ورود

View Full Version : شکستن قفل ماژولهای اکسس

AHMAD-AHMAD
دوشنبه 02 بهمن 1385, 13:28 عصر
در فایل پیوست برنامه با کلید شیفت باز میشود و پسورد اولیه نیز trn میباشد اما هنگامیکه میخواهم وارد ماژولها بشوم از من پسورد میخواهد . آیا با چنین مسئله ای روبرو شده اید.
دوم اینکه روش تهیه منوهای این برنامه چگونه است.

Ali_Fallah
دوشنبه 02 بهمن 1385, 20:10 عصر
شما یکی از فرمهای فایل اکسس که رمز عبور ندارد را در حالت طراحی باز کرده و به قسمت کد نویسی بروید.
در منوبار وگزینه Tools و گزینه Propertis <نام فایل> را انتخاب کرده و بعد از باز شدن فرم مربوطه قسمت Pritection را ملاحظه کنید
رمز عبور کدها در ابنجا قرار داده شده ...

MM_Mofidi
دوشنبه 02 بهمن 1385, 21:21 عصر
شما یکی از فرمهای فایل اکسس که رمز عبور ندارد را در حالت طراحی باز کرده و به قسمت کد نویسی بروید.
در منوبار وگزینه Tools و گزینه Propertis <نام فایل> را انتخاب کرده و بعد از باز شدن فرم مربوطه قسمت Pritection را ملاحظه کنید

مثلا کدام فرم؟
توضیح بیشتر

RealDream
سه شنبه 03 بهمن 1385, 07:48 صبح

شما با اکسس چقدر آشنا هستید ؟ اصلا اجازه ورود به شما داده نمیشه ماژول ها و فرم ها و هر خط کدی که فرض کنید فقط باید یک رمز محافظت می شن . من تا الان راهی رو پیدا نکردم

Ali_Fallah
سه شنبه 03 بهمن 1385, 14:10 عصر
من نوشتم فایل اکسسی که رمز عبور روی کدهاش قرار داده نشده...(یک برنامه غیر از برنامه ضمیمه شده)
----------------
کدهای اکسس اگر رمز عبور داشته باشه این قسمت نیز قابل دسترس نیست.
ضمناً هدفم آشنایی دوست خوبمان با نحوه رمز گذاری (نویسنده برنامه)روی کدها بود.
نه اینکه آموزش نحوه پیدا کردن رمز عبور باشه.

HAMRAHSOFT.IR
چهارشنبه 04 بهمن 1385, 08:16 صبح
حلا مشه یکی بگه چطوری مشه نخسه پشتیبان به این جالبی درست کرد

ROGHANI
چهارشنبه 25 بهمن 1385, 12:55 عصر
حلا مشه یکی بگه چطوری مشه نخسه پشتیبان به این جالبی درست کرد
منم با دوستمون موافقم. آیا کسی روش انجام چنین کاری رو بلده.

HAMRAHSOFT.IR
دوشنبه 20 فروردین 1386, 07:44 صبح
چرا کسی جواب نمده نکنه جالب نیست یا دوستان روش بهتری بلند خوب بگید تا بقیه نیز استفاده کنند

davood-ahmadi
دوشنبه 20 فروردین 1386, 08:54 صبح
می خوام کمک کنم اما مطالب عنوان شده در قبل برای من کمی گنگ است. لطفاً یکی توضیحات بیشتری بده تا اگر در تواناییم بود بتونم کمک کنم.

HAMRAHSOFT.IR
چهارشنبه 22 فروردین 1386, 15:18 عصر
می خوام کمک کنم اما مطالب عنوان شده در قبل برای من کمی گنگ است. لطفاً یکی توضیحات بیشتری بده تا اگر در تواناییم بود بتونم کمک کنم.

مخوام بدونم چطوری مشه نخسه پشتیبان جالب و خوب درست کرد

davood-ahmadi
جمعه 24 فروردین 1386, 11:23 صبح
آیا نسخه پشتیانی که می خواهی بسازی باید توسط فرمی که خودت می سازی قابل بازیافت باشد و یا می خواهی با یک فرم از بانکت کپی کنی به یک محلی در هارد و هر موقع که به آن نیاز شد کاربر به آن محل مراجعه می کند و کپی برنامه را اجرا می کند.

majid325
شنبه 25 فروردین 1386, 12:12 عصر
خوب حالا که شما داری کمک میکنی (دستتم درد نکنه)همون راه اولی که خودت گفتی فکر کنم زیبا تر باشه.

HAMRAHSOFT.IR
شنبه 25 فروردین 1386, 15:52 عصر
آیا نسخه پشتیانی که می خواهی بسازی باید توسط فرمی که خودت می سازی قابل بازیافت باشد و یا می خواهی با یک فرم از بانکت کپی کنی به یک محلی در هارد و هر موقع که به آن نیاز شد کاربر به آن محل مراجعه می کند و کپی برنامه را اجرا می کند.

