View Full Version : ترجمه کتاب
alireza643
شنبه 30 دی 1385, 12:21 عصر
سلام
من در حال ترجمه کتاب c++ نوشته دیتل هستم تا حالا 2 فصل رو هم ترجمه کردم. در بین دوستان اگر کسی تمایل داره میتونه به من بگه تا کار رو با هم انجام بدیم. بعد از تموم شدن کار کتاب رو تو همین سایت در اختیار همه قرار میدهیم.
Asad.Safari
یک شنبه 01 بهمن 1385, 02:27 صبح
کار جالبی است و به درد بخور میباشد .
من پیشنهاد میکنم اول کسایی که میخان همکاری بکنند خودشون رو معرفی بکننند .
بعدش تو اینجا هر کس یه فصلش رو برداره و ترجمه کنه .
در آخر هم همه ترجمه ها رو یکی جمع کننده و بعد از یه کارهای تکمیلی اون رو بده بیرون .
موفق باشید
alireza643
یک شنبه 01 بهمن 1385, 13:46 عصر
خوب من هم منظورم همین بود. هر کس آمادگی داره به من میگه بعد یه فصل رو بر میداره بعد که کارش تموم شد اون فصل رو به من تحویل میده.
Asad.Safari
یک شنبه 01 بهمن 1385, 14:03 عصر
شما لیست فصل ها رو اینجا بزنید !
موفق باشید
alireza643
یک شنبه 01 بهمن 1385, 14:08 عصر
Chapter 1. Introduction to Computers, the Internet and World Wide Web 1
Chapter 2. Introduction to C++ Programming
Chapter 3. Introduction to Classes and Objects
Chapter 4. Control Statements: Part 1
Chapter 5. Control Statements: Part 2
Chapter 6. Functions and an Introduction to Recursion
Chapter 7. Arrays and Vectors
Chapter 8. Pointers and Pointer-Based Strings
Chapter 9. Classes: A Deeper Look, Part 1
Chapter 10. Classes: A Deeper Look, Part 2
Chapter 11. Operator Overloading; String and Array Objects
Chapter 12. Object-Oriented Programming: Inheritance
Chapter 13. Object-Oriented Programming: Polymorphism
Chapter 14. Templates
Chapter 15. Stream Input/Output
Chapter 16. Exception Handling
Chapter 17. File Processing
Chapter 18. Class string and String Stream Processing
Chapter 19. Web Programming
Chapter 20. Searching and Sorting
Chapter 21. Data Structures
Section 22.1. Introduction
Chapter 23. Standard Template Library (STL)
Chapter 24. Other Topics
alireza643
یک شنبه 01 بهمن 1385, 16:23 عصر
این لیست تمامی سرفصل هاست هر کس هر فصلی رو دوست داشت انتخاب کنه بعد از ترجمه فایل word اون رو برای من بفرسته، من یکسری ویرایش اولیه انجام میدهم تا تمام فصل ها تموم بشه بعد همه کتاب رو به چند نفر از بچه ها که ترجمه اونها قوی تر بوده تا ویرایش نهایی رو انجام بدن بعد هم فایل PDF رو همین جا میذاریم تا همه استفاده کنن
alireza643
شنبه 07 بهمن 1385, 09:22 صبح
دوستان ممنون که ایمیل میزنید ولی اگر یکی از این فصل ها رو انتخاب کنید و همین جا هم بنویسید کدوم فصل رو انتخاب کردید خیلی ممنون میشم.
amir_cpp
شنبه 07 بهمن 1385, 10:42 صبح
سلام!
من این فصل ها رو انتخاب کردم:
Chapter 14. Templates
Chapter 15. Stream Input/Output
alireza643
شنبه 07 بهمن 1385, 11:52 صبح
من فصل 14 رو براتون ایمیل میکنم بعد از اینکه تموم شد اگر فصل 15 هنوز مونده بود باز هم در خدمت شما هستیم.
متشکرم
aidinwashere
یک شنبه 08 بهمن 1385, 00:10 صبح
من حوصله نمیکنم همه فصل رو ترجمه کنم ولی قسمت هایی که مشکل بود یا از ترجمه اش راضی نبودین رو به من بسپرین.
amir_cpp
یک شنبه 08 بهمن 1385, 09:03 صبح
سلام.
من منتظرم.
به یاهو بفرستید.
IGI2_2005@Yahoo.com
SystemAnalyst
سه شنبه 17 بهمن 1385, 22:33 عصر
کتاب C++ دیتیل رو که چندین نفر ترجمه کردند تو بازار هم هست چرا کتاب C++ primer نوشته Lippman رو ترجمه نمی کنید؟
amir_cpp
شنبه 28 بهمن 1385, 13:29 عصر
سلام.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
می خواستم بگم ترجمه کتاب، تقریبا تموم شده فقط مونده قسمت تمرینات، آیا لازمه که این قسمت هارو هم ترجمه کنم؟
منتظر جواب هستم، خداحافظ
ahd_dc
دوشنبه 30 بهمن 1385, 23:50 عصر
دوستان بهتر از فصل ۱۳ رو ترجمه کنند چون هر ترجمه ای من از این کتاب دیدم تا آخر فصل ۱۲ بود . در ضمن فکر کنم ترجمه صاحب الزمانی خوب باشه.
