View Full Version : سوال در مورد گرفتن مقدار <input>
sajjad_eb
پنج شنبه 28 دی 1385, 08:30 صبح
من می خوام یک سری از نقدارهایی که توسط تگ <input> در یک صفحه HTML داده شده رو بگیرم.
مثلا لینکه صفحه ای که کد زیر توش هست رو از کاربر بگیرم و مقدار 10 رو در یک متغیر ذخیره کنم . ممنون می شم یکی پاسخ بده
<input type="hidden" name="id" value="10">
ArtCom
پنج شنبه 28 دی 1385, 08:53 صبح
سلام اگر میخواید قبل از submit کردن فرم با یه زبان client side مقدار رو بگیرید با javascript این کارو کنید:
<script>
x=document.forms.formname.id.value;
</script>
sajjad_eb
پنج شنبه 28 دی 1385, 10:10 صبح
ممنون . اما این برای گرفتن مقدار از صفحه ای هست که کد رو توش می نویسیم . من می خوام دقیقا همین کار رو بکنم اما از یک صفحه خارجی مقدار بگیرم .
ArtCom
پنج شنبه 28 دی 1385, 10:40 صبح
خوب شما برای این کار حتما مقدار رو به صفحه جدید پاس بدین یا از session یا cooki ها استفاده کنید. شما از چه زبون برنامه نویسی استفاده میکنید؟
sajjad_eb
پنج شنبه 28 دی 1385, 16:03 عصر
مثل اینکه خوب منظورم رو نرسوندم
فکر کنید توی صفحات سایت برنامه نویس یک کد مثل کد زیر هست که مقدارش برای هر صفحه فرق داره .
<input type="hidden" name="id" value="10">
حالا اگه یک صفحه خارجی داشته باشیم که حتی جزو صفحات برنامه نویس هم نباشه ، و بخوایم از طریق لینک به این مقدار دست رسی پیدا کنیم باید چه کاری انجام بدیم ؟
Asad.Safari
پنج شنبه 28 دی 1385, 16:13 عصر
شما می تونی مقدار این ورودی رو توسط کوئری استرینگ بگیری .
غیر از اون فکر کنم با id.value میتونی بهش دسترسی پیدا کنی .
موفق باشید
sajjad_eb
پنج شنبه 28 دی 1385, 17:43 عصر
شما می تونی مقدار این ورودی رو توسط کوئری استرینگ بگیری .
غیر از اون فکر کنم با id.value میتونی بهش دسترسی پیدا کنی .
موفق باشید
ممنون . اما می شه بیشتر توضیح بدی ؟
once4ever
جمعه 29 دی 1385, 17:37 عصر
فکر کنم شما میخواهید از سایت خودتون به مقدار یک input سایت دیگه برسید؟ (یا دوصفحه از یک سایت)
برای اینکار بنظرم اول باید اون صفحه رو include کنید و بعد او پارامتر رو پیدا کنید!
sajjad_eb
جمعه 29 دی 1385, 19:14 عصر
فکر کنم شما میخواهید از سایت خودتون به مقدار یک input سایت دیگه برسید؟ (یا دوصفحه از یک سایت)
برای اینکار بنظرم اول باید اون صفحه رو include کنید و بعد او پارامتر رو پیدا کنید!
چه شکلی می شه یه صفحه رو include کرد ؟
Asad.Safari
جمعه 29 دی 1385, 21:34 عصر
اصلا روی سوال نامفهوم هستش .
شما دقیق بگید که میخایید چی کار کنید ؟؟
آخر include کردن با input چه ربطی به هم دارند ؟؟
موفق باشید
ArtCom
شنبه 30 دی 1385, 09:12 صبح
سلام دوست عزیز برای دسترسی به فیلدهای یک صفحه تو یه صفحه دیگه غیر از پاس دادن اونا و استفاده از querystring یا استفاده از session و cooki ها فکر نمیکنم راه دیگه ای وجود داشته باشه چون شما هر فیلد و متغیری هم که تعریف کنی با تغییر location تعریف اون هم توی بقیه صفحه ها وجود نداره . البته استفاده از ajax , xml هم میتونه کمک کنه ولی فقط کارو پیچیده میکنه در حالی که شما خیلی راحت با انتقال مقدار مورد نظر با روشهای فوق میتونید از این مقدار توی بقیه صفحات استفاده کنید. بدون نیاز به استفاده از یک زبان server side
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.