنامه از لحظ ساختاری توسط کامپایلر زبانی که کامپایل میشه مدیریت میشه !!!! مانند مدیرت حافظه و ... اگه صرفا تفاوت در سادگی وی بی بودعملا تولید سی شارپ متوقف می شد در صورتی که برعکس روز به روز از منابع زبان وی بی کم شده درحدی که زیر سایت های مایکروسافت فیلم های اموزشی خود را بر اساس زبانی سی شارپ می نویسند

Unknownlive
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 01:07 صبح
البته من هنوز این نکته را به دیگران یاد اوری می کنم که هر زبان برنامه نویسی مخصوص کاربردهای تعریف شده برای ان می باشد و نمی توان انها را به طور صریح،کلی با هم مقایسه کرد تنها برای استفاده های تخصصی و نیاز به انها می توان زبان مورد نظر را برگزید.

Unknownlive
جمعه 27 فروردین 1389, 00:42 صبح
خداييش براي كسي كه جاوا كار كرده، سي شارپ خيلي راحت تره.علاوه بر سهولت استفاده، امكانات بيشتري هم داره . به نظر من هم فقط C#‎ .:قلب:

این یک حرف ناشیانست من هرچند طرفدار سی شارپ هستم و با جاوا نیز کار کرده ام (در حد کم) اما جاوا نیز کاربرد های به خصوص خود از حمله قابلیت حمل بسیار بالا را داره و ... در اکثر کارای ها بله سی شارپ پیشتازه و در کل بیشتر نیاز ها را جواب گو هست اما جاوا در زمینه های خاص خودش هم کار می کنه

AliReza Vafakhah
دوشنبه 04 بهمن 1389, 01:18 صبح
من با Vb.Net و C# کار کردم اما نه خیلی فقط زمانی که جزو واحدهای درسیم بود و هر دو هم زبان های قوی .net هستند (البته C# که خیلی ) ولی Delphi Prism را انتخاب کردم!!!(چون دلفی Native Code حال خوبی بهم داده و داره میده !)

stahad1
چهارشنبه 06 بهمن 1389, 10:11 صبح
درسته همه ی برنامه نویسی های .netامکانات خوبی دارند ولی اگه شما یه برنامه بخواهید برای یه شرکت بنوسید ایا باز هم همین طوری می نوسید یا مشتری شما این برنامه سنگین را قبول دارد یا یک برنامه ی که زود اجرا بشه را ترجیع میده به همین خاطر من هیچ کدام از محیط های برنامه نویسی .net را قبول ندارم

DPSxerex
جمعه 19 فروردین 1390, 17:31 عصر
یادمه چند وقت پیش یه مصاحبه از یه کارمند مایکروسافت خوندم از اقای John Stephense گفت مهم نیست که چه لباسی می پوشین مهم اینه که از بهترین راه به مقصد برسین یعنی مهم نیست که با چه زبانی یا پلتفرمی کار می کنین مهم اینه که بتونین کارو به بهترین شکل انجام بدین

Developer Programmer
دوشنبه 29 فروردین 1390, 13:15 عصر
Yield رو مطالعه کنین

BORHAN TEC
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 15:38 عصر
من Delphi Prism رو ترجیح می دم، چون می تواند از تمامی قابلیتهای .net و مونو استفاده کند، همچنین می توان به راحتی از کدهای نوشته شده با زبان C# در آن استفاده کرد. من سالهاست که با دلفی کار می کنم و سینتکس Delphi Prism نیز بسیار به دلفی شبیه است و بنابرین من به راحتی توانسته ام که با آن کنار بیایم. دلیل دیگر من این است که من از دیرباز عاشق شرکت RemObjects Software بوده ام. :قلب:

Directx
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 23:01 عصر
خوب دوستان بنده خیلی از نظرات دوستان رو مطالعه کردم
مثلا

یادمه چند وقت پیش یه مصاحبه از یه کارمند مایکروسافت خوندم از اقای John Stephense گفت مهم نیست که چه لباسی می پوشین مهم اینه که از بهترین راه به مقصد برسین یعنی مهم نیست که با چه زبانی یا پلتفرمی کار می کنین مهم اینه که بتونین کارو به بهترین شکل انجام بدین

نتونستم چیزی ننویسم وقتی بعضی از دوستان گفتند که فرقی نداره مهم استفاده از دات نته
در جواب باید گفت که :
دوست عزیز دات نت یه ابزاره به نظر شما طریقه ی استفاده از ابزار مهم نیست . بله این رو هم قبول دارم که فکر برنامه نویس طریقه ی استفاده از ابزاره ولی زبان برنامه نویسی هم کیفیت این استفاده کردن رو تعین می کنه من وی بی کار کردم(2،3 سال) کلی هم با خودم درگیر بودم که چرا زحمات چند سالمو ول کنم و کوچ کنم به #C اونم بعد اینکه اکثر فنونش رو یاد گرفته بودم ولی وقتی مزایای سی شارپ رو دیدم قبولش واسم راحت تر شد پیشنهادم به همه ی برنامه نویسان دات نت اینه که حتما راجع به سی شارپ مطالعه کنند

milad-fa
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 21:20 عصر
VB.Net
من با vb6 و vb.net تا به امروز کار کردم،تا الان هم نشده که بخوام کاری انجام بدم و نتونم.
به نظر من هیچ زبانی زیبایی،راحتی و سلیسی vb رو نداره هم در win هم در web.(البته یه نظر شخصیه + دوستان گفتند تقریباً نظر جناب بیل هم هستش:تشویق:)

ولی وقتی مزایای سی شارپ رو دیدم قبولش واسم راحت تر شد
میشه چند نمونه از این مزایایی که گفتی بیان کنی؟!ممنون میشم.