میخوام که ازفایل که تبیلهام داخل اون هست یک جای از هارد یک کپی بگیر اونم بصورت فایل فشورده که خودم در صورت خراب شود اون فایل را جایگزین فایل اصلی کنم یا بکه کاربر بگم فایل را از حالات فشردگی خارج و جایگزین فایل اصلی کند تا برنام دوباره کار کنند

davood-ahmadi
یک شنبه 26 فروردین 1386, 15:29 عصر
یک نمونه کوچک و ساده ساختم. دیگه گرافیک و کارهای دیگه با خودتان.

davood-ahmadi
یک شنبه 26 فروردین 1386, 15:30 عصر
ببخشید نمونه یادم رفت.

moustafa
یک شنبه 26 فروردین 1386, 22:34 عصر
و اگه بخوای رو دیسکت(فلاپی ) کپی کنی و بعضا از اونجا باز خوانی کنی ؟

davood-ahmadi
دوشنبه 27 فروردین 1386, 06:25 صبح
فقط لازمه که آدرس Path1 رو عوض کنید. در ضمن شما حتی می توانید آدرس را از مثلاً از طریق یک تکست باکس از کاربر بگیرید و داخل متغیر Path1 بریزید.

moustafa
دوشنبه 27 فروردین 1386, 11:49 صبح
منظورم این که مستقل از فایل اکسس عمل می کنه
من فعلا اینطوری وارد دیسکت می کنم
اول یه فایل اکسس در فلاپی ایجاد می کنم

dim obj as object
on error resume next
set obj=CreateObject("Access.Application")
obj.open newdatabase("A\baukup.mdb")
بعد جداول یا اشیا را با دستور زیر به ان اکسپورت می کنم
DoCmd.TransferDatabase acExport.......
اما اگه فایل شما مستقل وکم حجم باشه فوق العادهست

با دستور fso.copyfile

براحتی ریخته میشه تو فلاپی

انگوران
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 08:36 صبح
dim obj as object
on error resume next
set obj=CreateObject("Access.Application")
obj.open newdatabase("A\baukup.mdb")

من با کد بالا نتونستم یه فایل baukup تو درایو E درست کنم البته A رو به E تغییر دادم . رو newdatabase ارور میگیره .

انگوران
چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 15:28 عصر
لطفاً راهمنمائی نمائید .

moustafa
چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 21:52 عصر
شرمنده جناب انگوران
اینطوری اصلاح کن :

Dim obj As Object
On Error Resume Next
Set obj = CreateObject("Access.Application")
obj.NewCurrentDatabase ("e:\baukup.mdb")

با
openCurrentDatabase
فایل اکسس موجود باز میشه

Mahsa Hatefi
دوشنبه 22 مرداد 1386, 11:07 صبح
سلام علیکم
دوستان عزیز و گرامی
بک آپ گیری از کل برنامه به نظرم کار جالبی نیست .من مثلا برنامه ای نوشته ام که با فرمهای زیاد و عملکردهای مختلف و گزارشات فراوان حجمی حدود حداقل 45 مگ دارد و عموم کاربرانم از طریق شبکه و یا بصورت انفرادی از برنامه استفاده می کنند و من ترجیح می دهم فقط از جداول ذخیره گیری نموده که عموما روی دیسکت باید انجام شود چون کاربران عموما ناواردند و احتمال خرابی سیستمشان وجود دارد.برای همین با دستور زیپ فایل بدست آمده از جداول را فشرده می کنم تا فضای کمتری بگیرد.
موفق باشید

Mehr@ban
دوشنبه 13 دی 1389, 17:59 عصر
سلام علیکم
دوستان عزیز و گرامی
بک آپ گیری از کل برنامه به نظرم کار جالبی نیست .من مثلا برنامه ای نوشته ام که با فرمهای زیاد و عملکردهای مختلف و گزارشات فراوان حجمی حدود حداقل 45 مگ دارد و عموم کاربرانم از طریق شبکه و یا بصورت انفرادی از برنامه استفاده می کنند و من ترجیح می دهم فقط از جداول ذخیره گیری نموده که عموما روی دیسکت باید انجام شود چون کاربران عموما ناواردند و احتمال خرابی سیستمشان وجود دارد.برای همین با دستور زیپ فایل بدست آمده از جداول را فشرده می کنم تا فضای کمتری بگیرد.
موفق باشید

خوب سركار مهسا هاتفي
يه نمونه ميذاشتي بقيه هم استفاده كنند.

علی فتحی
دوشنبه 08 اسفند 1390, 00:18 صبح
سلام دوستان آیا میشه پسوورد vbرادر اکسس حذف کرد اگه فراموش شده باشه

Abbas Amiri
دوشنبه 08 اسفند 1390, 19:19 عصر
اگر به راحتی بشود پس وای بحال برنامه نویسان !!!

hadiitc
چهارشنبه 20 مرداد 1395, 11:53 صبح
با اجازه مدیر سایت رمز عبور دیتابیس در صورت نیاز رمز ورود 12345

جهت دانلود روی لینک زیر کلیک کنید
http://s2.picofile.com/file/8263211342/12.rar.html

AbbasSediqi
پنج شنبه 21 مرداد 1395, 16:59 عصر
دوست گرامی به پست زیر نگاه بیندازید

http://barnamenevis.org/showthread.php?74868-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D8%AF-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C-MDB

marveluos
پنج شنبه 06 دی 1397, 23:54 عصر
سلام ی فایل اکسس دارام با فرمت mdb چطور میتونم بازش کنم اگه میشه کمک کنید خیلی برام مهمه