ورود

View Full Version : تشکیل یک گروه برنامه نویسی

h_arman
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 03:02 صبح
سلام به بر و بچه های VB کار
راستش من حدود یه سالی هست که دارم با VB برنامه مینویسم و تازه کم کم دارم می فهمم که هیچی بلد نیستم. بعد سراغ VB.NET که رفتم دیدم اون دیگه یه دریائیه که اگه توش افتادی به این زودیها به ساحلش نمیرسی. به هر حال به این فکر افتادم که با چند تا از بچه های هم سطح خودم یه گروهی را تشکیل بدیم تا بتونیم از تجربیات همدیگه استفاده کنیم و کارها رو تقسیم کنیم.
حالا هر کی که مثل من عاشق برنامه نویسی و یادگیری مطالب جدید هست دستش را بگیره بالا.

منتظر جوابهاتون هستم.

rouzbeh
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 10:00 صبح
ارمان جان من حاضرم. :)

سعید قدیری مقدم
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 10:35 صبح
سلام ارمان
نظرت خیلی خوبه - من هم عاشق برنامه نویسی هستم مخصوصا با بیسیک اما اطلاعات زیادی ندارم
اما خوشحال میشم من با دوستان بیشتر اشنا بشم
فقط یک مشکلی که من دارم این هست که نمیتونم به صورت مداوم با هاتون باشم گاه گاهی پیدام می شه و یک هو قیبم میزنه :wink:

Vahab
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 11:39 صبح
منم تا اونجا که وقت اجازه بده هستم

Vahab
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 11:40 صبح
البته یک هفته دیگه آموزش VB.NET مقدماتی رو تو سایت شروع میکنم

mr_esmaily
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 14:25 عصر
سلام
آقا مام هستیم (:D)

h_arman
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 17:52 عصر
سلام دوستان
راستش امروز صبح که این موضوع را در فروم قرار دادم اصلا باورم نمیشد که اینقدر از اون استقبال بشه. به هر حال به آینده این گروه امید زیادی دارم و روی اون خیلی حساب کردم. امیدوارم شما هم فکراتون رو کرده باشید و بعد تصمیم گرفته باشید چون کار سخت اما لذت بخشی در پیش داریم. من فکر می کنم یکی دو روز دیگه هم صبر کنیم تا بقیه دوستان هم که احیانا هنوز از این مطلب بیخبرند به فروم سر بزنند و بعد یه گروه توی یاهو یا جای دیگه تشکیل میدیم و به امید خدا بعد از یکی دو هفته یه جایی همدیگه رو می بینیم و کار را رسما شروع می کنیم

البته یک هفته دیگه آموزش VB.NET مقدماتی رو تو سایت شروع میکنم
دوست عزیز این جور آموزشها مثل اکثر کتابها همیشه از اول مطلب شروع میشه و به یه جایی که رسید قطع میشه و هیچ وقت به یه جای تخصصی و موضوعات روز برنامه نویسی دنیا نمیرسه. به نظر من اگر کسی بخواد بصورت حرفه ای کار کنه باید از این حرفا بگذره.

ارمان جان من حاضرم

هر چند خیلی مهم نیست ولی من فامیلم آرمانه

دوستدار شما

Vahab
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 17:59 عصر
سلام

حق با شماست

اما من آموزش رو توی سایت خودم میدم تا کسایی که اصلا اطلاعاتی در مورد VB.NET ندارن بتونن در حد مقدماتی و متوسط با این زبان کار کنن

بعد از اون میشه از ایده های بقیه برای پیشرفت معلومات استفاده کرد

h_rezaei
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 19:51 عصر
بعد یه گروه توی یاهو یا جای دیگه تشکیل میدیم و ....
سلام من چند وقت یه همچین کاری به sرم زد و یه گروه تو یاهو راه اندا ختم به این آدرس
http://groups.yahoo.com/group/irVBdevelopers
ولی اون چیزی که میخواستم نشد مشکلاتی از زقبیل فارسی نوشتن و ....فقط یه سری فایل توش آپلود کردم
یه وبلاگ هم درست کردم اونم خیلی نگرفت جون نمیشه تو این template ها code نوشت
شرقفلی این گروه که خاص VB هست به فروش میرسد :wink:
http://groups.yahoo.com/group/irVBdevelopers
ولی به هر حال هنوز آماده همکاری هستم 8)

rouzbeh
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 19:51 عصر
من موافقم . و اماده و حاضر . :) :موافق:

Vahab
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 20:38 عصر
سلام

فقط خواهشا در حد حرف زدن نباشه

پولامونو میزاریم رو هم یه سایت میزنیم :wink:

سعید قدیری مقدم
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 21:28 عصر
حالا که حرف از ایجاد یک گروه تو یاهو یا یک هم چین جایی شد نظرتون چیه یک اتاق اختصاصی چت توی یک پیام رسان ایرونی داشته باشیم . :wink:
اگه نظرتون موافق هست بگین تا بیشتر توضیح بدم

mr_esmaily
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 22:39 عصر
سلام
من با آقای قدیری مقدم موافقم :موافق:

mr_esmaily
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 22:42 عصر
سلام

بعد از یکی دو هفته یه جایی همدیگه رو می بینیم و کار را رسما شروع می کنیم

من که تهران نیستم :?

سعید قدیری مقدم
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 23:11 عصر
اتفاقا من هم مثل شما تهران نیستم بچه ها باید یک فکری برای ما هم بکنن :roll: . اما بابت اون اتاق اختصاصی یک سر به این آدرس بزنید

http://www.kimiyahost.com/kpcorp/messenger/messenger.htm

این یک مسنجر هست مثل یاهو البته هنوز در حد یاهو نشده اما خوب واسه خودش در حد خوبی هست :wink: اتاق های این مسنجر بصورت اختصاصی هست یعنی هر گروه می تونه واسه خودش یک اتاق اختصاصی داشته باشه که این اتاق 2 حالت داره یعنی یک حالتش عمومی هست و هر کسی که داخل مسنجر هست میتونه وارد اتاق بشه و حالت دومش اینه که خصوصی هست و فقط افرادی که در گروه ثبت نام کردن میتونن وارد بشن این جوری دیگه کسی نمیتونه وارد اتاق بشه و محیط اتاق رو بهم بزنه
البته تو اتاق ها صدا وجود نداره اما بین دو نفری که با هم چت میکنن ارتباط صوتی وجود داره

h_arman
پنج شنبه 07 اسفند 1382, 08:59 صبح
اما من آموزش رو توی سایت خودم میدم تا کسایی که اصلا اطلاعاتی در مورد VB.NET ندارن بتونن در حد مقدماتی و متوسط با این زبان کار کنن

بعد از اون میشه از ایده های بقیه برای پیشرفت معلومات استفاده کرد

امیدوارم موفق باشید

حالا که حرف از ایجاد یک گروه تو یاهو یا یک هم چین جایی شد نظرتون چیه یک اتاق اختصاصی چت توی یک پیام رسان ایرونی داشته باشیم .
اگه نظرتون موافق هست بگین تا بیشتر توضیح بدم

با اصلش موافقم ولی رو ایرونی بودنش تاکیدی ندارم

من که تهران نیستم
عزیزم خوب من هم تهرون نیستم ولی هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد

بچه ها باید یک فکری برای ما هم بکنن آقای قدیری نگران نباش برای اون هم یه فکرایی دارم که البته باید بعد از مشورت با تمام اعضا انجامش بدیم

rouzbeh
پنج شنبه 07 اسفند 1382, 09:30 صبح
بله خوب من هم تهران نیستم .

ولی باید از امکاناتی چون webcam & voice استفاده کنیم .

mr_esmaily
پنج شنبه 07 اسفند 1382, 14:06 عصر
سلام

عزیزم خوب من هم تهرون نیستم ولی هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد

یعنی بیام تهران؟؟؟!!! :shock:

ولی باید از امکاناتی چون webcam & voice استفاده کنیم .