sayeh007
جمعه 04 اسفند 1385, 15:19 عصر
Chapter 19. Web Programming
Ageh momkeneh fasl ra baram email konid
info@reflect.ir
amir222
جمعه 04 اسفند 1385, 20:12 عصر
اگه میخواهید کتابی رو ترجمه کنید فکر میکنم بهتره از یه کتاب که اولویت و محوریت بیشتری داره استفاده کنید. انجیل برنامه نویسان ++C کتاب فوق الآده معروف The C++ Programming Language هست که نوشته خود Bjarne Stroustrup هستش(سازنده ++C). ویرایش سوم این کتاب فکر کنم مال سال 2005 باشه و به گفته نویسنده تنها کتابی هست که به شدت روی استانداردهای این زبان توجه داره. و چون نویسنده خودش سازنده این زبان هم هست بهتر از هر کسی تونسته مسائل و نحوه کار این زبان رو توضیح بده.
kasra_khan2003
شنبه 05 اسفند 1385, 15:15 عصر
سلام ، می شه لینک e-book این کتاب به زبان اصلی روبزارین اینجا؟ اگه فصلی هم ترجمه شده خوب بزارین دیگه!!! تمرین رو فکر نکنم لازم باشه ترجمه کنید، البته این نظره منه!!
alireza643
شنبه 12 اسفند 1385, 08:40 صبح
سلام دوستان. چند فصلی رو که خودم ترجمه کردم تا چند روز دیگه میگذارم بالا ولی فصل هایی که دوستان ترجمه کردن هنوز به دست من نرسیده.
DrLiLi
یک شنبه 13 اسفند 1385, 13:31 عصر
نتیجه ی کتابتون چی شد؟
اگه هنوز مونده من هم هستم.
amir_cpp
پنج شنبه 17 اسفند 1385, 09:18 صبح
سلام، بازم اومدم!
آقا علیرضا! ترجمه تموم شده. چند روز پیش یعنی 3 روز پیش فرستادم به یاهو، می تونید بردارید.
خدانگهدار.
alireza643
چهارشنبه 23 اسفند 1385, 13:52 عصر
سلام دوستان
تا حالا 5 فصل ترجمه شده اگر خدا بخواهد به عنوان عیدی این 5 فصل رو تا دو روز دیگه تکمیل میکنم و بالا میذارم
sepideh_85
شنبه 04 فروردین 1386, 15:21 عصر
سلام
سال نو مبارک
اگه فصلهایی از کتاب مونده خوشحال میشم کمک کنم.
spdh_p@yahoo.com
alireza643
شنبه 16 تیر 1386, 10:05 صبح
سلام
اول میخواستم عذر خواهی کنم به خاطر کاری که قرار بود انجام بشه ولی انجام نشد. دوم میخواستم دلیل انجام نشدم کار رو توضیح بدم.
به کمک دوستان حدود 7 فصل این کتاب ترجمه شد. ولی بعد یکی از دوستان که به ما کمک میکردن ترجمه جدیدی از این کتاب رو که توسط یکی از ناشران داخلی چاپ شده بود آوردن که واقعا هم خوب ترجمه شده بود و هم تمام فصل های کتاب بود و هم قیمت مناسبی داشت.
به همین خاطر و به پیشنهاد دوستان کار ترجمه و نشر این کتاب متوقف شد تا به کار ارزشمند این دوستان که کتاب رو به این خوبی ترجمه کردن لطمه نخوره.
امید وارم از این به بعد همه کتاب ها به همین کیفیت ترجمه و چاپ بشن و دیگه کسی برای یاد گیری کاری بدون منبع نمونه.
در پایان پیشنهاد میکنم اگر کسی میخاد ++c یاد بگیره حتما این کتاب رو تهیه کنه.
h_c2005
یک شنبه 17 تیر 1386, 16:49 عصر
ترجمه چه کسی هست ؟
alireza643
دوشنبه 18 تیر 1386, 06:53 صبح
اسم مترجم یادم نیست ولی مال انتشارت غزاله و تو 2 جلد چاپ شده که 10 فصل اول جلد 1 و بقیه فصلها جلد 2 و تشکیل میدن.
ظاهر کتاب مثل کتاب خود آقای دیتل هست یعنی همون جانوران زیبا روی جلد در حال فعالیت هستن.
Ali_IRANBooter
جمعه 22 تیر 1386, 23:29 عصر
علیرضا جان
اگه میشه ترجمه ای که تا اینجا شده را ارائه دهید
که برای قدردانی هم که شده ما تا آنجا که ترجمه شده را از کتاب شما بخوانیم بقیه را هم از کتاب های ترجمه شده داخلی ... که کار شما و دوستان ضایع نشده باشه ...
راستی من می تونم ترجمه شما را به استاد خودمون پیشنهاد بدم تا در کلاس ها تدریس کنه
چون تایپ شده این جور کتاب ها را در اختیار نداشتیم...
ضمنا من سعی می کنم در آینده کتاب درسته شده استاد خودمون را در اختیار دوستان قرار بدم
البته یکسری از نوشته ها ترجمه نشده
ولی با مثال ها و کلمات تقریبا همه می توانند بفهمند که چه می گوید
در کل کار جالبی هست ...
با تشکر
nabodgar
سه شنبه 02 مرداد 1386, 13:45 عصر
چیزی از ترجمه موندم من هم می تونم کمکتون کنم.
emad_67
سه شنبه 02 مرداد 1386, 13:50 عصر
پست های قبلی رو بخونید ترجمه کتاب متوقف شده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.