PDA

View Full Version : برای نصب SQL در کامپیوتر کاربر چه فایلها و ... ای لازم است ؟ !

Mahmood_M
سه شنبه 03 بهمن 1385, 20:31 عصر
سلام
من برنامه نصب نرم افزارم رو خودم درست کردم ...
توی این برنامه از SQL استفاده کردم ، می خواستم بدونم اگه بخوام SQL رو به صورت دستی توی کامپیوتر کاربر نصب کنم چه فایلهایی نیازه ؟ !
اگه راهی هم در رابطه با این موضوع پیشنهاد کنید ممنون می شم ... !!

با تشکر ...

babak869
سه شنبه 03 بهمن 1385, 23:40 عصر
شما به MDAc یا Microsoft SQL Data Access Component نیاز دارید که در سی دی اینستالشیلد هست . یا از سایت مایکروسافت هم میتونید دانلود کنید

ali_kolahdoozan
سه شنبه 03 بهمن 1385, 23:56 عصر
با msde مشگلتون حله

mohssen_mz
چهارشنبه 04 بهمن 1385, 02:05 صبح
دوست عزیز بهترین راه msde نیست !

اَرژنگ
چهارشنبه 04 بهمن 1385, 04:31 صبح
۱) اس‌کیو‌ال زبان استفاده از سرورهایه اس‌‌کیو‌ال است، برنامه نیست که بشه نصبش کرد.
۲)از کدام موتور اس‌کیو‌ال استفاده میکنید؟ پارادکس، اکسس، اراکل، اس‌کیو‌ال سرور؟

حرفه ای
چهارشنبه 04 بهمن 1385, 07:27 صبح
دوست خوبم !

MSDE برای بانک اطلاعاتی SQL Server که می تونی توی پوشه SQL Server اونو پیدا کنی
BDE برای بانک اطلاعاتی Paradox , Access و غیره که توسط سربرگ BDE دلفی به بانک کانکت گرفتی که اگر این برنامه رو پیدا نکردی برات E-Mail می کنم

ali_kolahdoozan
چهارشنبه 04 بهمن 1385, 08:51 صبح
خدا رو شکر ایکی اینجا پیدا شد حرف درست بزنه

vcldeveloper
جمعه 06 بهمن 1385, 08:22 صبح
MSDE صرفا یک نسخه محدود شده از MS SQL Server هست که برای کاربردهای Local استفاده میشه. و به سوال شما ربطی نداره.
با توجه به نوع بانک اطلاعاتی و روشی که برای اتصال به اون انتخاب می کنید، شاید مجبور باشید یکسرس فایل های اضافه رو هم روی سیستم کاربر نصب کنید:

اگر می خواید MS SQL Server رو نصب کنید که خودش یک برنامه Setup جداگونه داره که می تونید در برنامه نصبتون اونو فراخوانی کنید یا با برنامه نصبتون ادغامش کنید.
برای کلاینت ها باید MDAC روی سیستم کاربر نصب باشه، که تقریبا روی همه ویندوزها نصب هست. اگر می خواید خودتون نصبش کنید هم می تونید همونطور که دوستان گفتند آخرین ورژنش رو از سایت مایکروسافت بگیرید.
برای بانک های Access (در حالت اتصال با ADO) باید MS Jet Engine نصب باشه که قبلا در بسته MDAC بود و الان بصورت جداگانه توسط مایکروسافت عرضه میشه. این هم در همه ویندوزها نصب هست، فقط ممکنه شما نیاز داشته باشید update اش کنید.
اگر بخواید از BDE برای اتصال به بانک استفاده کنید، باید BDE را روی سیستم کاربر نصب کنید. مراحل کار در فایل Deploy در پوشه نصب دلفی توضیح داده شده، در این سایت هم قبلا بحث شده.
برای استفاده از dbExpress هم باید درایور مربوط به بانک خودتون رو که یه فایل dll هست، نصب کنید.

Mahmood_M
جمعه 06 بهمن 1385, 16:04 عصر
سلام
از همه دوستان به خاطر راهنمایی ممنونم ...
آقای کشاورز با تشکر از توضیحاتتون منظور من این بود که مثلا توی InstallShield تنظیماتی برای نصب SQL در هنگام نصب برنامه وجود داره ... ، درواقع تنظیماتی که باعث میشه برنماه بدون مشکل توی کامپیوتر کاربر نصب و اجرا بشه ...
می خواستم بدونم مثلا این تنظیمات چه کارهایی می کنند و چه فایلهایی رو کپی یا رجیستر می کنند ؟
که البته فکر کنم توضیحات آقا بابک در همین مورد بود ...

شما به MDAc یا Microsoft SQL Data Access Component نیاز دارید که در سی دی اینستالشیلد هست . یا از سایت مایکروسافت هم میتونید دانلود کنید

من InstallShield 10 رو دارم ، توی CD اون هست ؟
به هرحال نگاه می کنم ، اگه موفق نشدم بحث رو همین جا ادامه میدم ...
با تشکر از همگی ..
ممنون ..
موفق باشید ..