موافقم :wink:

شفیعی
شنبه 09 اسفند 1382, 05:22 صبح
سلام
من حاضرم .
البته من بیشتر دلفی کار می کنم و از بیسیک نیز خوش می آید خلاصه بنده عاشق برنامه نویسی و مخلص همه برنامه نویسها هستم . انشاالله با تشکیل این گروه بنده نیز بیسیک یاد بگیرم :D

jannati
شنبه 09 اسفند 1382, 13:20 عصر
سلام به دوستان
راستش میخواستم بدونم آدرس این سایت دوستمون vahabکجاست که توش آموزش VB.NETداره؟

mr_esmaily
شنبه 09 اسفند 1382, 14:32 عصر
سلام
به نظر من حرف زدن دیگه کافیه لااقل برای شروع کار آیدیهاتونو اینجابزارین باهم بیشتر آشناشیم!

h_arman
شنبه 09 اسفند 1382, 16:45 عصر
دوست عزیز سلام
از اینکه میبینم شما از خود من هم بیشتر عجله دارید خوشحالم. ولی اجازه بدید کار را با برنامه پیش ببریم. داشتن آی دی خیلی کاری از پیش نمی بره. من در صدد ایجاد یه اتاق هستم. حتما تا دوشنبه کارش رو تموم می کنم. حتما آدرسش رو بهتون میدم تا اونجا بیشتر با هم آشنا بشیم.

h_arman
یک شنبه 10 اسفند 1382, 05:03 صبح
سلام دوستان
الوعده وفا. بالاخره یه گروه توی یاهو ثبت کردم. برای ابتدای کار همین کافیه. لطف کنید هر چه زودتر عضو بشید تا هر چه زودتر کار رو شروع کنیم. راستی اگه جای دیگه ای هم به نظرتون میرسه که تشکیل این گروه را اعلام کنیم تا اونها هم بیان و عضو بشن خودتون اعلام کنید و آدرس گروه را بهشون بدید.
این هم آدرس گروه:
http://groups.yahoo.com/group/barnemenevisan

راستی دوستانی که از این به بعد این تاپیک رو میخونند لطف کنند بیان به گروه سر بزنند و دیگه اینجا چیزی ننویسند.
برای خودمون آرزوی موفقیت دارم.

Vahab
یک شنبه 10 اسفند 1382, 13:59 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز آموزش VB.NET از هفته دیگه در سایت www.vahab.com قابل دسترس خواهد

بود فعلا آموزش نصب Visual Studio 2003.NET هستش (البته دوستای حرفه ای نگن اینکه کاری نداره من کاملا از پایه

شروع میکنم)

موفق باشید

jannati
یک شنبه 10 اسفند 1382, 14:35 عصر
ببخشید vahabجان
من که نتونستم تو سایت شما چیزی ببینم.فقط چند تا لینک هست .آموزش نصب کجاشه؟ :oops:

Vahab
یک شنبه 10 اسفند 1382, 18:59 عصر
با سلام

الان سایت هیچگونه مشکلی ندارد یک نگاه دیگه بکنبد

Vahab
یک شنبه 10 اسفند 1382, 19:01 عصر
از طریق http://www.vahab.com/index.htm وارد سایت شوید

h_arman
دوشنبه 11 اسفند 1382, 06:26 صبح
تو رو به خدا ببین بحث از چی شروع به کجا ختم شد.

mr_esmaily
پنج شنبه 14 اسفند 1382, 07:08 صبح
سلام

تو رو به خدا ببین بحث از چی شروع به کجا ختم شد.
حق با شماست :roll:

h_rezaei
پنج شنبه 14 اسفند 1382, 09:38 صبح
ای آرمان مگه این group چه امکاناتی داره که اینجا نداره؟
اگه سوال و جوابه که بابا اینجا هم فارسی راحت میشه نوشت هم Code
اگه میخوای فایل توش بذاری که خوب برو به هاست بگیر دانلودش احتیاج به sign in , submit ,... نداشته باشه
....[ پیام امام جمعه ارومیه در مراسم افتتاحیه این گروه ] :mrgreen:

ali_pazho
جمعه 05 آبان 1385, 04:42 صبح
آن دسته از عزیزانی که عاشقه وی بی و دات نت هستند سری به سایت iranvig بزنند
مطمئن که از طرفداران این سایت خواهید بود