PDA

View Full Version : جمع مقادیر ستون در Grid , DBGrid

Dolphin
سه شنبه 03 بهمن 1385, 17:16 عصر
سلام به همگی
در ابتدا بگم تمام سایت و تاپیکها و مطالب قبلی را جستجو کردم
من نیاز به یک کامپوننت یا کدی دارم که عملیات ریاضی نظیر جمع هر ستون dbgrid را در قسمت پائین جدول نشان بده ضمنا مود فارسی را پشتیبانی کنه دو تا کامپوننت معرفی شده بود که نتونستم کرک اونا را پیدا کننم راستی tms , berg را هم دارم فارسی را ساپورت نمی کنه
ممنون

Valadi
سه شنبه 03 بهمن 1385, 18:56 عصر
دوست عزیز اگر جستجو کنی پیدا می کنی این کلمه را جستجو کن چون قبلا در سایت یکی از کاربران همین موضوع را مطرح کرده بود شایت این فایل بدردت بخوره

vesal
سه شنبه 03 بهمن 1385, 22:31 عصر
این کامپوننت برای انجام عملیات ریاضی http://www.torry.net/vcl/science/expressions/adexpression.zip

حرفه ای
چهارشنبه 04 بهمن 1385, 07:23 صبح
دوست خوبم !

از کامپوننت Exprese Quantom Gride استفاده کن چند تا خاصیت خوب داره ؟

1) می تونی خیلی راحت جمع ستونهاتو پایین صفحه داشته باشی .
2) نیازی به نوشتن جستجو نداری چون قدرت فیلتر و جستجو کردن اون فوق العاده کارآمده .
3 )می تونی یک فیلد گروه کنی مثلاً فلید جنسیت رو به بالای اون درگ کنی و اطلاعات به صورت درختی دسته بندی میشه و می تونی با گذاشتن جمع در گروه ها مثلاً حقوق جمع حقوق دریافتی مردان و زنان را به طور مجزا داشته باشی
4 )به راحتی به Excel و HTML و ... می تونی خروجی بگیری
5) با کامپوننت Quantom Print می تونی جدول را همانطور که کاربر می بینه به گزارش بفرستی
6) امکان سورت بر روی تمامی فیلدها رو داره .
7 )می تونی باندهای مختلف داشته باشی .
و قابلیتهای دیگری که فرصتی برای بیان اون ندارم ..

Mahyaa
چهارشنبه 04 بهمن 1385, 22:38 عصر
دوست خوبم !

از کامپوننت Exprese Quantom Gride استفاده کن چند تا خاصیت خوب داره ؟

1) می تونی خیلی راحت جمع ستونهاتو پایین صفحه داشته باشی .
2) نیازی به نوشتن جستجو نداری چون قدرت فیلتر و جستجو کردن اون فوق العاده کارآمده .
3 )می تونی یک فیلد گروه کنی مثلاً فلید جنسیت رو به بالای اون درگ کنی و اطلاعات به صورت درختی دسته بندی میشه و می تونی با گذاشتن جمع در گروه ها مثلاً حقوق جمع حقوق دریافتی مردان و زنان را به طور مجزا داشته باشی
4 )به راحتی به Excel و HTML و ... می تونی خروجی بگیری
5) با کامپوننت Quantom Print می تونی جدول را همانطور که کاربر می بینه به گزارش بفرستی
6) امکان سورت بر روی تمامی فیلدها رو داره .
7 )می تونی باندهای مختلف داشته باشی .
و قابلیتهای دیگری که فرصتی برای بیان اون ندارم ..

با تمام این خوبیها ، از فرمت فارسی به اندازه مطلوب پشتیبانی نمیکنه ! مثلا اعداد رو نمیتونید به فارسی نمایش بدید . من که نتونستم !!

darvishiali
چهارشنبه 04 بهمن 1385, 23:58 عصر
سلام؛

شما میتونین یه دیتاست از نوع ClientDataSet استفاده کنید. این نوع دیتاست قابلیتهای بسیار جالبی داره که یکی از اونا فیلدهای Aggregate هستند. میتونین اینجوری تعریف کنین که مثلا جمع یه ستون یا تعداد رکوردهای یه ستون یا ... رو بهتون بده. اول سعی کنین باهاش کار کنین، اگه نتونستین، دوباره پیغام بذارین تا بیشتر راهنمایی کنم.

iman_s52
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 08:25 صبح
با تمام این خوبیها ، از فرمت فارسی به اندازه مطلوب پشتیبانی نمیکنه ! مثلا اعداد رو نمیتونید به فارسی نمایش بدید . من که نتونستم !!

اکثرا اگه مشکلی بوده حل شده
ما که چند سال داریم با cxGrid اش کار می کنیم نه مشکلی با اعداد فارسی داشتیم نه با نمایش اطلاعات.
البته بگم واسه نمایش راست چین فیلد هام , فیلد های Query یا Table رو راست چین می کنیم
آقا حرف نداره واقعا دستشون درد نکنه خوب کامپوننتیه .

Mahyaa
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 13:31 عصر
ما که چند سال داریم با cxGrid اش کار می کنیم نه مشکلی با اعداد فارسی داشتیم نه با نمایش اطلاعات.