FastCode
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 23:43 عصر
یک سوال:
موارد دیگر به جز J# و IL شامل چیز دیگه ای هم میشه؟

Alirezanet
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 13:25 عصر
دقیق بخونید مخصوصا Vb کارها :شیطان:
سلام
توی دات نت و زبان های برنامه نویسی از نظر خوانایی کد , سرعت کار , امکانات زبان به نظر من Vb حرف اول رو میزنه ....
C# کارها ناراحت نشند ... ولی من تو تیمی کار میکنم مه 2 C# کار واقعا خوب توش هست ولی از روزی که طریقه کار اونها رو دیدم ایمان پیدا کردم که VB عالیه !!!!!!!!!!!!
میگید چرا ؟
دلیل زیاد داره ! مثلا :
1- توی VB اگه ما بخوایم یک فایل Xml درست کنیم میتونیم به این شکل عمل کنیم :
Dim a = < > بین این دو علامت میتونیم کد Xml تایپ کنیم و فایل Xml بسازیم ولی توی C# همین کار که 5 دقیقه زمان میخواد رو توی 2 ساعت انجام میدند چون باید برای هر نود یه کلاس New بشه و این کلاسها ............. بگذریم ,
2- توی Vb میشه به Property ها پارامتر داد که توی C# ممکن نیست !
3- کلاسهایی که VB کارها از زبان Vb6 باهاشون هست و خیلی کاربرد داره رو C# کارها ندارند ! مثلا توابع Left , Right , و .... خلاصه کلاس String Vb6
4- اگه خداوکیلی با جفت زبانها آشنایی دارید برید توی جفتشون یه Event تعریف کنید توی VB 10s توی C# 10 دقیقه طول میکشه !!! بابا یه Event Delegate میخواد چیکار .... :قهقهه:
این موارد زیاد هستند !

در نهایت تا حالا vb کاری ندارم که دنبال NameSpace , سی شارپ بگرده ولی همیشه C# کارها یه سری به NameSpace , ویژوال بیسیک میزنند !!! :چشمک:

این طرفداری از زبون خاصی نیست چون من هر دوی این زیان ها رو دوست دارم و کار میکنم ! ولی حقیقته !!!!!!!

FastCode
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 11:24 صبح
الان Dijkstra داره تو قبر میلرزه.

4- اگه خداوکیلی با جفت زبانها آشنایی دارید برید توی جفتشون یه Event تعریف کنید توی VB 10s توی C# 10 دقیقه طول میکشه !!! بابا یه Event Delegate میخواد چیکار ....
این موارد زیاد هستند !
من هنوز توی vb نتونستم event درست کنم.
من هم VB6 کار کردم هم VB.Net
۴ سال.

TextBox1.TextChanged+=TextBox1_TextChanged;

2- توی Vb میشه به Property ها پارامتر داد که توی C# ممکن نیست !

منظورتون optional parameter هست؟امکانپذیر هست.
int IncreamentByOne(int OptionalParameterExample = 3) { return OptionalParameterExample + 1; }

توی VB اگه ما بخوایم یک فایل Xml درست کنیم میتونیم به این شکل عمل کنیم :
Dim a = < > بین این دو علامت میتونیم کد Xml تایپ کنیم و فایل Xml بسازیم ولی توی C# همین کار که 5 دقیقه زمان میخواد رو توی 2 ساعت انجام میدند چون باید برای هر نود یه کلاس New بشه و این کلاسها ............. بگذریم ,
ٰVB زبان HardCoder ها.!!!
آخه کدوم ...ي توی کدش XML میزاره که نتونه Edit بکنه؟

3- کلاسهایی که VB کارها از زبان Vb6 باهاشون هست و خیلی کاربرد داره رو C# کارها ندارند ! مثلا توابع Left , Right , و .... خلاصه کلاس String Vb6
همشون توی String/Strings هستن.
در ضمن هر موقع از این توابع استفاده کردید مطمئن باشید که یه ایراد ساختاری توی برنامتون هست.مطمئن باشید.مطمئن باشید.مطمئن باشید.
بهتون قول میدم یک نمونه کد سه خطی هم نمیتونید بزارید که راه حل درست یک مساله باشه و از این procedure ها استفاده کرده باشه.

محسن شامحمدی
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 00:03 صبح
توی Vb میشه به Property ها پارامتر داد که توی C# ممکن نیست !
منظورتون optional parameter هست؟خیر منظورشون این نیست.اینه:

Private Property a(ByVal parm As Integer)
Get

End Get
Set(ByVal value)

End Set
End Property

که معادل سی شارپ،حداقل توی سی شارپ 3.5 و کمتر نداره

alonemm
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 10:21 صبح
باسلام:
من خودم با C# کار میکنم.
اما نحوه نگارش VB به زبان ما ساده تر هست و نحوه کدنویسی مقداری ساده و روانتر هست نسبت به C#.
در کل پیاده سازی همه موارد برنامه نویسی در هردو امکان پذیر هست.
در ASP.net 3.5 شما میتونید در یک وب سایت از هر دو این زبان ها استفاده کنید.(برای وب کارها)

موفق باشید.

Alirezanet
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 13:34 عصر
الان Dijkstra داره تو قبر میلرزه.

من هنوز توی vb نتونستم event درست کنم.
من هم VB6 کار کردم هم VB.Net
۴ سال.

TextBox1.TextChanged+=TextBox1_TextChanged;

من متاسفم که بعد از 4 سال فرق Handle یک Event و تعریف اون رو اشتباه میکنید ... این کدی که شما نوشتین یک Handle اضافه میکنه ! که معادل Vb اون میشه RaiseEvent یا AddHandller .
که کاملا مشخصه خوانایی کدوم بیشتره !!!

برای تعریف Event در VB کافیه تایپ کنید Event و 2 بار Tab بزنید تا یاد بگیرید !!!

FastCode
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 18:40 عصر
من متاسفم که بعد از 4 سال فرق Handle یک Event و تعریف اون رو اشتباه میکنید ... این کدی که شما نوشتین یک Handle اضافه میکنه ! که معادل Vb اون میشه RaiseEvent یا AddHandller .
که کاملا مشخصه خوانایی کدوم بیشتره !!!

برای تعریف Event در VB کافیه تایپ کنید Event و 2 بار Tab بزنید تا یاد بگیرید !!!

event EventHandler MyEvent;

خواهش میکنم IDE رو با زبان قاطی نکنید.
توی مقایسه زبانها فکر کن داری توی NotePad مینویسی.

rahmatr
پنج شنبه 05 خرداد 1390, 13:58 عصر
من چند ساله که با شرکتهای نرم افزاری به صورت پروژه ای کار میکنم. بنا به درخواست اونها بعضی پروژه ها رو با vb و بعضی رو با c# انجام میدم.

