View Full Version : PPPoE در SuSE
someCoder
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 00:30 صبح
سلام،
ظاهرا نباید مشکل چندانی باشه، اما من بعد از اینکه در Yast تنظیمات ADSL رو برای PPPoE انجام میدم، نمیدونم از کجا باید Connection رو فعال کنم. ضمنا من SuSE 10 استفاده میکنم.
mehranFX
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 08:06 صبح
اگر مودم ات قابلیت اتصال از طریق Lan رو داره کافیه از طریق بروزر ات به کنترل پنل اون که معمولا در آدرس 192.168.1.1 قرار داره دسترسی پیدا کنی و بعد مودمت رو در مود PPPoE (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=301717&posted=1) قرار بدی و یوزر و کلمه عبورات رو در اون وارد کنی و تنظمیات رو ذخیره کنی ! بعد کافیه که Default Gateway مربوط به کارت شبکه ات رو بر روی آدرس مودم ات (192.168.1.1) قرار بدی و همه چیز حله !
راهنمای کامل دسترسی به این کنترل پنل در صورت وجود ، در Manual همراه مودمت قرارداره ! خوش باشی!
Inprise
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 23:32 عصر
من از بستهء rp-pppoe استفاده میکنم که با همه سرویس دهنده های داخلی یا خارجی ADSL ای که مشتری شان بوده ام سازگار هست ؛
کامپایلش میکنی ؛ رابط کاربری اش تنظیمات اولیه مانند نام کاربری و ...رو میگیره و پس از برقراری اتصال یک رابط شبکه به لیست کارتهای شبکه فعالت اضافه میشه ، احتمالا : ppp0 و اینکه از طریق USB متصل بشی یا اترنت اهمیتی نداره ، به این شرط که بهر حال لینوکس با مودمت مسئله ای نداشته باشه . من از مودم های پاراداین ، تری کام ، ای سوز و یو اس روبوتیکس استفاده کردم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.