اگر تنظیمات بخصوصی لازم داره ممنون میشم بگید . اعداد فارسی نمایش داده میشن ؟ ترکیب عدد و حرف چطور ؟

iman_s52
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 13:48 عصر
بدون تنظیم خاصی اینکار و انجام میده

Mahyaa
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 14:23 عصر

ممنون
چون موضوع این تاپیک چیز دیگه ای هست ، یک تاپیک جداگونه مساله رو پیگیری میکنم .
فکر کنم باید یک نمونه از کارها رو اینجا بگذارم که دوستان زحمت بکشن بگن مشکل از کجاست .

بازم مرسی :)

hr110
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 17:57 عصر
فکر کنم شما از یک فونت خاص استفاده کرده اید؟!

iman_s52
جمعه 06 بهمن 1385, 13:03 عصر
نه من از فونت خاصی استفاده نکردم . فونت عددهای ویندوز رو National تنظیم کردم.

hr110
جمعه 06 بهمن 1385, 18:21 عصر
روشی که انتخاب میکنید، نباید نیاز به تنظیمات خاصی داشته باشد. به عنوان مثال استفاده از کامپوننتهای TNT همراه یک راه حل مناسب میتواند باشد، با وجود این از آنجا که همه از ویندوزهای فارسی شده استفاده میکنند این مسئله کم کم اهمیت خود را از دست داده است.

babak869
یک شنبه 08 بهمن 1385, 07:31 صبح
شما برای نمایش جمع ستونی میتونید از کامپوننت Ehlib استفاده کنید . در ضمن امکانات زیادی به شما ارایه میده و راست به چپ رو کاملا پشتیبانی میکنه :

seyed_farid
یک شنبه 08 بهمن 1385, 15:03 عصر
با سلام .
این کومپوننت Exprese Quantom Gride رو از کجا باید گیر بیاریم؟

iman_s52
یک شنبه 08 بهمن 1385, 17:24 عصر
سایت => DevExpress

Dolphin
پنج شنبه 12 بهمن 1385, 12:22 عصر
سلام بسیار ممنون از شما اخوی حرفه ای این کامپونت را کرک شو داری

Dolphin
پنج شنبه 12 بهمن 1385, 12:25 عصر
بابک جان آیا کامپوننت کامل ehlib را با کرکش داری اگه لطف کنی اینجا بذاری

babak869
پنج شنبه 12 بهمن 1385, 12:48 عصر
بحث در مورد کرک و کلا Warez در این سایت ممنوع است . متاسفم

Dolphin
پنج شنبه 12 بهمن 1385, 12:51 عصر
خوب بابک جان بحث نکن ایمل بزن ممنون میشم

reihaneh_g
چهارشنبه 20 آذر 1387, 15:37 عصر
اکثرا اگه مشکلی بوده حل شده
البته بگم واسه نمایش راست چین فیلد هام , فیلد های Query یا Table رو راست چین می کنیم
آقا حرف نداره واقعا دستشون درد نکنه خوب کامپوننتیه .

ميشه بگين "فیلد های Query یا Table رو راست چین می کنیم" يعني چي؟؟

vcldeveloper
چهارشنبه 20 آذر 1387, 16:13 عصر
ميشه بگين "فیلد های Query یا Table رو راست چین می کنیم" يعني چي؟؟
فقط زمانی کاربرد داره که فیلدهای دیتاست بصورت Static تعریف شده باشند؛ یعنی روی دیتاست دابل کلیک کنید، در پنجره ویرایش فیلد، راست کلیک کنید، و گزینه Add All Fields را انتخاب کنید، تا تمام فیلدهای دیتاست بصورت Static تعریف شوند. آن وقت می توانید با کلیک بر روی هر فیلد، خصوصیت Alignment آن را تنظیم کنید.

negarin5340
پنج شنبه 28 آذر 1387, 09:12 صبح
سلام
من يه جدول دارم كه يك ستون اون از نوع number است و ميخوام تمام مقادير اين ستون رو با هم جمع كنم و در يك label در فرم ديگه جمع مقادير رو نمايش بدم من اول اومدم يك متغيير در نظر گرفتم بنام s و مقدار اونو اول صفر كردم و بعد تعداد ركوردها رو شمارش كرده و در يك متغيير قرار دادم و يك حلقه for قرار دادم و در اون حلقه دستور زير را نوشتم

s:=s+form1.table1.feildbyname('price');

ولي وقتي مقدار رو نمايش مي ده مقدار اصاي نيست يا كمت و يا بيشتر از مقدار اصلي اگه ميشه منو دقيق راهنمايي كنيد دستورات رو برام بنويسيد و يا لينك مربوطه را برام بذاريد .ممنون

vcldeveloper
پنج شنبه 28 آذر 1387, 13:44 عصر
اگر حجم داده ها زیاد هست، بهتر هست از کوئری و تابع SUM استفاده کنید.

برای حرکت روی رکوردها و جمع مقادیر:

begin
Table1.DisableControls;
try
Sum := 0;
Table1.First;
while not Table1.Eof do
Sum := Sum + Table1.FieldByName('Price').AsInteger;
ShowMessage(IntToStr(Sum));
finally
Table1.EnableControls;
end;