فرض کنید که کشوری به اسم .net هست که دو شهر به اسمهای vb و c# دارد :

اکثر مردم شهر vb قشر متوسط به پایین کشور هستند.
اکثر مردم شهر c# قشر متوسط به بالای کشور هستند.
اکثر نخبگان کشور در شهر c# زندگی میکنند.
بیشتر مجرمان و تبهکاران در شهر vb زندگی میکنند.
اهالی روستای vb6 برای داشتن زندگی مرفه و درآمد بالاتر به شهر vb مهاجرت میکنند.
در شهر vb هر چیزی که بخواهید بخرید، خیلی راحت گیر میاد مثلا برای نخ سوزن، به احتمال زیاد توی مغازه سر کوچه پیدا میشه.
در شهر c# برای نخ سوزن باید مسافت زیادی برید تا به محلی که وسایل خیاطی میفروشند برسید.
در شهر vb خیلی از خیابانها دو اسم دارند. یکی روی تابلو و یکی بین مردم.
در شهر vb ماموران پلیس کمتر رانندگان خلافکار رو جریمه میکنند و براحتی میشود حتی چراغ قرمز رو رد کرد.
در شهر c# حتی اگر بین خطوط خط کشی شده حرکت نکنی جریمه میشی.
در شهر vb بعضی از تعویض روغنی ها شیر هم میفروشند.

حال انتخاب کنید که کدام شهر را برای محل سکونت خود انتخاب می کنید؟:متفکر:

milad-fa
جمعه 06 خرداد 1390, 22:20 عصر
اکثر مردم شهر vb قشر متوسط به پایین کشور هستند.
اکثر مردم شهر c# قشر متوسط به بالای کشور هستند.

اکثر نخبگان کشور در شهر c# زندگی میکنند.
بیشتر مجرمان و تبهکاران در شهر vb زندگی میکنند.
؟؟؟!!!
این گفته های شما یه سری عقاید شخصی هست نه معقولانه که بشه جلوی کسی مطرحشون کرد.
بهتره واسه تک تک گفته های بی ربطتون دلیل هم بیارید!!!

Sina_Od
دوشنبه 30 خرداد 1390, 19:45 عصر
من قبل از خوندن نظرات دوستان به موارد دیگر رای دادم چون تا الآن ++C رو کامل ترین و قدرتمند ترین زبان میدونستم. ( گرچه خودم با VB کار میکنم و C رو کمی سخت میدونم. )
امّا حالا که میبینم بین #C و VB رقابت وجود داره دارم شاخ در میارم !!! حتّی اسمی هم از ++C نمیاد ! :گیج: چقدر از دنیا عقب بودمااا تا الآن برتری VB رو فقط سادگیش میدونستم ! :لبخند:

با وجود این که متوجّه شدم وی بی از نظر قدرت چیزی کم نداره, هنوز هم در اوّلین فرصت کار با #C و ++C رو شروع میکنم ! یه حسّی ته دلم منو به سمت C و قدرتش میکشه :لبخندساده:

saeed_r67
چهارشنبه 08 تیر 1390, 11:03 صبح
؟؟؟!!!
این گفته های شما یه سری عقاید شخصی هست نه معقولانه که بشه جلوی کسی مطرحشون کرد.
بهتره واسه تک تک گفته های بی ربطتون دلیل هم بیارید!!!

من فکر میکنم کاربر جدید rahmatr ، قبلا تو انجمن های شعر عضو بودند که چنین عواطف و تخیلات پوچی دارند.
با تشکر.

returnx
چهارشنبه 08 تیر 1390, 11:26 صبح
این تاپیک مال سال 1385 هست و ما الان هستیم تو سال 1390 یعنی مال 5 سال پیش هست ، بنظر من اگه این تاپیک 5 سال دیگه هم ادامه پیدا کنه و 10 ساله بشه باز هیچ کدوم از دو طرف قانع نمیشن چون این بحث کلا معنی نداره،
بازم من مثل همیشه از این جمله استفاده می کنم:

دات نت باعث شد که قدرت برنامه نویسی در زبانهای تحت این چارچوب یکسان شود و تفاوت فقط در نوع کد نویسی باقی بماند. چون ابزار و قدرت در دات نت از خواص دات نت است، نه زبان.
بهتره بیخیال شین دیگه...
موفق باشید.../

powerboy2988
شنبه 11 تیر 1390, 17:49 عصر
من که دیگه هیچ فرقی نداره زبان های برنامه نویسی برام... بر اساس پروژه ای که برام تعریف شده باشه از یکی از این ابزارها استفاده می کنم..

اما یک سوال: مثلا فرض کنید که #C یا Vb بیشترین رای رو آورد، بعدش چی میشه؟؟

به نظر من الان فهمیدن concept ، design pattern ، anti design pattern ، frameworks ، platform و .... خیلی مهم تر از این هستن که کدوم زبان بهتره یا کدوم زبان رو پشنهاد می کنین.....

الان اونور آب به چه تکنولوژی هایی رسیدند ما هنوز اندر خم کوچه ی اول هستیم!!!

Lasyprailmmal
دوشنبه 13 تیر 1390, 08:59 صبح
latest jobs in qatar models seeking jobsmaquiladora jobspharmacist jobs in new yorkmedical coding jobs availablelsf jobs employment insurance com (http://studentspage.limewebs.com/index.php?p=blogs/viewstory/1819)The Relationship Between Mhc And Hla (http://www.netdivvyexecutives.com/forums/topic/the-relationship-between-mhc-and-hla) pharmaceutical sales jobs in ncmodel jobs newoperator jobs in jacksonville flnew scientist jobsmerton jobsnursing jobs in marietta ga nyc sanitation jobs free work at home mailing jobs (http://executioners-guild.de/forum/viewthread.php?thread_id=7922)Jobs At Walmart Distribution Center (http://www.mc.vanderbilt.edu/victr/consortia/nrrp/wiki/index.php/Jobs_At_Walmart_Distribution_Center)Dating Site For Mature Women (http://ekstasisdance.com/community/topic.php?id=3296)

AlgorithmX
شنبه 22 مرداد 1390, 06:49 صبح
!WOo.oOW!
چه بحث های داغی به میان اومده! من امروز تازه وارد این پست شدم!! و خدایش تموم پست ها رو از بیکاری خوندم (وقتی از شب تا صبح بیدارباشی و کارات نزدیک به صبح تموم شده باشه و خوابت هم نیاد، باید هم همه رو بشینی بخونی!!) (ساعت ایجاد پست رو نگاه!!)

