View Full Version : اشکال در جدید در نصب sqlserver 2005
aliila
سه شنبه 03 بهمن 1385, 16:36 عصر
من چندین بار sql server 2005 را روی سرور 2003 نصب کرده ام ول این با آخر error زیر را میده
SQL Server Setup was unable add user DOMAIN\administrator to local group SQLServer2005MSFTEUser$KERMAN$MSSQLSERVER.
مرا راهنمایی کنید
با تشکر
AminSobati
سه شنبه 03 بهمن 1385, 23:05 عصر
پیغام خطا رو در Google جستجو کنید
DonetKarvb
سه شنبه 03 بهمن 1385, 23:48 عصر
من چندین بار sql server 2005 را روی سرور 2003 نصب کرده ام ول این با آخر error زیر را میده
SQL Server Setup was unable add user DOMAIN\administrator to local group SQLServer2005MSFTEUser$KERMAN$MSSQLSERVER.
مرا راهنمایی کنید
با تشکر
با سلام
ویندوز 2003 شما آیا Service Pack یک رو دارد؟
چون SQl Server 2005 روی ویندوز سرور 2003 که SP1 به بالا رو دارند نصب میشود.
راستی یه سوال دیگه. شما که دارید این SQL رو نصب میکنید Admin هستید و روی این دامین دسترسی کامل دارید؟
aliila
چهارشنبه 04 بهمن 1385, 07:38 صبح
من 10 بار همین ویندوز و همین اسکیول را روی سرورهای مختلف نصب کرده ام و جواب گرفتم و به یک صورت عمل کرده ام ولی این بار گیر میدهد
در گوگل هم جستجو کردم نتیجه نداد
احتمالا به تنظیمات ویندوز یا سخت افزار مربوط است
DonetKarvb
چهارشنبه 04 بهمن 1385, 10:23 صبح
من 10 بار همین ویندوز و همین اسکیول را روی سرورهای مختلف نصب کرده ام و جواب گرفتم و به یک صورت عمل کرده ام ولی این بار گیر میدهد
در گوگل هم جستجو کردم نتیجه نداد
احتمالا به تنظیمات ویندوز یا سخت افزار مربوط است
دوست عزیزم. همانطور که میگید احتمال زیادی دارد که مشکل از تنظیمات باشید . یا همانطور که گفتم شما دستری نداشته باشید. آیا شما موارد پست قبل رو چک کردید؟
aliila
چهارشنبه 04 بهمن 1385, 11:55 صبح
1- من در این سرور فقط و فقط یک یورز ادمین دارم ولاغیر
2- جهت اطمینان یک بار دومین نصب کردم و شروع به نصب اسکول نمودم ویک با بدون اینکه دومین نصب کنم با ورک گروپ شروع به نصب کردم
3- جهت اطمینان بیشتر یک بار آنتی ویروس را نصب کردم و شروع به نصب اسکول نمودم و یک با ر دیگر آنتی ویروس را کاملا پاک کردم و شروع به نصب اسکول نمودم
4- یک بار شبکه ویندوز را نصب نکردم و بار دیگر تمام شبکه را پیکر بندی کردم
5- ویندوز من 2003 r2 ( ریلاز 2) است
ولی هربا با error بالا متوقف گشتم
بد جایی گیر کردم از تبریز برای نصب سرور به کرمان آمدم حالا هم سه روز زمین گیر شدم
AminSobati
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 13:36 عصر
چک کردین که آیا Domain Admin عضو Local Admin در این کامپیوتر باشه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.