View Full Version : حرکت به قسمتهای مختلف فرم با کلیک ایتمهای لیست باکس
newmefmef
جمعه 29 دی 1385, 10:43 صبح
دوستان من یک فرم دارم که اندازه ان بزرگترازصفحه نمایش است (اندازه عمودی)چطور بدون استفاده از اسکرول بار فقط با کلیک کردن ایتمهای یک لیست باکس می تونم به قسمتهای مختلف این فرم برم
newmefmef
جمعه 29 دی 1385, 16:33 عصر
کسی جواب را نمی داند
adelmobasheri
جمعه 29 دی 1385, 16:59 عصر
فکر می کنم بتونی از خاصیت Top فرم استفاده کنی
بیشتر توضیح بده می خواهی چطوری باشه ؟
mehdi_mohamadi
جمعه 29 دی 1385, 17:08 عصر
ایجاد فرم بزرگتر از صفحه کار معقولی نیست اگه اطلاعاتت زیاده از page control استفاده کن.
m-khorsandi
جمعه 29 دی 1385, 17:24 عصر
منم بهت پیشنهاد میکنم که از PageControl استفاده کنی،
SetScrollPos(Form1.Handle, SB_VERT, 50, True);
SendMessage(Form1.Handle, WM_VSCROLL, SB_PAGEDOWN, 0);
newmefmef
شنبه 30 دی 1385, 21:14 عصر
من یک فرم دریافت اطلاعات دارم شامل گزینه های مختلف مثل سوابق پرسنلی - اموزشی تحقیقاتی - بیمه و.......... حالا می خوام بجای اینکه برای هرکدام یک فرم جداگانه درست کنم همه روی یک فرم باشه وبا کلیک برروی عنوان مورد نظر در لیست باکس مکان نما وصفحه نمایش به قسمت مورد نظر منتقل بشه
shahami
شنبه 30 دی 1385, 23:20 عصر
با تغییر مشخصه های Top و Left مربوط به فرم می توانید براحتی این کار را انجام دهید.
حرفه ای
یک شنبه 01 بهمن 1385, 08:01 صبح
دوستان من یک فرم دارم که اندازه ان بزرگترازصفحه نمایش است (اندازه عمودی)چطور بدون استفاده از اسکرول بار فقط با کلیک کردن ایتمهای یک لیست باکس می تونم به قسمتهای مختلف این فرم برم
دوست خوبم !
پیشنهاد استاد گرامی و دوست بسیار خوبم آقای خرسندی بهترین پیشنهاد برای شماست .
اگر شما خاصیت Top فرم را تغییر بدی کاربر به صورت عادی نمی تواند به ابتدای فرم برود ولی در ScrollBox به اینگونه نیست .
پیشنهاد می کنم خودت و دچار دردسر زیادی نکنی تمام آبجکتها را از صفحه Cut کن و یک ScrollBox بر روی فرم بگذار و آبجکتها را درون اون Paste کن
جهت موقعیت ScrollBox به صورت عمودی کد زیر ممکن است به شما کمک کند
ScrollBox1.VertScrollBar.Position:=50;
راستی در این حالت اگر از دستوراتی مانند Edit1.Setfocus استفاده کنی خود ScrollBox1 به سمت پایین خواهد رفت و یا بالعکس
موفق باشید :لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.