من 5 ساله برنامه نویسم!
4 ساله پیش vb6 کار بودم !
3 سال پیش vb.نت کار!
2 سال پیش 30 شارپ و WPF کار!
و از 4 ماه پیش تاحالا ++C کار!

به نظر من و از روی تجربه کم ولی فشرده ای که کسب کردم میگم که خداییش زبان vb تو سینتکس هاش چرت و پرت زیاد داره! خوب چون زبان سطح بالاییه! (یعنی به زبان انسان نزدیکه!)
اما 30 شارپ نه!، حد اقل کمتر (چون زبان سطح میانیه!) و خدایش تنها فرقشون هم در همین سینکتس هاش هست!

ببینید یه قابلیت زبان 30شارپ که من اونو در vb ندیدم و کسی هم در اینجا ازش بحثی نکرده بود اینه که: شما تو 30شارپ به خاطره استفاده از سیمیکولن ( ; ) می تونی 100 خط دستور رو در 1 خط بنویسی!!
حتی حلقه های تکرارو هم میشه تو یه خط نوشت ببینید:
for (int i = 0; i < 10; i++) {Console.WriteLine(i.ToString());}

و نمونه ای از این چرت و پرت های اضافه در vb : بابا شرطت رو بنویس برو خط بعد!! ، then باید بزاریی، نمیدونم آخرش بنویسی end if و ..

در کل به نظر من vb و خانواده محترمش برای کسانی که می خوان تازه برنامه نویسی رو شروع کنن و هنوز دید برنامه نویسی پیدا نکردن زبان ایدعالیه! اما وقتی ذهن الگریتم دادن بهینه و درست رو پیدا کردن بهتره به زبان های قددرتمندتر و سخت فهمتر، مثل ++Java,C,C کوچ کنند! اما این وسط ، واسه از Dim a as string رفتن به String a; زبان #C میتونه رابط خوبی باشه! (این برای مبتدی ها بود!)

hamed1361554
یک شنبه 24 مهر 1390, 14:27 عصر
زبان برنامه نویسی دات نت سی شارپ نیست، وی بی هم نیست، زبان بی نظیر IL که وقتی توش می نویسی ldarg.0 میشه this تو سی شارپ و Me تو وی بی. دوستان اشاره کردن من هم یه بار دیگه میگم انتخاب بین زبان ها صرفا انتخاب بین سینتکس هاست، نیاز به این همه طناب کشی نیست ...

M.T.P
دوشنبه 25 مهر 1390, 00:31 صبح
ببینید یه قابلیت زبان 30شارپ که من اونو در vb ندیدم و کسی هم در اینجا ازش بحثی نکرده بود اینه که: شما تو 30شارپ به خاطره استفاده از سیمیکولن ( ; ) می تونی 100 خط دستور رو در 1 خط بنویسی!!
1

و نمونه ای از این چرت و پرت های اضافه در vb : بابا شرطت رو بنویس برو خط بعد!! ، then باید بزاریی، نمیدونم آخرش بنویسی end if و ..

سلام دوست من...
امیدوارم ناراحت نشید اما به نظر من شما هیچ وقت برنامه نویس خوبی نخواهی شد.
چرا؟ چون به قول خودتون

من 5 ساله برنامه نویسم!
4 ساله پیش vb6 کار بودم !
3 سال پیش vb.نت کار!
2 سال پیش 30 شارپ و WPF کار!
و از 4 ماه پیش تاحالا ++C کار!

میشه بگید بعد از c++ چه گزینه ای پیش روتون هست؟
و از مطلبی که در خصوص مقایسه نوشتن کدها در یک خط عنوان کردید کاملا متوجه شدم که همینطور نصفه نیمه زبان عوض کردید ، چرا که تو vb هم میشه تو یه خط کد نوشت و راهش اضافه کردن کاراکتر : بین هر خط کد هست که اصولا ترکیب کردن چندین خط کد در یک خط اصلا کار درستی نیست.

البته باز هم بگم قصد جسارت نداشتم.

سوداگر
دوشنبه 25 مهر 1390, 02:34 صبح
برای کار انفرادی VB.Net
برای استخدام در شرکت ها C#.Net
از دلفی بی خبرم:چشمک:

vb.net حدود 25% نسبت به سی شارپ حجم کد کمتری داره، عملگر توان داره، مثل C#.Net برای نوع متغیر ها گیر 3 پیچ نمیده که حتماً باید ToString یا Parse بشه و ... برای همین هم پروژه های انفرادی که معمولاً بزرگ نیستند، زودتر به نتیجه می رسند. اما کلمات کلیدی VB ده برابر سی شارپه!
ولی واسه C#.Net بهتره آگهی های استخدامی رو بخونید.
در ضمن سینتکس C#.Net برای شیء گرایی قوی تره.

اینایی که گفتم عقاید شخصی نبود.
با گذاشتن سمی کولون کسی نمی میره.

من فکر میکنم کاربر جدید rahmatr ، قبلا تو انجمن های شعر عضو بودند که چنین عواطف و تخیلات پوچی دارند.
اگه کسایی که عضو انجمن شعر باشن، نیان برنامه نویس بشن هیچ کدوم ما برنامه نویسای منطقی که فقط بلدیم به کامپیوتر بگیم چه کار بکن و ... نمیتونیم هوش مصنوعی رو به جایی برسونیم که کامپیوترمون شعر بگه!!
درثانی: اولین لیسانس پروفسور حسابی در سن 17 سالگی در رشته ادبیات بود و نه کامپیوتر:بوس:
چی مییییییشد اگر این پروفسور یه سری هم به علم برنامه نویسی میزد.............:کف::کف::کف:

tabatabaeefar
جمعه 29 مهر 1390, 00:03 صبح
!WOo.oOW!

