PDA

View Full Version : مشکل : اجرا شدن برنامه فقط با IDE

baabi
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 00:01 صبح
سلام . من تازگی به این مشکل برخوردم که حتما باید Delphi اجرا شده باشه تا برنامه من هم اجرا بشه و گرنه برنامه پیغام زیر رو میده. لطفا راهنمایی کنید. :roll: :roll:

مهدی کرامتی
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 00:17 صبح
وا!

این دیگه چه صیغه‌ای است؟ نکنه از کامپوننتهای کرک شده استفاده کردی؟

Inprise
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 00:24 صبح
به نظر میاد از یک کامپوننت کرک نشدهء محدودیت دار استفاده کرده :wink:

دوست عزیز ،
یا اسم کامپوننت مورد استفاده رو میگی و در صورت وجود نسخهء اصلیش رو تهیه میکنی یا جانوری بنام IDE Emulator رو میندازی روی فرمت تا با اجرای برنامه ات ، بسته به نسخه مورد استفاده دلفی ، کامپوننت مزبور رو فریب بده که فکر کنه IDE در حالت اجراست و بدون گیر کار کنه .

موفق باشی

Mahdiseif
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 01:15 صبح
جناب اینپرایز
این جانور را بیشتر معرفی میکنی؟ جنسش از خاک است یا آتش؟
از کدام باغ وحشی پیدا میشه کرد؟

بگو این چی چی هست بابا؟

:?: :?: :?: :?:

Inprise
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 01:56 صبح
بگذارید توی آرشیوهام میگردم نسخه مربوط به دلفی 6 و 7 اش رو داشتم ، همینجا پرچم میکنم . تستش هم کردم و بدون مشکل جواب میده . اگر کسی لینکی داره ازش بگذاره کار ما رو راحت تر کنه :)

baabi
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 07:44 صبح
سلام
راستش من جدیدا از دو تا کامپوننت استفاده کردم که یکیش خارجیه ( که free هم هست و من فقط نسخه جدیدترش رو گرفتم ) و اون یکی یک Unit هست به اسم SHDateutils.dcu که من فقط از توابعش استفاده میکنم و کاری به خود component ندارم.

راستی: ممکنه از ویروس باشه
http://support.microsoft.com/?kbid=259279

در ضمن این جانور چه چیز بیستیه‌! قربون آرشیوهات :P یه کمکی بکن.

چهارشنبه 06 اسفند 1382, 12:20 عصر
سلام

ببین این بدردت می خوره

baabi
پنج شنبه 07 اسفند 1382, 12:33 عصر
آره . خوبه اما مشکل اینجاست که من باید یه برنامه داشته باشم که قبل از برنامه خودم اجراش کنم و IDE رو شبیه سازی کنم. در صورتی که میخوام اون تابع CreateDelphiIDE قبل از برنامه اجرا بشه . آیا برای این راهی هست که من مجبور به اجرای دو برنامه نباشم؟

Mashatan
پنج شنبه 07 اسفند 1382, 13:25 عصر
آره . خوبه اما مشکل اینجاست که من باید یه برنامه داشته باشم که قبل از برنامه خودم اجراش کنم و IDE رو شبیه سازی کنم. در صورتی که میخوام اون تابع CreateDelphiIDE قبل از برنامه اجرا بشه . آیا برای این راهی هست که من مجبور به اجرای دو برنامه نباشم؟

Unit که استفاده میکنی رو بفرست برات درستش کنم که دیگه احتیاج به این کارها نداشته باشی :wink: اگر کل Component رو بفرستی که عالی میشه !

ارادتمند
مشاطان

پنج شنبه 07 اسفند 1382, 13:46 عصر
ببین این بدرت میخوره؟؟
فکر کنم خود عمو اینپرایز اینو نوشته :) یادش بخیر اون جونی ها که توی ایران دیولوپرز عضو بودم گرفتم :)

baabi
پنج شنبه 07 اسفند 1382, 18:27 عصر
ببین این بدرت میخوره؟؟
فکر کنم خود عمو اینپرایز اینو نوشته :) یادش بخیر اون جونی ها که توی ایران دیولوپرز عضو بودم گرفتم :)
دوست من میشه بگی چطور باید از این unit استفاده کنم؟

در ضمن من فهمیدم که ایراد از همون unit ای هست که گفتم مال component ای از سایت farsicomponents.com هستش و من نسخه آزمایشی اون رو Download کردم و فقط از یه unit اون استفاده میکنم(ShDateUtils.dcu ) و اون هم DCU هست و من نمیتونم کاریش بکنم . البته Attach اش کردم

Unit که استفاده میکنی رو بفرست برات درستش کنم که دیگه احتیاج به این کارها نداشته باشی اگر کل Component رو بفرستی که عالی میشه !

البته پولی که براش درنظر گرفتن زیاد نیست ( 5 تومن ) اما خوب اگه مجانی باشه که چه بهتر ( چون من از کل کامپوننتهاش نمیخوام استفاده کنم و فقط همین یه unit رو میخوام )

Mashatan
پنج شنبه 07 اسفند 1382, 21:25 عصر
البته پولی که براش درنظر گرفتن زیاد نیست ( 5 تومن ) اما خوب اگه مجانی باشه که چه بهتر ( چون من از کل کامپوننتهاش نمیخوام استفاده کنم و فقط همین یه unit رو میخوام )

دوست عزیز این کامپوننت برای یک ایرانی (http://www.farsicomponents.com) است ! که در همین سایت هم فعالیت میکنن و من اصلا نمی تونم منطقی برای کرک برنامه ی که امکان خریدنش بسیار آسان (http://www.farsicomponents.com/forder.htm) است پیدا کنم.

ارادتمند
مشاطان

baabi
پنج شنبه 07 اسفند 1382, 23:33 عصر
منظورتون از برای یک ایرانی همون مال یک ایرانی هست دیگه ( البته با لهجه بچه تهرونی :lol: ) اما خوب شاید آقای کرامتی منو بشناسن که ترسی از خرید ندارم ، بلکه اولا تازه متوجه شدم که ایراد از اینجاس ، بعد هم دسترسیم به بانک (سیبا ) سخته و همینطور میخواستم چیزی یاد بگیرم.در ضمن یه جورایی عجله دارم ( آقای کرامتی که دستش درد نکنه ، اول برنامه رو میفرسته و فرم و این چیزا نمیخواد پر کنیم :P )
خلاصه... خیلی ممنون از راهنمایی هاتون.