ورود

View Full Version : گزارشگیری در ویژوال فاکس

mzamani
سه شنبه 03 بهمن 1385, 11:08 صبح
با سلام مجدد و خسته نباشید خدمت دوستان
1- چطور می توانم یک مقدار را که از کاربر دریافت کرده ام به یک ریپورت بفرستم و در یک تکست باکس روی ریپورت قرار دهم؟
2- اعداد داخل گزارش را چطور فارسی کنم؟
3- وقتی ریپورت را به یک تکست فایل می فرستم ،فونت کاراکترهای فارسی را نمی شناسد.آیا فونت خاصی را برای نمایش درست آن در nodepad بایى نصب کنم؟
...

mehran_337
سه شنبه 03 بهمن 1385, 11:17 صبح
1 - وقتی از شی فیلد در ریپورت استفاده کنید می توانید درونش یک متغیر قرار دهید و آن را بصورت عمومی تعریف کنید
2 - اعداد را با فونت tahoma تعریف کنید و تراز راست به چپ کنید ( از منوی فورمت)
3 - در نت پد از فونت tahoma و script را arabic تعریف کنید ( از منوی فورمت)

mzamani
سه شنبه 03 بهمن 1385, 12:12 عصر
مورد اول که گفتید را نمی دانم چطور انجام دهم چون تازه کار م.موارد بعدی را نیز امتحان کردم ولی نشد.من اطلاعات را با فونت zarدرجداول ذخیره می کنم ولی اعداد به صورت انگلیسی ذخیره میشوند. اطلاعات کاراکتری جدول داخل ریپورت به صورت فارسی درست نمایش داده می شوند ولی وقتی از دستور report form filename to file.txt ascii استفاده می کنم file.txt به درستی نمایش داده نمی شود.لطفا بیشتر راهنمایی کنید با تشکر

در ضمن امتحان کردم فقط فونت های saeb2, badr-s, B nazanin, B badr اعداد را به صورت فارسی در nodepad نمایش می دهند ولی همچنان رشته های فارسی بد نمایش داده می شوند

mehran_337
سه شنبه 03 بهمن 1385, 14:22 عصر
جواب اول :
در ابتدای فرم قبل از گزارش متغیر mname را بصورت عمومی تعریف کنید :

public mname

بعد در همان فرم مقدار را از کاربر دریافت کنید و در این متغیر بگذارید : (به فرض اینکه شی دریافتی از کاربر txtname باشد)

mname = thisfor.txtname.value

حالا ریپورت را باز کنید و یک شی فیلد به آن اضافه کنید (در ریپورت کنترلر)
بجای مقدار فیلد نام متغیر را بدهید.
حالا کاربر هرچه وارد کند در فیلد ریپورتت خواهد رفت

در مورد دوم و سوم ربطی ندارد شما با چه فونت ذخیره می کنید (مگر در richtexe) فونتها برای نمایش هستند . پس در نت پد هم شما با نمایش مشکل دارید که باید روشی را که گفتم انجام دهید . فونت tahoma و script حتما باید arabic باشد.

mzamani
سه شنبه 03 بهمن 1385, 15:44 عصر
با تشکر از مطلب خوبتان درباره رد کردن متغیر به ریپورت اما در مورد مشکل دوم و سوم بازم مشکلم حل نشد.در نت پد در منوی فرمت فونت را تاهما و اسکریپت را عربیک گذاشتم ولی درست نشد .

mehran_337
چهارشنبه 04 بهمن 1385, 07:59 صبح
در کنترل پنل شما آیا زبان عربی هم نصب شده است یا خیر ؟ البته این مسئله را صد در صد نمی دانم اما در regional and langueg setting ببینید آیا تنظیمات لازمه برای آسیا و بالاخش زبان عربی وجود دارد؟ اگر نه نصب کنید و دوباره امتحان کنید

mzamani
چهارشنبه 04 بهمن 1385, 09:51 صبح
با سلام مجدد
من قبلا در regional and langueg setting گزینه digit substitution=national را انتخاب کردم برای همین هم هر چه عدد در سیستم بود به فارسی تبدیل شد ولی باز هم تغییر فونت در نت پد تاثیری روی نمایش درست کلمات فارسی نداشت .در ضمن عربی هم روی سیستمم نصب است.
آیا ممکن نحوه ذخیره اطلاعات فارسی در ویژوال فاکس 9 به گونه ای باشد که در ادیتورهای دیگر آن را نمی شناسد

mehran_337
چهارشنبه 04 بهمن 1385, 11:49 صبح
البته نیازی به تغییر اعداد ویندوز نبود چون در هر جا راست به چپ کنید فارسی می شود.

دوم :
آیا وقتی در نت پد تغییر فونت میدی بقیه کلمات (حتی فارسی ) فونتشون عوض می شه ؟؟؟
یعنی tahoma می شن؟؟؟؟ اگه می شن که دیگه نباید به هم ریختگی داشته باشه .
شما فایلخروجی تو اینجا بزار یا برام میل کن .
در ضمن می خوام این بهم ریختگی و ببینم چون درست متوجه نشدم. اگه می شه یه عکس هم از صفحه بهم ریخته ات بگیری و در سایت قرار دهید.

mzamani
شنبه 07 بهمن 1385, 09:58 صبح
با سلام
محتوای فایل تکست خروجی ام را در ایجا کپی کردم فقط وارونه شده است.این فایل را با دستور report form "myfile.frx" to FILE "file.txt" ascii به دست آوردم ولی با دستور
report form "myfile.frx" to printer فایلم به خوبی چاپ می شود
äæÚ ÍÓÇÈ ÔãÇÑå ÍÓÇÈ äÇã ÎÇäæÇϐí äÇã ÔãÇÑå ÑÓäáí

2 3438 ãæÓæí ãÑíã 1

2 324324 äí˜ ÒåÑÇ 2

1 563523 ãæÓæíÇ ãÑíã 3

2 121223 ÕÏÑÇÑÍ åÇÌÑ 4

1 1212 ãæÓæí ÑÇÍáå 5

1 76767 ÒãÇäí ÈÇȘ 6

1 11344 ÑÖÇíí ÑÖÇ 7

1 12313 ÑÍíãí ÑÍíã 8

mehran_337
یک شنبه 08 بهمن 1385, 07:50 صبح
لطفا فایل txt را آپلود کنید

mzamani
شنبه 14 بهمن 1385, 11:21 صبح
http://www.mooload.com/new/file.php?file=files/030207/1170490706/MyFile.txt
اینم فایل من

mzamani
شنبه 14 بهمن 1385, 11:31 صبح
الان خودم لینک را باز کردم و دیدم فارسی های آن درست است . گیج شدم .
فکر میکنم نت پدم مشکل دارد. قبلی با فونت تاهما بود ، این یکی با فونت بدر است
http://www.mooload.com/new/file.php?file=files/030207/1170491648/MyFile.txt
باید انکدینگ فایل را user_defined در IE انتخاب کنید تا آنچه را که من در نت پد می بینم ببینید