سلام دوست من.
فقط میخواستم بگم اگر ما چیزی رو ندیدیم به این معنی نیست که اون چیز وجود نداره.
چشم ها را باید شست ...

For i As Integer = 0 To 9 Step 1 : Console.WriteLine(i.ToString()) : Next

returnx
شنبه 30 مهر 1390, 22:04 عصر
و همینطور دستور شرطی در VB که میشه n تاش رو در یک خط نوشت:

a = 1
If a = 1 Then Print "X": x = 2: If x = 2 Then Print "salam"

چشم ها را باید شست ...
کاملا موافقم...
البته من خودم به VisualC++‎‎‎‎.net کوچ کردم اما واقعا سینکس VB بسیار شیرین و دلچسب بود و هست...

aminghaderi
شنبه 30 مهر 1390, 23:49 عصر
من بازه سنی و سوادی دوستان رو نمی دونم ولی واقعا این گونه مباحث ، در شان یه توسعه دهنده نیست .
یکی که تازه با دنیای برنامه نویسی آشنا شده ، با دیدن این صحبت ها چه برداشتی رو نسبت به اخلاق و رفتار برنامه نویسان کشورش و سطح تفکر اونها به دست می یاره؟
هر کدام از ما شاید الگویی برای جدید الورود های دنیای شیرین برنامه نویسی یا مطلب رو بخوام گسترش بدم ، دنیای شیرین مهندسی نرم افزار هستیم ، شایسته نیست با نا آگاهی خودمان در بعضی از زمینه ها علمی یه بحث ساده رو به چالش بکشیم؟! خودم رو عرض می کنم ، جسارت به بزرگواران نیست ، من وقتی C#‎ کار هستم و علم کاملی درباره معماری چارچوب دات نت ندارم ، چرا باید مطالبی بی بنیاد و بی اساس در باره علوم مختلف نرم افزار بزنم؟؟؟
من بارهای و بارها شده که این تاپیک به پستم می خوره و هر بار ناراحت می شم و ازش دور می شم ولی این باره دیگه نتونستم.:ناراحت:
بیاید اگر هم قرار در این باره بحث شود ، به صورت اصولی بحث کنیم ، بر اساس منابع و سایت های معتبر.
به نظر من تجربه ملاک خوبی برای اثبات صحبت های ما نیست ، در این زمینه بالا بودن سطح علمی هست که حرف اول رو می زند!

از تمامی دوستان بابت زیاده گویی عذر خواهی می کنم.
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان

water_lily_2012
جمعه 13 آبان 1390, 14:18 عصر
من از C# استفاده میکنم.

1- بازار کار بیشتره
2- وقتی سی شارپ را یاد بگیری، چند زبان دیگر مثل java را هم یاد گرفتی
3- برای کار در وب بیشتر استاده میشه.

سوداگر
پنج شنبه 19 آبان 1390, 15:18 عصر

شدیداً مخالفم :عصبانی++:
جاوا خیلی خیلی سخت تر از سی شارپه و یادگیری جاوا به صورت خطی است ولی یادگیری سی شارپ به صورت منحنی رو با بالاست و سریع در آن پیشرفت میکنید.
کتابخانه های جاوا نام درست و حسابی ای ندارند و اصلا مانند سی شارپ، منظم نیستند

com.sun.j3d.loaders.*

یه مشت اسم الکی به اول پکیج اضافه میشه که غالبا شامل نام شرکت و ... است.
LCDUI
اینم یکی از کلاس های مورد استفاده در J2ME هستس که یعنی--> Liquid Cristal Display User Interface

jeson_park
پنج شنبه 19 آبان 1390, 17:00 عصر
شدیداً مخالفم :عصبانی++:
جاوا خیلی خیلی سخت تر از سی شارپه و یادگیری جاوا به صورت خطی است ولی یادگیری سی شارپ به صورت منحنی رو با بالاست و سریع در آن پیشرفت میکنید.

با سلام
فکر می کنم منظور water_lily_2012 از این حرف ،کتابخانه جاوا نبوده
بلکه سینتکس جاوا بوده
آخه خیلی از دستورات (مثلا دستئرات شرطی) شبیه سی شارپ هست

سوداگر
پنج شنبه 19 آبان 1390, 23:35 عصر
با سلام
فکر می کنم منظور water_lily_2012 از این حرف ،کتابخانه جاوا نبوده
بلکه سینتکس جاوا بوده
آخه خیلی از دستورات (مثلا دستئرات شرطی) شبیه سی شارپ هست

میدونم منظورشون سینتکس جاواست:لبخندساده:
ولی در دنیای شیء گرایی فقط به کاری که میخواهیم انجام دهیم فکر میکنیم. برای همین هم، نام کلاس ها و پکیج ها باید به فکر ما نزدیک باشد. منظور منم این بود که اسم کلاسها در سی شارپ به فکر ما نزدیکتره.
یادگیری سینتکس یک زبان، یکی دو روز بیشتر وقت نمی خواهد. خودتان شاهد هستید که اکثر تاپیک هایی که در تالارهای جاوا و سی شارپ میزنند به خاطر ندونستن کار کردن با کلاسهای اون زبونه، نه ندونستن سینتکسش.
موفق باشید.:لبخندساده:

JaguarXF
جمعه 20 آبان 1390, 04:43 صبح
یادگیری جاوا به صورت خطی است ولی یادگیری سی شارپ به صورت منحنی رو با بالاست و سریع در آن پیشرفت میکنید.

:قهقهه::قهقهه: اون لغتی که شما میخواستی استفاده کنی رو Learning Curve میگند. توی ریاضی ۱۰۱ سال اول دانشگاه هم یاد میدهند که وقی منحنی شیبش رو به بالا باشه ازش بالارفتن سخت تره تا وقتی خطی باشه! مثل جاده صاف و جاده سربالایی ! اوکی‌؟ یعنی کلا هم اصطلاح رو متوجه نشده بودی. هم برعکس استفاده اش کردی . هم مهفوم ریاضی شیب منجنی رو نمیدونستی . با این همه اوصاف هنوز هم اصرار دارید بقیه رو در راه مطالعاتیشون که به زندگی حرفه ای ربط داره راهنمایی کنید. خب مگه مجبوری!

کلا بقیه اظهار نظراتت هم off تر از اونی بودش که لازم به نقد کردن باشه . مشت نمونه خروار .

سوداگر
جمعه 20 آبان 1390, 16:20 عصر
:قهقهه::قهقهه: اون لغتی که شما میخواستی استفاده کنی رو Learning Curve میگند. توی ریاضی ۱۰۱ سال اول دانشگاه هم یاد میدهند که وقی منحنی شیبش رو به بالا باشه ازش بالارفتن سخت تره تا وقتی خطی باشه! مثل جاده صاف و جاده سربالایی ! اوکی‌؟ یعنی کلا هم اصطلاح رو متوجه نشده بودی. هم برعکس استفاده اش کردی . هم مهفوم ریاضی شیب منجنی رو نمیدونستی . با این همه اوصاف هنوز هم اصرار دارید بقیه رو در راه مطالعاتیشون که به زندگی حرفه ای ربط داره راهنمایی کنید. خب مگه مجبوری!

کلا بقیه اظهار نظراتت هم off تر از اونی بودش که لازم به نقد کردن باشه . مشت نمونه خروار .

من نگفتم روی نمودار، کوهنوردی کنید!!!!
اما منظورم همون Learning curve بود که گفتی. شاخص عمودی رو "میزان تسلط" و شاخص افقی رو "زمان اختصاص داده شده به امر یادگیری" منظورم بود. حالا توی ریاضی 101 دانشگاه ترم یک، هرچی میخوان بگن، خوب بگن. من منظور خودم رو میگم و کاری هم به هیچ احد الناسی ندارم.
مفهوم شیب منجنی رو بلد نیستم! اما شیب منحنی رو بله، چون رشته ریاضی بودم نه فنی.
درضمن، هیچگاه دوست ندارم، هیچ تاپیکی رو به حاشیه بکشونم. شما هم اینکار رو نکنید.
خدا حافظ.

emadfa
جمعه 20 آبان 1390, 18:45 عصر
سلام

این پست ها واقعا در شان برنامه نویسان حرفه ای نیست. هنوز یادمه وقتی اوایل شروع به برنامه نویسی کردم با دوستام سر همین مسایل بحث میکردم... اما الان به اون بحث ها میخندم....

ببینید دوستان!
اولا برنامه نویسان حرفه ای به زبان یا ابزار وابسته نیستند.... متاسفانه در ایران اگر Visual Studio یا .net رو بگیرند 80% برنامه نویسان شغلشونو عوض می کنند چون اکثرا به ابزار وابسته هستند نه مفاهیم...

ثانیا... یک برنامه نویس حرفه ای متناسب با نیازش یک زبان یا ابزار رو انتخاب می کنه... #C یا VB یا زبان های بومی مثل Delphi یا ++C هر کدوم در جای خودشون کاربرد دارند و هر شرکتی درر دنیا متناسب با کاربرد این ها میلیون ها دلار ازشون پول در میارن.... به نظرم اکثر این مقایسه هایی که انجام میشه واقعا فنی نیست... خیلی خنده دار هست که syntax دو زبان (که اتفاقا هر دو از یک شرکت و خانواده هستند) رو مقایسه کنیم...

سعی کنیم در شغلمون حرفه ای فکر می کنیم... نوع تفکرمون نشون دهنده سطح علممون هم هست... این شیوه ای که متاسفانه در بسیاری از پست های این تاپیک دیده شد نشون میده تفکر حاکم بر جامعه برنامه نویسان ایرانی غالبا حرفه ای نیست...

با آرزوی پیشرفت و اصلاح عقایدمون...

حسین شهریاری
سه شنبه 01 آذر 1390, 17:00 عصر
سلام

البته روی سکوی دات نت هیچ فرقی نمیکنه! و ماکروسافت با ارائه سینتکس های مختلف فقط میخاسته بحث همروندی و CrossProgramming را دیکته کرده باشه و کاربران را جذب کنه.
ولی اگه حوصله قوانین و دیسیپلین های #C را دارین، من #C را توصیه میکنم و در غیر این صورت بهتره کارتونا با VB ادامه بدید چراکه #C تمامی قوانین OOP را موبه مو رعایت کرده و از کاربران برنامه نویس هم انتظار رعایت دارد.البته دلفی پریسم هم از سال 2010 به این طرف توسط کمپانی Embarcadero ارائه شده است که در برخی موارد حتی میشه گفت قوی تر و با امکانات تر هست.

موفق باشید

aflatoon
جمعه 19 اسفند 1390, 12:58 عصر
من خودم به شخصه #Cرو پیشنهاد میکنم

اما دلایلم برای انتخاب c#.net شخصی نیست

1. C#.net بسیار شبیه به زبان C هستش و این باعث میشه کمک در فراگیری هر چه بهتر برنامه نویسی شی گرا شود

2. من در بسیاری از refrence های microsoft خوندم که بسیاری از کلاسهای net. با #c و ++c بهتر کار میکنن

3.اتصال بسیاری از engine ها با #C عملکرد بهتری داره (من به شخصه matlab رو هم به #c وصلکرم هم به vb)و نتیجه کاملا متفاوت بود

اما باتمام مواردی که در بالا ذکر شد
یکی از اهداف microsoft از تولید تکنولوژی net. از میان برداشتن تفاوتهای میان زبانهای متفاوت بود که به نظر من تا حدود زیادی در این امر موفق بود :تشویق:

xxxsenatorxxx
پنج شنبه 03 فروردین 1391, 01:12 صبح
اساتید محترم شما این همه گفتید ولی اصلا نگفتید هر کدوم از اینها چین چون این تاپیک اصلا برای مبتدی هاست که مبخوان تازه شروع کنن. دات نت چیه و فرق سی شارپ با سی شارپ دات نت چیه.خوب بدش پیشکش!!! زبان های دیگه چی مثلا پی اچ پی دات نت داریم ؟فرقش با پی اچ پی خالی چیه؟ای دی یو چیه و از این مسائل.ممنون

sadaf_
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 03:35 صبح
C#
بزرگترین مزیتش اینه که به خیلی از زبان های برنامه نویسی نزدیکه
همین

mtareh
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 12:49 عصر
معلوم Delphi Prism

Beginner2013
دوشنبه 08 خرداد 1391, 13:36 عصر
سلام

نقل قول: در دنیای Net. کدامیک را پیشنهاد می کنید . چرا ؟

C#،چون زیباست.

raminb01
دوشنبه 18 دی 1391, 15:31 عصر
هر کسی یه نظری داره .
به نظر من c# بهتره

aspismylove
چهارشنبه 20 دی 1391, 19:50 عصر
این رو هم بخونید بد نیس !!!

10 دلیل برتری VB.Net به C# !!!

http://www.simple-talk.com/dotnet/.net-framework/10-reasons-why-visual-basic-is-better-than-c/

SEZAR.CO
شنبه 23 دی 1391, 21:07 عصر
دوستان
رقیب اصلی همه ی دات نت جاوست!!!
چرا دارید با هم بحث می کنید.
شاید ات نت ها توی کاغذ جدا جدا باشند ولی برای کسانی که به عنوان شغل بهش نگاه می که مجبور بیشترش یاد بگیره

joonood.ir
جمعه 04 اسفند 1391, 14:13 عصر
همانطور که مشاهده میشود در حال حاضرکه اینجانب در حال تایپ این مطلب می باشم 418 نفر معادل
66.77% از عزیزان سی شارپ رو انتخاب کرده اند و همونطور که واضحه هر چی کاربر بیشتر باشه ارائه دهنده زودتر اشکالاتو برطرف کرده و امکانات جدید ارائه می دهد
پس در نتیجه حتی اگر یک زمانی زبان دیگری بهتر بود الان باید گفت"گذشت ان زمان"
و اکنون خودتون می تونین حتی از فروم های مایکروسافت بپرسین کدوم زبان و قبل از اونکه شرکت جواب بده خودتون جوابو می دونین "سی شارپ"

joonood.ir
جمعه 04 اسفند 1391, 14:16 عصر
امار ارائه شده بروز شد و رای دهندگان سی شارپ 419 نفر شدند
چون اینجانب هم به سی شارپ رای دادم :لبخند:
با تشکر از همه عزیزان
امیدوارم درست تصمیم بگیرید تا در اینده پشیمان نشوید

diehard
یک شنبه 13 اسفند 1391, 17:43 عصر
سلام خدمت شما دوست عزیز.چون در هر دوی این زبانها از کتابخانه های دات نت استفاده شده در نهایت فرق نمیکند که شما با کدام زبان ت برنامه نوشته باشید به خاطر اینکه در نهایت به زبان میانی مایکروسافت تبدیل میشوند.ولی از نظر دستورات بستگی به زبانی دارد که قبلا با آن کار کرده اید مثلا اگر با سی پلاس کار کرده باشید بتبع سی شارپ میتونه برای شما گزینه خوبی باشه.
موفق باشی

shadabt
جمعه 18 اسفند 1391, 15:48 عصر
سی شارپ خیلی شیرینه

FastCode
جمعه 18 اسفند 1391, 17:46 عصر
این چه بحثیه؟(خودم هم قلا پست دادم)
من هم الان باید بگم IL
چون همیشه کامپایل میشه. بهتر نیست سر نقطه و اصطکاک سطح شیبدار بحث نکنید؟

maysam.m
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 11:24 صبح
مایکروسافت به خاطر اینکه سایر برنامه نویسانی که با سی و سی++ و جاوا کار میکردند رو به سمت خودش بکشونه سی شارپ رو خلق کرد.
زبان سی شارپ یک زبان بسیار قدرتمند چه توی شی گرایی چه توی گرامر

اما با همه این اوصاف اگه به خاطر سی++ و قواعد سخت سی# نبود من قطعا وی بی رو انتخاب میکردم دلیلش هم اینه که وقتی باهاش برنامه می نویسی احساس راحتی و لذت بهت میده و واقعا از برنامه نویسی لذت می بره

شاید اگه سی اینقدر پیشرفت نمیکرد و این همه زبون از اون الگوبرداری نمی کرد و فقط مایکروسافت پشت اون نبود، الان وی بی در جایگاه بهتری قرار می گرفت

csvbcscp
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 05:24 صبح
C#‎ از ایتدا برای دات نت ساخته شد، به همین دلیل بیشترین سازگاری را با CLR دارد.
هر کدام از زبان های تحت دات نت فقط قسمتی از CLR را پشتیبانی می کنند.
زبان VB.net بخاطر حفظ سازگاری با نسخه های پیشین خودش که تحت دات نت نیست،ممکنه بخشی از قابلیت های CLR رو پشتیبانی نکنه
از طرفی مایکروسافت هم روی زبان C#‎ مانور بیشتری میده، و طرفدار های C#‎ هم در ایران و جهان بیشتر هستند
کتاب های بیشتری برای C#‎ نوشته میشه، و مستندات بیشتری از اون انتشار داده میشه
پروژه های بیشتری با C#‎ وجود داره و هزار تا دلیل دیگه ، که می تونه C#‎ انتخاب بهتری باشه
دوستمون درست گفتن مقایسه بین زبان های دات نتی زیاد کار پر منفعتی نیست، اما انتخاب زبان مناسب همیشه دغدغه برنامه نویسان تازه وارده
که ما وظیفه داریم اونا رو راهنمایی کنیم
من هم اکنون در حال نوشتن کتابی هستم که به مقایسه زبان های دات نتی و غیر دات نتی پرداخته و در خلال اون موضوعات اساسی برنامه نویسی دات نت به خواننده کتاب آموزش داده میشه و خواننده رو برای شروع خوب و منطقی آماده می کنه
در این کتاب به موضوعاتی هم پراخته شده که خوندن این مطالب رو برای یک حرفه ای هم جذاب می کنه ، من در این کتاب به مزیت های دات نت نسبت به Native پرداختم ،و دلایل پیشی گرفتن دات نت از Native رو شرح دادم.
بزودی این کتاب رو در همین سایت قرار خواهم داد، تا اون موقع منتظر دریافت پیشنهادات شما هستم

ali.rk
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 11:09 صبح
سلام به همه دوستان

من زیاد تجربه ندارم ولی این رو بدونید که vb.net چون راحت تر واسه مبتدی ها خوبه و نمی شه از basic به دلفی پرید باید تمرین کرد ولی در کل دلفی چون کامل تر و مستقیم با سخت افزار در ارتباط (جون می ده واسه هک) 100% من بلد بودم با دلفی می نوشتم .
vb.net = start of poramming .net
c#= best for make program
delphi = only hack

IamOverlord
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 13:17 عصر
به نظر بنده Delphi در جای خودش همه کارس هم syntax خوبی داره واسه شروع برنامه نویسی و هم اگر نگم بهترین باید بگم جزء بهترین محیط های طراحی و توسعه ی سریعه اما خوب زبان های تحت net. هم مزایای خودشون رو دارن مثلا در باب همین مسئله ی ASP.net و طراحی Web... گرچه من خودم PHP رو ترجیح می دم و البته سهم استفاده از PHP بسیار بیش تر هم هست...
اما اگه بخوام یه روز برم سمت VS می رم سمت C#.net...

csvbcscp
چهارشنبه 04 دی 1392, 05:13 صبح
یک برنامه نویس وب تو سال 2013 باید به چه چیز هایی مسلط باشه؟ (http://barnamenevis.org/showthread.php?433474-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%88%D8%A8-%D8%AA%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D9%84-2013-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%DA%86%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B3%D9%84%D8%B7-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%87%D8%9F&p=1938448#post1938448)

meisam3322
دوشنبه 09 دی 1392, 20:13 عصر
من از C# استفاده میکنم.

1- بازار کار بیشتره
3- برای کار در وب بیشتر استاده میشه.

1- ؟؟؟؟ :افسرده:

2- لطفا این حرفارو جای دیگه بیان نکنید. ممنون ... JAVA کجا و C# کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :عصبانی++:

3- چرا بیشتر در وب استفاده میشه ؟؟؟؟ !!!!!!!! با چه معیاری ؟؟؟؟؟

mtareh
جمعه 13 دی 1392, 00:13 صبح
از نظر من دلفی

anotheruser
شنبه 02 فروردین 1393, 17:00 عصر
#C به خاطر Syntax قشنگش

csvbcscp
یک شنبه 03 فروردین 1393, 05:23 صبح
لطفاً سری هم به اینجا بزنید و نظر بدید، بی ارتباط با موضوع نیست

آموزش رایگان سی شارپ به بچه ها (http://barnamenevis.org/showthread.php?444138-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7)
من هم تو دنیای دات نت،‌ C# رو پیشنهاد میکنم، چون علاوه بر سادگی و سینتکس زیباش، بازار کار فوق‌العده ای هم داره

csvbcscp
یک شنبه 10 فروردین 1393, 06:49 صبح
یک برنامه نویس دات نت باید به چه چیز هایی تسلط داشته باشد؟ (http://microdev.ir/?p=682/)
این روز ها که سایت آموزش برنامه نویسی بدون ترس رو راه اندازی کردیم، ایمیل های زیادی به دستم میرسه که ازم میپرسن آیا با آموزش های شما می تونم برنامه نویسی رو یاد بگیرم و وارد بازار کار بشم ؟
برای برنامه نویس شدن دقیقاً باید چه چیز هایی رو بلد باشم، که استخدام بشم؟
یه برنامه نویس دات نت باید به چه چیز هایی تسلط داشته باشه؟
و سوالاتی از این قبیل، تو این پست تصمیم گرفتم لیستی از ابزار هایی که برای برنامه نویسی به اونا احتیاج دارید رو معرفی کنم.
خودتون میدونید که برای برنامه نویس شدن باید با ابزار های زیادی کار کرده باشید و صرف دونستن زبان سی شارپ نمیشه اسم خودتونوبرنامه نویس دات نت بزارید و اگه برید سراغ کار، احتمالاً تو اولین مصاحبه، شکست میخورید و پذیرفته نمیشید.
پس چه باید کرد ؟

ادامه مطالب در سایت آموزشی مایکرودو (http://microdev.ir/?p=682/)

hsdnhd
دوشنبه 30 تیر 1393, 19:44 عصر
به نظرمن کارکن باهاشون یکمی ازهرکدوم خوشت اومد باهمون شروع به کدنویسی کن فرقی نمیکنه بااکثرشون میشه هربرنامه ای نوشت
من خودم از سی شارپ استفاده میکنم بخاطرکدنویسی کمتر ومنابع قوی وکتابخانه های فراوونش وبازارکارش درضمن چون میخوام تحت وب کارکنم به aspفوق العاده نزدیک است ازسی شارپ استفاده میکنم بازم میگم هیچ فرقی نمیکنه باهرکدوم حال میکنی بنویس باهمشون میشه هربرنامه ای نوشت چون که اززبان های مطرح هستند وقدرت فوق العاده ای هستند

محمد فدوی
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 12:22 عصر
به شخصه برنامه نویس جاوا هستم و تا حدودی Java نسبت به NET. برتر میدونم... ولی بین زبانهای NET. بهترین رو #C میدونم چون اولا از خانواده C هستش، ثانیا تخصصا برای NET. طراحی شد (مثلا VB یه چیزایی رو از VB6 به ارث برد که چندان توی نقشه راه NET. نمیگنجید و ++C هم همینطور) و در ضمن به نظرم سرعت تولید برنامه با #C از VB.net خیلی بیشتره (البته فکر نکنم همه با این یکی موافق باشن!)

s.karim
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 12:36 عصر
من با جفتش کار می کنم
فرق خاصی ندارن
ولی از نظر احساسی سی شارپ خوش دست تره و البته فراگیر تر ...

ali_72
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 10:45 صبح
من هم #C کار کردم هم Vb.net هم vb6 هم دلفی هم C++

شخصا فدایی سی شارپ هستم :لبخند:

amamam
جمعه 03 مرداد 1393, 22:44 عصر
مسلما این دو زبان چندان تفاوتی ندارند ولی اون چیزی که باعث شده من با C# راحتتر باشم اینه که اولین زبانی که یاد گرفتم C++ بوده و در ضمن مزیتی که کار با C# داره اینه که شما وقتی داخل اینترنت دنبال کد خاصی می گردید، بیشتر C# پیدا می کنید . هر چند تبدیل دو زبان به هم کار ساده ای هست ولی خب ....